Πρεπει να σας το ομολογησω....

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Πρεπει να σας το ομολογησω....

Unread postby kerk » Sat Dec 11, 2021 5:55 am

Καποτε καποιος με προσεγγησε ... μου επιασε κουβεντα... και μου λεει... "ξερεις εγω μπορω και βλεπω..." Τι εννοεις του λεω;;; "Βλεπω καποια πραγματα που ειναι να γινουν στο μελλον..." λεω απο μεσα μου κι εγω "που μπλεξαμε παλι, κανα "καμμενος" θα ειναι".... Μου λεει "Οχι οχι δεν ειναι ετσι..." Το ξαναλεω απο μεσα μου μετα απο λιγο και ξανα αυτος μου λεει το ιδιο... αναρωτηθηκα "διαβαζει τη σκεψη μου";;;
Του λεω για πες τι βλεπεις... μηπως κανα πολεμο με Τουρκους... τα εχει πει και ο Αγιος Παισιος και αλλοι Αγιοι... Μου απανταει "δεν ξερω για αυτο..." ε του λεω πες ... Να μου λεει "Θα ερθει μια αρρωστια σαν γριππη, θα ξεκινησει απο την Κινα, θα εξαπλωθει σε ολον τον κοσμο... στην αρχη θα κανει πως φευγει και μετα θα ξαναερθει... μετα θα φυγει απο μονη της... Αν σου πουνε να εμβολιαστεις μην κανεις εμβολιο... θα πεθανει πολυς κοσμος απο αυτο (το εμβολιο)... εσυ θα την περασεις (την αρρωστια) στις διακοπες σου...."
Πραγματι την περασα οταν πηγα διακοπες, πριν το ξεσπασμα της πανδημιας τελος Νοεμβριου αρχες Δεκεμβριου του 2019.... Θυμηθηκα τα λογια του οταν μετα απο 2 μηνες περιπου καναν λογω τα ΜΜΕ για τον covid19....
Κανα πολεμο βλεπεις του λεω;;; Τιποτα με τους τουρκους;;; "Δεν ξερω , δεν ξερω... οχι με τουρκους αλλο βλεπω μου λεει..." Του λεω "τι";;;
"Βλεπω να γινεται πλιατσικο απο τον κοσμο στα μαγαζια, στους δρομους, καποια κτιρια ειναι γκρεμισμενα και αλλα σε φωτιες... θα βγει ο Στρατος στους δρομους να επιβαλει την ταξη και θα γινουν σκοτωμοι... κι εμενα κι εσενα θα μας παρουν στο στρατο..."
Του λεω με λαθρομεταναστες θα γινει ο σκοτωμος;;;; "Οχι, οχι ιδιαιτερα, πιο πολυ θα ειναι μεταξυ μας..."
Μου εδωσε ημερομηνια χρονιας για το ξεκινημα της πανδημιας.... δεν τον ρωτησα ο βλακας ποτε θα τελιωσει... και ποτε θα γινει το αλλο...
kerk

Re: Πρεπει να σας το ομολογησω....

Unread postby student » Wed Dec 22, 2021 3:03 pm

kerk wrote:Καποτε καποιος με προσεγγησε ... μου επιασε κουβεντα... και μου λεει... "ξερεις εγω μπορω και βλεπω..." Τι εννοεις του λεω;;; "Βλεπω καποια πραγματα που ειναι να γινουν στο μελλον..." λεω απο μεσα μου κι εγω "που μπλεξαμε παλι, κανα "καμμενος" θα ειναι".... Μου λεει "Οχι οχι δεν ειναι ετσι..." Το ξαναλεω απο μεσα μου μετα απο λιγο και ξανα αυτος μου λεει το ιδιο... αναρωτηθηκα "διαβαζει τη σκεψη μου";;;
Του λεω για πες τι βλεπεις... μηπως κανα πολεμο με Τουρκους... τα εχει πει και ο Αγιος Παισιος και αλλοι Αγιοι... Μου απανταει "δεν ξερω για αυτο..." ε του λεω πες ... Να μου λεει "Θα ερθει μια αρρωστια σαν γριππη, θα ξεκινησει απο την Κινα, θα εξαπλωθει σε ολον τον κοσμο... στην αρχη θα κανει πως φευγει και μετα θα ξαναερθει... μετα θα φυγει απο μονη της... Αν σου πουνε να εμβολιαστεις μην κανεις εμβολιο... θα πεθανει πολυς κοσμος απο αυτο (το εμβολιο)... εσυ θα την περασεις (την αρρωστια) στις διακοπες σου...."
Πραγματι την περασα οταν πηγα διακοπες, πριν το ξεσπασμα της πανδημιας τελος Νοεμβριου αρχες Δεκεμβριου του 2019.... Θυμηθηκα τα λογια του οταν μετα απο 2 μηνες περιπου καναν λογω τα ΜΜΕ για τον covid19....
Κανα πολεμο βλεπεις του λεω;;; Τιποτα με τους τουρκους;;; "Δεν ξερω , δεν ξερω... οχι με τουρκους αλλο βλεπω μου λεει..." Του λεω "τι";;;
"Βλεπω να γινεται πλιατσικο απο τον κοσμο στα μαγαζια, στους δρομους, καποια κτιρια ειναι γκρεμισμενα και αλλα σε φωτιες... θα βγει ο Στρατος στους δρομους να επιβαλει την ταξη και θα γινουν σκοτωμοι... κι εμενα κι εσενα θα μας παρουν στο στρατο..."
Του λεω με λαθρομεταναστες θα γινει ο σκοτωμος;;;; "Οχι, οχι ιδιαιτερα, πιο πολυ θα ειναι μεταξυ μας..."
Μου εδωσε ημερομηνια χρονιας για το ξεκινημα της πανδημιας.... δεν τον ρωτησα ο βλακας ποτε θα τελιωσει... και ποτε θα γινει το αλλο...

Πρέπει να σου ομολογήσω ...ότι από τότε που διάβασα το παραπάνω όλο και τριγυρνάει στο κεφάλι μου.
Μπορείς να μας πεις κάποια πράγματα παραπάνω? Όπως πχ το πότε σου τα είπε?
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby kerk » Fri Dec 24, 2021 4:25 am

student wrote:
kerk wrote:Καποτε καποιος με προσεγγησε ... μου επιασε κουβεντα... και μου λεει... "ξερεις εγω μπορω και βλεπω..." Τι εννοεις του λεω;;; "Βλεπω καποια πραγματα που ειναι να γινουν στο μελλον..." λεω απο μεσα μου κι εγω "που μπλεξαμε παλι, κανα "καμμενος" θα ειναι".... Μου λεει "Οχι οχι δεν ειναι ετσι..." Το ξαναλεω απο μεσα μου μετα απο λιγο και ξανα αυτος μου λεει το ιδιο... αναρωτηθηκα "διαβαζει τη σκεψη μου";;;

Πρέπει να σου ομολογήσω ...ότι από τότε που διάβασα το παραπάνω όλο και τριγυρνάει στο κεφάλι μου.
Μπορείς να μας πεις κάποια πράγματα παραπάνω? Όπως πχ το πότε σου τα είπε?

Γυρω στο τελος του 2018 μου τα ειπε..... η πλακα ειναι οτι εχει επιβεβαιωθει και στην ημερομηνια δλδ το 2020 για την εναρξη της πανδημιας οπως μου ειπε.... δεν συγκρατησα και πολλα σχετικα... μου εκανε εντυπωση πιο πολυ το αλλο που ειπε για τον " σκοτωμο μεταξυ μας ".... θυμαμαι και κατι για μενα που ειπε... και αυτο επιβεβαιωθηκε.....
Τον ρωτησα σχετικα με το πως θα γινει ο "σκοτωμος" αλλα δεν θυμαμαι και πολλα... ειπε οτι θα πεθανουν αρκετοι και ο κοσμος θα τρεχει στους δρομους και θα κανει πλιατσικο....θα βγει ο στρατος κλπ ... θα γινει καποιο "μακελειο".... δεν θυμαμαι να μου ειπε πως θα ξεκινησει!!!
Για να πω την αληθεια παραξενευτηκα τοτε, οταν μου τα ειπε... αλλα τωρα καταννοω οτι αυτος πραγματικα "εβλεπε"....
kerk

Unread postby kerk » Thu Dec 30, 2021 4:58 am

Παντως, ή γενικη εντυπωση που εχω ειναι οτι ο κοσμος καταστρεφεται οικονομικα, πολλες οικογενειες ειναι χωρις ρευμα, πεινανε και γενικα ζοριζονται... αυτο δημιουργει μεγαλο στρες και αγχος σε πολλους ανθρωπους... ιδιως αυτους που εχουν παιδια.... θεωρω οτι το "γεγονος" το οποιο θα μας οδηγησει στην κατασταση που μου περιεγραψε αυτος που "εβλεπε", θα ειναι ενα ή σε συνδυασμο απο τα κατωθι:
1) Φυσικη καταστροφη, πχ σεισμος
2) Προκληση των Τουρκων, (με συνεπεια χρεοκοπια, κτλ)
3) Πολιτειακη Ανωμαλια (οπως την περιεγραψε ο Βατοπαιδινος)
Σε ολες τις παραπανω καταστασεις η διακοπη του ηλεκτρικου ρευματος θα εχει συνεπεια ωστε να μην λειτουργουν τα μηχανηματα ΑΤΜ και οι πιστ. καρτες. οποτε μπορουμε να διαννοηθουμε τι μπορει να επακολουθησει!
Επισης ως προς την Πολιτειακη ανωμαλια που αναφερει ο Βατοπαιδινος, θεωρω οτι ειναι πολυ πιθανον να γινει τις επομενες εκλογες, οπου θα γινουν με απλη αναλογικη... με αποτελεσμα να ψαχνουν να κανουν κυβερνηση πολλων κομματων και μαλλον δεν θα μπορουν!!! Εκει ακριβως "θα τραβηξει το κεφαλαιο πισω".....
kerk

Unread postby kerk » Sat Jan 01, 2022 11:23 pm

Πανω στην συζητηση που ειχα με τον συγκεκριμενο και κατα τα λεγομενα του, στην ερωτηση μου ποτε περιπου θα γινει το "γεγονος" (του πλιατσικου και της πτωσης του συστηματος), νομιζω οτι ειχε αναφερει οτι "θα εχουμε πολλες φωτιες σε ολη την χωρα".... θυμαμαι οτι ειχε αναφερει τις "φωτιες"... αλλα δεν θυμαμαι ακριβως πως το ειχε πει... αλλα νομιζω οτι ηταν αυτο!
Σκεπτομενος λογικα δηλαδη, αυτο συνεβη το καλοκαιρι του 2021 με τις φωτιες.... και προφανως επακολουθει κι η "πτωση" του συστηματος... Οποτε, λεω μηπως το 2022 ειναι το ετος για αυτο το "γεγονος";;;! .... Βεβαια μπορει κι αυτο το καλοκαιρι να εχουμε πολλες φωτιες στην χωρα και να ειναι αργοτερα το "γεγονος" πιο μετα... το 2023 για παραδειγμα!!!
Επειδη καποιοι μπορει να αναρωτιουνται γιατι δεν το ανεφερα πιο πριν αυτο με τον ιο και το αλλο... πρεπει να σας πω οτι περιμενα... κι αφου επιβεβαιωθηκε (ιος και εμβολια) λογικα θα επιβεβαιωθει και το αλλο.... Εδω και ενα χρονο περιπου το ειχα σαν "βαρος".... για αυτο κι ο τιτλος του νηματος ειναι "πρεπει να σας το ομολογησω"....
Χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια με υγεια και αγαπη!
kerk

Unread postby kerk » Sat Jan 08, 2022 2:23 am

[b]Βλεποντας τα προσφατα γεγονοτα στο Καζακσταν, σκεφτομαι οτι μας περιμενει κατι αναλογο σαν και αυτο που μου περιεγραψε "αυτος που εβλεπε"... Η αφορμη δεν ξερουμε ποια θα ειναι.... αλλα νομιζω οτι μαλλον οικονομικης φυσεως θα ειναι.... Αν σκεφτουμε οτι παρα πολυς κοσμος "ζοριζεται", χανει τις δουλειες του και βλεπει το μαγαζακι του (που εβγαζε τιμια το ψωμι του!), ή την επιχειριση του να μην μπορει να ανταπεξελθει... αυτοματως αυτο γεννα "Πονο", κι ο πονος "Οργη".... Πολλοι ειναι "αφραγκοι" κυριολεκτικα, ενω και πολλες οικογενειες πεινανε! Μονο τους λογαριασμος του ρευματος να βαλεις, κανεις δεν μπορει να πληρωσει!!!!
Αρα λογικα δεν πρεπει να ειναι μακρια η ωρα που θα ζησουμε εικονες οπως στο Καζακσταν!!!!/b]
kerk

Unread postby student » Sat Feb 19, 2022 2:45 pm

Σκέψεις...

"Θα ερθει μια αρρωστια σαν γριππη, θα ξεκινησει απο την Κινα, θα εξαπλωθει σε ολον τον κοσμο... στην αρχη θα κανει πως φευγει και μετα θα ξαναερθει... μετα θα φυγει απο μονη της...

Αν όντως με την όμικρον φύγει τελικά η πανδημία, μιλάμε για πολύ σοβαρή εκπλήρωση.

Μία εξέλιξη του στυλ

...πολύ πιθανό να οδηγούσε σε μια εικόνα σαν την παραπάνω
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Amomfaretos » Sun Feb 20, 2022 1:01 am

Αδερφέ, επαφές δεν έχεις πια με αυτόν τον άνθρωπο? Αν μπορείς να έχεις επαφές, έχεις το θάρρος να ρωτήσεις περαιτέρω λεπτομέρειες?
Δόξα σοι Θεέ!!!
Amomfaretos

Unread postby kerk » Sun Feb 20, 2022 3:46 am

Amomfaretos wrote:Αδερφέ, επαφές δεν έχεις πια με αυτόν τον άνθρωπο? Αν μπορείς να έχεις επαφές, έχεις το θάρρος να ρωτήσεις περαιτέρω λεπτομέρειες?

Ναι πραγματι πρεπει να τον βρουμε. Εχω ενα κινητο τηλ που μου ειχε δωσει τοτε, και με ειχε κανει add στο fcbook. Μετα απο πολυ καιρο με διεγραψε (?) ή εξαφανιστηκε το προφιλ του. Τον πηρα τηλ 2-3 φορες νομιζω και δεν το σηκωνει. Ηθελα αυτες τις μερες να τον ξαναπαρω τηλ για να δω αν λειτουργει και το κινητο του ακομα, αλλα ειχα πολλα τρεχαματα. Θα προσπαθησω αυτες τις μερες να επικοινωνησω και θα σας πω.
Last edited by kerk on Sun Feb 20, 2022 3:56 am, edited 1 time in total.
kerk

Unread postby kerk » Sun Feb 20, 2022 3:56 am

student wrote:Σκέψεις...

"Θα ερθει μια αρρωστια σαν γριππη, θα ξεκινησει απο την Κινα, θα εξαπλωθει σε ολον τον κοσμο... στην αρχη θα κανει πως φευγει και μετα θα ξαναερθει... μετα θα φυγει απο μονη της...

Αν όντως με την όμικρον φύγει τελικά η πανδημία, μιλάμε για πολύ σοβαρή εκπλήρωση.

Μία εξέλιξη του στυλ

...πολύ πιθανό να οδηγούσε σε μια εικόνα σαν την παραπάνω

Ειλικρινα δεν ξερω πως μπορει να ξεκινησει αυτο! Μαλλον ενας συνδυασμος απο φυσικη καταστροφη με πτωχευση θα ειναι! Αν για καποιο λογο δεν μπορουν να λειτουργησουν οι τραπεζες και τα ατμ, και τα i - bank τοτε ειναι λογικο ο κοσμος να τρεχει στους δρομους για πλιατσικο. Πολυ πιθανον ειναι και το σεναριο αυτο που λες, με κυβερνοεπιθεση... ετσι κι αλλιως ολα ηλεκτρονικα ειναι πλεον....
kerk

Next

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ