marjory wrote:Mannlicher-Schönauer wrote:Αν την έτρωγες εσύ,δε νομίζω να είχες την ίδια άποψη!
+1000000
Δεν μπορώ να δεχτώ τέτοια τοποθέτηση και μάλιστα από γυναίκα...
Η λογικη εχει μετρο εχει σημειο αναφορας, η' αναισχηντια και η ξεδιαντροπια ομως οχι, οταν ο Αγιος χαστουκισε τον αιρετικο αρειο, δεν το εκανε επειδη του ειχαν τελειωσει τα επιχειρηματα αλλα γιατι αυτος ο ανθρωπος ειχε περασει στην διαστροφη και παραλλογιζοταν σε τετοιο σημειο που το χαστουκι τον συνεφερε.
εσυ κυρια μου δεν μπορεις να δεχτεις τετοια τοποθετηση ισως γιατι δεν εισαι μητερα με 3 παιδια οπως η ευη,
η οποια βλεπει ορατη πλεον την απειλη, ολα αυτα τα καινα δαιμονια που εχουν ερθει εδω, να σκοτωνουν ελληνες με τον πιο φρικτο και βαρβαρο τροπο,
ανυμπορη να υπερασπιστει τα παιδια της την οικογενεια της,
να βλεπει ολους αυτους (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ)
να τους υπερασπιζονται πολιτικα ανδρεικελα κατευθηνομενα ανθρωπακια, οπως η δουρου
και προοδευτικοι νεοτεριστες οπως η κανελη ,
κολληταρια με τον αλλο νεοεποχιτη τον λαζοπουλο
που δεν θα ειχαν κανενα προβλημα να σφαξουν ανθρωπο οπως η ιδια δηλωνειτωρα για σενα πραγματικα δεν ξερω τι να πω, ευχομαι ο θεος να σε ελεησει.
η ανθρωπια σου, τα μετρα και τα σταθμα της κοινωνικης σου υπαρξης, δεν επιτρεπει την σφαλιαρα σε εκπροσωπους κομματων οι οποιοι δολοφονουν ενσυνειδητα τους ελληνες,
αλλα θα κρεμουσες ευχαριστος τον παπανδρεου στο συνταγμα οπως εχεις δηλωσει.θα εκανες δηλαδη την πιο ακραια και βαρβαρη πραξη η οποια δεν συναδει ουτε με τον πολιτισμο των ελληνων (γι' αυτο και απαγορευτικαν)
ουτε με την ορθοδοξη σκεψη.
μονο και μονο επειδη οπως παλι
ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ, αυτο θεωρεις
ΕΣΥ σωστο.
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ Η ΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ.
ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΗΛΕΙΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΠ' ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΘΑ ΤΟΥς ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.