Στο όνειρο του Σπύρου η τελευταία δημοσκόπηση
Όταν έβγαζα την εφημερίδα "ΣΦΗΝΑ" είχα μια στήλη: "το όνειρο του Σπύρου" και έγραφα ό,τι έβλεπα στον ύπνο μου, υποτίθεται.
Κατά σύμπτωση τα όνειρά μου επαληθεύονταν.
Έτσι σήμερα αποφάσισα να επαναφέρω αυτή τη στήλη και να σας κάνω κοινωνούς...των ονείρων μου.
Χθες το βράδυ κοιμήθηκα αργά και είδα στον ύπνο μου έναν διακεκριμένο δημοσκόπο να μου λέει τα νούμερα της τελευταίας δημοσκόπησης
Κατά διαβολική σύμπτωση, όταν ξύπνησα το πρωί, θυμόμουν όλα τα νούμερα.
Πχ ότι η ΝΔ έιναι στο 28,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 28,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 6,8%, η ΔΗΜΑΡ στο 6%, η Χρυσή Αυγή στο 4,9%, ο ΛΑΟΣ στο 3,2%, το ΚΚΕ 4% ο Τζήμερος στο 1,5%,
οι Οικολόγοι 1,2% και για το ΠΑΣΟΚ δεν θυμάμαι το νούμερο, αλλά μέσα στο μυαλό μου στριφογυρίζει ότι ήταν μονοψήφιο.
Μέσα στον ύπνο μου πιάσαμε κουβέντα με το δημοσκόπο και θυμάμαι ότι τον ρώτησα: "το 4,9 της Χρυσής Αυγής έχει επηρρεαστεί από το επεισόδιο του κ. Κασσιδιάρη στον ΑΝΤΕΝΝΑ;'
Και μου είπε: "Όχι, αύριο θα ξέρουμε για αυτό".
Τον ρώτησα εάν μπορεί να διακρίνει κανείς ποιο θα είναι πρώτο κόμμα και μου είπε: "Και τα δύο τις ίδιες πιθανότητες έχουν"
Από ειδικό ενδιαφέρον θυμάμαι ότι τον ρώτησα και για το ΛΑΟΣ.Και μου είπε ότι πάει καλά στη Βόρειο Ελλάδα: "έχει διπλασιάσει το ποσοστό του από τις προηγούμενες εκλογές", μου είπε.
Η αλήθεια είναι ότι όταν ξύπνησα ήμουν λουσμένος στον ιδρώτα και θυμήθηκα την τελευταία φράση του δημοσκόπου:"Η πόλωση που συντελείται δεν είναι καλό πράγμα για την Ελλάδα".
Και να πεις οτι είχα φάει βαριά το βράδυ...
Ενα σκέτο ψάρι είχα φάει και ήπια μία σόδα.
Για να δούμε, θα βγει το όνειρο;