ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Fri Aug 24, 2012 12:37 pm

thanos69b wrote:Ο μόνος θάνατος είναι ο πνευματικός.
Δεν υπάρχει άλλος θάνατος για μας.
Αρα στο χέρι μας είναι αν θα πεθάνουμε η αν θα είμαστε αιώνια στην αγκαλιά του Κυρίου

συμφωνώ απόλυτα
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Hellas_2020 » Sat Sep 01, 2012 4:48 pm

Αλήθεια έχει σκεφτεί κανείς η υπολογίσει πόσο χρόνου χρειάζεται για να αποχωρήσει εκτακτως ΑΠΟ μια μεγαλη πόλη για άλλο σημείο; Και αν ναι, έχει κάνει κανείς τη δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες;;;;
Hellas_2020

Unread postby thanos69b » Sat Sep 01, 2012 4:59 pm

Hellas_2020 wrote:Αλήθεια έχει σκεφτεί κανείς η υπολογίσει πόσο χρόνου χρειάζεται για να αποχωρήσει εκτακτως ΑΠΟ μια μεγαλη πόλη για άλλο σημείο; Και αν ναι, έχει κάνει κανείς τη δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες;;;;

Φιλε μου το πολύ πλήθος που κοιμάται ύπνο βαθύ θα τρέξει το πολύ στο Supermarket.
Αρα εσύ που είσαι έτοιμος ψυχολογικά και υλικά μπορείς με την ησυχία σου να φορτώσεις το αμάξι σου και να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια....
Το βασικό είναι να ξέρεις εσύ από τώρα ποιο θα είναι το σινιάλο για ξεκινήσεις...
Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
thanos69b

Unread postby eternity » Sat Sep 01, 2012 5:11 pm

thanos69b wrote:
Hellas_2020 wrote:Αλήθεια έχει σκεφτεί κανείς η υπολογίσει πόσο χρόνου χρειάζεται για να αποχωρήσει εκτακτως ΑΠΟ μια μεγαλη πόλη για άλλο σημείο; Και αν ναι, έχει κάνει κανείς τη δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες;;;;

Φιλε μου το πολύ πλήθος που κοιμάται ύπνο βαθύ θα τρέξει το πολύ στο Supermarket.
Αρα εσύ που είσαι έτοιμος ψυχολογικά και υλικά μπορείς με την ησυχία σου να φορτώσεις το αμάξι σου και να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια....
Το βασικό είναι να ξέρεις εσύ από τώρα ποιο θα είναι το σινιάλο για ξεκινήσεις...

το σιγουρο ειναι οτι θα την κανεις χαλαρα με το αυτοκινητο για το κεντρο επιστρατευση που θα εχει καθοριστει συμφωνα με το φ.Πορειας που διαθετει ο καθενας με την εναρξη των γεγονοτων
Ανοιξαμε και σας περιμενουμε ...ξεσκονιστε τα φ.πορειας γιατι φαϊ θα σας δινουν σιγουρα εκει που θα εχετε στρατοπεδεύσει ..οποτε ισως και να μην σας μεινει χρονος να σκεφτειτε χρονο διαφυγης στα ορη στους καμπους και στα αγρια βουνα αλλα αντιθετα τον χρονο εγκαίρου προσελευσεως στο αντιστοιχο στρατοπεδο.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby KANENAS » Sat Sep 01, 2012 5:29 pm

eternity wrote:
thanos69b wrote:

το σιγουρο ειναι οτι θα την κανεις χαλαρα με το αυτοκινητο για το κεντρο επιστρατευση που θα εχει καθοριστει συμφωνα με το φ.Πορειας που διαθετει ο καθενας με την εναρξη των γεγονοτων
Ανοιξαμε και σας περιμενουμε ...ξεσκονιστε τα φ.πορειας γιατι φαϊ θα σας δινουν σιγουρα εκει που θα εχετε στρατοπεδεύσει ..οποτε ισως και να μην σας μεινει χρονος να σκεφτειτε χρονο διαφυγης στα ορη στους καμπους και στα αγρια βουνα αλλα αντιθετα τον χρονο εγκαίρου προσελευσεως στο αντιστοιχο στρατοπεδο.

:lol: :lol: :lol: :lol: +1000000000000

Αυτό ακριβώς λέω και στη γυναίκα μου όταν γκρινιάζει για τα πράγματα που έχω πάρει.
“Μωρή βλαμμένη εκεί που θα είμαι εγώ και για όσο αναπνέω θα με ταΐζουν εσύ να δω τι θα κάνεις χωρίς προμήθειες” :lol: :lol: :lol:
KANENAS

Unread postby Voreios » Wed Sep 05, 2012 3:43 pm

Ξεμείνατε από αναπτήρα;Χρησιμοποιείστε πατάτα – ΒΙΝΤΕΟ
Μία πατάτα θα σας… ανάψει φωτιές!
Ένα απλό αλλά εντυπωσιακό πείραμα Φυσικής.
Για να ανάψετε φωτιά θα χρειαστείτε μια πατάτα, λίγο αλάτι, λίγη οδοντόκρεμα, δύο καλώδια,λίγο βαμβάκι και… λίγα λεπτά από το χρόνο σας!
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Unread postby Μαρία » Thu Sep 06, 2012 10:40 am

παιδια θελω αν γινεται να προστεθει κ η κατηγορια των ανθρωπων που δεν εχουν χρηματα να κανουν "αποθηκη" κ που δεν εχουν κ αυτοκινητο για να την κανουν με ελαφρα εφοσον διαμενουν στη πολη....(με ενδιαφερει αμεσα! γ αυτο ρωταω!) δλδ αν ειχα αμαξι κ λεφτα για να κανω αποθηκη δε θα καιγομουνα κ τοσο μιας κ το μωρο μου τουλαχιστον θα ειχε να φαει...εκτος απο την απαντηση του να κανουμε προσευχη υπαρχει καποια αλλη λυση ή ολοι αυτοι οι ανθρωποι θα πεθανουνε απο τη πεινα?
Μαρία

Unread postby TASOS1 » Thu Sep 06, 2012 3:18 pm

ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ
ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΙΝΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΡΓΟΥΝ!
TASOS1

Unread postby marjory » Fri Sep 07, 2012 12:47 am

Έξυπνο και χρήσιμο

Image
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby TASOS1 » Sun Sep 09, 2012 10:40 pm

ΦΥΤΕΨΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΠΙΑ! ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΑΣ
ΧΑΡΟΥΠΑΛΕΥΡΟ=8€/ΚΙΛΟ!
Last edited by TASOS1 on Sat Sep 15, 2012 10:55 am, edited 1 time in total.
TASOS1

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ