IAKOVOS wrote:Μια ερώτηση:
Λές ότι όσοι έχουν ευρώ στο εξωτερικό θα αγοράζουν τα πάντα, τι μας εγγυάται ότι ευρώ θα έχει την ίδια αξία την επομένη? Εφόσον θα θεωρηθεί πλέον νόμισμα υπό διάλυση? Δεν θα υποτιμηθεί? Δεν θα τρέξουν όλοι Ισπανοί Ιταλοί Γάλλοι Πορτογάλοι να πάνε τα κεφάλαια τους στην Γερμανία δημιουργώντας ΄χάος?
Κάποιοι λένε να συνδεθούμε με το δολλάριο πριν την έξοδο, κ κάποιοι το διπλό νόμισμα, μας συμφέρει?
Κατα τα άλλα εξαιρετική ανάλυση που φανερώνει και το μέγεθος της προδοσίας των πολιτικών μας
Voreios wrote:Λέω να τα αποδώσω σε μορφή ''βιβλίου'' για να υπάρχει στο scribd.
Κατάφρακτος wrote:Φίλε Αετέ πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά και σε ευχαριστώ και εγώ από την μεριά μου που μπαίνεις στον κόπο και μας τα γράφεις.
Θα ήθελα να σου κάνω και εγώ ένα ερώτημα και αν θέλεις και ξέρεις μου απαντάς: Φερειπείν ότι κάποιος έχει ένα Χ σεβαστό ποσό σε ευρώ σε ελληνική τράπεζα, τι θα τον συμβούλευες να κάνει για να μην συμβεί κάτι και εξανεμιστεί... πχ. αν εσύ είχες αυτό το ποσό τι θα το έκανες για να το εξασφαλίσεις από πάν ενδεχόμενο ;;
1) Θα το μετέτρεπες σε άλλο ξένο νόμισμα (πχ. ελβετικά φράγκα, με όλους τους κινδυνους που ενέχουν οι ισοτιμίες) ;
2) Θα αγόραζες χρυσό ;
3) Θα το έκρυβες κάτω από το στρώμα ;
4) Κάτι άλλο ;
5) Τίποτα από όλα αυτά, θα το άφηνες όπως είναι ;
truth wrote:Να φύγεις φίλε Αετέ με την οικογένεια να πας που ;
Aetos wrote:Επειδή όμως, Χριστιανοί είμαστε, προσωπικά, λέω να εμπιστευτώ το Χριστό, να κάνω την προσευχή μου, και ό,τι θελήσει ο Μεγαλοδύναμος!
Κατάφρακτος wrote:Συγγνώμη που επανέρχομαι πάλι αλλά ίσως έτσι καταλάβεις και την αγωνία μου...
Η μακαρίτισσα πλέον γιαγιά μου με την πενιχρή σύνταξη που έπαιρνε και με πολλές στερήσεις για πολλά χρόνια, μου έχει μαζέψει ένα πολύ σεβαστό πόσο το οποίο και προορίζεται για την πρώτη κατοικία μου (αυτή τη στιγμή ζω με την μητέρα μου). Όπως μπορείς να καταλάβεις λοιπόν και για λόγους που δεν θέλω να αναλύσω εδώ σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε και εξανεμισθεί η αξια αυτού του ποσού θα μπει και οριστική ταφόπλακα σε κάθε όνειρο η σκέψη για να αποκτήσω κάποτε το δικό μου σπίτι. Οποτε δεν με ενδιαφέρει τόσο το να μπορώ να ρευστοποιήσω αυτά τα χρήματα για καθημερινές ανάγκες όσο το να μην χάσουν τη αρχική τους αξια ώστε να διατεθούν κάποια στιγμή στο μέλλον για τον αρχικό τους σκοπό (αγορά κατοικίας).
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests