Ευρώ, Δραχμή & Μαθήματα Οικονομικών

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Ευρώ, Δραχμή & Μαθήματα Οικονομικών

Unread postby Κατάφρακτος » Sun Oct 14, 2012 11:33 am

Καλός, σ'ευχαριστώ Αετέ.
Κατάφρακτος

Unread postby TASOS1 » Tue Oct 16, 2012 1:28 am

ΑΡΑ ΒΑΘΜΗΔΟΝ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ....ΧΑΡΟΥΠΑΛΕΥΡΟ ΕΧΕΙ 8€/ΚΙΛΟ!
ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. ΤΩΡΑ ΤΙ;
TASOS1

Unread postby KSENH » Tue Oct 16, 2012 12:53 pm

Να πω κι εγώ ότι έχω εντυπωσιαστεί από τη δουλεία που έκανε ο Αετός.
Ευχαριστούμε.
Θέλω να τα διαβάσω πιο προσεκτικά και αν δέχεσαι βλακώδεις ερωτήσεις ίσως κάνω καμιά...! :mrgreen:
KSENH

Unread postby Aetos » Tue Oct 16, 2012 8:45 pm

KSENH wrote:Να πω κι εγώ ότι έχω εντυπωσιαστεί από τη δουλεία που έκανε ο Αετός.
Ευχαριστούμε.
Θέλω να τα διαβάσω πιο προσεκτικά και αν δέχεσαι βλακώδεις ερωτήσεις ίσως κάνω καμιά...! :mrgreen:

Δεν υπάρχουν βλακώδεις ερωτήσεις....μόνο βλακώδεις απαντήσεις!!! ;)

Με μεγάλη μου χαρά, όποιες ερωτήσεις ή αντίλογο έχει ο οποιοσδήποτε θα το συζητήσουμε!
Aetos

Unread postby TASOS1 » Thu Oct 18, 2012 8:56 pm

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΜΕ € ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΙΕΤΙΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ...., ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ 2002! Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗ.
TASOS1

Unread postby Aetos » Thu Oct 18, 2012 9:11 pm

TASOS1 wrote:ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΜΕ € ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΙΕΤΙΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ...., ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ 2002! Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗ.

Βασικά, αν είχες βιομηχανία, αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή μια χαρά γινόταν κοινωνική πολιτική και ανάπτυξη και ευημερία για όλους!

Αυτό που πρέπει να καταλάβετε όλοι είναι ότι η μεγάλη προδοσία των Κυβερνήσεων Σημίτη και Καραμανλή, ισοπέδωσαν πλήρως κάθε παραγωγική, μεταποιητική και βιοτεχνική δραστηριότητα στην Ελλάδα, μέσα σε 10 χρόνια!

Οι εξαγωγές σε μία χώρα και η εσωτερική παραγωγή είναι σαν το μισθό ενός υπαλλήλου....αν δεν έχεις εργασία και άρα μισθό, θα αναγκάζεσαι να δανείζεσαι μέχρι να "σκάσεις" από το χρέος!

Αυτό έγινε στην Ελλάδα...

Τώρα αν πάμε στην Δραχμή χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία, οι μισθοί θα πάνε στο...1942...τότε που ήθελες 1,000,000 δρχ για ένα καφέ!!!

Αξίζει να παρακολούθησε προσεκτικά, τα παρακάτω βίντεο! Λίγο προσοχή όμως: Ακόμη και το σενάριο της δραχμής προυποθέτει παραγωγή!!

Aetos

Unread postby eternity » Thu Oct 18, 2012 9:12 pm

TASOS1 wrote:ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΜΕ € ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΙΕΤΙΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ...., ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ 2002! Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗ.

austrian economics η αγορα αυτορυθμιζεται....(λαθος αντιληψη οσο και η Κευνενσιανη)
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby 40palikj » Fri Oct 19, 2012 1:11 am

μακαρι να ειχαμε αυτην την 12χρονη για πρωθυπουργο της χωρας...

Ψευτορωμέικο λίγα τα ψωμιά σου!
40palikj

Unread postby eternity » Fri Oct 19, 2012 3:27 am

40palikj wrote:μακαρι να ειχαμε αυτην την 12χρονη για πρωθυπουργο της χωρας...

Γιατι;; μια χαρα ειμαστε, εχουμε Σαμαρα που επιλεξαμε, ολα καλα λοιπον, εχουμε αυτο που επιλεξαμε, δε βρισκω κανενα λογο να εχουμε αλλον πρωθυπουργο.... :)
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Hellas_2020 » Fri Oct 19, 2012 9:15 am

Θα σας πω την προσωπική μου άποψη επιγραμματικα γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος σήμερα.

Ο Έλληνας έχει κατεβάσει το κεφάλι γιατί ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως η επιλογή του ήταν ΛΑΘΟΣ αλλά ΞΕΡΕΙ επίσης ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ και πολλά.
Αναμένει λοιοπόν, προετοιμάζει την οικογένειά του για τα χειρότερα, κάνει προμήθειες αθόρυβα, σιωπηλά σχεδόν. Έρχεται μπόρα δυνατή. Έρχονται δύσκολοι μήνες σύντομα.
Ο Έλληνας έχοντας περάσει από διαβολεμένα χρόνια και δυστηχίες ετοιμάζεται. Ξέρει ότι ούτε οι πορείες προσφέρουν κάτι, ούτε οι απεργίες από τους βολεμένους.
Ετοιμάζεται πίσω από κλειστά παράθυρα...

Με την ευκαιρία να συγχαρώ τον φίλο aeto για την απίστευτα καλή δουλειά που έχει κάνει να μας μεταφέρει απλά και όμορφα τις γνώσεις του! Εύγε!
Hellas_2020

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ