papakis wrote:Απευθύνομαι σε εσένα sgoum, επειδή είσαι ο διαχειριστής.
Διαβάζω το site εδώ και καιρό, ως απλός αναγνώστης. Μπήκα στον πειρασμό να δημιουργήσω λογαριασμό, μόνο και μόνο για να σχολιάσω (καλοπροαίρετα πάντα) τα κακώς κείμενα.
Κάποιοι συνδρομητές του παρόντος ιστολογίου (δεν θα ονομάσω) επιτέθηκαν στον Αντώνη άδικα!
Αυτό που με εξόργισε με αυτούς ήταν ότι οι συγκεκριμένοι είχαν ύφος “συνηγόρου του Θεού”
Δεν είδα κάτι μεμπτό στα γραφόμενα του Αντώνη, αλλά ένα παράπονο που έχει από το Θεό. Το επαναλαμβάνει ενοχλητικά συχνά. Δεν έβρισε τον Θεό, δεν έβρισε κανέναν συνομιλητή του, ούτε εκφράστηκε απρεπώς.
Αυτό το παιδί είναι σίγουρο ότι κάτι το βασανίζει, κάτι που έχει να κάνει με το Θεό.
Είμαι σίγουρος επίσης ότι κάποιος από αυτούς που καταφέρθηκαν εναντίον του, σου είχε στείλει προσωπικό μήνυμα για να τον διαγράψεις κι εσύ το έκανες. Αν αυτό που έκανες ήταν καλό ή κακό, θα αποδειχθεί στην πορεία και δεν θα το κρίνω εγώ.
Θελω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους (ειδικά στους “επικριτές” του), ότι εφ’εξης θα σχολιάζω τα γραφόμενα τα δικά τους, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ και τότε θα δούμε αν θα τους αρέσει.
Η απάντηση προς όλους αυτούς έχει δοθεί ήδη από τον Αντώνη και θα την δεις αν κοιτάξεις το αβαταρ και πιο πολύ την υπογραφή του στο κάτω μέρος!
Για να μην σε κουράζω, γράφει: “Ο αναμάρτητος πρώτος τω λίθω βαλλέτω”!
Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη απάντηση προς αυτούς, οι οποίοι ξεχνούν τα λόγια του Ιησού!
Η δική μου απάντηση προς όλους τους συνδρομητές του ιστολογίου, μηδενός εξαιρουμένου, προερχόμενη από τον ίδιο τον Ιησού Χριστό, είναι η εξής: «Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε· εν ω γαρ κρίματι κρίνετε κριθήσεσθε, και εν ω μέτρω μετρείτε μετρηθήσεται υμίν. τι δε βλέπεις το κάρφος το εν τω οφθαλμώ του αδελφού σου, την δε εν τω σω οφθαλμώ δοκόν ου κατανοείς; ή πως ερείς τω αδελφώ σου, άφες εκβάλω το κάρφος από του οφθαλμού σου, και ιδού η δοκός εν τω οφθαλμώ σου; υποκριτά, έκβαλε πρώτον την δοκόν εκ του οφθαλμού σου, και τότε διαβλέψεις εκβαλείν το κάρφος εκ του οφθαλμού του αδελφού σου.» (Μτ. 7, 1-5).
Αυτά είχα να πω! (για την ώρα)
Ο Θεός να μας φωτίζει όλους!
και εμάς αδερφέ μου απο τότε που πήραμε στροφή κάτι μας προβληματίζει και έχει σχέση με τον Θεό
καλό είναι όταν βγάζουμε τα εμπόδια αποτα ματια μας .....ας τα βγάζουμε και αποτα δυό ματια μας
έτσι βγάζοντας το εμπόδιο απο το ένα μάτι και βλέποντας την ευαισθησία του Αντώνη
θα μπορούσες να βγάλεις και το εμπόδιο απο το άλλο μάτι και να δείς και την ευαισθησία και των άλλων πάνω στο θέμα αυτό