TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Aetos » Thu Oct 25, 2012 6:34 pm

tzifman wrote:
sgoum wrote:Οπως του εγραψα και στο μπαν εδω ειναι ορθοδοξος χωρος αλλα δεν ειναι κατηχητικο. Απο τη στιγμη που δεν ειναι καθολου δεκτικος σε οσα του ειπατε δεν θα ωφεληθει ουτε αυτος ουτε εμεις απο την παραμονη του εδω.

Καλησπέρα

δεν γράφω τόσο συχνά αλλά καθημερινά μπαίνω και διαβάζω. Φίλε sgoum θα διαφωνήσω σε κάτι που είπες: δεν θα ωφεληθει ουτε αυτος ουτε εμεις

Εγώ προσωπικά μπορώ να πω, πως ωφελήθηκα αρκετά από αυτή την αντιπαράθεση. Ειδικά μέσα από τις απαντήσεις του Αετού έμαθα πράγματα που ούτε καν γνώριζα και εάν δεν είχε γίνει αυτή η συζήτηση δεν θα είχα μάθει ποτέ. Μην ξεχνάτε πως στο φόρουμ μπαίνουμε και μέλη τα οποία στο παρελθόν δεν ήμασταν κοντά στον Χριστό και στην Εκκλησία και ο καθένας για δικό του λόγο, αρχίσαμε να ερχόμαστε κοντά. Αυτό σημαίνει πως πράγματα που για κάποιον θεωρούνται αυτονόητα και παιδαριώδη για κάποιους από εμάς είναι εντελώς άγνωστα. Κάποια από τα πράγματα που ανέφερε ο Αντώνης ήταν και δικές μου απορίες, (και το ξαναλέω) οι απαντήσεις του Αετού ήταν ότι καλύτερο ώστε να μου λυθούν.

Για 50 Ευρώ...μια χαρά τα είπες βρε...άντε χαλάλι σου!!

Θα δώσω και κάτι παραπάνω, για να σε έχω υπόψη μου και την επόμενη φορά!!!

:mrgreen:
Aetos

Re: TRASH CAN

Unread postby papakis » Thu Oct 25, 2012 6:42 pm

akerm wrote:Παιδιά, και papakis
κανείς μας δεν είναι κριτής...ούτε απορρίπτει πρόσωπα έτσι για πλάκα.
Ο φίλος Αντώνης ποστάρισε 350-360 φορές και έδειξε πολύ καλό πνεύμα συναναστροφής εντός φόρουμ. Όμως τις τελευταίες σελίδες κάτι άλλαξε 180 μοίρες...δεν ξέρω τι...Εύχομαι ο Θεός να τον ελεήσει...δεν είναι ο πρώτος που απέδειξε στις τελευταίες σελίδες οτι δεν ξέρει τί λέει...Φυσικότατο επακόλουθο ήταν η αποκοπή του απο την παρέα μας...απλά πράματα...
Σταχυολογώ για τους δύσπιστους το ιστορικό...και ελπίζω να μην ξαναεπανέλθουμε

Ξεκινάει:
"Ο Θεός, μας έχει εγκαταλείψει, εμείς δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε…"
Πολύ σωστά του απάντησε ο Γιάννης :
"Μαλλον εμείς Τον εγκαταλείψαμε"
Όπως και η Ματίνα : Αντώνη μου,άλλαξε σε παρακαλώ το "μας" σε "με" διότι στην παραπάνω πρότασή σου εγώ προσωπικά δε θέλω να συμπεριλαμβάνομαι.Δε με εγκατέλειψε ποτέ Του κι ούτε πρόκειται,η,δε,αναφορά σου καλύτερα να παραμείνει επί προσωπικού.
Αφού όντως προσωπικά ο καθένας είναι ελεύθερος να αισθανθεί όπως θέλει…και η ίδια η ανθρώπινη φύση του Χριστού πάνω στον Σταυρό αισθάνθηκε ότι Τον εγκατέλειψε ο Θεός.
Απαντάει και ο Αντώνης αρχικά σωστά αλλά στο τέλος γίνεται το πρώτο ατόπημα "Όταν λέω «μας», εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι εννοώ όλη την ανθρωπότητα! (Εσύ, από την άλλη μεριά, μπορεί να έχεις εξαιρετικές σχέσεις με τον Θεό, ώστε αυτός να σε βοηθάει στη ζωή σου και μπράβο σου! Εμένα πάλι… «δεν με πολυσυμπαθεί» και έχω πικρία. σε κάθε περίπτωση δικαίωμά του είναι να αισθανθεί ακόμη και έτσι..

Από εδώ και στο εξής αρχίζουν τα ασεβή και βλάσφημα όμως:
1. Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω! (αφιβάλλει για τις διαβεβαιώσεις του γ.Παϊσίου)
Αλλά και στέκεται έναντι του Θεού ως έκανε ο Άγγελος Εωσφόρος πριν τη πτώση Του:
«Εγώ βλέπω τον Θεό σαν έναν ουράνιο εισαγγελέα που θα μας δικάσει για τις αμαρτίες μας, όπου κατά διάρκεια της Θειας δίκης, για κάθε ψυχή, δεν θα υπάρχουν συνήγοροι υπεράσπισης και το χειρότερο, στην κόλαση, δεν θα υπάρχει έφεση! Είτε διαβάσεις την Κλίμακα του Αγίου Ιωάννη, είτε την Αποκάλυψη, τρόμο θα δεις! Δεν βλέπω αγάπη από αυτόν πουθενά! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει αμαρτήσει και οι τιμωρίες έρχονται, μέσα από πεινα, πολέμους και καταστροφή! Γι αυτό μας ετοιμάζει πολέμους και καταστροφή!» αλλά προφανώς δεν γνωρίζει ότι σε Εκείνον οφείλει οτι ακόμη αναπνέει, οτι ακόμη ξυπνάει κάθε πρωΐ, οτι βλέπει..οτι...οτι... εντούτοις μας μένει η αχαριστία να είναι όλα όπως τα θέλουμε..

Πολύ σωστά και αδερφικά έχει δύο παρεναίσεις από nick_the_ greek & dou στον οποίο απαντάει περιπαικτικά «κοίτα γύρω σου»

Δεν βλέπω τον Θεό ως τιμωρό, διότι είναι τιμωρός!. Η σχέση του ανθρώπου με τον Θεό ήταν πάντα μονόδρομη και ουδέποτε αμφίδρομη! Καμία απάντηση στις προσευχές, καμία ανταπόκριση, πλήρης περιφρόνηση! Όταν τον μαστιγώνεις, του βάζεις αγκάθινο στεφάνι και τον σταυρώνεις, τι περιμένεις ; Η τιμωρία έρχεται…Πολύ σωστά το είπες περί «θερισμού»!
εδώ το τιμωρός δεν είναι κακό...θεωρώντας οτι γνωρίζει την ετυμολογία της λέξης εκλαμβάνουμε τον χαρακτηρισμό ως σωστό...αφού τιμωρός είναι ο φύλακας της τιμής....τιμή και ώρα(με δασεία) δηλαδή φροντίδα, περιποίηση, φύλαξη...όντως ο Θεός είναι ο φύλακας και περιποιητής της τιμής μας μέχρι το σημείο να μην αγγίζεται η πλήρης ελευθερία μας...(βλέπε θυρωρός, κ.λ.π) όμως το μέγιστο των ατοπημάτων μετά την οποία παύει κάθε μας συναναστροφή μαζί του είναι η πρόταση "Καμία απάντηση στις προσευχές, καμία ανταπόκριση, πλήρης περιφρόνηση!" ασεβής, βλάσφημη...ούτε οι σαδουκαίοι δεν την εκστόμησαν...

και συνεχίζουν τα ασεβή σχόλια "Καλά θα ήταν αν ο Θεός συγχωρούσε έτσι εύκολα! Αν ο πνευματικός σου, έχει σπουδάσει και θεολογία, θα σου τα εξηγήσει καλύτερα και θα καταλάβεις τι θελω να πω."

εδώ ας δεχθούμε οτι έχει αγνοια του θέματος...το περι πνευματικού όντως αν ισχύει στην ζωή του, θα δώσει λόγο ο πνευματικός του...

"Το άβαταρ με το κομποσχοίνι είναι «περσινά ξινά σταφύλια». (σκοπεύω να το αλλάξω) εμπαιγμός
Και μια αμαρτία μόνο ανεξομολόγητη είναι ικανή να σε στείλει στην κόλαση…Θυμάσαι όλες μα όλες τις αμαρτίες σου εσύ ώστε να τις εξομολογηθείς ;
και εδώ άγνοια του θέματος...

Μετά αφού πολλοί αδελφοί πέσανε να βοηθήσουν (ο καθένας με τον τρόπο του) άρχισαν οι απορρίψεις κάθε χείρας βοηθείας «Απαξιώ να απαντήσω.. (…)!» τα γέλια και οι ειρωνίες
«Ο Θεός με πούλησε προ πολλού! (τέλος πάντων, είναι κάτι προσωπικό και δεν θελω να το συνεχίσουμε)»

μετά όλα αυτά δεν θα μπορούσε να ανήκει στην παρέα μας...

παραείσαι σκληρός!
papakis

Unread postby papakis » Thu Oct 25, 2012 7:02 pm

marjory wrote:
Αντώνης wrote:Ο Θεός, μας έχει εγκαταλείψει, εμείς δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε…

Αντώνης wrote:Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω!
Εγώ βλέπω τον Θεό σαν έναν ουράνιο εισαγγελέα που θα μας δικάσει για τις αμαρτίες μας, όπου κατά διάρκεια της Θειας δίκης, για κάθε ψυχή, δεν θα υπάρχουν συνήγοροι υπεράσπισης και το χειρότερο, στην κόλαση, δεν θα υπάρχει έφεση!
Είτε διαβάσεις την Κλίμακα του Αγίου Ιωάννη, είτε την Αποκάλυψη, τρόμο θα δεις!
Δεν βλέπω αγάπη από αυτόν πουθενά!
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει αμαρτήσει και οι τιμωρίες έρχονται, μέσα από πεινα, πολέμους και καταστροφή!
Γι αυτό μας ετοιμάζει πολέμους και καταστροφή!!

Αντώνης wrote:Δεν βλέπω τον Θεό ως τιμωρό, διότι είναι τιμωρός!
Η σχέση του ανθρώπου με τον Θεό ήταν πάντα μονόδρομη και ουδέποτε αμφίδρομη! Καμία απάντηση στις προσευχές, καμία ανταπόκριση, πλήρης περιφρόνηση! Όταν τον μαστιγώνεις, του βάζεις αγκάθινο στεφάνι και τον σταυρώνεις, τι περιμένεις ; Η τιμωρία έρχεται…
Πολύ σωστά το είπες περί «θερισμού»!

Αντώνης wrote:Φοβάμαι αδελφέ μου ότι έχεις πέσει σε κάποιου είδους πλάνη! Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις. Είναι πολύ χειρότερα! Καλά θα ήταν αν ο Θεός συγχωρούσε έτσι εύκολα! Αν ο πνευματικός σου, έχει σπουδάσει και θεολογία, θα σου τα εξηγήσει καλύτερα και θα καταλάβεις τι θελω να πω.

Αντώνης wrote:
ΥΓ
Το άβαταρ με το κομποσχοίνι είναι «περσινά ξινά σταφύλια». (σκοπεύω να το αλλάξω)

Αντώνης wrote:Ο Θεός με πούλησε προ πολλού!
(τέλος πάντων, είναι κάτι προσωπικό και δεν θελω να το συνεχίσουμε)

Σταχυολόγησα κάποια από τα επίμαχα ποστ του Αντώνη.

Είναι προφανές ότι για κάποιο λόγο ο Αντώνης έκανε στροφή [ή ίσως δεν έκανε ποτέ στροφή].

Κάπου υποστηρίχθηκε ότι ο Αντώνης δεν έβρισε ή δεν χλεύασε τον Θεό. Συγγνώμη, αλλά δεν έχω την ίδια άποψη. Τα λόγια του έβγαζαν χολή. Δεν εκφράζει προσωπική πικρία, διότι δεν μιλάει ΜΟΝΟ για τον εαυτό του και την σχέση του με τον Θεό, αλλά το γενικεύει με τη σχέση κάθε ανθρώπου με τον Θεό.

Διαφωνώ μαζί σου marjory!
Δεν είδα πουθενά “χολή ” όπως λες.
Αυτό που είδα είναι απελπισία. Τα ερωτήματα είναι, πώς κατέληξε στα συμπεράσματα αυτά ο Αντώνης; Τι τον έκανε να σκέφτεται έτσι; Του συνέβη κάτι; Απογοητεύτηκε από τον Θεό; Αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα; Τι τον έκανε να τα πει αυτά στο ιστολόγιο ; Προσπαθούσε να πει κάτι και ζοριζόταν ; Γιατί τόσες γενικεύσεις;
Δεν σε έβαλε σε σκέψεις η όλη αυτή συμπεριφορά ;
papakis

Unread postby papakis » Thu Oct 25, 2012 7:04 pm

sgoum wrote:
papakis wrote:παραείσαι σκληρός!

Τα οσα εγραψε ο Ακερμ ειναι κοινη θεση της διαχειρισης.
Ο Ακερμ εχει πολυ μεγαλη δογματικη και θεολογικη καταρτιση καθως και παραδοση στην οικογενεια του.

Αν διαφωνεις με τις θεσεις αυτες εχεις δυο επιλογες.
1)Σταματας εδω την αναλυση του θεματος Αντωνης.
2)Αποχωρεις.

Θα σου απαντησω σε προσωπικο μηνυμα, διότι εγώ νοιαζομαι!
papakis

Unread postby marjory » Thu Oct 25, 2012 7:17 pm

papakis wrote:Διαφωνώ μαζί σου marjory!
Δεν είδα πουθενά “χολή ” όπως λες.
Αυτό που είδα είναι απελπισία. Τα ερωτήματα είναι, πώς κατέληξε στα συμπεράσματα αυτά ο Αντώνης; Τι τον έκανε να σκέφτεται έτσι; Του συνέβη κάτι; Απογοητεύτηκε από τον Θεό; Αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα; Τι τον έκανε να τα πει αυτά στο ιστολόγιο ; Προσπαθούσε να πει κάτι και ζοριζόταν ; Γιατί τόσες γενικεύσεις;

Θεωρείς ότι είναι σωστό να γενικεύεις τις προσωπικές σου αντιλήψεις;
Υποτίθεται ότι μέχρι χτες πίστευε στον Θεό και για κάποιο λόγο απογοητεύτηκε. Οκ μέχρι εκεί. Από την προσωπική του απογοήτευση, μέχρι την γενίκευση των αντιλήψεών του, απέχει παρασάγγες.
Η απάντηση του στην προσπάθεια των υπολοίπων μελών και η εν γένει προσέγγιση του θέματος ήταν ιδιαίτερα ειρωνική.
Με την ίδια οπτική, ας αφήνουμε να διαδίδονται απόψεις τύπου corpus cristi.
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby papakis » Thu Oct 25, 2012 7:17 pm

sgoum wrote:
papakis wrote:Αυτό που είδα είναι απελπισία. Τα ερωτήματα είναι, πώς κατέληξε στα συμπεράσματα αυτά ο Αντώνης; Τι τον έκανε να σκέφτεται έτσι; Του συνέβη κάτι; Απογοητεύτηκε από τον Θεό; Αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα; Τι τον έκανε να τα πει αυτά στο ιστολόγιο ; Προσπαθούσε να πει κάτι και ζοριζόταν ; Γιατί τόσες γενικεύσεις;

Πρωτα ο Θεος μετα ο ανθρωπος.

Που κολάει αυτο ;
papakis

Unread postby Aetos » Thu Oct 25, 2012 7:28 pm

Ο φίλος Αντώνης ποστάρισε 350-360 φορές και έδειξε πολύ καλό πνεύμα συναναστροφής εντός φόρουμ. Όμως τις τελευταίες σελίδες κάτι άλλαξε 180 μοίρες...δεν ξέρω τι...Εύχομαι ο Θεός να τον ελεήσει...δεν είναι ο πρώτος που απέδειξε στις τελευταίες σελίδες οτι δεν ξέρει τί λέει...Φυσικότατο επακόλουθο ήταν η αποκοπή του απο την παρέα μας...απλά πράματα...

Κοίτα, και αυτό το λέω τόσο για σένα, όσο και για τον sgoum, τη Marjory και όσοι είναι διαχειριστές.

Καλά τα λες, αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με έναν αντί-Θεο ή αιρετικό ή άθεο, που μπήκε να λοιδωρήσει. Έχουμε να κάνουμε με κάποιον ο οποίος, προφανώς λόγω ενός προσωπικού δράματος, είναι σε μάχη με τον Θεό και τον έχει πιάσει άρνηση.

Το να δίνουμε μια και να πηγαίνει ακόμα παραπέρα, και να τον αποπέμπουμε δεν βοηθά. Νομίζω δε ότι είναι και Αντι-Χριστιανικό!

Εγώ του είπα ότι ήθελα να του πω, κι όταν είδα ότι δεν είναι έτοιμος για συζήτηση αμέσως την σταμάτησα. Αυτά που έπρεπε να περάσουνε, περάσανε. Απαιτείται ο χρόνος ωρίμανσης.

Όμως, το να τον τιμωρούμε (μπαν) δεν είναι γνώρισμα αγάπης προς τον αδελφό μας.

Η Αγάπη πρέπει να περισσεύει της αυστηρότητας και του τύπου!

Αν δεν μπορούμε να κρατούμε τον απλό αυτό κανόνα, τότε σε τι διαφέρουμε από τους Φαρισαίους και σε τι μοιάζουμε με Χριστιανούς;

Και τι θα πει αυτό το παιδί, που έλεγε τον Θεό τιμωρό, όταν κι εμείς τον τιμωρούμε;

Αν το παιδί σε μια οικογένεια λέει τον γονέα Τιμωρό, επειδη του στέρησε π.χ. κάτι που θεωρούσε σημαντικό, πρέπει ο αδελφός να τον διώξει ή να τον αγκαλιάσει και να του πει "έλα αδελφέ μου και μη θυμώνεις, ο πατέρας μας είναι καλός, έλα να σε πάω σε αυτόν" ή να του πει "άντε χάσου από το σπίτι και να μην ξαναπατήσεις";

Εγώ ως γονιός θα τιμωρούσα το παιδί μου που θα έδιωχνε τον αδελφό του κι όχι εκείνο το παιδί που θα είχε θυμώσει μαζί μου!

Τι είναι πιο Άγιο...ο τύπος ρε σεις, ή η Ουσία;

Τώρα τον νουθετήσατε ή τον διώξατε;

Δεν ξέρω....κάντε όπως σας φωτίσει ο Θεός....εγώ πάντως διαφωνώ, και εκ μέρους όλων μας, του ζητώ συγνώμη κι αν ήταν στο χέρι μου, θα τον έφερνα πίσω!
Aetos

Unread postby papakis » Thu Oct 25, 2012 7:32 pm

Re: Αίτημα

Αποστολή: Πέμ Οκτ 25, 2012 5:28 pm
papakis έγραψε:
Οκ θα ζητήσω βοήθεια από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να μου δωσουν όλα τα email των μελλών!
Σου το δηλώνω!!
ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

================================================
από τον sgoum
Για την ωρα θα κινηθεις εκτος φορουμ δια παντως.

Αυτη ειναι η σωστη χρονικη σειρα. Παρακατω ειναι τα τελευταια ΠΜ για να ολοκληρωθει η εικονα.
Σημ.: Μου ζητησε 2 φορες το mail του Αντωνης και του απαντησα οτι δε μπορω να του το δωσω αν δε ρωτησω πρωτα τον Αντωνης.

Αποστολή: Πέμ Οκτ 25, 2012 6:31 pm
Από: papakis
Προς: sgoum

sgoum έγραψε:Για την ωρα θα κινηθεις εκτος φορουμ δια παντως.

Ο κυριος Σφακιανακης εχει τον λογο!

marjory: Και στον Σφακιανάκη να πας, και στον Βοσκόπουλο άμα θες. Ρίξε και καμιά στροφή επιπλέον. :lol: :lol: Άντε πια με τα θρασίμια....
===================================================
Αποστολή: Πέμ Οκτ 25, 2012 6:37 pm
Από: papakis
Προς: sgoum

sgoum έγραψε:Ωραια γιατι επεσε το επιπεδο πολυ αυτες τις μερες

Μετα θα φυγει το επιπεδο και απο τον server δια παντως!
Last edited by papakis on Thu Oct 25, 2012 7:33 pm, edited 1 time in total.
papakis

Unread postby giorgoseu » Thu Oct 25, 2012 7:33 pm

προτείνω μια καλυτερη ιδέα! Παραμονή του Αγίου Δημητρίου Μεγαλομάρτυρος να πάμε να ακούσουμε, να προσευχηθούμε, να θαυμάζουμε την κατερία του και την πίστη του στα φρικτά μαρτύρια που υπέστη, και την αγάπη που σε τέτοιο βαθμό μιμήθηκε τον Κύριο μας, δείχνοντας τα πλευρά του για να τρυπηθει με την λόγχη όπως ο Κύριος στο Σταυρό.....

και όταν γυρίζουμε στο Η/Υ τότε να δούμε αν μπορούμε να γράφουμε μυνηματα....
Αγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης: Κράτα το νού σου στον Άδη και μην απελπίζεσαι.
giorgoseu

Unread postby student » Thu Oct 25, 2012 7:41 pm

Aetos wrote:

Κοίτα, και αυτό το λέω τόσο για σένα, όσο και για τον sgoum, τη Marjory και όσοι είναι διαχειριστές.

Καλά τα λες, αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με έναν αντί-Θεο ή αιρετικό ή άθεο, που μπήκε να λοιδωρήσει. Έχουμε να κάνουμε με κάποιον ο οποίος, προφανώς λόγω ενός προσωπικού δράματος, είναι σε μάχη με τον Θεό και τον έχει πιάσει άρνηση.

Το να δίνουμε μια και να πηγαίνει ακόμα παραπέρα, και να τον αποπέμπουμε δεν βοηθά. Νομίζω δε ότι είναι και Αντι-Χριστιανικό!

Εγώ του είπα ότι ήθελα να του πω, κι όταν είδα ότι δεν είναι έτοιμος για συζήτηση αμέσως την σταμάτησα. Αυτά που έπρεπε να περάσουνε, περάσανε. Απαιτείται ο χρόνος ωρίμανσης.

Όμως, το να τον τιμωρούμε (μπαν) δεν είναι γνώρισμα αγάπης προς τον αδελφό μας.

Η Αγάπη πρέπει να περισσεύει της αυστηρότητας και του τύπου!

Αν δεν μπορούμε να κρατούμε τον απλό αυτό κανόνα, τότε σε τι διαφέρουμε από τους Φαρισαίους και σε τι μοιάζουμε με Χριστιανούς;

Και τι θα πει αυτό το παιδί, που έλεγε τον Θεό τιμωρό, όταν κι εμείς τον τιμωρούμε;

Αν το παιδί σε μια οικογένεια λέει τον γονέα Τιμωρό, επειδη του στέρησε π.χ. κάτι που θεωρούσε σημαντικό, πρέπει ο αδελφός να τον διώξει ή να τον αγκαλιάσει και να του πει "έλα αδελφέ μου και μη θυμώνεις, ο πατέρας μας είναι καλός, έλα να σε πάω σε αυτόν" ή να του πει "άντε χάσου από το σπίτι και να μην ξαναπατήσεις";

Εγώ ως γονιός θα τιμωρούσα το παιδί μου που θα έδιωχνε τον αδελφό του κι όχι εκείνο το παιδί που θα είχε θυμώσει μαζί μου!

Τι είναι πιο Άγιο...ο τύπος ρε σεις, ή η Ουσία;

Τώρα τον νουθετήσατε ή τον διώξατε;

Δεν ξέρω....κάντε όπως σας φωτίσει ο Θεός....εγώ πάντως διαφωνώ, και εκ μέρους όλων μας, του ζητώ συγνώμη κι αν ήταν στο χέρι μου, θα τον έφερνα πίσω!

Οποια αξία και αν έχει, συμφωνώ με τον aeto.

ΥΓ. Αλλη μια φορά που έχω δει παρόμοια κατάσταση με τον Αντώνη, η αιτία ήταν κάποιος θάνατος. Πολύ καλός μου φίλος που έχασε τη γυναίκα του από ανεύρυσμα στον ύπνο της, και έμεινε μόνος του με δυο μωρά (το μικρό θήλαζε ακόμα), αλλαξε 180 μοίρες και πέρασε ακριβώς την ίδια κατάσταση με τρομερό θυμό, απογοήτευση και πικρία προς το Θεό. Κάθε φορά που σκέφτομαι πως θα αντιδρούσα εγώ στη θέση του, και αν θα μπορούσα να διατηρήσω την πίστη μου, τρομάζω. Οι ομοιότητες όμως των δύο περιπτώσεων στα λόγια και τον πόνο είναι ανατριχιαστικές.
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ