tzifman wrote:sgoum wrote:Οπως του εγραψα και στο μπαν εδω ειναι ορθοδοξος χωρος αλλα δεν ειναι κατηχητικο. Απο τη στιγμη που δεν ειναι καθολου δεκτικος σε οσα του ειπατε δεν θα ωφεληθει ουτε αυτος ουτε εμεις απο την παραμονη του εδω.
Καλησπέρα
δεν γράφω τόσο συχνά αλλά καθημερινά μπαίνω και διαβάζω. Φίλε sgoum θα διαφωνήσω σε κάτι που είπες: δεν θα ωφεληθει ουτε αυτος ουτε εμεις
Εγώ προσωπικά μπορώ να πω, πως ωφελήθηκα αρκετά από αυτή την αντιπαράθεση. Ειδικά μέσα από τις απαντήσεις του Αετού έμαθα πράγματα που ούτε καν γνώριζα και εάν δεν είχε γίνει αυτή η συζήτηση δεν θα είχα μάθει ποτέ. Μην ξεχνάτε πως στο φόρουμ μπαίνουμε και μέλη τα οποία στο παρελθόν δεν ήμασταν κοντά στον Χριστό και στην Εκκλησία και ο καθένας για δικό του λόγο, αρχίσαμε να ερχόμαστε κοντά. Αυτό σημαίνει πως πράγματα που για κάποιον θεωρούνται αυτονόητα και παιδαριώδη για κάποιους από εμάς είναι εντελώς άγνωστα. Κάποια από τα πράγματα που ανέφερε ο Αντώνης ήταν και δικές μου απορίες, (και το ξαναλέω) οι απαντήσεις του Αετού ήταν ότι καλύτερο ώστε να μου λυθούν.
Για 50 Ευρώ...μια χαρά τα είπες βρε...άντε χαλάλι σου!!
Θα δώσω και κάτι παραπάνω, για να σε έχω υπόψη μου και την επόμενη φορά!!!