ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Unread postby TASOS1 » Sat Sep 15, 2012 10:54 am

ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ!

http://www.newsbeast.gr/environment/art ... halassino/
TASOS1

Unread postby orion » Sat Oct 13, 2012 4:39 pm

http://attikanea.blogspot.gr/2012/10/bl ... .html#more

..αυτήν την εποχή , τελευταία εβδομάδα Αυγούστου με πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου, στη Βόρεια Ελλάδα οι νοικοκυρές ετοιμάζουν την ντοματόσαλτσα για τον επόμενο χρόνο
orion

Unread postby Ioulia » Fri Oct 19, 2012 7:42 pm

Μαρία wrote:παιδια θελω αν γινεται να προστεθει κ η κατηγορια των ανθρωπων που δεν εχουν χρηματα να κανουν "αποθηκη" κ που δεν εχουν κ αυτοκινητο για να την κανουν με ελαφρα εφοσον διαμενουν στη πολη....(με ενδιαφερει αμεσα! γ αυτο ρωταω!) δλδ αν ειχα αμαξι κ λεφτα για να κανω αποθηκη δε θα καιγομουνα κ τοσο μιας κ το μωρο μου τουλαχιστον θα ειχε να φαει...εκτος απο την απαντηση του να κανουμε προσευχη υπαρχει καποια αλλη λυση ή ολοι αυτοι οι ανθρωποι θα πεθανουνε απο τη πεινα?

Καλησπέρα Μαρία και συγνώμη που απαντώ τόσο αργά. Νομίζω ότι οι λύσεις μας βρίσκονται στην αλληλεγγύη και στο μοίρασμα. Στις δύσκολες εποχές θα πρέπει να βασιστούμε ο ένας στον άλλο είτε για είδη πρώτης ανάγκης, είτε για μετακίνηση, είτε για φάρμακα. Είναι πολύ δύσκολο κάποιος να τα έχει όλα. Άλλωστε νομίζω ότι αυτό το φόρουμ έχει και την χροιά της αλληλεγύης (αν δεν κάνω λάθος :) ) Α, και να σου ζήσει το μωρό σου!
Ioulia

Unread postby TASOS1 » Mon Oct 29, 2012 2:54 am

δεν μπορω να μην γραψω εναν καλο λογο για την Ελληνικη κολα COVER καλυτερη απο hu, ogo! ετσι αυξανομε το ΑΕΠ δηλαδη την τσεπη μας!

επισης
καλω ολους τους bloggers πιεση για σταδιακη επιστροφη στη δραχμη!
TASOS1

Unread postby Aetos » Mon Oct 29, 2012 8:27 pm

Μαρία wrote:παιδια θελω αν γινεται να προστεθει κ η κατηγορια των ανθρωπων που δεν εχουν χρηματα να κανουν "αποθηκη" κ που δεν εχουν κ αυτοκινητο για να την κανουν με ελαφρα εφοσον διαμενουν στη πολη....(με ενδιαφερει αμεσα! γ αυτο ρωταω!) δλδ αν ειχα αμαξι κ λεφτα για να κανω αποθηκη δε θα καιγομουνα κ τοσο μιας κ το μωρο μου τουλαχιστον θα ειχε να φαει...εκτος απο την απαντηση του να κανουμε προσευχη υπαρχει καποια αλλη λυση ή ολοι αυτοι οι ανθρωποι θα πεθανουνε απο τη πεινα?

Όταν ξεκινήσουν τα γεγονότα, θα μας στείλεις διεύθυνση και τα πακέτα θα καταφθάσουν ΑΜΕΣΑ....don't worry....από γάλα μέχρι πάνες και από ζυμαρικά μέχρι κρέας, από φρέσκα μαρούλια μέχρι ...φασολάκια και λάδι, και ό,τι άλλο έχουμε ήδη στην αποθήκη μας!!

Και από Δεκέμβρη και φρέσκα πορτοκάλια από το χωριό!
Aetos

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Tue Oct 30, 2012 1:31 pm

GreekPreparedness

Mannlicher-Schönauer

Unread postby grypas » Tue Oct 30, 2012 3:51 pm

grypas

Unread postby TASOS1 » Wed Oct 31, 2012 3:16 pm

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ;
TASOS1

Unread postby regina » Thu Nov 01, 2012 2:29 am

TASOS1 wrote:ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ;

Εγώ έχω την βιντεοκάμερα Pupillo παίρνω από το κινητό και ελέγχω το περιβάλλον ,άλλοι ελέγχουν την babysitter ,άλλοι την γυναίκα τους χαχα...
regina

Unread postby Ομολογητής » Thu Nov 29, 2012 3:38 am

Αυτός κι αν προετοιμάζεται!!!

http://www.aek365.com/a-234380/sugxrono ... u-fwto.htm

Άμα λείπει η Θεία Χάρις και κάνουμε του κεφαλιού μας, έτσι θα καταντήσουμε...
«ο σώζων τον ΠΛΗΣΙΟΝ αυτού σωθήτω»
Ομολογητής

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ