MAXIMOS wrote:θελεις να δεχτω οτι ειδικα στην αθηνα που γινεται χαμος ολοι αυτοι ειναι τιμιοι οικογενειαρχες που κοιταν την δουλεια τους και προσπαθουν για ενα καλυτερο μελλον;εμεις οταν πηγαμε μεταναστες δεν σκοτωναμε ουτε βιαζαμε ουτε μας φοβοταν ο κοσμος.εχει γεμισει ο κοσμος με AIDS και με αρρωστιες που ειχαν εξαφανιστει εδω και πολλα χρονια.απο συγγενεις που εχω στην αθηνα μου λενε οτι γινεται χαμος και δεν ξερουν τι να κανουν. να δεχτω δηλαδη οτι μου λενε ψεμματα;συγνωμη φιλε μου αλλα δεν μπορω.ο ηλιος λενε βγηκε για ολον τον κοσμο- για τον σωστο κοσμο.ειμαι υπερ του οποιουδηποτε θελει να εργαστει αλλα οχι του οποιουδηποτε μπαινει στην χωρα μου παρανομα και κανει τις'' μαγκιες'' του . θα πρεπει να σεβονται τα ελληνικα ηθη και τα εθιμα τις αξιες του ελληνισμου.αλλωστε εμεις τους σεβομαστε και τους παραχωρουμε και πλατειες να προσευχονται στους θεους τους . η εκκλησια μας τους παραχωρει συσσιτιο και ρουχισμο χωρις να ρωταει την εθνικοτητα καθενος.πρεπει να μαθουν αδερφε να σεβονται και εμας και οχι να δολοφονουν κοσμο για λιγα ευρω η οτιδηποτε αλλο.
εγραψα και πριν οτι μπορει να κανω λαθος και η κατασταση να μην ειναι ετσι .εαν υπαρχουν αθηναιοι ας μας περιγραψουν αυτοι τι γινεται στην πολη τους γιατι θεωρητικα ειναι αυτοι που αντιμετωπιζουν τα δυσκολα σε σχεση με την επαρχια.
με εκτιμηση MAXIMOS.
Καλά σου είπε κανείς οτι εγώ μένω ,εργάζομαι , ζώ στον παράδεισο;
Αθήνα και σε εργατική περιοχή με πολλούς απο δαύτους και για πολλά χρόνια στο διπλανό διαμέρισμα Πακιστανοί.
Ξέρεις ποιος μου έκανε την ζημιά όταν ζήτησε μια διευκόλυνση στο σπίτι μου(ενα τηλέφωνο να κάνει);
Το Ελληνάκι κλέβοντας με.
Άσε , η άποψη και η γνώμη που εκφέρω είναι απο προσωπικές εμπειρίες και όχι απο αυτό που μου είπαν ή μετέφεραν...όταν φεύγω απο το ΑΤΜ και έχω τον λάθρο να με βλέπει και να μου ζητάει χρήματα το βιώνω δεν χρειάζομαι κανέναν να μου το πει.
Όπως βιώνω και τον Ελληναρά που γεμίζει τον κόσμο AIDS γιατί δεν του έφτανε η γυναίκα του αλλά γούσταρε και την μαυρούλα με τον καλοσχηματισμένο ......
Όπως βιώνω και την Ελληνίδα γιαγιούλα που κοιμάται στο παγκάκι της Εκκλησίας της γειτονιάς μου
Όπως βιώνω και την Ελληνίδα γιαγιούλα που ζητά ελεημοσυνη καθε πρωι στις κυλιομενες του ΜΕΤΡΟ.
Φίλε μου καλέ έχω άποψη και πολύ καλύτερη απο όσους ζουν εκτός Αθηνών....μου έχουν σπάσει το αυτοκίνητο μέρα μεσημέρι.....μάντεψε....Αλβανός και Έλληνας...(Αθάνατη ΕΛΑΣ τους ταυτοποίησε απο........ένα ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙ που έκλεψαν απο το αυτοκίνητό μου)
Θέλω να σου πω πως δεν γίνεται να βάζουμε τα πάντα στον ίδιο κουβά.