TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Ptohos » Tue Mar 05, 2013 4:27 pm

ευλογημενε Φιλιππα, πολυ καλα τα λες, αν ολοι μας βγαζαμε τις εσωτερικες μας παρορμησεις - φορα παρτιδα - θα χε κλεισει προ πολλου το φορουμ,,,,
εσυ Γεναιε το καλυτερο ειναι αυτο που κανεις , το να γελας δλδ, διοτι ετσι υπαρχει περιπτωση να κατανοησεις τι κατα καιρους παρορμητισμους βγαζεις να λιαστουν,,,
Ptohos

Re: TRASH CAN

Unread postby manousos » Tue Mar 05, 2013 4:39 pm

Αυτές είναι οι 11 ξεφτιλισμένες πολυεθνικές που ζητούν μισθούς Βουλγαρίας

Θα αγοράσετε τα προιόντα τους;

1) SCA Hygiene Products
Libero, Τena, Libresse, ZEWA.

2) ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
Αmstel, Αmstel Pils, Amstel bock, Amstel Radler, Heineken, ΑΛΦΑ, Fischer, ΒΙΟΣ 5, Buckler,SOL,
Mc Farland,Erdinger, Chimay, Krusovice, Moretti.

3) Barilla Hellas
Misco,Barilla, Mulino Bianco, Voiello.

4) Unilever Hellas
Aim, Axe, Algida, Becel, Ben&Jerry, Cajoline,
Calve, Cart d' Or, Cif, Corneto, Dove, Fissan, Flora, Hellman's, Klinex, Knor, Lipton, Lux, Magic, Maille,
Omo, Proderm, Pummaro, Rexona, Skip, Flora, Sunsilk,
Super fresco,Svelto, Timotei, Ultrex, Vaseline,Zwan,
Αλτις, Βιταμ, Εβγα, Ελαις, Νεα Φυτινη.

5) Philip Morris
Προιοντα καπνου Philip Morris.

6) Henkel Hellas
Neomat, Persil, Schwarzkopf, Dixan, Loctite, Syos,
Bonacure, Technomelt, Igora royal, Teroson.

7) Friesland Campina - NOYNOY.
Γαλακτοκομικά ΝΟΥΝΟΥ, τυριά, κρέμες γάλακτος, γιαούρτια,
βρεφική διατροφή.

8) Kraft Hellas
Παυλίδης, Tuc, Kiss, Merenda, Kraft Μαγιονέζα, Philadelphia, Trident, Dentyne, Jacobs, Halls,
Gioconda, Canterburry, 3 Bit, Tassimo, Buballo,
Oreo.

9) Bic Violex Sa
Bic, Sheaffer, Bic kids, Tipp-Ex, Pimaco, Bic Wite Out.

10) Nestle
Neslac, Nestle Junior, Fitness, Clusters, Cheerios,
Cookie Crisp, Nescafe (Frappe, Classic, Cappuccino, Select κτλ.),
Λουμιδης, Nespresso, Perrier, Κορπη,
Παγωτά ( Boss, Nirvana,Magnum, Aloma, La Cremeria),
Buondi, Freddocchino, Nestea, Plantage, Vending,
Maggi, Crunch, Kit Kat, Smarties, Nesquik, Baci,
Le Chocolat, Friskies, Felix, Purina.

11) Ytong - Thrakon
Εταιρεία οικοδομικών υλικών
manousos

Unread postby GENEA-OMEGA » Tue Mar 05, 2013 4:46 pm

Ptohos το έχεις ξαναπει αυτο πριν κανα χρόνο και σου είχα πει το ίδιο και τότε ότι δεν έχω κατα τη γνώμη μου δώσει δικαίωμα για τέτοια αρνητικη εικόνα. Δεν θα προσπαθήσω να σου την αλλάξω βέβαια, απλώς θα σου εξηγήσω πιο αναλυτικά το συλλογισμό για την πρόρρηση σχετικα με το νεο Μουσολίνι ώστε να πούμε και κάτι χρήσιμο εδώ μέσα εκτος απο καυγαδάκια

Αν ο Πέπε Γκρίλο παρουσιάζεται επικοινωνιακα έτσι αυτη τη στιγμη΄καικάποια στιγμή προκύψει να αναλάβει την Ιταλία - χωρίς απαράιτητα να είναι φα΄σιστας - και μονο το πως θα περνάει επικοινωνιακά προς τα έξω η παρουσία του θα είναι επιβεβαίωση της πρόρρησης, διότι ο γέροντας είναι πολυ πιθανο να είχε δει αυτο ακριβώς , δηλαδή το "νέος Μουσολίνι" σαν χαρακτηρισμός. Το ότι γράφτηκε γιαυτο το πρόσωπο ένα τόσο καλοστηριγμένο άρθρο ήδη από τώρα πιστευω ότι δείχνει προς αυτη την κατευθυνση.

Επίσης αυ΄το που έγραψα για το ποιες συνθήκες απαιτούνται για την εμφάνιση ενος νεου ριζοσπαστικου/φασιστικου προσώπου στην Γερμανία δε νομίζω ότι μπορέινα ναμφισβητηθει, καθώς κάτι τέτοιο θα απαιτέι την πτώση της Μέρκελ λόγω αποτυχίας στην Ευρωπαικη της πολιτική
GENEA-OMEGA

Unread postby koufolalos » Tue Mar 05, 2013 5:06 pm

Image

αμα θα ηταν "Νεος" Μουσολινι?
ΘΑ ΕΣΚΑΓΑΜΕ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΓΕΛΙΟ... :D
koufolalos

Unread postby Ptohos » Tue Mar 05, 2013 5:10 pm

ειδες ποσο πιο "ομαλη" αποδοση εδωσες τωρα στις σκεψεις σου περι του τοιουτου ? το προβλημα δεν ειναι η διυλισις του κωνοπος , οχι, ανελυσε και γραψε, μαζι σου, και μαλιστα απ αυτο ΘΑ μαθω καθοτι ειμαι ελλειπης τοιαυτης ικανοτητος, ε μη το χαλας μετα με το "συμπερασμα σου" πως εκπληρωθει η προφητεια, - και δεν διευκρινιζω το γιατι, δεν ειναι ουτε σοβαρο ουτε φρονιμο, ακομα και να ισχυει που δεν ισχυει, δεν ειναι της παρουσης - ε δεν υπαρχει περιπτωση να μην στη πω, οχι σε σενα (διοτι δεν ειναι προσωπικο αλλα στον οποιονδηποτε,, αν παρεξηγηθεις ? δεν με ενδιαφερει καθολου πιστεψε με,,

αυτα για την ωρα,,

υ.σ.
εψαξα δια την λεξιν ρεμπεταδικο και δεν την βρηκα, οποτε δε μπορω να απαντησω γι αυτο,, καθοτι ουτε αυτο γνωριζω,,
Ptohos

Unread postby aetherovamon » Wed Mar 06, 2013 9:30 pm

Μια όμορφη παράδοση των εβραίων αν και δεν έχουν τον νόστο στο λεξιλόγιό τους είναι η Αliyah η επάνοδος στο Ισραήλ,το καθήκον επιστροφής στην πατρογονική γη.
Γίνεται με ανταποδοτικά κίνητρα και οικονομικά τώρα,αλλά εχω διαβάσει ιστορίες πολλών που το κάνανε καταστρέφοντας τις καριέρες τους ή γυρνώντας σε περιόδους πολέμου για να καταταγούν στο στρατό του κράτους τους.
Ελληνορθοδοξία δεν υπάρχει έπειτα,ούτε είναι η ορθόδοξη χριστιανική πίστη ελληνική,μια αγριελιά είμαστε που μπολιάστηκε κι ευχαριστούμε για αυτό.Δεν υπάρχει στον ελληνισμό η ουσία του χριστιανισμού και ίσως θα μπορούσε να συνεχίσει και χωρίς αυτόν.Αντίστοιχα έσβησε ο κόπος του μεγάλου Αντωνίου και των θρυλικών μορφών της ερήμου για την αγαπητή Αίγυπτο με την αργή επικράτηση του μονοφυσητισμού εκεί.Όπου θέλει πνει η Χαρις και δεν είναι πια στην γη της Αιγύπτου,εκεί ξεκίνησε κι ο μοναχισμός αλλά...Η αιγυπτιακή παροικία στις ουράνιες μόνες είναι αρκετή σε αριθμό και εκλεκτή στην παρρησία της στον Κύριο και ίσως επιστρέψουν οι κόπτες στον κορμό της Εκκλησίας και χάριν αυτών κάποια στιγμή.Όταν ο γέροντας Αμβρόσιος έλεγε ότι τότε τόσα χρόνια πριν από τα 10 εκατομμύρια Ελλήνων τα 2 σώζονται-προσωπικα ξέρω ότι είμαι στα 8,αναρωτιέμαι τώρα ποια θα ήταν η αναλογία όπως και για την ομογένεια αν ο αριθμός θα ειναι μικρότερος από το αντίστοιχο 20%,στην ομογένεια της υλικής ευμάρειας σίγουρα ναι,μικρότερο θα είναι.Η ομογένεια:το μόλις 27% των ελληνόγλωσσων των Ηπα- οι ελληνόψυχοι πόσοι είναι;Θυμάμαι τις εκκλησίες με τα τηλεχειριστήρια την περιχαράκωση της ορθοδοξίας με εθνικό μανδύα κ.α.Σε όλες τις χώρες πολλοί δεν μιλούν ελληνικά ή δεν διατηρούν επαφή με κάποιο ελληνικό στοιχείο κάνανε μεικτούς γάμους έχουνε μόνο το φολκλορικό στοιχείο αναφοράς.Το οποίο χάθηκε τώρα.Έχει κρύο κι ο Πέτρος τραβιέται στη φωτιά να ζεσταθεί ,δεν είσαι μαθητής Του; λένε οι δούλοι κι αυτός αρνείται.Η Ελλάδα τώρα ειναι άθλια τριτοκοσμική,το μαύρο πρόβατο.Από ντροπή πολλοί από αυτούς τους ελληνογενείς κι αλλόγλωσσους σιωπούν και την παραμικρή φολκλορική αναφορά τους,στην Εσπερία που δεν βιοπορίζονται αλλά έχουν πλέον ενσωματωθεί.Εχω συγγενείς έξω,πήγαν για τα παιδιά αλλά τα παιδιά χάθηκαν πλέον ενσωματώθηκαν εκεί.
aetherovamon

Unread postby aetherovamon » Wed Mar 06, 2013 10:01 pm

Γνωστοί έχουν τα παιδιά τους στην Γερμανία.Εκεί γεννήθηκαν.Δεν θα έρθει Ελλάδα;ρωτάς χρόνια πριν.Τι να κάνει εδώ ειναι γερμανός πια η ζωή ειναι καλύτερη.Δεν ήξερε και την γλώσσα ήταν σε μεικτό γάμο.Ο ευγενής χαρακτηρισμός του ειναι ελληνογενής ο ρεαλιστικός ανελλήνιστος και ο κυνικός ελληνόσπορος.Θα ντρέπεται να αναφέρει και την ελληνική του καταγωγή τώρα.Μεγάλωσαν οι γονείς του ένα άξιο έστω εξ υιοθεσίας γερμανικό τέκνο όχι έναν ελληνα.Και ειναι περισσότεροι αντίστοιχα.Υπάρχουν ανελλήνιστοι κι εσωτερικής σοδειάς δε λέω αν και οι περισσοτεροι τους έχουν κάποια αναφορά στην εσπερία μικρότερη ή μεγαλύτερη ο καθένας κλασική περίπτωση ο στοχαστής πρώην πρωθυπουργός, ηγέτης,σωτήρας, άνακτας ή όπως τον είδαν όσοι τον ψηφίσανε.Δεν κατηγορώ κάποιο μέλος του φόρουμ ή κάποιον που δεν ειναι μέλος αλλά το διαβάζει και ζει στο εξωτερικό ότι δεν ειναι ελληνας ή ότι τα παιδιά του που ζούνε εκεί δεν ειναι.Δεν ξέρω με ποιο κριτήριο προσδιορίζει ο καθένας τους την ελληνικότητα.Άλλος θεωρεί ότι ειναι ο γόνος του ελληνας αν μιλάει την γλώσσα έχει την πίστη υπηρετεί στρατιωτική θητεία οικονομικά ενισχύει το κράτος έθνος του ή την τοπική κοινότητα. Για κάποιους τα κριτήρια ειναι πιο ελαστικά το παιδί λέει καλησπέρα ή καλημέρα κι επειδή είναι πετυχημένο στην χώρα που ζει διαφημίζει την Ελλάδα κι ας μην της προσφέρει κάτι ουσιαστικό.Το καλημέρα κι ο παπαγάλος στο ποίημα το λέει με στόμφο.Αν κάποιοι από το σχόλιο μου υποσυνείδητα αναγνώρισαν κάποια προσωπική τους ανεπάρκεια στο θέμα αυτό,δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μου προσάψουν κατηγορία ή πρόθεση.
οι ελληνογενείς στους οποίους αναφέρομαι ειναι πλέον γνήσια τέκνα των εξ υιοθεσίας πατρίδων των γονέων τους κι όχι ελληνες.Λίγο πολύ όλοι έχουμε μια ιδέα για γεγονότα που πρόκειται να γίνουν σε άγνωστο χρόνο, και ειναι τότε που οι πατρίδες αυτές θα απαιτήσουν και αίμα.Σαφέστατα οι ελληνογενείς αυτοί δεν ειναι ελληνες,εχω αντίστοιχα ξαδέρφια.Δυστυχώς ο παπαγάλος είναι πιο Έλληνας από αυτούς,λέει την καλημέρα με λαχτάρα, ζει κι εδώ.
aetherovamon

Unread postby manousos » Fri Mar 08, 2013 2:37 pm

manousos

Unread postby manousos » Fri Mar 08, 2013 4:46 pm

manousos

Unread postby manousos » Fri Mar 15, 2013 12:07 pm

manousos

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ