SUKHOI wrote:KANENAS wrote:Πολύ προσοχή για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.
Ποτέ δεν γεμίζουμε κάνιστρα περισσότερο από το 80-85% της χωρητικότητας τους αφήνουμε πάντα χώρο να εκτονώνονται οι αναθυμιάσεις.
Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε πλαστικό μπιτόνι και χωνί για αποθήκευση και διαχείριση βενζίνης ΜΟΝΟ όσα είναι πιστοποιημένα για καύσιμα.
Αν νομίζετε ότι ένα πλαστικό μπιτόνι μη κατάλληλο για αποθήκευση καυσίμου δεν μπορεί να προκαλέσει ανάφλεξη της βενζίνης από σπινθήρα επειδή είναι… πλαστικό… ΧΑΣΑΤΕ.
μαλλον το εγραψες για μενα οποτε πρεπη να γραψω οτι απο το 1968 δουλευω σε γκαζαδικα και ξερω απο βενζινα ,αερια, και πετρελαιο.
SUKHOI wrote:KANENAS wrote:Πολύ προσοχή για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.
Ποτέ δεν γεμίζουμε κάνιστρα περισσότερο από το 80-85% της χωρητικότητας τους αφήνουμε πάντα χώρο να εκτονώνονται οι αναθυμιάσεις.
Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε πλαστικό μπιτόνι και χωνί για αποθήκευση και διαχείριση βενζίνης ΜΟΝΟ όσα είναι πιστοποιημένα για καύσιμα.
Αν νομίζετε ότι ένα πλαστικό μπιτόνι μη κατάλληλο για αποθήκευση καυσίμου δεν μπορεί να προκαλέσει ανάφλεξη της βενζίνης από σπινθήρα επειδή είναι… πλαστικό… ΧΑΣΑΤΕ.
μαλλον το εγραψες για μενα οποτε πρεπη να γραψω οτι απο το 1968 δουλευω σε γκαζαδικα και ξερω απο βενζινα ,αερια, και πετρελαιο.
SUKHOI wrote:εγω εχω παρη και εχω γεμιση 10 πλαστικα 30ανταρια μπετονια και τα εχω ριξη και απο ενα μπουκαλακι οκτανια στο καθενα.στους δεκα μηνες τωρα βλεπω οτι εχουν χασει περιπου ενα λιτρο το καθε μπετονι.τα εχω σε αποθηκη που εχει δροσια.
TASOS1 wrote:ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ
1) ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΑ ΤΡΟΦΗΜΑ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ
2) ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΩ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ (Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ)
3) ΑΝ ΣΕ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ
4) ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΕΡΔΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ!
5) ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ SITE!
Ioulia wrote:Χρόνια Πολλά σε όλους
Έχω ανησυχήσει αρκετά με την πιθανότητα να μην υπάρχουν σε λίγο καιρό οι φυσικοί σπόροι, παρά μόνο υβρίδια. Στην παλιά σελίδα υπήρχαν link για το που θα μπορούσε κάποιος να προμηθευτεί τους "παραδοσιακούς" ελληνικούς σπόρους. Συγνώμη για τον κόπο, αλλά μήπως κάποιος τα λέρει και μπορεί να τα ξαναβάλει;
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests