Ψάλτης - Σειρήνες - Γιάννης Μαρκόπουλος http://youtu.be/w83J_jzBmJw `Νυχτες γονατιστες στα στα ορη της ανατολης, μερες απαρηγορητες στις θαλασσες της δυσης.`
Αδελφοί μου, θα ανεβάζω κάποτε κάποια δικά μου αγαπημένα και αν ήδη ευρίσκονται αναρτημένα συμπαθάτε με και απλώς ξανακούστε τα.
Αρχίζω σήμερα με κάτι απαράμιλλο, πιστεύω θα συμφωνήσετε, συνταιριασμένο και με την κατάλληλη οπτική επένδυση!
...και λίγα λόγια αν θέλετε...
Ταξίδι στο χρόνο και στο τραγούδι αδελφοί μου... Θύμισες...θα έρθουν φαντάζομαι σε πολλούς από σας και φόρτιση, άλλους νεώτερους θα καταλάβει...
Και επειδή ένοιωσα και κάτι μέσα μου, το βάζω σε μία στροφή :
Αχ Ελλάδα μας αθάνατη, βρίσκεσαι μαραμένη, μα η δικιά σου η ρίζα, ποτέ της δεν πεθαίνει και σαν το πιείς το ανθόνερο που σου 'ταξε ο Θεός σου, Ελλάδα αγαπημένη μας, που είσαι αγαπημένη Του, θα 'ρθείς στα σύγκαλά σου, στη Δόξα την παλιά σου!
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΠΙΑ ΝΟΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΓΗΙΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΕΣΤΩΤΑ ΧΡΟΝΟ
ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΟΥΜΕ
Πόσο λυπάμαι - Σοφία Βέμπο
Μαγεία στη φωνή της αθάνατης Σοφίας μας...της μοναδικής, αδελφοί μου!