ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Unread postby Voreios » Sun Jan 08, 2012 10:05 pm

Ετήσιο πλάνο προετοιμασίας για έκτατες ανάγκες, στα Αγγλικά
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Unread postby thanos69b » Sun Jan 08, 2012 10:52 pm

Καλά όλα αυτά που ετοιμάζεται αδελφοί με τις λίστες από τους αμερικάνους
αλλά διαβάστε και αυτό απο την ουκρανία που είναι πολύ ποιό βασικό να έχουμε πάντα.

http://www.imdleo.gr/diaf/2011/06/2_mir ... byl_gr.pdf
Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
thanos69b

Unread postby kotsarikos » Mon Jan 09, 2012 12:21 am

thanos69b wrote:Καλά όλα αυτά που ετοιμάζεται αδελφοί με τις λίστες από τους αμερικάνους
αλλά διαβάστε και αυτό απο την ουκρανία που είναι πολύ ποιό βασικό να έχουμε πάντα.

Έτσι αδελφε μου.... Πρώτα πνευματική προετοιμασία και μετα κοσμική. Πνευματική χωρίς κοσμική γίνεται και είναι ασφαλής , κοσμικη χωρίς πνευματική δεν γίνεται και δεν θα προσφέρει τίποτα....
kotsarikos

Unread postby TASOS1 » Mon Jan 09, 2012 8:59 am

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ!
TASOS1

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Mon Jan 09, 2012 12:47 pm

thanos69b wrote:Καλά όλα αυτά που ετοιμάζεται αδελφοί με τις λίστες από τους αμερικάνους

η πίστη τελικά είναι το μεγαλύτερο εφόδιο και μακάρι να το αποκτήσουμε όλοι
εχω ταξιδεψει στην Ρωσία και λένε ότι ακόμα και τα ζώα (τα οποία ειναι στο έλεος του Θεού)που ζουσαν στις γύρω περιοχές του Τσερνομπιλ έχουν επιστρέψει και δεν τα επιρεάζει η ραδιενέργεια καθόλου ...και οι επιστήμονες δεν μπορούν να το εξηγήσουν γιατί απο έρευνες που έκαναν δεν έχει αλλάξει τίποτα στο γεννετικό τους κώδικα παρόλα αυτα η ραδιενέργεια δεν τα επηρεάζει (πρέπει να υπάρχει και σχετικό ντοκυμαντέρ για αυτό το φενόμενο)
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Pamavol » Mon Jan 09, 2012 8:31 pm

Αδέλφια μου έκανε πολύ εντύπωση αυτό το κοτέτσι. Πολύ καλή ιδέα!
http://www.youtube.com/watch?v=A8iv_WLg ... r_embedded
Στώμεν Καλώς Στώμεν Μετά Φόβου
Pamavol

Unread postby manouil » Mon Jan 09, 2012 8:56 pm

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ
ΤΑ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΠΟΤΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΥΛΑ ΤΣΑΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ
ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΝ

http://www.youtube.com/watch?v=PuX7mx-P ... re=related
manouil

Unread postby akarnania » Tue Jan 10, 2012 12:11 am

Το κτημα μεχρι καποια στιγμη θα χρειαζεται οπωσδηποτε προστασια.Δεν νομιζω να γινεται διαφορετικα.
Οταν ηρεμησουν τα πραγματα θα συνεχισει η εκμεταλευση του για αρκετο καιρο μεχρι να επανελθουν
τα πραγματα στην σημερινη κατασταση.
akarnania

Unread postby 40palikj » Tue Jan 10, 2012 4:07 am

filtor wrote:
papi wrote:
Pamavol wrote:Αδέλφια μου έκανε πολύ εντύπωση αυτό το κοτέτσι. Πολύ καλή ιδέα!
http://www.youtube.com/watch?v=A8iv_WLg ... r_embedded

Και πάλι όμως απορώ πως ο γέροντας Παϊσιος έλεγε να έχουμε κανένα κτηματάκι. Άραγε άμα πέσει πείνα θα μας το αφήσουν όρθιο; Ποια είναι η λογική; Ειλικρινά δεν πολυκαταλαβαίνω. Αν έχει κανένας τη λύση ας βοηθήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Θα απαντούσα στις σκέψεις σου με το ότι ο γ. Παΐσιος είπε να έχουμε το κτηματάκι για να δίνουμε και στους άλλους κι ότι ο Πατροκοσμάς είπε να έχεουμε δεύτερο όπλο... :)

να ξερεις ομως οτι αν μαζευτουν 5 πεινασμενοι με οπλα, εσυ θα δεις τα ραδικια αναποδα και αυτοι θα σου φανε τις κοτες. το οπλο ειναι καλο οταν εχεις απεναντι σου ενα με οπλο. αν εχεις 5, το παιζεις συζητησιμος και καλοπροαιρετος
Ψευτορωμέικο λίγα τα ψωμιά σου!
40palikj

Unread postby akarnania » Tue Jan 10, 2012 9:21 am

papi wrote:
akarnania wrote:Το κτημα μεχρι καποια στιγμη θα χρειαζεται οπωσδηποτε προστασια.Δεν νομιζω να γινεται διαφορετικα.
Οταν ηρεμησουν τα πραγματα θα συνεχισει η εκμεταλευση του για αρκετο καιρο μεχρι να επανελθουν
τα πραγματα στην σημερινη κατασταση.

Αυτή η σκέψη σου με οδηγεί στο εξής: ότι ο κίνδυνος κλεψίματος θα είναι για λίγες ημέρες, όσο κρατήσει η πολιτειακή ανωμαλία με μορφή ξεσηκωμού, αλλά και αυτό αν γίνει την άνοιξη ακόμα δεν έχουν βγει οι καρποί, οπότε δεν υπάρχει και τίποτα να κλέψεις. Ενώ μετά θα χρειαστεί και για να βοηθήσουμε αλλά και για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (δηλαδή σε βάθος χρόνου), και επειδή ο γέροντας Παϊσιος γνώριζε ότι αυτό θα κρατήσει περισσότερο καιρό από μία απλή προμήθεια τροφίμων, πρότεινε το κτηματάκι και όχι το μάζεμα τροφίμων (χωρίς να θέλω να το υποβιβάσω και αυτό). Στο ίδιο μήκος κύματος είχε κυμανθεί και ο π.Ευθύμιος αφού όταν τον ρώτησα για προμήθειες δεν το απέκλεισε αλλά μου είπε απλά όχι υπερβολές, ενώ αντίθετα μου "κατεύθυνε" την συζήτηση και την σκέψη για κτηματάκι (χωρίς όμως να το θεωρώ εύκολα πραγματοποιήσιμο για πολλούς λόγους - και οικονομικούς και λόγω του ότι οι περισσότεροι είμαστε σε πόλη και όχι σε χωριό κ.α.- γι' αυτό έφερα και τις αντιρρήσεις μου). Βέβαια οι προμήθειες θα είναι απαραίτητες για το πρώτο μπαμ τουλάχιστον, γιατί εδώ δεν είμαστε Ιαπωνία να λέμε ευγενικά "παρακαλώ περάστε πρώτος στο Σούπερ Μάρκετ" :lol: .
Απλοί συνειρμοί είναι της στιγμής :roll: .

Για ενα διαστημα (οπως καταλαβαινω εγω τα πραγματα)δεν θα ειναι ευκολη η διαμονη και φυλαξη των κτηματων.Μεχρι να φυγουν οι στρατοι και να ξεδιαλυνουν
οι εσωτερικες συγκρουσεις λογω πεινας,περισσοτερο θα βασιστουμε στις προμηθειες.Μετα και μεχρι να αρχισει να επανερχεται η παραγωγη η εμπορια και διακινηση
θα βασιστουμε σε καλλιεργειες.Αρα βρες και κανα σπορο(οχι υβριδια)με αναπαραγωγικη ικανοτητα.Ξερεις οι μεγαλοι φροντισαν να ελεγχουν την παραγωγη
προιντων και μεσω της αποκλειστικοτητας των υβριδιων.Αφου πρωτα φυσικα σχεδον εξαφανισαν τους παραδοσιακους σπορους που μπορουν να αναπαραγοντε.
Βεβαια αυτοι το εκαναν για αλλους λογους.Υπολογιζαν χωρις τον ξενοδοχο ομως.Το προβλημα ομως θα προκυψη απο αλλη οδο.
Δυο ειναι τα προβληματα.Το ενα το περιεγραψα.Το δευτερο ειναι οτι για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια,προσβαση στην παραγωγη εχει μονο ενα πολυ μικρο
ποσοστο.Η αστυφιλια πήρωνεται.Και εγω σε πολη ζω.
akarnania

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ