Γενικά για το ΘΕΜΑ

Moderator: inanm7

Γενικά για το ΘΕΜΑ

Unread postby kostasellas » Sun Aug 04, 2013 1:00 pm

Επειδή τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερος κόσμος νοιώθει την πραγματική ανάγκη να επισκεφτεί το Αγιο Ορος,
ας ξεκινήσουμε να παρουσιάσουμε έναν πρακτικό οδηγό με πληροφορίες για την επίσκεψη στο Αγιώνυμο Ορος.
Εδώ ας αναφερθούν απλές χρήσιμες πληροφορίες για την προσκηνυματική μας επίσκεψη (διαμονητήρια, δρομολόγια πλοίων, Θέσεις για Parking των αυτοκινήτων μας, Κόστη, Διαδρομές εντός Ορους, Ιστορικά Στοιχεία, Φωτογραφίες κτλ.)
πνευματικές συμβουλές για τους νεώτερους αδελφούς και σίγουρα να προσπαθήσουμε να περιγράψουμε τις εμπειρίες που έχουμε αποκτήσει από την κάθε επίσκεψή μας στο Α.Ο.
kostasellas

Re: Γενικά για το ΘΕΜΑ

Unread postby SPIROS » Sun Aug 04, 2013 1:10 pm

Πολύ καλό θέμα Κώστα.
Και σίγουρα η τεράστια εμπειρία σου από το Άγιο Όρος, θα είναι πολύτιμος βοηθός στα μέλη και όχι μόνο, που θέλουν να επισκεφθούν το περιβόλι της Παναγίας.
Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ το Άγιο Όρος και πάντα ψάχνουν συμβουλές για διαδρομές, διαμονές, προσκυνήματα καθώς και για γέροντες που θα μπορούσαν να κερδίσουν πολλά έστω και από μια ολιγόλεπτη συζήτηση μαζί τους.
Σου εύχομαι καλή δύναμη στην προσπάθειά σου.
SPIROS

Re: Γενικά για το ΘΕΜΑ

Unread postby Hellas_2020 » Mon Aug 12, 2013 1:47 pm

Προσωπικά, ευχαριστώ 1000 φορές καθώς δεν έχω πάει στο Α.Ο. και τώρα με αυτό το κομμάτι εδώ μέσα στο Board μου λύνονται τα χέρια!
Οι πληροφορίες είναι ανεκτίμητης αξίας και εύχομαι η καλή αυτή προσπάθεια να εμπλουτιστεί περισσότερο!
Μπράβο, 1000 μπράβο!!!
Και ευχαριστώ που κάθε μέρα μου ανοίγετε τα μάτια εδώ μέσα παιδιά!
Hellas_2020

Return to ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ