ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενέργειες, σχέδια, πρακτικές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των προδρόμων του αντιχρίστου, απειλές της χώρας και της Εκκλησίας μας εν μέσω παγκοσμιοποίησης

Re: ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Unread postby marjory » Sun Aug 18, 2013 7:26 pm

Όλα καλά... Δέχομαι ότι αυτά τα δημοσιεύματα είναι προσπάθεια κάποιων (μέσα ή έξω από το Άγιο Όρος) προκειμένου να δημιουργήσουν μια εντελώς πεπλανημένη εικόνα γι' αυτό και για τους Ηγούμενους και τους γέροντες.
Όμως έχουν ακουστεί ψίθυροι ότι τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο θα πάει ο Πάπας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη εκεί.
Επίσης ότι θα γίνει κάποια σύναξη πολιτικών αρχηγών των χωρών της Ευρώπης. Κι αυτά είναι ψέμματα; (μακάρι να είναι... διότι αν δω Μέρκελ στο Α.Ο. θα γίνω έξαλλη)
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Sun Aug 18, 2013 8:24 pm

marjory wrote:Όλα καλά... Δέχομαι ότι αυτά τα δημοσιεύματα είναι προσπάθεια κάποιων (μέσα ή έξω από το Άγιο Όρος) προκειμένου να δημιουργήσουν μια εντελώς πεπλανημένη εικόνα γι' αυτό και για τους Ηγούμενους και τους γέροντες.
Όμως έχουν ακουστεί ψίθυροι ότι τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο θα πάει ο Πάπας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη εκεί.
Επίσης ότι θα γίνει κάποια σύναξη πολιτικών αρχηγών των χωρών της Ευρώπης. Κι αυτά είναι ψέμματα; (μακάρι να είναι... διότι αν δω Μέρκελ στο Α.Ο. θα γίνω έξαλλη)

Mαρτζ αφου το Α.Ορος εχει συνθηκολογησει και εχει αλωθει ....ποιος ο λογος να πηγαινει τοσος κοσμος εκει να αναζητα πνευματικη βοηθεια;;;
γιατι ολοι αναζητουν πληροφοριες απο το Α.Ορος ;;;
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Johny-B » Sun Aug 18, 2013 8:45 pm

marjory wrote:Όλα καλά... Δέχομαι ότι αυτά τα δημοσιεύματα είναι προσπάθεια κάποιων (μέσα ή έξω από το Άγιο Όρος) προκειμένου να δημιουργήσουν μια εντελώς πεπλανημένη εικόνα γι' αυτό και για τους Ηγούμενους και τους γέροντες.

Ανταπόκριση απο Αγιον Όρος. Μπαρούφες ειναι ολα αυτά. Τίποτε δεν ισχύει.
Υπεραγία Θεοτόκε, Σώσον Ημάς.
Johny-B

Unread postby nikolar » Sun Aug 18, 2013 11:45 pm

Παπικός Ιερέας (πρώην μέλος) τής Μυστικής Υπηρεσίας τού Βατικανού "Opus dei" φιλοξενήθηκε από τους "ζηλωτές" καταληψίες τής Εσφιγμένου.

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/20 ... .html#more
nikolar

Unread postby eternity » Sun Aug 18, 2013 11:55 pm

nikolar wrote:Παπικός Ιερέας (πρώην μέλος) τής Μυστικής Υπηρεσίας τού Βατικανού "Opus dei" φιλοξενήθηκε από τους "ζηλωτές" καταληψίες τής Εσφιγμένου.

αν αυτο ειναι αληθεια μου λυνονται πολλες αποριες....καποιος γεροτνας ειπε σε γνωστο μου οτι το θεμα της Εσφιγμενου δεν ειναι μονο θεμα πιστης αλλα και εθνικο......Με ειχε προβληματισει το εθνικο που ανεφερε....
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Michalis » Mon Aug 19, 2013 8:12 am

eternity wrote:
nikolar wrote:Παπικός Ιερέας (πρώην μέλος) τής Μυστικής Υπηρεσίας τού Βατικανού "Opus dei" φιλοξενήθηκε από τους "ζηλωτές" καταληψίες τής Εσφιγμένου.

αν αυτο ειναι αληθεια μου λυνονται πολλες αποριες....καποιος γεροτνας ειπε σε γνωστο μου οτι το θεμα της Εσφιγμενου δεν ειναι μονο θεμα πιστης αλλα και εθνικο......Με ειχε προβληματισει το εθνικο που ανεφερε....

Η ημερομηνία στην κάρτα λέει 08/12/05. Εαν ισχύει δεν νομίζω ότι πρέπει να μας απασχολεί κάτι που συνεβη 8 χρόνια πριν
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby eternity » Mon Aug 19, 2013 8:34 am

Michalis wrote:
eternity wrote:

Η ημερομηνία στην κάρτα λέει 08/12/05. Εαν ισχύει δεν νομίζω ότι πρέπει να μας απασχολεί κάτι που συνεβη 8 χρόνια πριν

δηλ τοτε δεν υπηρχε θεμα αιρετικων ;;;Ειναι θεμα μονο των τελευταιων ετων;;;
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Michalis » Mon Aug 19, 2013 9:22 am

eternity wrote:
eternity wrote:

eternity έγραψε:
δηλ τοτε δεν υπηρχε θεμα αιρετικων ;;;Ειναι θεμα μονο των τελευταιων ετων;;;[/quote]

Μαρία, ο τρόπος που είναι γραμμένο το άρθρο δημιουργεί την εντύπωση ότι το περιστατικό συνέβη πρόσφατα.
Εαν έχει συμβεί πράγματι, όποτε και εάν αυτό έλαβε χώρα, είναι απόλυτα καταδικαστέο. Όμως αυτή η ξαφνική αγωνιώδης προσπάθεια τόσων πολλών
"δημοσιογράφων" να ανακαλύψουν τις βρομιές του μοναχικού γίγνεσθαι μου είναι επίσης ιδιαίτερα απωθητική
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby eternity » Mon Aug 19, 2013 9:34 am

Michalis wrote:Μαρία, ο τρόπος που είναι γραμμένο το άρθρο δημιουργεί την εντύπωση ότι το περιστατικό συνέβη πρόσφατα.
Εαν έχει συμβεί πράγματι, όποτε και εάν αυτό έλαβε χώρα, είναι απόλυτα καταδικαστέο. Όμως αυτή η ξαφνική αγωνιώδης προσπάθεια τόσων πολλών
"δημοσιογράφων" να ανακαλύψουν τις βρομιές του μοναχικού γίγνεσθαι μου είναι επίσης ιδιαίτερα απωθητική

Εχεις δικιο σε αυτα που γραφεις Μιχαλη ...σκεφτομενη την αντιμετωπιση των μοναχων της Εσφιγμενου ως προς τους αιρετικους ομως τον τελευταιο που θα περιμενα να δω εκει ειναι εναν παπικο ιερεα και μαλιστα οχι συνηθισμενο...
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Μαρία » Mon Aug 19, 2013 9:46 am

σορρυ τωρα γτ θα κουφαθω ετσι; δλδ τα ανακαλυψαν ΟΛΑ τη στιγμη που διωκουν τους μοναχους αυτους;;;; ω!!!!!!!!!! τι συμπτωσις!!!!! το αρθρο τι λεει;;;; ποια τα αποδεικτικα στοιχεια;;;; σορρυ ρε παιδια αλλα εγω αρχιζω κ σπαζομαι πραγματικα παααααααρα μα πααααααρα πολυ...ειλικρινα ομως! μολις ανακαλυψουν κατι κ καλα για τους εσφιγμενιτες ριχνουμε μια κατακριση για αυτους αλλο πραγμα...εχουμε ξεφυγει ετσι; δε συνερχομαστε λιγο να κοιταξουμε λιγο τα του οικου μας κ μετα των αλλουνων; δε κοιταμε τη καμπουρα μας που ο πατριαρχης μας ειναι αιρετικος κ κατα συνεπεια κ εμεις εφοσον τον μνημονευουμε, τους δεκαδες ιεραρχες μας που ειναι μασωνοι!!!;;;;; ο καιρος θα δειξει ποιος εχει δικιο κ ποιος οχι, γιατι αν ολα αυτα που γραφουν για τους εσφιγμενιτες ειναι μπουρδολογια κ λασπη κ καθομαστε τοσα χρονια κ τους θαβουμε την στιγμη που δε μπορουμε να συμαζεψουμε τα του οικου μας, να δω τι απολογια θα δωσουμε στο Κυριο μας...πολυ μισος κ απο τις δυο πλευρες...μας σιχαθηκα πλεον, ειμαστε για πολυ φτησιμο ολοι! γ αυτο φοβαμαι τις φαπες που θα πεσουν απο πανω...ειμαστε τελειως για τα πανηγυρια, μια ζωη η μια πλευρα κακολογει την αλλη κ τουμπαλιν...αηδια σκετη!!! αντε να κοιταξουμε λιγο τα του οικου μας κ να διωξουμε τους μασωνους κ τους αιρετικους απο την δικη μας Εκκλησια κ αφου κανουμε μια τελεια Εκκλησια του Θεου που την εχουμε καταντησει τσιφλικι μας, τοτε μπορουμε να μιλησουμε για αλλα...
Μαρία

PreviousNext

Return to ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ