TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Μαρία » Thu Sep 12, 2013 10:10 am

bersekero wrote:
Μαρία wrote:ποιος βασιλιας καλε; ο κοκος; εναν Βασιλεα εχουμε, τον Κυριο μας...επιπλεον εχεις σκεφτει καθολου, εχει περασει απο το μυαλο σου , το οτι μπορει ο Θεος να θελει να περασεις κ αλλες δοκιμασιες κ εσυ κ ολοι μας; πιστευεις οτι εχεις φτασει στην ταπεινωση που επιθυμει ο Κυριος να φτασεις; γτ τελικα μαλλον θελουμε να γινουνε τα γεγονοτα για να μη χασουμε τα υλικα αγαθα τα οποια εχουμε κ το οποιο δε το εκτιμουμε...σημασια εχει σ αυτο τον πολεμο που ειναι κυριως πνευματικος να αποδεσμευτουμε απο τον υλισμο στον οποιο εχουμε επελθει τοοοοοσα χρονια κ που μας εχει αποκτηνωσει, μας τυφλωνει κ δε βλεπουμε ουτε τον διπλανο μας...εχουμε κανει θεο μας την υλη κ τον Θεο τον θυμομαστε μονο οταν κατι μας παει στραβα...καντε λοιπον υπομονη κ ο Θεος θα μας ανταμιψει, υπομονη στο θελημα Του μονο ετσι θα ερθει η ταπεινωση μας κ η ειλικρινη μετανοια μας, το οποιο θα μας φερει κοντα Του...ο Θεος μας βοηθαει σε καθε βημα μας, ποσο μαλλον σ αυτες τις δυσκολες στιγμες που ζει ο καθενας μας...το παν δεν ειναι να μας βοηθησει να σωσουμε τα υλικα αγαθα μας, αλλα τη ψυχη μας...οποτε κ ολες οι δοκιμασιες που μας αξιωνει κ περναμε ειναι για να μας φερει κοντα Του...

Καλημερα Μαρια.
Αμα σε ενοχλει που ξεκινησα να μιλαω, να επιστρεψω στο καβουκι μου ευχαριστως. Τοσα χρονια που σιωπουσα δεν επαθα και τιποτα.

Γνωριζω ποιος ειναι ο Μεγας Βασιλεας μας. Ευχαριστω.
Οσον αφορα στον αλλο τον ανθρωπινο Βασιλια, ο γ. Παϊσιος δεν ελεγε κατι? Ή οπως λενε μερικοι ελεγε ψεματα για να μας δωσει κουραγιο (τον καιρο που μιλουσε ο γεροντας δεν ειχαν και τοση αναγκη απο κουραγιο οι Ελληνες) ή ειναι παλι λογια που του βαλανε στο στομα ψευδως? Ισως εχασα καποιο επεισοδιο, οπότε παρακαλω να με διαφωτισετε.

δλδ εσυ βιαζεσαι να γινουν τα γεγονοτα για να μην "φυγει" ο τεως λογω ηλικιας;;;; επιπλεον απο ολα αυτα που σου εγραψα καταλαβες οτι ενοχληθηκα που εγραψες, οκ! μηπως εισαι σε ενα φορουμ που ολοι μπορουν να γραψουν την γνωμη τους; λεω εγω τωρα...πολυ παρεξηγησιαρηδες εχετε γινει, μη σας πει κατι αντιθετο κανεις αμεσως να αποχωρησετε! κ κατι ακομα, τον καιρο που μιλουσε ο γεροντας οι Ελληνες δε χρειαζοντουσαν κουραγιο οπως λες, αλλα ηξερε οτι ΘΑ χρειαστουνε πολυ κουραγιο (Κυριως δυνατη Πιστη) εφοσον εβλεπε τι θα ερθει...συγχωρα με κιολας που σου απαντησα ετσι; μη κλειστεις στο καβουκι σου (κλεινομαι εγω για σενα μονο) κ δε σου ξανααπανταω, καλη δυναμη...
Μαρία

Unread postby relis » Thu Sep 12, 2013 10:21 am

john wrote:Καλησπέρα. Γράφτηκα αν και παρακολουθώ σχετικά συχνά απ το 2008 γιατί βλέπω πως για μια ακόμα φορά έπεσα έξω... έλεγα τώρα δεν παίζει, θα αρχίσει το πράγμα.... αλλά να που ο ομπάμα φαίνεται να κάνει πίσω. Μη ρωτήσει κανείς, θες να γίνει πόλεμος? Ισως (όχι εδώ βέβαια) και βέβαια όχι γιατί είναι σάπιο το πολιτικό σύστημα (είχα μια φαγούρα!) για άλλους λόγους... Τελικά τείνω να πιστέψω πως το 2145 τα εγγόνια κάποιων από εδώ θα λένε, τώρα το καλοκαίρι θα γίνουν τα γεγονότα.. είτε το είπε ο γέροντας, είτε βγήκε το τότε πιρι ρεις είτε γιατί τα ρωσικά πλοια κάνουν κρουαζέρα στη μ ανατολή.

Αν έχεις κάποια πληροφορία για το 2145,
να την πείς αμέσως !
Εδώ τα λέμε όλα.
relis

Unread postby bersekero » Thu Sep 12, 2013 10:35 am

Μαρία wrote:δλδ εσυ βιαζεσαι να γινουν τα γεγονοτα για να μην "φυγει" ο τεως λογω ηλικιας;;;; επιπλεον απο ολα αυτα που σου εγραψα καταλαβες οτι ενοχληθηκα που εγραψες, οκ! μηπως εισαι σε ενα φορουμ που ολοι μπορουν να γραψουν την γνωμη τους; λεω εγω τωρα...πολυ παρεξηγησιαρηδες εχετε γινει, μη σας πει κατι αντιθετο κανεις αμεσως να αποχωρησετε! κ κατι ακομα, τον καιρο που μιλουσε ο γεροντας οι Ελληνες δε χρειαζοντουσαν κουραγιο οπως λες, αλλα ηξερε οτι ΘΑ χρειαστουνε πολυ κουραγιο (Κυριως δυνατη Πιστη) εφοσον εβλεπε τι θα ερθει...συγχωρα με κιολας που σου απαντησα ετσι; μη κλειστεις στο καβουκι σου (κλεινομαι εγω για σενα μονο) κ δε σου ξανααπανταω, καλη δυναμη...

Σε ευχαριστω καλη μου. Θα την χρειαστω οπως θαλασσοδερνομαι τοσον καιρο τωρα. Ήδη ταπεινωθηκα πολυ και συνεχισω ακαθεκτος να ταπεινωνομαι δια της βιας. Ξεκινησα και να εκκλησιαζομαι και να προσευχομαι μετα απο πολλα χρονια. Ξεθαψα και τα κομποσχινια μου μετα απο 20 ολοκληρα χρονια. Το φορουμ σας βοηθησε τα μεγιστα σε αυτο. Εχεις δικιο τελικα. Χρειαζομαι πολυ σφυροκοπημα ακομα.

Προτου ομως κλειστουμε στα καβουκια μας (κατι που απευχομαι), πες μου σας παρακαλω πολυ. Ο γεροντας μιλησε ή δεν μιλησε για τον τεως? Για καποιον λογο θεωρω μεγα σημαδι τις κινησεις του απο τον περασμενο Απριλιο και μετα. Δεν ξερω για ποιον λογο περναει ετσι στα ψιλα γραμματα το θεμα. Μαλλον εγω θα πλανωμαι.

Σου ζητω συγνωμη για την αντιδραση μου. Ειμαι στα καγγελα εδω και πολυ καιρο.
Last edited by bersekero on Thu Sep 12, 2013 10:37 am, edited 1 time in total.
bersekero
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby viki84 » Thu Sep 12, 2013 12:15 pm

τι κάνει ο άνθρωπος για τις ψήφους!ο τσίπρας σε χτεσινό αγιασμό σε σχολείο! :D :D
tsipras.jpg
tsipras.jpg (70.28 KiB) Viewed 1433 times
Πάντοτε μετά τη θυσία έρχεται η νίκη και μετά το Σταυρό ακολουθεί η Ανάσταση!
viki84

Unread postby crusader1453 » Thu Sep 12, 2013 12:31 pm

Μαρία wrote:
bersekero wrote:
john wrote:Έτσι σκεφτόμουν κι εγώ βερσεκερο μεχρι πριν λίγο καιρό αλλά τώρα ψιλοαμφιβάλω. Γιατί σκέψου αν πριν 4 χρόνια σού λεγα ότι θα κάνουμε τώρα (2013) αυτή τη συζήτηση αραχτοί κ λαιτ θα έλεγες πολυ δύσκολο.Συνεχίζω να σκέφτομαι βέβαια πως είναι μεγάλη "σύμπτωση" για να είναι σύμπτωση αλλά υπάρχει ένα αλλά...

Γιαννη, πριν 4 χρονια δεν υπηρχε η αναταραχη και η επικειμενη επεμβαση στη Συρια, δεν υπηρχε στην Ελλαδα χρεωκοπια και φτωχια και εντονη πιθανοτητα πολιτειακης ανωμαλιας, δεν μας ειχαν φορτωσει με αστρονομικο εξωτερικο χρεος, δεν μας ειχαν επιβαλλει δυσβασταχτους φορους, δεν υπηρχε ο φοβος για απομακρυνση του ξενου κεφαλαιου, μολις ειχε τελειωσει η Εγνατια, ο Βασιλιας δεν ειχε ανακοινωσει οτι θα ερθει να εγκατασταθει μονιμα στην Ελλαδα, ο εθνικισμος σχεδον δεν υπηρχε, δεν οπλοφορουσαν στην Βουλη, δεν γινοταν συζητηση για ΑΟΖ, δεν υπηρχε τοσο εντονο το θεμα του διαμελισμου της Τουρκιας με το κουρδικο, και αρκετα άλλα. Αναφερω μερικα ενδεικτικα.

Απο τοτε βεβαια, πριν 4 χρονια, ειχε αρχισει να σχηματιζεται το παζλ αλλά λειπανε πολλα κομματια. Σημερα λειπουν ελαχιστα.
Σε μερικα χρονια, αν τωρα δεν γινει κατι συνταρακτικο και βιαιο, τα κομματια θα χαλασουν. Δεν γινεται να συνεχισει για πολυ αυτη η κατασταση στην Ελλαδα, ουτε στη Συρια, ουτε στην Τουρκια, ο Βασιλιας δεν θα ζει λογω ηλικιας.

ποιος βασιλιας καλε; ο κοκος; εναν Βασιλεα εχουμε, τον Κυριο μας...επιπλεον εχεις σκεφτει καθολου, εχει περασει απο το μυαλο σου , το οτι μπορει ο Θεος να θελει να περασεις κ αλλες δοκιμασιες κ εσυ κ ολοι μας; πιστευεις οτι εχεις φτασει στην ταπεινωση που επιθυμει ο Κυριος να φτασεις; γτ τελικα μαλλον θελουμε να γινουνε τα γεγονοτα για να μη χασουμε τα υλικα αγαθα τα οποια εχουμε κ το οποιο δε το εκτιμουμε...σημασια εχει σ αυτο τον πολεμο που ειναι κυριως πνευματικος να αποδεσμευτουμε απο τον υλισμο στον οποιο εχουμε επελθει τοοοοοσα χρονια κ που μας εχει αποκτηνωσει, μας τυφλωνει κ δε βλεπουμε ουτε τον διπλανο μας...εχουμε κανει θεο μας την υλη κ τον Θεο τον θυμομαστε μονο οταν κατι μας παει στραβα...καντε λοιπον υπομονη κ ο Θεος θα μας ανταμιψει, υπομονη στο θελημα Του μονο ετσι θα ερθει η ταπεινωση μας κ η ειλικρινη μετανοια μας, το οποιο θα μας φερει κοντα Του...ο Θεος μας βοηθαει σε καθε βημα μας, ποσο μαλλον σ αυτες τις δυσκολες στιγμες που ζει ο καθενας μας...το παν δεν ειναι να μας βοηθησει να σωσουμε τα υλικα αγαθα μας, αλλα τη ψυχη μας...οποτε κ ολες οι δοκιμασιες που μας αξιωνει κ περναμε ειναι για να μας φερει κοντα Του...

Το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται κι ο παπας.
crusader1453

Unread postby Μαρία » Thu Sep 12, 2013 1:59 pm

bersekero wrote:
Μαρία wrote:δλδ εσυ βιαζεσαι να γινουν τα γεγονοτα για να μην "φυγει" ο τεως λογω ηλικιας;;;; επιπλεον απο ολα αυτα που σου εγραψα καταλαβες οτι ενοχληθηκα που εγραψες, οκ! μηπως εισαι σε ενα φορουμ που ολοι μπορουν να γραψουν την γνωμη τους; λεω εγω τωρα...πολυ παρεξηγησιαρηδες εχετε γινει, μη σας πει κατι αντιθετο κανεις αμεσως να αποχωρησετε! κ κατι ακομα, τον καιρο που μιλουσε ο γεροντας οι Ελληνες δε χρειαζοντουσαν κουραγιο οπως λες, αλλα ηξερε οτι ΘΑ χρειαστουνε πολυ κουραγιο (Κυριως δυνατη Πιστη) εφοσον εβλεπε τι θα ερθει...συγχωρα με κιολας που σου απαντησα ετσι; μη κλειστεις στο καβουκι σου (κλεινομαι εγω για σενα μονο) κ δε σου ξανααπανταω, καλη δυναμη...

Σε ευχαριστω καλη μου. Θα την χρειαστω οπως θαλασσοδερνομαι τοσον καιρο τωρα. Ήδη ταπεινωθηκα πολυ και συνεχισω ακαθεκτος να ταπεινωνομαι δια της βιας. Ξεκινησα και να εκκλησιαζομαι και να προσευχομαι μετα απο πολλα χρονια. Ξεθαψα και τα κομποσχινια μου μετα απο 20 ολοκληρα χρονια. Το φορουμ σας βοηθησε τα μεγιστα σε αυτο. Εχεις δικιο τελικα. Χρειαζομαι πολυ σφυροκοπημα ακομα.

Προτου ομως κλειστουμε στα καβουκια μας (κατι που απευχομαι), πες μου σας παρακαλω πολυ. Ο γεροντας μιλησε ή δεν μιλησε για τον τεως? Για καποιον λογο θεωρω μεγα σημαδι τις κινησεις του απο τον περασμενο Απριλιο και μετα. Δεν ξερω για ποιον λογο περναει ετσι στα ψιλα γραμματα το θεμα. Μαλλον εγω θα πλανωμαι.

Σου ζητω συγνωμη για την αντιδραση μου. Ειμαι στα καγγελα εδω και πολυ καιρο.

κ εγω συγνωμη φιλε μου :) κ εγω σφυροκοπιεμαι αλλα σαμπως ξερουμε κ τις δυναμεις μας; μονο Εκεινος γνωριζει μεχρι που μπορουμε να φτασουμε...καποια στιγμη ολοι ξεφευγουμε απο την αγγαλια Του, αλλα στα δυσκολα μας δινει στοργικα το χερι Του κ μας βοηθαει...τι ειπε ο γεροντας τωρα θα σε γελασω, οτι ξερεις ξερω! τα κραταμε, αλλα προχωραμε με υπομονη, οσο μπορει ο καθενας...να σ εχει ο Θεος καλα :)
Μαρία

Unread postby Μαρία » Thu Sep 12, 2013 2:01 pm

crusader1453 wrote:
Μαρία wrote:

ετσι ειναι..οταν σας μιλανε για Θεο βαριεστε, αμα σας ριξουνε καμια προφητεια ξυπνατε κ αρχιζετε τα σεναρια...
Μαρία

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Thu Sep 12, 2013 6:05 pm

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΕΡΩΤΗΜΑ» ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ 500 ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΗΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΜΑ.
- ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ- ΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ «ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ».

«Την ώρα που αφαιρούνταν τα όργανα από το παιδί, έξω από το χειρουργείο, ήταν δύο άνδρες με Καλάσνικοφ. Το παιδί, πέθανε. Δεν ξέρω πού το πέταξαν».

Εμπλοκή και της Ιντερπόλ στην υπόθεση: Ψάχνει μια κλινική-φάντασμα, γιατρούς και ομαδικούς τάφους. Υπάρχουν και περιπτώσεις στις οποίες γυναίκες κυοφορούν μόνο και μόνο για να φέρουν στον κόσμο παιδιά που θα γίνουν στη συνέχεια, όπως λέγεται στη γλώσσα της μαφίας, «ανταλλακτικά»!

Ενδείξεις και στοιχεία για την δράση εμπόρων ανθρωπίνων οργάνων στην Ελλάδα «δίνει» η επανεξέταση των στοιχείων για τα 502 παιδιά των φαναριών που εξαφανίστηκαν από το κρατικό ίδρυμα Αγία Βαρβάρα. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “PRESS”, οι Αρχές (όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και των γειτονικών χωρών, με τη βοήθεια της Ιντερπόλ) ερευνούν καταγγελίες για την εμπλοκή εμπόρων ανθρωπίνων οργάνων, κυκλωμάτων παιδεραστών και άλλων μαφιόζων στην υπόθεση Τα παιδιά, στην πλειονότητά τους Ρομά αλβανικής καταγωγής, είχαν μεταφερθεί την περίοδο 1998 – 2001 στο ίδρυμα μέχρι να βρεθούν οι οικογένειές τους, αλλά τα ίχνη τους χάθηκαν. Κάποια από τα παιδιά που απελάθηκαν στην Αλβανία και επέστρεψαν στα σπίτια τους διηγήθηκαν φρικιαστικές ιστορίες για κυκλώματα που εκμεταλλεύονταν ανήλικα με κάθε τρόπο, ενώ έγινε λόγος και για εμπόριο οργάνων. Για την ακρίβεια, πληροφορίες αναφέρουν ότι, παρά τον φόβο, μετά από πίεση, κάποια από τα παιδιά εξομολογήθηκαν στις αλβανικές αρχές την τύχη που είχαν κάποια από τα άλλα παιδιά που απήχθησαν μαζί με αυτά: Τους αφαίρεσαν όργανα και τα έθαψαν σε ομαδικούς τάφους…

http://www.eglimatikotita.gr/2013/09/blog-post_4930.html
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby crusader1453 » Thu Sep 12, 2013 7:20 pm

Μαρία wrote:
crusader1453 wrote:
Μαρία wrote:

ετσι ειναι..οταν σας μιλανε για Θεο βαριεστε, αμα σας ριξουνε καμια προφητεια ξυπνατε κ αρχιζετε τα σεναρια...

Εσυ επιμενεις να πιστευεις οτι μονο με την προσευχη λυνονται ολα και περιμενεις να κατεβει ο ιδιος ο Θεος να σε σωσει συμφωνα με αυτα που γραφεις.
Δεν ελπιζεις σε κανεναν ανθρωπο που μπορει να τον αξιωσει ο Θεος ωστε να γινει σκευος των μελλουμενων.

Αλλα εχει πολυ πλακα το ολο θεμα.

-Ειμαστε περηφανοι για τον πολιτισμο μας, αλλα ξορκιζουμε καθε τι που κατασκευασαμε και το ριχνουμε στην πυρα γιατι πιστευανε αλλου τοτε.
-Ειμαστε περηφανοι για τους μεγαλους στρατηλατες μας και τις μεγαλες εκστρατειες που καταφερανε, αλλα παλι αχρηστοι ητανε γιατι αν ειχαμε μονο το Θεο δεν θα χρειαζοτανε ουτε ο ΜΕγας Αλεξανδρος, ουτε ο Λεωνιδας, Παλαιολογος, Κολοκοτρωνης, και αμετρητοι αλλοι σπουδαιοτατοι ηγετες.
-Ειμαστε περηφανοι για το Ολυμπιακο πνευμα (οχι τα μυστηρια), αλλα τα ξορκιζουμε κι αυτα γιατι οταν διοργανωθηκαν πιστευανε αλλου.
- Ειμαστε περηφανοι για τοσους αγωνες ανδρειας, οπως το ΕΠΟΣ του 40, αλλα τι να το κανεις. Και μονο με τα κομποσχοινια θα κερδιζαμε. Κακως πηραμε τα τουφεκια.
- Υπηρετουμε στο στρατευμα ως μεγιστη τιμη και για να ειμαστε ετοιμοι, αλλα δεν υπαρχει λογος. Αν δεν θελει ο Θεος δεν θα σωθουμε.

Μπορω να γραψω ενα ολοκληρο κατεβατο για το ποιοι ειμαστε οι Ελληνες και ποιο ειναι το πνευμα μας και η σταση μας καθ' ολη την ιστορια μας, στα Θεια και στην πατριδα αλλα τσαμπα κοπος. Καποιοι τυλιγμενοι με τον μανδυα της Χριστιανοπρεπειας εξακολουθειτε να πιστευετε πως πρατετε τα μεγιστα μονο με την προσευχη, αποποιουμενοι των ευθυνων σας ως ανθρωποι πρωτον, ως πατριωτες αλλα και απλα ως πολιτες.

Ο ιδιος Ο Θεος ελπιζει στο δημιουργημα του και το βοηθα να επιλεγει ορθα οταν ζητειται η βοηθεια Του. Αυτος ειναι ο σκοπος της προσευχης. Να υμνουμε Το Θεο και να ζηταμε να μας βοηθαει ωστε να γινομαστε καλυτεροι με τα λογια και κυριως με τις πραξεις μας.

Αντε σχολιαστε τωρα οι γνωστοι απο κατω και πειτε ποσο ασχετος και ποσο μακρια απο το Θεο ειμαι. Κρινετε με μιας και εσεις ειστε οι ΠΡΩΤΟΙ, οι αμαραντοι και οι Αναμαρτητοι, που τα ξερετε ολα και η κριση σας ειναι αλαθητη. Ακυρωστε τους παντες και τα παντα αφου ολοι ειναι αμαρτωλοι και αχρηστοι για να παρουν τα ηνια της χωρας και ενος Εθνους και να το δοξασουν. Εγω θα συνεχισω να εχω ελπιδα στον ανθρωπο. Πιστευω οτι τελικα θα βρεθει ενας Χριστιανος να κανει αυτα που πρεπει να γινουν.
ΕΝΑ πραγμα ειναι το μονο σιγουρο. ΟΣΟΙ θεωρουν οτι Ο ΘΕΟΣ θα τους βοηθησει χωρις να κουνησουν τα χερακια τους ειναι γελασμενοι απο τωρα. Και θα φανει στο τελος αν θα επιμεινουν στην προσευχη η θα λακισουν (ειμαι σιγουρος για το 2ο).
crusader1453

Unread postby Μαρία » Thu Sep 12, 2013 9:16 pm

crusader1453 wrote:
Εσυ επιμενεις να πιστευεις οτι μονο με την προσευχη λυνονται ολα και περιμενεις να κατεβει ο ιδιος ο Θεος να σε σωσει συμφωνα με αυτα που γραφεις.
Δεν ελπιζεις σε κανεναν ανθρωπο που μπορει να τον αξιωσει ο Θεος ωστε να γινει σκευος των μελλουμενων.

Αλλα εχει πολυ πλακα το ολο θεμα.

-Ειμαστε περηφανοι για τον πολιτισμο μας, αλλα ξορκιζουμε καθε τι που κατασκευασαμε και το ριχνουμε στην πυρα γιατι πιστευανε αλλου τοτε.
-Ειμαστε περηφανοι για τους μεγαλους στρατηλατες μας και τις μεγαλες εκστρατειες που καταφερανε, αλλα παλι αχρηστοι ητανε γιατι αν ειχαμε μονο το Θεο δεν θα χρειαζοτανε ουτε ο ΜΕγας Αλεξανδρος, ουτε ο Λεωνιδας, Παλαιολογος, Κολοκοτρωνης, και αμετρητοι αλλοι σπουδαιοτατοι ηγετες.
-Ειμαστε περηφανοι για το Ολυμπιακο πνευμα (οχι τα μυστηρια), αλλα τα ξορκιζουμε κι αυτα γιατι οταν διοργανωθηκαν πιστευανε αλλου.
- Ειμαστε περηφανοι για τοσους αγωνες ανδρειας, οπως το ΕΠΟΣ του 40, αλλα τι να το κανεις. Και μονο με τα κομποσχοινια θα κερδιζαμε. Κακως πηραμε τα τουφεκια.
- Υπηρετουμε στο στρατευμα ως μεγιστη τιμη και για να ειμαστε ετοιμοι, αλλα δεν υπαρχει λογος. Αν δεν θελει ο Θεος δεν θα σωθουμε.

Μπορω να γραψω ενα ολοκληρο κατεβατο για το ποιοι ειμαστε οι Ελληνες και ποιο ειναι το πνευμα μας και η σταση μας καθ' ολη την ιστορια μας, στα Θεια και στην πατριδα αλλα τσαμπα κοπος. Καποιοι τυλιγμενοι με τον μανδυα της Χριστιανοπρεπειας εξακολουθειτε να πιστευετε πως πρατετε τα μεγιστα μονο με την προσευχη, αποποιουμενοι των ευθυνων σας ως ανθρωποι πρωτον, ως πατριωτες αλλα και απλα ως πολιτες.

Ο ιδιος Ο Θεος ελπιζει στο δημιουργημα του και το βοηθα να επιλεγει ορθα οταν ζητειται η βοηθεια Του. Αυτος ειναι ο σκοπος της προσευχης. Να υμνουμε Το Θεο και να ζηταμε να μας βοηθαει ωστε να γινομαστε καλυτεροι με τα λογια και κυριως με τις πραξεις μας.

Αντε σχολιαστε τωρα οι γνωστοι απο κατω και πειτε ποσο ασχετος και ποσο μακρια απο το Θεο ειμαι. Κρινετε με μιας και εσεις ειστε οι ΠΡΩΤΟΙ, οι αμαραντοι και οι Αναμαρτητοι, που τα ξερετε ολα και η κριση σας ειναι αλαθητη. Ακυρωστε τους παντες και τα παντα αφου ολοι ειναι αμαρτωλοι και αχρηστοι για να παρουν τα ηνια της χωρας και ενος Εθνους και να το δοξασουν. Εγω θα συνεχισω να εχω ελπιδα στον ανθρωπο. Πιστευω οτι τελικα θα βρεθει ενας Χριστιανος να κανει αυτα που πρεπει να γινουν.
ΕΝΑ πραγμα ειναι το μονο σιγουρο. ΟΣΟΙ θεωρουν οτι Ο ΘΕΟΣ θα τους βοηθησει χωρις να κουνησουν τα χερακια τους ειναι γελασμενοι απο τωρα. Και θα φανει στο τελος αν θα επιμεινουν στην προσευχη η θα λακισουν (ειμαι σιγουρος για το 2ο).

τι να σου απαντησω τωρα; τι να απαντησω σ εναν αχταρμα; εγω εχω μια ιδεα...να μαζευτειτε ολα τα παληκαρια εδω μεσα οσα ειστε που κουνατε τα χερακια σας κ δε περιμενετε να σας σωσει μονο ο Θεος, να παρετε απο ενα δικανο κ να κατεβειτε στην Αθηνα να κανετε μια παληκαρια σαν παληκαρια που ειστε...επισης δεν σε εκρινα, με ειρωνευτηκες ομως...αν εχετε νευρα καποιοι καντε προσευχουλα που βοηθαει να ηρεμησετε...εκτος κ αν δε σε πιανει αυτο εσενα μιας κ δεν εχεις απολυτη εμπιστοσυνη στο Θεο κ χρειαζεσαι κ μια σουμαδα...στην υγεια σου!
Μαρία

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ