TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Unread postby NEKTARIOS » Fri Sep 13, 2013 5:38 pm

Επειδή μάλλον παρεξηγήθηκα με αυτό που έγραψα για τους αρχαίους ( ή μάλλον εγώ δεν το διετύπωσα σωστά ) να διευκρινήσω ότι εννοείται ότι πηγαίνω σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους και παίρνω και τα παιδιά μου μαζί.
Αλλο ήθελα να πω αλλά δεν το αναλύω τώρα γιατί θα μακροσκελίσουμε χωρίς λόγο .

Τώρα είμαι στο σωστό θέμα :mrgreen:
ψαλλώ τω θεώ μου έως υπάρχω...
NEKTARIOS

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sun Sep 15, 2013 12:08 am

δεν εχουμε ιδεα ποσο κοντα στην Αληθεια ειχαν φτασει οι προγονοί μας ....και ποσο ετοιμοι ηταν για την Πιστη μας

Και όμως... Το δαχτυλίδι των Χόμπιτ είναι μύθος του Πλάτωνα!

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/dak ... z2eu4mMf00

Για όλους μας λοιπόν το βασανιστικό ερώτημα «αδικείν η αδικείσθαι;» γίνεται πολύ απλό. Και η απάντηση στη συνείδησή μας δεν είναι τουλάχιστον μία ανώδυνη ουδετερότητα, αλλά μία συνειδητή επιλογή συμφέροντος: «αδικείν» και μάλιστα αν είναι δυνατόν ατιμώρητα. Ένα δακτυλίδι λοιπόν έγινε η αιτία να διαφθαρεί ένας απονήρευτος βοσκός και να περάσει από το φως του ενάρετου στη σκιά του εγκληματία.

Διαπράχθηκε μια αμαρτία που ο Πλάτωνας ονομάζει αδικία, δηλαδή άρση της δικαιοσύνης. Ο άνθρωπος λοιπόν καλείται να αλλάξει νοοτροπία να παλέψει με το κακό να θεαθεί το φως δηλαδή το ωραίο, το δίκαιο, το αρμονικό,το αληθινό και τούτο γίνεται με ένα και μόνο όπλο σύμφωνα με τον Πλάτωνα, ένα όπλο ανίκητο ακόμα και σήμερα: Την Ολοκληρωμένη Παιδεία

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/dak ... z2eu3wtqqk
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby TASOS1 » Sun Sep 15, 2013 12:52 pm

το χριστιανικο τραγουδι οικοδομει και φερνει ειρηνη, τα ασεμνα υπο των μοντερνων συγκροτηματων beatles, rolling stones κ.α. αποδομουν λιγο-λιγο την πραγματικη χαρα! ημουν μπασιστας σε συγκροτημα και ξερω τι σας γραφω! ακουστε τραγουδια της χριστιανικης ελπιδος, της Ζωης κ.α.
TASOS1

Re: επερχομενα και προφητειες

Unread postby koufolalos » Sun Sep 15, 2013 3:25 pm

Δεν αντιλέγω. Απλώς απο τη θέση του αυτή καταλαβαίνουμε εμεις ότι θα παιχτεί ένα παιχνίδι σημαντικό για τις εξελίξεις. Μην το βλέπεις μονόπλευρα. Εμείς οι ορθόδοξοι εξάλου ξέρουμε ότι ο ψευτικος ελληνισμός που πασσάρουν είναι το ψευτορωμαίϊκο που ανέφερε ο Κοσμάς ο Αιτωλός. Απορώ με την μονομερή τοποθέτηση των γεγονότων.... Θέλει σφαιρικά να το πάρουμε. Αλλά και αν το 2014 περιμένουν καποιοι την επιστροφή των ''θεών'' (δες και http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... YbDJHYd3hH), τότε εμείς περιμένουμε αντίχριστο ή προδρόμους αντιχρίστους Ή ΣΗΜΕΊΑ ΚΑΙ ΤΈΡΑΤΑ και πρέπει να προσεχουμε να μην πλανηθούμε. ελπίζω να συμφωνείς φίλε μου γι αυτό. Επομένως πρέπει πριν τον Γ.Π.Π. να περιμένουμε αρκετά πράγματα ακόμη υποθέτω πριν βγάλουμε συμπεράσματα ολοκληρωμένα. Αυτοί οι απατεώνες ψευδοελληνιστές και πράκτορες, σίγουρα εντολές έπαιρναν και διοχέτευαν τα δηλητήριά τους και φυσικά γνώριζαν τα γεωπολιτικά σχεδιαγράμματα των μασονικών στοών και οργανώσεων. Κάτι θα παιχτεί στην Ελλάδα πριν τον ΓΠΠ. Νομίζω παράλληλα με τα γεγονότα στη Συρία.

Ευχαριστω

Λες πολυ σωστα alexandros... ;) Να σου πω κατι εκφραζοντας Δωδεκαθειαστικη Αηδια,δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που προτιμανε τον

ψευδος δεν θελουν να πιστευουν τον ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ σαν νοημα ΖΩΗΣ,και θελοντες κουφοι και τυφλοι και τετοια και

βολευονται με τα παθη των θεων π.χ αφροδιτη συμβολο πορνειας ,απολλωνα συμβολο ''αντιθετου"αμα θελετε..."αναποδου"φωτος αντιχριστιανικης

σκεψης,ηφαιστος συμβολο υλης...και τετοια και ψευδευχαριστουνται ηδονικα...http://www.elassona.com.gr/m_olympos/myth.phpκαι ολα αυτα.Δουλευοντας με τον να θρησκειεν δωδεκαθειαστικα με

καποιους που συμπαθανε τους συγχρονους Ελληνες μπερδευοντας πνευματικα.Πιστευω οτι Ειναι τεραστιο προβλημα σε θεμα Πιστεως και

δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την Συριακη κριση...ειναι θεμα χρονου,ξεχνωντας λεγεται Ληθη τον ΑΝΩΘΕΝ.ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΠΛΑΝΗ...

Ο πραγματικος αγωνας ειναι μην ξεχνας τον ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ !!!
koufolalos

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby AgwnistisTou21 » Sun Sep 15, 2013 7:34 pm

celtic1453 wrote:
AgwnistisTou21 wrote:εννεείτε τη δουλειά έχουμε εμείς να κρίνουμε . αλλά κρίση ΥΠΑΡΧΕΙ και σε αυτή και στην άλλη ζωή να το ξέρεις.

MHN KRINEIS ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΣ.....ειναι απλό
ζησε εσυ οπως πρεπει και ασε τον κοσμο στο αφεντικο Του

επίσης για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις , η κόλαση είναι γεμάτη
AgwnistisTou21

Unread postby celtic1453 » Sun Sep 15, 2013 7:44 pm

AgwnistisTou21 wrote:
celtic1453 wrote:
AgwnistisTou21 wrote:εννεείτε τη δουλειά έχουμε εμείς να κρίνουμε . αλλά κρίση ΥΠΑΡΧΕΙ και σε αυτή και στην άλλη ζωή να το ξέρεις.

MHN KRINEIS ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΣ.....ειναι απλό
ζησε εσυ οπως πρεπει και ασε τον κοσμο στο αφεντικο Του

επίσης για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις , η κόλαση είναι γεμάτη

Πηγες και τους μετρησες?????
Αραγε τι ειναι Κολασις? Γνωριζουμε?
celtic1453

Unread postby AgwnistisTou21 » Sun Sep 15, 2013 7:57 pm

celtic1453 wrote:Πηγες και τους μετρησες?????

Κόλαση λένε οι πατέρες ότι είναι η απομάκρυνηση από το Θεό.
Είναι όμως και υπαρκτή κατάσταση. Την έχουν περιγράψει πολύ πατέρες και Άγιοι που την έχουν δει.
Δεν πήγα να τους μετρήσω όπως κοροιδευτικά λες το ξέρω από τις διηγήσεις των Αγίων.
AgwnistisTou21

Unread postby celtic1453 » Sun Sep 15, 2013 8:02 pm

AgwnistisTou21 wrote:
celtic1453 wrote:Πηγες και τους μετρησες?????

Κόλαση λένε οι πατέρες ότι είναι η απομάκρυνηση από το Θεό.
Είναι όμως και υπαρκτή κατάσταση. Την έχουν περιγράψει πολύ πατέρες και Άγιοι που την έχουν δει.
Δεν πήγα να τους μετρήσω όπως κοροιδευτικά λες το ξέρω από τις διηγήσεις των Αγίων.

Εκεινο που μπορω να σ πω μονο
ειναι πωε δεν εχουμε ΙΔΕΑ των οσων λεμε....
δεν μνας το επιτρεπει η πνευματικη κατασταση μας...
celtic1453

Unread postby Aetos » Sun Sep 15, 2013 8:27 pm

Άσχετο....αυτό το τόπικ με τίτλο "Είμαι εκτός θέματος" υπάρχει ακόμα ή καταργήθηκε;
Aetos

Απ: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Johny-B » Sun Sep 15, 2013 8:29 pm

Aetos wrote:Άσχετο....αυτό το τόπικ με τίτλο "Είμαι εκτός θέματος" υπάρχει ακόμα ή καταργήθηκε;

Υπάρχει, υπάρχει!
Έχει και μεγάλη κίνηση! :-p

Sent from my SE Xperia Neo V using tapatalk.
Υπεραγία Θεοτόκε, Σώσον Ημάς.
Johny-B

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ