Τούρκος υπουργός Άμυνας:"Εχθροί μας ,είναι οι ΗΠΑ,η Γαλλία και η Γερμανία"!
marjory wrote:casius wrote:
Από το 1952 γνώριζαν τι θα συμβεί στην Ελλάδα;
Διαβάσαμε ένα άρθρο και μας έκανε τεράστια εντύπωση.Το τελευταίο καιρό πολλοί ανακαλύπτουν τη διαχρονική γραφή ποιημάτων και άρθρων,όμως όταν έπεσε το συγκεκριμένο στην αντίληψή μας δε το πιστεύαμε το πόσο "μέσα" έπεσε στις προβλέψεις του ένας άνθρωπος ΤΟ 1952...
.........................................................................................
Καλό μου φυστικάκι μάλλον κι εσύ άθελά σου αναπαρήγαγες την ...μπανανόφλουδα.
Είναι προφανές ότι όλη αυτή η ιστορία περί του ανυπάρκτου Ισίδωρου Πόσδαγλη είναι άλλο ένα παιχνιδάκι της ΝΤΠ προκειμένου να μας πείσουν ότι όλα πάνε "ρολόι" στα σχέδιά τους, τα οποία έχουν εκπονήσει δεκάδες χρόνια πριν...
Στο link που μας παρέθεσες,το πρώτο σχόλιο και το link που δίνει [ http://adiavroxoi.blogspot.com/2012/01/hoax-2012.html ] είναι εξόχως επεξηγηματικό.
Είναι αλήθεια ότι έφαγα αρκετή ώρα για να βρω στοιχεία γι' αυτόν τον Πόσδαγλη, αλλά το μόνο που έβρισκα είναι copy-paste στα διάφορα blogs του άρθρου που μας παρέθεσες.
Τελικά εμείς που έχουμε πρόσβαση στο ίντερνετ είμαστε εύκολα θηράματα της ΝΤΠ και χειραγωγούματε χωρίς να το θέλουμε και παρά το γεγονός ότι είμαστε ψυλλιασμένοι... Προσοχή.
[Για να την πατήσεις εσύ που είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, φαντάσου τι μπορώ να πάθω εγώ... ]
Σβήσε ελεύθερα,λόγω προβλήματος στο desktop μου,δεν μου εμφανίζονται τα λινκ[web site] γι αυτό δεν βάζω πολλά θέματα αυτές τις μέρες,όταν το διορθώσω θα είμαι Οκ.Eπίσης να σας ειδοποιήσω ότι αν έρθει e-mail από την διεύθυνση που έχω δώσει μην το ανοίξετε γιατί μπορεί να περιέχει ιό.[Εχω μπλέξει με κάποιο Mailer-Daemon από Αγγλία και σε συννεόηση με φίλο μου από Αγγλία προσπαθώ να διορθώσω το πρόβλημα γιατί κάνει διαμοιρασμό σε πολλές διευθύνσεις χωρίς να στέλνω εγώ e-mail.
zenjt wrote:Σβήσε ελεύθερα,λόγω προβλήματος στο desktop μου,δεν μου εμφανίζονται τα λινκ γι αυτό δεν βάζω πολλά θέματα αυτές τις μέρες,όταν το διορθώσω θα είμαι Οκ.
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest