ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Unread postby marjory » Sat Jan 21, 2012 11:37 am

casius wrote:Μετά απο λίγο έκανε πουφ το συνεφάκι πάνω απο το κεφάλι σου και η παρέλαση τελικά ήταν απλά μια υπερβολή της τσικουδιάς που είχες πιει όταν έγραφες,

Για να τελειώνουν τα παραμυθάκια.....εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ (και οχι εκει κάπου διότι είμαστε εδω) την παρέλαση που θα θελήσουν να κάνουν θα την πληρώσουν με πολύ αίμα και δεν θα την κάνουν....όχι μονο οι μεμέτηδες αλλά και οι εγχώριοι συνεργάτες τους......όπου και αν είναι....

+1000000000000000000
Τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος... όταν ξεβρωμίσει ο τόπος από τους "εφιάλτες" και ξανακάνει όνειρα.!!!
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Sat Jan 21, 2012 11:43 am

marjory wrote:
casius wrote:Μετά απο λίγο έκανε πουφ το συνεφάκι πάνω απο το κεφάλι σου και η παρέλαση τελικά ήταν απλά μια υπερβολή της τσικουδιάς που είχες πιει όταν έγραφες,

Για να τελειώνουν τα παραμυθάκια.....εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ (και οχι εκει κάπου διότι είμαστε εδω) την παρέλαση που θα θελήσουν να κάνουν θα την πληρώσουν με πολύ αίμα και δεν θα την κάνουν....όχι μονο οι μεμέτηδες αλλά και οι εγχώριοι συνεργάτες τους......όπου και αν είναι....

+1000000000000000000
Τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος... όταν ξεβρωμίσει ο τόπος από τους "εφιάλτες" και ξανακάνει όνειρα.!!!

:lol: :lol: :lol:
Ε όχι και τσικουδιά...καπνιστές μπύρες πίνουν εκεί!!!
Mannlicher-Schönauer

Unread postby casius » Sat Jan 21, 2012 12:00 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:
marjory wrote:

+1000000000000000000

Και τι γραφει πανω στο μπουκαλι...''Το καπνισμα βλαπτει σοβαρά την υγεία'' και τους βάζουν να τις πιουν σε ξεχωριστο χώρο με τασάκια?
casius

Unread postby marjory » Sat Jan 21, 2012 12:01 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:

Ενίοτε και αριάνι, ή Ayran.... :shock: :shock: :shock:
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby SPIROS » Sat Jan 21, 2012 1:39 pm

angelidis wrote:Τωρα που οι Τουρκοι θα κανουν παρελαση εκει κατω στην ελλαδα θα γελασει ο καθε πικραμενος!!

Πες τους να πάνε λίγο πίσω για να πάρουν φόρα.
SPIROS

Unread postby Matina » Sat Jan 21, 2012 2:09 pm

angelidis wrote:Τωρα που οι Τουρκοι θα κανουν παρελαση εκει κατω στην ελλαδα θα γελασει ο καθε πικραμενος!!

Εγώ θα σου μιλήσω ευθέως....ΘΑ ΧΑΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ;;;;ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ;;;;ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ,γιατί εγώ με το φτωχό μου μυαλό δεν κατανόησα τι είπες...περιμένω...
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby SUKHOI » Sat Jan 21, 2012 2:10 pm

...............
Last edited by SUKHOI on Sat Nov 24, 2012 5:20 am, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby kotsarikos » Sat Jan 21, 2012 2:15 pm

Steve για πες... τι σε έκανε να το γράψεις αυτό? ειδικά το 'παρέλαση' δεν νομίζω ότι είναι επιτυχές...

Γιατί, ήταν επιτυχές το "θα γελάσει κάθε πικραμένος";;;
edited by marjory

αν έγραφε - 'θα προσπαθήσει να κάνει παρέλαση' και θα γελάσει κάθε πικραμένος, ...τότε δεν αλλάζει λίγο?

αν...αν.... Η πρόταση του angelidis ήταν σαφής. Με λυπεί που κάποιοι χαίρονται με το δράμα της Ελλάδας... :evil: :evil:
edited by marjory
kotsarikos

Unread postby nick_the_greek » Sat Jan 21, 2012 3:50 pm

Για ποια παρέλαση λέει άραγε; Τα έχω λίγο χαμένα...
nick_the_greek

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Sat Jan 21, 2012 5:07 pm

Διαφοροποίηση της Κίνας στο ζήτημα του Ιράν…

Mannlicher-Schönauer

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ