YΓΕIA

...θέματα εμπλουτισμού των γνώσεών μας και χρήσιμα για τη βιωτή μας...

Moderator: inanm7

YΓΕIA

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Mon Dec 19, 2011 2:17 pm

(δεν ξέρω αν κολλάει σε αυτό το νήμα)
με την ευκαιρία θα ήθελα να δώσω μια "λύση" για το πως μπορείς να απαλλαγής απο τα προβλήματα τα αναπνευστικά λόγο ιγμορίτιδας
είναι ενας λίγο δύσκολος τροπος που χρησημοποιούμε στα μέρη μου και ειναι το πικράγγουρο
μολίς έκανα αυτή την εποδινη θεραπεία στάζοντας στην μύτη μου μερικές σταγόνες
για μια μέρα θα βγαλετε απο τα ιγμοριά σας πραγματα που ούτε φαντάζεστε ειδικά αν είστε καπνιστες ή ζήτε σε μολυσμένο περιβάλλον ή έχετε φλεγμονές λόγο κρυολογημάτων ,θα γεμίσετε μια λεκάνη πύον και φλέγματα (οπότε χρειάζετε οποσδήποτε μια μέρα απο το πρωι για να καθαρήσετε)
δεν συνηστάτε σε παιδιά και καλα θα ήταν πρώτα να το ψάξετε (γι αυτό το γράφω και εδώ)
εγώ πάντος τώρα αναπνέω σαν άλογο
είναι η εποχή που τα συλλέγουμε και χρειάζετε κατεμε νηστία πρωτα οπότε λόγο των ημερών αδραξα την ευκαιρία
είναι ισχυρό καθαραστικο και το χρησημοποιής καθε 5 χρόνια και αν είναι ανάγκη

για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να με ρωτήσετε
επίσης δεν παροτρυνω κανέναν να το κάνει απλώς εγω το έκανα είδα τα αποτελέσματα
και για αυτό το γράφω εδώ ξέροντας τι μας ρίχνουν στην ατμόσφαιρα πυκνά συχνά

EDIT BY MARJORY: Αγαπητέ μου φίλε, έκανα κι εγώ την θεραπεία με το πικράγγουρο. Ομολογώ ότι είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα και άδειασε κυριολεκτικά τα ιγμόρεια από κάθε υγρό.
Είναι όντως επώδυνη, αφού λίγη ώρα μετά την στάλαξη των σταγόνων στα ρουθούνια, αρχίζει μια δυσφορία, ένα τσούξιμο στη μύτη και μετά η ασύλληπτη καταρροή.
Θέλω να τονίσω όμως το εξής: Πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός όποιος κάνει χρήση του πικράγγουρου, ιδιαίτερα την ώρα που το σταλάζει μέσα στα ρουθούνια, έτσι ώστε να μην κατέβει η σταγόνα στον οισοφάγο. Δυστυχώς εγώ δεν ήμουν προσεκτική σε αυτό, με αποτέλεσμα μετά από 11 ώρες από την εφαρμογή, να έχω φρικτούς πόνους στον λαιμό, να έχει πρηστεί η σταφυλή, να αλλοιωθεί η φωνή μου και να μην μπορώ να καταπιώ. Αποτέλεσμα ήταν να πάω για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, όπου διαπίστωσαν τον έντονο ερεθισμό και μου έδωσαν εισπνεόμενη κορτιζόνη που αμέσως ενέργησε και ηρέμησα.
Πάντως ομολογώ ότι σχεδόν αμέσως μετά την εφαρμογή άνοιξε εντελώς η μύτη μου και ανασαίνω απόλυτα φυσιολογικά έκτοτε.
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΚΡΑΓΓΟΥΡΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.


συγνωμη τωρα το προσεξα μετα απο τοσο καιρο
όντος θέλει μεγάλη προσοχή ....και εξαρτάτε απο ποσο δυνατο οργανισμο έχει ο καθένας την συγκεκριμένη περίοδο της ζωης του
γιαυτό και είναι καλυτερα με νηστεία μιας και έτσι ο οργανισμος αντιστέκετε ποεισσοτερο στις αλλεργίες
οδηγω μοτοσυκλέτα απο τότε που γεννήθηκα χειμωνα καλοκαίρι οπότε τα ιγμοριά μου ήταν αστα να πάνε και απο τότε που έκανα τη θεραπεία μόνος μου
μεχρι και τωρα ξεχασα πονοκεφάλους και αναπνευστικά

θέλει όμως ΠΡΟΣΟΧΗ και ας ρωτήσει πρωτα γιατρό

αδράζοντα την ευκαιρία σχετικά με την τοξικότητα ....μπορούμε να την κάνουμε λιγο πιό υποφερτει χρησιμοποιόντας αναψυκτικό με ανθρακικό (οχι κοκα κολα) και πίνοντας μόνο μικρες γουλιές όποτε δυσφορούμε μέχρι ο οργανισμός να ξεπεράσει την τοξική κατάσταση
Last edited by Τιποτας ο Αιτωλος on Fri Oct 05, 2012 9:31 pm, edited 2 times in total.
Τιποτας ο Αιτωλος
 

Re: ΥΓΕΙΑ

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Mon Jan 02, 2012 2:08 am

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε πρώτες βοήθειες!
Είναι πολύ καλύτερο να κάνουμε κάτι παρά να μην κάνουμε τίποτα


Mannlicher-Schönauer
 

Re: ΥΓΕΙΑ

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Thu Jan 05, 2012 4:03 pm

Δείτε τις κυριότερες παθολογικές καταστάσεις με ειδικές αναφορές στα συμπτώματα, τη διάγνωση και τις θεραπευτικές αγωγές κατά περίπτωση:

Mannlicher-Schönauer
 

Re: Συμβουλές

Unread postby marjory » Sat Jan 21, 2012 2:34 pm

Προλάβετε τον καρκίνο τρώγοντας σταυρανθή λαχανικά!

Δεν είναι λίγες οι μελέτες που έχουν αποτυπώσει τις αντικαρκινικές ιδιότητες του μπρόκολου και άλλων σταυρανθών λαχανικών, όπως το κουνουπίδι, το λάχανο και το κάρδαμο.

Έχει, επίσης, διαπιστωθεί, ότι η κατανάλωση τριών ή περισσότερων μερίδων μηνιαίως, ωμών όχι μαγειρεμένων λαχανικών της οικογένειας των σταυρανθών (μπρόκολο, κουνουπίδι, λάχανο), μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου της ουροδόχου κύστης κατά σχεδόν 40% συνολικά.

Το δε μπρόκολο μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση του καρκίνου, μπλοκάροντας ένα ελαττωματικό γονίδιο που συνδέεται με την ανάπτυξη του όγκου.

Το σημαντικότερο είναι ότι οι καπνιστές, κυρίως οι μανιώδεις, μπορούν επίσης να ωφεληθούν από τα ωμά συγκεκριμένα λαχανικά. Η μείωση του κινδύνου που συσχετίζεται με την κατανάλωση τουλάχιστον τριών μερίδων ωμών λαχανικών το μήνα για τους καπνιστές και τους μανιώδεις καπνιστές, αναλογούσε περίπου στο 40% με 54%.

Η μείωση του κινδύνου καρκίνου της ουροδόχου κύστης ήταν μεγαλύτερη (73%) μεταξύ των μη καπνιστών που έτρωγαν τρεις ή περισσότερες μερίδες τον μήνα.

To μπρόκολο και τα άλλα σταυρανθή λαχανικά είναι πλούσια σε ισοθειοκυανάτες, (ITC), μια πολύ γνωστή ομάδα παραγόντων που φαίνεται να στοχεύουν και να αποκλείουν το μεταλλαγμένο γονίδιο p53, που συνδέεται με την ανάπτυξη καρκίνου.

Ωστόσο, το μαγείρεμα μειώνει σημαντικά ή καταστρέφει τις ισοθειοκυανάτες στα λαχανικά, γι’ αυτό και υπογραμμίζεται η κατανάλωσή τους σε ωμή μορφή, προκειμένου να αποκομίσει ο οργανισμός το μέγιστο όφελος.

Το γονίδιο p53 κατέχει κεντρικό ρόλο στη ρύθμιση του κυτταρικού κύκλου, διατηρώντας τη γενετική σταθερότητα. Το p53 δρα ως μοριακός διακόπτης που ενεργοποιεί τον μηχανισμό κυτταρικού ελέγχου πριν από τη μετάβαση του κυτταρικού κύκλου από τη φάση G1 στην S και έχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης της μεταγραφής γονιδίων στόχων.

Τα παράγωγά τους σχετίζονται με την αναστολή του κυτταρικού πολλαπλασιασμού και τη δυνατότητα να επάγει κυτταρική απόπτωση. Έτσι, φαίνεται να διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση υγιών κυττάρων και την προστασία τους από τον καρκίνο. Όταν αυτό το γονίδιο έχει υποστεί ζημιά ή έχει μεταλλαχθεί, σταματά να προσφέρει την ίδια προστασία. Οι μεταλλάξεις αυτές βρίσκονται στο ήμισυ, σχεδόν, όλων των ανθρώπινων καρκίνων.

Σε έκθεση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Ιατρικής Χημείας, ο ερευνητής Xiantao Wang του Πανεπιστημίου Georgetown και οι συνεργάτες του ανέλυσαν τα αποτελέσματα της ITCS για το γονίδιο p53 σε μια ποικιλία των ανθρώπινων καρκινικών κυττάρων, συμπεριλαμβανομένων των πνευμόνων, του μαστού και του καρκίνου του παχέος εντέρου στο εργαστήριο.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ισοθειοκυανάτες ITCS ήταν σε θέση να αφαιρούν το ελαττωματικό γονίδιο p53, ενώ αφήνουν την υγιή εκδοχή του γονιδίου και μόνο.
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
User avatar
marjory
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 4305
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:29 am

Re: ΥΓΕΙΑ

Unread postby rose » Fri Mar 23, 2012 5:36 pm

Μια ασπιρίνη την ημέρα, τον... καρκίνο κάνει πέρα.

Σαν ισχυρότατο όπλο κατά του καρκίνου, παρουσιάζουν την ασπιρίνη, τρεις νέες επιστημονικές έρευνες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Έτσι λοιπόν η καθημερινή λήψη ασπιρίνης για διάστημα μόνο τριών ετών, μπορεί να μειώσει σημαντικά, κατά 25%, τον κίνδυνο του καρκίνου. Και όχι μόνο αυτό, οι ίδιες έρευνες δείχνουν ότι αρκεί μια χαμηλή δόση ασπιρίνης κάθε μέρα για να προλάβει την εμφάνιση καρκίνου ή ακόμα να εμποδίσει την εξάπλωσή του.
Xαίρε Μήτερ Δέσποινα της ζωής, χαίρε η προστάτις, των τιμώντων σε και φρουρός,
χαίρε η ελπίς μου, η δόξα και ισχύς μου μετά Θεόν η μόνη συ μου βοήθεια.
User avatar
rose
 
Posts: 643
Joined: Wed Nov 16, 2011 9:58 pm

Re: YΓΕIA

Unread postby Voreios » Mon Jun 18, 2012 6:10 pm

Η ρίγανη σκοτώνει τον καρκίνο του προστάτη
Image
H ρίγανη είναι ένας αρωματικό θαμνώδες φυτό που αφθονεί στην ελληνική φύση. Χρησιμοποιείται κατά κόρον στην κουζίνα, ενώ φημίζεται και για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Τα προτερήματα όμως της ρίγανης δεν περιορίζονται στο να δίνει νοστιμιά και στο να καταπολεμά τα βακτήρια: ένα συστατικό της θεωρείται ότι σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη. Έρευνα που δημοσιεύεται από την Ένωση Αμερικανικών Εταιρειών Πειραματικής Βιολογίας υποστηρίζει πως ένα από τα βασικά συστατικά της ρίγανης, η καρβακρόλη, καταπολεμά τον καρκίνο του προστάτη.
Η επικεφαλής της έρευνας Σουπρίγια Μπαβαντεκάρ, καθηγήτρια φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο του Λονγκ Άιλαντ δηλώνει πως «η καρβακρόλη ήταν γνωστή για την αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση της», αλλά τα πειράματα έδειξαν πως έχει τη δυνατότητα να σταματήσει την ανάπτυξη όγκων του προστάτη.
Η καρβακρόλη προκαλεί απόπτωση -ή “αυτοκτονία κυττάρων”- στα καρκινικά κύτταρα του προστάτη. Παρότι τα πειράματα δείχνουν τον τρόπο λειτουργίας της καρβακρόλης, οι επιστήμονες επιχειρούν να κατανοήσουν πώς η ουσία εξοντώνει τα καρκινικά κύτταρα.
Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, ο καρκίνος του προστάτη είναι το δεύτερο πιο θανατηφόρο είδος καρκίνου στις ΗΠΑ, με τα διαγνωσμένα περιστατικά να εκτιμώνται σε 240000 ως το τέλος του 2012.
Στην Ελλάδα ο καρκίνος του προστάτη προκαλεί τον θάνατο σε 1200 άτομα το χρόνο, ενώ τα άτομα που επιβιώνουν με αυτή τη διάγνωση μπορεί να είναι ακόμα και δεκαπλάσια.
Η θεραπευτική αντιμετώπιση είναι μακροχρόνια και συχνά περιέχει πολλές μεθόδους. Οι πιο συχνές μορφές αντιμετώπισης του καρκίνου του προστάτη είναι:
*Ολική προστατεκτομή: με χειρουργική αφαίρεση που είναι η λύση που επιλέγεται πιο συχνά ως πρώτης γραμμής θεραπεία του καρκίνου του προστάτη
*Ακτινοθεραπεία: εναλλακτική ή πρόσθετη στην προστατεκτομή (πιθανόν με λιγότερες παρενέργειες)
*Κρυοθεραπεία (χρησιμοποιείτε λιγότερο συχνά)
*Βραχυθεραπεία (χρησιμοποιείτε λιγότερο συχνά)
*Ορμονοθεραπεία (χορηγείται σχεδόν σε όλους τους ασθενείς)
Πηγή: iatronet.gr
http://www.enimerwsi.gr/2012/06/blog-po ... z1y9qr1CAb
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
User avatar
Voreios
 
Posts: 1595
Joined: Tue Nov 15, 2011 7:15 pm

Re: YΓΕIA

Unread postby Ομολογητής » Mon Jun 18, 2012 11:58 pm

Μιάς που είδα το θέμα, να σας ενημερώσω για την απόλυτη αντικαρκινική δράση της βιταμίνης β17. Βρίσκεται κυρίως στα πικρά φρούτα, χόρτα και ιδιαιτέρως στο κουκούτσι του βερύκοκου.
Αφορμή της έρευνας ήταν μια φυλή του Καυκάσου, νομίζω ή Καλάς ή κάποια άλλη κάπου προς τα εκεί, η οποία χρησιμοποιούσε κατα κόρον τα κουκούτσια από τα βερύκοκα και μάλιστα παρήγαγαν λάδι από αυτά.
Έχει γίνει πριν από δεκαετίες και τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα! Θεράπευσε όλες τις περιπτώσεις καρκίνου 100%. Επαναλήφθηκε η έρευνα με τα ίδια αξιοθαύμαστα αποτελέσματα έως ότου τον επιστήμονα(δε θυμάμαι πως τον έλεγαν) τον έκαναν στην άκρη και έβαλαν άλλους επιστήμονες να κάνουν την ίδια έρευνα με τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα(τυχάιο;).

Δεν έχω το κουράγιο να ψάξω, άλλα όποιος ενδιαφέρεται να το κανει, να επιβεβαιώσει και τα όσα είπα μην τυχόν και δε θυμάμαι κάτι καλά.

Επίσης όταν το είχα πρωτοακούσει μου φάνηκε κάπως (φραπελιά κτλ) μετά από μερικούς μήνες μου το επιβεβαίωσε τυχαία μια πολύ καλή γιατρός.
«ο σώζων τον ΠΛΗΣΙΟΝ αυτού σωθήτω»
User avatar
Ομολογητής
 
Posts: 382
Joined: Thu Nov 17, 2011 1:12 am

Re: YΓΕIA

Unread postby Ομολογητής » Tue Jul 03, 2012 12:39 am

Για γερά στομάχια...

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Codex Alimentarius: Η "Διατροφική" μας φυλακή

Ο σιδερένιος χαλκάς σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από το λαιμό μας.Η μία εξουσία μετά την άλλη με απίστευτη ταχύτητα και χωρίς πλέον κανένα πρόσχημα πετούν τις δημοκρατικές τους μουτσούνες για να περάσουν στα χέρια των "αγορών", των ιδιωτικών εταιρείων.

Το "αναγκαίο κακό" της παραγωγής μανιπουλαρισμένης πολιτικής σκέψης έπαψε να είναι "αναγκαίο". Η ολιγαρχία που ετοιμάζεται, βλέπει τις κοινωνίες ακόμα να ροχαλίζουν και να ονειρεύονται "καλύτερες ημέρες" και νοιώθει ακόμα πιο ισχυρή .Τόσο ισχυρή ώστε να απαιτεί να της παραδώσει ο καθένας χωριστά και οικειοθελώς ακόμα και το αυτεξούσιό του.


Ποιός π.χ είδε τι κρύβεται πίσω από αυτήν την ξαφνική απαίτηση της καταγραφής όλων των γεωτρήσεων και πηγαδιών που αρδεύουν καλλιεργήσιμα χωράφια;

Ποιός εκτός από κάποιους "συνωμοσιολόγους", πρόσεξε τη φρίκη που κρύβεται πίσω από τον "διατροφικό κώδικα " με την ισχύ παγκόσμιου νόμου και το όνομα "codex alimentarius";

Ποιός βλέπει τι κρύβεται πίσω από την μαύρη κουρτίνα των μνημονίων ή τον μπερντέ των δεξιών και αριστερών "διαπραγματεύσεων";

Σκεφτείτε μόνο πόσα από αυτά που θεωρούσατε ως απρόσβλητα ή "σταθερές αξίες" έχουν ήδη πεταχτεί στα σκουπίδια. Σκεφτείτε ποιός ήταν ο λόγος που π.χ. ο Βορίδης της προηγούμενης συγκυβέρνησης μέσα σε μια νύχτα παρέδωσε την ΕΥΔΑΠ στα χέρια του επίσημου κρατικού "μεσιτικού γραφείου". Σκεφτείτε γιατί, όπως και στη Χιλή, θέλουν να κάνουν απογραφή των ιδιωτικών γεωτρήσεων και πηγαδιών, πριν παραδώσουν το δημόσιο αγαθό του νερού στα χέρια της παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας.

Αναρωτηθείτε γιατί κανείς τις τελευταίες κυβερνήσεις δεν ενημέρωσε τον κοσμάκη τι σημαίνει codex alimentarius και τι συνέπειες θα έχει αυτός στην δημόσια υγεία. Μπας και είδατε κανέναν "πράσινο οικολόγο" να σας εξηγεί γιατί πρέπει να τρώτε μεταλλαγμένα κα ακτινοβολημένα λαχανικά ή γιατί επιτράπηκε η χρήση απαγορευμένων από την δεκαετία του '60 φυτοφαρμάκων κλπ;

Φυσικά δεν σας ενημέρωσε και κανείς από τους μεγαλοδημοσιογράφους.Όλοι μαζί στρώνουν το δρόμο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Η ΝΤΠ θα έχει μια ιστορική πρωτοτυπία. Φρόντισαν οι πολίτες να μη διαβάζουν ιστορία πρώτον για να μη τους καταλάβουν και δεύτερον να μη μπορούν να τους σταματήσουν, αντίθετα αυτοί τη μελετάνε ανελιπώς για να δουν που απέτυχαν στο παρελθόν και για να είναι σίγουροι ότι οι πολίτες δεν θα έχουν ποτέ ξανά διέξοδο διαφυγής. Έτσι προχωρουν στον απόλυτο έλεγχο της τροφής, του νερού (απαραίτητα στη διαβίωση),της ιδιοκτησίας (μέσω απίστευτης φορολογίας) και της επικοινωνίας (για να δημιουργηθεί αντίσταση χρειάζεται να επικοινωνήσουν οι αντιστεκόμενοι). Τελικός στόχος ό έλεγχος του σώματος και της σκέψης. Η ΝΤΠ φιλοδοξεί να κυβερνήσει αιώνια.

Παρακάτω θα δείτε συνοπτικά την ιστορία του Codex Alimentarius τι πρεσβεύει και ναι δυστυχώς είναι ήδη σε ισχύ, αν προσθέσουμε και την Κάρτα Φακελώματος του Πολίτη οι μπάρες της Νέας Φυλακής είναι στην φάση κλειδώματος και ίσα που προλαβαίνουμε να αρπάξουμε το κλειδί από το δεσμοφύλακα.

Η ιστορία του Κώδικα αρχίζει το 1893, όταν οι επικεφαλής της Αύστρο-Ουγγρικής Αυτοκρατορίας αποφάσισαν ότι ήταν απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα σύνολο συγκεκριμένων οδηγιών, βάσει των οποίων τα δικαστήρια θα έκριναν τις υποθέσεις που σχετίζονταν με ζητήματα διατροφής και τροφίμων. Το όνομα που δόθηκε στις οδηγίες αυτές ήταν «Codex Alimentarius» και εφαρμόστηκε με επιτυχία έως την πτώση της αυτοκρατορίας το 1918.

Ωστόσο, εμπνευστής του διατροφικού κώδικα στη σύγχρονη -οργουελική- εκδοχή του (σύμφωνα μετην εκπρόσωπο του Natural Solutions Foundation, Sp. Rima E. Laibow M.D., από ομι-λία της στον αμερικανικό Εθνικό Οργανισμό Διατροφής - Codex and Nutricide, 2005) δεν είναι άλλος από τον καταδικασμένο από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης πρόεδρο της κολοσσιαίας Γερμανικής εταιρίας I.G. Farben, Fritz derMeer. Ήταν ο άνθρωπος που, μεταξύ άλλων, «εμπνεύστηκε» και το περίφημο λογότυπο «Arbeit Macht Frei» («Η εργασία απελευθερώνει»), το οποίο «κοσμούσε» την είσοδο του στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Άουσβιτς.

Η εταιρία του derMeer παρασκεύαζε από το θανατηφόρο μείγμα αερίων που χρησιμοποιούνταν στους περίφημους θαλάμους αερίων, μέχρι τον χάλυβα και τα πυρομαχικά των Ναζί (μετά τη λήξη του Πολέμου και την καταδίκη 24 από τα μέλη της από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης, η εταιρία «διασπάστηκε» σε τρεις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, τις γνωστές BASF, Hoechst και Bayer). Η επανεισαγωγή του Κώδικα Διατροφής αποφασίστηκε το 1962 σε μία συνεδρίαση του ΟΗΕ. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη για τον Κώδικα Διατροφής επιτροπή είναι επιτροπή εμπορίου χωρίς υγειονομική αρμοδιότητα, παρόλο που χρηματοδοτείται κατά το 1/3 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Από το 2002, οπότε και οι μεγάλες βιομηχανίες επέλεξαν να στηρίξουν τον Κώδικα (παρά τις εισηγήσεις για αναίρεση του από μισθωμένο εξωτερικό σύμβουλο
αξιολόγησης), αυτός χρησιμοποιείται με την κάλυψη πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς τόσο των φαρμάκων, όσο και των αγροτικών και χημικών προϊόντων, προωθώντας την αύξηση των κερδών τους και την υλοποίηση της ατζέντας τους για έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Στην τελευταία συνεδρίαση για την προώθηση του Διατροφικού Κώδικα, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία από τις 30 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2008, αποφασίστηκε να τεθούν οι ΗΠΑ επικεφαλής χώρα της επιτροπής, με τη σταθερή υποστήριξη των συμμάχων τους (Αυστραλία, Αργεντινή, Βραζιλία, Καναδάς, Ινδονησία, Ιαπωνία, Μαλαισία, Μεξικό, Σιγκαπούρη και Ε.Ε.). Συντονισμένη απειλή για την παγκόσμια υγεία:Ο Κώδικας δρα υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, έχοντας τη λογική των
Ναπολεόντιων νόμων - αντί δηλαδή για τη συνήθη πρακτική, κατά την οποία αναγράφονται τα διατροφικά στοιχεία και οι ουσίες που απαγορεύονται, ο Κώδικας αναγράφει μόνο τα διατροφικά είδη που επιτρέπονται, καθιστώντας αυτομάτως παράνομη την κατοχή, παραγωγή και εμπορία οποιουδήποτε διατροφικού είδους και στοιχείου δεν περιλαμβάνεται σε αυτόν.

Όπως εξηγεί η δρ. Ριμα Λέυμποου, από την 1η Ιανουαρίου 2010, οπότε η εφαρμογή του Κώδικα έγιίνε υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, αν ένα κράτος-μέλος αρνηθεί να επικυρώσει ή να τηρήσει τους όρους του, χάνει αυτομάτως οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του από άλλο κράτος μέλος, όσο εξωφρενική και αν είναι αυτή! Πολλοί κρατικοί οργανισμοί και υπηρεσίες, όπως η Διεύθυνση Θεραπευτικών Αγαθών της Αυστραλίας, επιχειρούν να κατευνάσουν τις ανησυχίες του κοινού, καταφεύγοντας σε διαβεβαιώσεις ότι οι οδηγίες του Κώδικα για την κατάργηση των βιταμινών και των μετάλλων δεν θα εφαρμοστούν στη χώρα τους. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει ποιοι άλλοι συνοδευτικοί νόμοι θα θεσπιστούν εν όψει της εναρμόνισης των κρατών-μελών του Οργανισμού με τις οδηγίες του Κώδικα.

Ορισμένες από τις ρυθμίσεις που προβλέπονται από τον Διατροφικό Κώδικα, οι οποίες προτείνεται να τεθούν σε ισχύ στο προσεχές μέλλον και, θα είναι αμετάκλητες, περιλαμβάνουν τα
εξής:

*Ο Κώδικας θα απαγορεύει τη χρήση Θρεπτικών Ουσιών (π.χ. βιταμινών και μετάλλων για την «πρόληψη, αντιμετώπιση ή θεραπεία οποιασδήποτε πάθησης ή ασθένειας», χαρακτηρίζοντάς τις «τοξίνες/δηλητήρια».
* Κάθε είδος τροφής (ακόμα και τα οργανικά βιολογικά τρόφιμα) θα υποβάλλεται σε επεξεργασία με ακτινοβολία, προκειμένου να απομακρυνθούν όλα τα «τοξικά» θρεπτικά στοιχεία (εκτός και αν οι
καταναλωτές μπορούν να παράγουν και να καταναλώνουν την τροφή τους σε τοπικό επίπεδο).
Μία πρόγευση της εν λόγω οδηγίας είχαν οι καταναλωτές των ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2008, με την υποχρεωτική υποβολή των μαρουλιών και του σπανακιού της χώρας σε μαζική επεξεργασία με ακτίνες, στο όνομα της «δημόσιας ασφάλειας». Αν ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων έπραξε με γνώμονα την προστασία του κοινού, τότε γιατί δεν ενημερώθηκε η αμερικανική Κοινή Γνώμη;
*Τα επιτρεπόμενα θρεπτικά στοιχεία θα είναι περιορισμένα σε αυτά που αναγράφονται στη λίστα του Κώδικα, η οποία θα περιλαμβάνει «ευεργετικές» ουσίες, όπως το Φθόριο (3,8 mg ημερησίως), το οποίο θα συλλέγεται από βιομηχανικά απόβλητα. Όλα τα θρεπτικά στοιχεία
(π.χ. οι βιταμίνες Α, Β, C, D, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο) ανακηρύσσονται παράνομα σε θεραπευτικές δοσολογίες και θα μειωθούν σε ποσότητες αμελητέες, με μέγιστο όριο το 15%της σημερινής συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Ακόμα και με συνταγή γιατρού θα είναι αδύνατο για κάποιον να βρίσκει τα παραπάνω στοιχεία σε μεγαλύτερες θεραπευτικές δόσεις, σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεται.
Είναι πιθανό να ανακηρυχθούν παράνομες οι συμβουλές που δίνονται για τη διατροφή καιαφορούν σε βιταμίνες και μέταλλα (συμπεριλαμβανομένων των άρθρων που θα δημοσιεύονται σε περιοδικά ή στο Διαδίκτυο, καθώς και προφορικών συμβουλών σε οποιονδήποτε). Τέτοιου είδους
πληροφόρηση ενδέχεται να θεωρηθεί συγκεκαλυμμένη παρεμπόδιση του εμπορίου και ίσως να οδηγήσει σε οικονομικές κυρώσεις για την εμπλεκόμενη χώρα.
*Όλες οι αγελάδες που θα χρησιμοποιούνται για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων σε όλο τον πλανήτη θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε αγωγή με τη γενετικά τροποποιημένη αυξητική ορμόνη των βοοειδών της Μονσάντο.
*Όλα τα ζώα που θα χρησιμοποιούνται για τη διατροφή θα υποβάλλονται σε αγωγή με ισχυρά αντιβιοτικά και εξωγενείς αυξητικές ορμόνες.
*Θα επανεισαχθεί η χρήση στη διατροφή επικίνδυνων και καρκινογόνων εντομοκτόνων συμπεριλαμβανομένων και επτά από τα θεωρούμενα ως δώδεκα χειρότερα (όπως π.χ. το DDT, το εξαχλωροβενζόλιο, το αλντρίν και το τοξαφαίνιο), η χρήση των οποίων απαγορεύτηκε στη σύνοδο της Στοκχόλμης το 1991 από 176 χώρες (συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ). Αυτό,μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι στο εξής καμία χώρα δεν θα έχει το δικαίωμα να εμποδίσει την εισαγωγή και να προβεί σε απαγόρευση της κυκλοφορίας τροφίμων που περιέχουν τα παραπάνω- χαρακτηρισμένα ως εξαιρετικά επικίνδυνα, με μόνιμες επιπτώσεις - χημικά, καθώς αυτό θα
σήμαινε παραβίαση των διεθνών κανονισμών εμπορίου, οδηγώντας σε εξοντωτικές οικονομικέςκυρώσεις.
*Ο Κώδικας θα επιτρέπει τη συσσώρευση σε επικίνδυνα και τοξικά επίπεδα της αφλατοξίνης (0,5ppm) στο γάλα, Πρόκειται για τη δεύτερη ισχυρότερη καρκινογόνο ουσία (από τις μη σχετιζόμενεςμε ραδιενεργό ακτινοβολία), η οποία παράγεται σε ζωικές τροφές που έχουν αναπτύξει μήκυτες
(μούχλα) κατά την αποθήκευση τους.
*Η χρήση αυξητικών ορμονών και αντιβιοτικών θα καταστεί υποχρεωτική σε όλα τα είδη ζώων, πτηνών, πουλερικών και ψαριών που προορίζονται για την ανθρώπινη διατροφή. Θα επιβληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο η εισαγωγή άγνωστων και δυνητικά θανάσιμων γενετικά τροποποιημένων ποικιλιών σε ζώα, ψάρια και πτηνά. Θα επιτραπούν αυξημένα επίπεδα σε κατάλοιπα από - γνωστά για τις τοξικές τους επιπτώσεις σε ανθρώπους και ζώα-εντομοκτόνα και φυτοφάρμακα.
Όπως πολύ εύστοχα παρατηρεί η δρ. Ρίμα, βιταμίνες, μέταλλα, ακόμα και βότανα (όπως η εξαιρετικά
ευεργετική για το ανοσοποιητικό σύστημα Εχινάτσια) πρόκειται να απαγορευτούν κατά αντίστοιχο
τρόπο με τις ναρκωτικές ουσίες, αν οι πολίτες δεν αντισταθούν στην εφαρμογή των διατάξεων του
νέου Διατροφικού Κώδικα.

«ο σώζων τον ΠΛΗΣΙΟΝ αυτού σωθήτω»
User avatar
Ομολογητής
 
Posts: 382
Joined: Thu Nov 17, 2011 1:12 am

Re: YΓΕIA

Unread postby rose » Fri Jul 06, 2012 1:20 pm

Έχεις προσβληθεί από τους αεροψεκασμούς; Κάνε το παρακάτω τεστ!

ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΕΣΤ....

Το παρακάτω κείμενο που ακολουθεί στα Αγγλικά, αναφέρει ότι αν ξεπλύνεις το στόμα σου για 30 δευτερόλεπτα, με χυμό σταφύλι ή κόκκινο κρασί και όταν το φτύσεις.....

Image

και εμφανιστούν αυτές οι μικρο ίνες.....τότε έχεις προσβληθεί όπως οι περισσότεροι από εμάς από τους αεροψεκασμούς.
Αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία είναι "νεκρές" ίνες οι οποίες καταστράφηκαν από το οξύ που έχει το κρασί ή ο χυμός σταφυλιού.
Αναφέρει επίσης ότι αυτές βγήκαν από το στόμα του ατόμου που το δοκίμασε.
Τα συμπεράσματα......δικά σας....! :roll:



So I know nobody probably wants to see this because the truth is scary and ignorance is bliss but if you'd like to know if you've been affected by chemtrails (aerosol spraying) you can try this at home. What your looking at are synthetic nanofibers that are sprayed from planes along with aluminum and barium. Use some grape juice or red wine and swish it around your mouth for 30 seconds and spit it out into the sink, the fibers are attracted and killed by the acid in grape juice as well as dyed so you can visible see them. Now this just came from my mouth, these fibers disperse throughout your whole body, because we breath this crap all day long. It's in our water and food as well, it's pretty much in everything. You can also look up Morgellons disease. Try it at home and see for yourself.= )


By: Chadwick Light Workin Hency (A) — with Michael Maddawg Mccaslin.
Xαίρε Μήτερ Δέσποινα της ζωής, χαίρε η προστάτις, των τιμώντων σε και φρουρός,
χαίρε η ελπίς μου, η δόξα και ισχύς μου μετά Θεόν η μόνη συ μου βοήθεια.
User avatar
rose
 
Posts: 643
Joined: Wed Nov 16, 2011 9:58 pm

Re: YΓΕIA

Unread postby marjory » Fri Jul 06, 2012 6:26 pm

Μάθετε ποιά είναι η πραγματικότητα της (επικίνδυνης) Monsanto

Image

Monsanto, ένα όνομα, μια πραγματικότητα που πολλοί από εμάς αγνοούν. Δεν μπορώ να κρύψω την έκπληξη, αλλά παράλληλα και την απογοήτευση μου γι’ αυτό. Κάνοντας ένα μικρό γκάλοπ στους ανθρώπους της καθημερινότητας μου διαπίστωσα ότι η πληροφόρηση τους σχετικά με την εν λόγω «κυρία» ήταν όσο δεν πάει φειδωλή (έως ανύπαρκτη). Αυτό ήταν και το βασικό μου κίνητρο για να «ξεσηκώσω» το ίντερνετ στην προσπάθεια μου να δώσω μια γεύση για το τι εστί Monsanto, και πώς αυτή επηρεάζει τις ζωές μας. Καλοί μου άνθρωποι(!) ψήστε ένα καφεδάκι, χαλαρώστε, παλουκωθείτε στην αναπαυτική και «φιλήσυχη» καρέκλα σας... Αρχίζει το ματς...


Πράξη 1η: Τι είναι η Monsanto;

Η ίδια ισχυρίζεται στην ιστοσελίδα της ότι είναι μια πολυεθνική αγροτική εταιρεία, η οποία βοηθά τους αγρότες να παράγουν πιο υγιεινά τρόφιμα μειώνοντας την επίδραση της γεωργίας στο περιβάλλον.
Η μόνη αλήθεια στην παραπάνω πρόταση είναι οι λέξεις πολυεθνική, αγροτική. Σ’ αυτές θα συμπλήρωνα: πρώην χημική, νυν βιοτεχνολογική. Για να αντιληφθούμε ότι η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από την παραπάνω δήλωση θα ξετυλίξουμε το χρονολογικό νήμα της εταιρείας, καθώς είναι μια λύση εύκολη για μένα, διασκεδαστική για εσάς.

Πράξη 2η: Τα πρώτα χρόνια.

Η Monsanto ιδρύθηκε το 1901 (τα έχει εκατοστήσει ήδη!) στο St. Louis του Missouri των ΗΠΑ από τον John Francis Queeny, βετεράνο φαρμακευτικής. Από τότε έχει αλλάξει άρδην η συμπεριφορά, η ισχύς και η εξάπλωση της εταιρείας.
Πάμε, λοιπόν, να παρουσιάσουμε πολλά από τα προϊόντα με τα οποία «καταπιάστηκε» η Monsanto σε όλη τη διαδρομή της.

Πρώτο της προϊόν υπήρξε η σακχαρίνη, η οποία είναι ένα τεχνητό γλυκαντικό. Χρησιμοποιείται για να αυξήσει την αίσθηση του γλυκού σε ποτά, ζαχαρωτά, κουλουράκια, οδοντόπαστες, φάρμακα κ.α. Το προϊόν είχε επιτυχία και έτσι η Monsanto πούλησε τη σακχαρίνη στην Coca Cola. Δεν είναι, όμως, τόσο αθώα όσο φαίνεται. Η κατάποση γάλακτος αναμειγμένου με σακχαρίνη από βρέφη έχει συσχετιστεί με ευερεθιστότητα, υπερτονία, αϋπνίες, οπισθότονο και στραβισμό, που υποχωρεί 36 ώρες μετά την κατάποση.Δύο ανέκδοτες αναφορές από τυχαία υπερβολική δόση σε ενήλικα και παιδί καταδεικνύουν αντιδράσεις γενικευμένου οιδήματος, ολιγοουρίας και αλβουμινουρίας. Και πολύ εύλογα θα έρθει και θα μας κουνήσει το δάχτυλο ένας εκπρόσωπος της Monsanto λέγοντας: «Πώς περιμένεις να ξέρουμε εμείς πριν από έναν αιώνα περίπου ότι θα έχει τέτοια αποτελέσματα η σακχαρίνη;» Θα το διαπιστώσετε στη συνέχεια κατά πόσο ευσταθεί μια τέτοια ερώτηση.

Το 1919 η Monsanto εξαπλώνεται στην Ευρώπη παράγοντας ασπιρίνη, βανιλλίνη, συνθετικό καουτσούκ και σαλικυλικό οξύ. Στη δεκαετία του 1920 η εταιρεία επεκτάθηκε σε βασικά βιομηχανικά χημικά προϊόντα.
Τη δεκαετία του 1940 η Monsanto γίνεται κορυφαίος παραγωγός πλαστικών με τις συνθετικές ίνες και το πολυστυρένιο . Από τότε παραμένει μία από τις 10 μεγαλύτερες χημικές βιομηχανίες ανά τον κόσμο.

Πράξη 3η: Τα θανάσιμα αμαρτήματα.

Η «χρυσή» περίοδος της Monsanto (1940 – σήμερα) είναι στιγματισμένη από αποτρόπαια εγκλήματα κατά της ανθρώπινης υγείας, του περιβάλλοντος και όχι μονο.

Agent Orange (πορτοκαλί παράγοντας)

Ένα από τα ιδιαιτέρως διάσημα προϊόντα της Monsanto σε συνεργασία με το αμερικανικό κράτος. Είναι εντομοκτόνο και αποφυλλοτικό, που χρησιμοποιήθηκε κατα τον πόλεμο στο Βιετνάμ.


Η όλη ιστορία, όμως, αρχίζει το 1944 στο Νίτρο της Δυτικής Βιρτζίνια, όπου μια έκρηξη σε εργοστάσιο της εταιρείας προκάλεσε απρόσμενες παρενέργειες. 228 εργάτες ανέπτυξαν μια εξαιρετικά παραμορφωτική ασθένεια, την χλωρακμή. Η χλωρακμή προκαλείται από τη διοξίνη που είναι παραπροϊόν του 2,4,5 – Τ, ζιζανιοκτόνο που χρησιμοποιήθηκε ως κύριο συστατικό στην παρασκευή του Agent Orange. Δηλαδή οι κύριοι της Monsanto είχαν έρθει ήδη αντιμέτωποι με τις συνέπειες του προϊόντος. Αυτό, όμως, ούτε καν τους πτόησε να το ξαναχρησιμοποιήσουν.
Κτηνώδες! Στο Βιετνάμ ψεκάστηκαν 40 εκατομμύρια λίτρα Agent Orange, τα οποία περιείχαν 400 κιλά καθαρή διοξίνη. Τρία εκατομμύρια άνθρωποι μολύνθηκαν (συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων Αμερικανών στρατιωτών). Σαράντα χρόνια μετά τον πόλεμο ο καρκίνος στην περιοχή θερίζει, ενώ τα παιδιά που γεννήθηκαν με γενετικές δυσλειτουργίες ανέρχονται στα πεντακόσιες χιλιάδες. Αριθμός θανάτων και ακρωτηριασμών από τον Agent Orange: τετρακόσιες χιλιάδες. Και εσύ φίλε αναγνώστη μπορεί να το βλέπεις απλά σαν ένα μεγάλο αριθμό – γιατί κάπως έτσι έχει επιδράσει η αναισθητοποίηση που έχουν προκαλέσει τα ΜΜΕ με τους «μεγάλους» αριθμούς – όμως μια γεύση από την πραγματικότητα θα ήταν αρκετή για να σε στιγματίσει εφόρου ζωής.

Τέλος πάντων, για να μην μακροσκελίζουμε, το 1978 Αμερικανοί στρατιώτες βετεράνοι του Βιετνάμ κατέθεσαν μήνυση εναντίον των κατασκευαστών του Agent Orange. Η Monsanto χρηματοδοτεί τότε μελέτες για τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα της διοξίνης, χειραγωγεί τα δεδομένα προς το συμφέρον της και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η διοξίνη δεν είναι καρκινογόνος για τους ανθρώπους. I beg your pardon???!!! Και όμως είναι αλήθεια. Η Monsanto συμπεριέλαβε άτομα που είχαν εκτεθεί σε διοξίνη και στους εκτειθέμενους και στους μη εκτειθέμενους. Και εξέρχεται καμαρωτά καμαρωτά η ετυμηγορία ότι ο αριθμός των καρκίνων και στις δύο κατηγορίες είναι ο ίδιος, άρα δε φταίει η διοξίνη! Τρώτε λάσπη αγαπητοί μου συμπολίτες, και με όρεξη παρακαλώ, η Monsanto φροντίζει για τη σωστή ενημέρωση σας.DDT (διχλωροδιφαινυλοτριχλωροαιθάνιο – δεν το έβαλα για γλωσσοδέτη)
Ένα από τα πιο γνωστά συνθεκτικά εντομοκτόνα, με μακρά, μοναδική και αμφιλεγόμενη ιστορία. Χρησιμοποιήθηκε για την καταπολέμηση της ελονοσίας με πολύ μεγάλη επιτυχία και αυτή είναι η θετική πλευρά του ζητήματος – είναι όμως σημαντική. Το DDT έχει εξαιρετικές ιδιότητες για την καταπολέμηση των εντόμων, αλλά ως πολυχλωριωμένη ένωση είναι μη βιοδιασπώμενη και η τοξικότητά της αυξάνει με τις υψηλές συγκεντρώσεις που συγκεντρώνονται στους λιπώδεις ιστούς. Η χρήση του DDT ως χρήσιμου εντομοκτόνου στη γεωργία των ανεπτυγμένων χωρών και ιδιαίτερα των ΗΠΑ, αυξήθηκε αλόγιστα, ενώ οι επιπτώσεις στη ρύπανση του περιβάλλοντος εμφανίσθηκαν μόνο κατά τις επόμενες δεκαετίες.Τα πρώτα συμπτώματα των επιδράσεων του DDT εμφανίσθηκαν στις δεκαετίες του 1950-60, όπως νεκρά ψάρια σε ποτάμια ή λίμνες μετά από ραντίσματα, μείωση των χρήσιμων εντόμων και αναπόφευκτα των πουλιών (που τρέφονται με αυτά) στις γεωργικές περιοχές. Ορνιθολόγοι διαπίστωσαν μείωση αρπακτικών πουλιών (γεράκια, αετοί) σε διάφορες αγροτικές περιοχές. Νεώτερες έρευνες έδειξαν ότι το DDT και οι μεταβολίτες του (όπως το DDE) επιδρούσαν στο αναπαραγωγικό σύστημα, στο μεταβολισμό του ασβεστίου και στην εναπόθεσή του στο κέλυφος του αυγού των πουλιών, γεγονός που προκαλούσε την εκλέπτυνση του κελύφους των αυγών και οδήγησε στη δραματική μείωση του πληθυσμού τους
.
Για να είμαστε ειλικρινείς, όμως, οι επιδράσεις του DDT στην υγεία μας είναι σχετικά ασήμαντες σε σχεση με άλλες. Ναι έχει συνδεθεί με την πρόκληση διαβήτη και καρκίνου, ναι είναι σε κάποιο βαθμό τοξικό και σχετίζεται με ορμονικές διαταραχές, αλλά η επιρροή του στον ανθρώπινο οργανισμο είναι μικρής σημασίας (αυτό δείχνουν οι μέχρι τώρα μελέτες). Ωστόσο δε συμβαίνει το ίδιο και με το περιβάλλον και την υπόλοιπη πανίδα, όπως άλλωστε αναφέρεται και πιο πανω. Το DDT είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά εγκλήματα καθώς επειδή ακριβώς δεν είναι βιοδιασπώμενο έχει εξαπλωθεί σε όλη την υφήλιο. Από τις κάμπιες τις Αφρικής έως τα αυγά των πιγκουίνων και το γάλα των πολικών αρκούδων της Αρκτικής.Προσθέστε, λοιπόν, ότι το DDT εκτός από ισχυρά τοξικό ειναι και παγκόσμιο. Αναζητείστε το στον κυβερνοχώρο, υπάρχει άφθονο υλικό για (παρα)πληροφόρηση! Ποιος όμως παρήγαγε τεράστια ποσότητα του DDTκαι το προώθησε μέχρι εσχάτων; Η Monsanto! Bingo! Καθόλου απογοητευτικό βιογραφικό θα έλεγα για τη λαίδη των χημικο –βιοτεχνολογικών βιομηχανιών.PCBs

Θα κλείσω το πρώτο μέρος του άρθρου, που περιλαμβάνει τη δράση της Monsanto ως κατά κόρον χημική εταιρεία με το PCB. Ιδιαίτερα γνωστό προϊόν στις ΗΠΑ, όπου έχει χρησιμοποιηθεί ως διηλεκτρικό και ψυκτικό υγρό. Η Monsanto τα παρήγαγε από το 1935-1972. Πού είναι το κακό με το PCB; Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα αρχεία της ίδιας της εταιρείας για να πάρουμε μια γεύση (για πληροφοριές σχετικά με την προέλευση και την εγκυρότητα των αρχείων στείλτε μου e-mail).

1937. Έκθεση σε PCB προκαλέι τοξικά αποτελέσματα σε όλο τον οργανισμό, δερματικα εξανθήματα τύπου ακμής.

1961. Δύο εργάτες αναπτύσσουν συμπτώματα ηπατίτιδας μετά από σπάσιμο σωλήνα με PCB.

1966. Επιστήμονες έριξαν ψάρια στο νερό του καναλιού Σνόου Κρικ (Άνιστον, Αλαμπάμα) όπου ρίχνονταν PCBs. Όλα τα ψάρια πέθαναν σε 3,5 λεπτά.

Η Monsanto έχει πάρει άδεια να θάβει το PCB και τα απόβλητα του στο Άνιστον και να τα αποχύνει επίσης στο Σνόου Κρικ.

Η εταιρεία ΗΞΕΡΕ για την τοξικότητα του προϊόντος, ειδοποίησε την πολιτεία, η πολιτεία δεν το είπε στους κατοίκους, η Monsanto συνέχισε να παράγει PCB. What the hell is going on here (αμερικανιστί...) ??? Για να το χωνέψουμε λίγο... Η Monsanto από την «εμπειρία» της έχει δει ότι το PCB είναι τοξικό. Και τι κάνει; Πάει και το λέει στην πολιτεία. Της υποδεικνύει δηλαδή είτε να επιτεθεί στην ίδια την εταιρεία (χαζό εκ μέρους μου και μόνο που το αναφέρω) είτε να προτρέψει τους κατοίκους να εγκαταλείψουν την περιοχη!

Η πολιτεία δεν κάνει τίποτα από τα δύο. Η Monsanto προειδοποίησε και κοιμάται «ήσυχη» το βράδυ, σκορπίζοντας κυριολεκτικά θάνατο στην περιοχή. Στα αρχεία της η Monsanto αναφέρει χαρακτηριστικά « Δεν μπορούμε να χάσουμε ούτε ένα δολάριο» και είναι απόλυτα ξεκάθαρη – λόγια που γίνονται πράξεις. Θαυμάστε τώρα το μεγαλείο της: Στο Άνιστον οι κάτοικοι έχουν συγκέντρωση PCB στον οργανισμό τους 3.000-4.000 ppb με το επιτρεπτό όριο να είναι στα 2 ppb.

Το PCB προκαλεί καρκίνο, γεννήσεις παιδιών με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, μείωση λειτουργίας θυρεοειδούς, διαταραχή των σεξουαλικών ορμονών. Και το κερασάκι στην τούρτα: ΔΕΝ είναι ικανοποιητικά βιοδιασπώμενο! Όλο ο πλανήτης φουλ στο PCB (σε πολυ χαμηλότερες συγκεντώσεις που αυξάνονται)!

[Πηγή: 9diastash.blogspot.gr]


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/07/mon ... z1zr8ShIDR
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
User avatar
marjory
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 4305
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:29 am

Next

Return to ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron