ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Unread postby yelem » Sun Jan 22, 2012 3:51 pm

Τούρκοι στρατιωτικοί για την τάφρο: "Δεν θα σας σώσει"!

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... &Itemid=83
yelem

Unread postby yelem » Sun Jan 22, 2012 5:58 pm

Για αυτό λένε, όσοι επιζήσουν απο Γ. Π. Π.
yelem

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sun Jan 22, 2012 10:39 pm

Styx wrote:
angelidis wrote:Τωρα που οι Τουρκοι θα κανουν παρελαση ( με κόλλυβα), εκει κατω στην ελλαδα θα ξεσπάσει και ο καθε πικραμενος!!

Ας μου επιτραπεί να προσθέσω ορισμένες καλλιτεχνικές "πινελιές" :mrgreen:

έχουμε και εμείς καλλιτεχνικές ανυσηχίες
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby kotsarikos » Sun Jan 22, 2012 10:59 pm

Steve σε περιμένω...
kotsarikos

Unread postby yelem » Sun Jan 22, 2012 11:11 pm

yelem

Unread postby MAXIMOS » Sun Jan 22, 2012 11:16 pm

Styx wrote:
MAXIMOS wrote:http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=32509&Itemid=139
για ...διαβαστε

Καθόλου παράδοξο , οι Ρώσοι ως στρατηγικό (αναλλοίωτο με την πάροδο των ετών) τους δόγμα δεν έχουν το ισοδύναμο τετελεσμένο αλλά το ολοκληρωτικό αδιαφορώντας για αριθμούς π.χ οι αντιαεροπορικές τους συστοιχίες κατά πάγιους κανόνες εμπλοκής εκτοξεύουν 2 (και 3) πυραύλους ταυτόχρονα κατά μονού στόχου!

συμφωνω απολυτα μαζι σου.αλλα να μην αφησουν και ''κατι'' για εμας; ;)
ΧΡΗ ΔΕ ΠΑΝ ΕΡΔΟΝΤΑ ΜΑΥΡΩΣΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟΝ
MAXIMOS

Unread postby Ομολογητής » Mon Jan 23, 2012 3:04 am

yelem wrote:Τούρκοι στρατιωτικοί για την τάφρο: "Δεν θα σας σώσει"!

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... &Itemid=83

Και μόνο αυτή η φράση εννοεί ευθέως οτι έχουν σκοπό να επιτεθούν!

"Φίλε" τούρκε σε σε χτυπώ φιλικά στην πλάτη κσι σου λέω το εξής: "Το μόνο που έχω να φοβηθώ είναι η αμετανοησία μου. Ούτε εσένα, ούτε όλον τον κόσμο δε φοβάμε, όσο κι αν γελάνε και περιπαίζουν με την κατάστασή μου. Εσύ να φοβάσε τη μετάνοιά μου, διότι όταν ο Θεός δει τους Έλληνες μετανοημένους και να δοξάζουν μέσα από την καρδιά τους τον Χριστό, τότε θα στραφεί προς όλους αυτούς που αδίκησαν και έβγαλαν όλο το μίσος τους απέναντί μας. Μακάρι να καταλάβαινες κι εσύ από μετάνοια, όμως αλίμονό σου τούρκε, διότι τυφλωμένος από το μίσος προς τον Χριστό και τον συνάνθρωπό σου δε βλέπεις τίποτα παρά... μίσος. Και η μετάνοιά μας θα φέρει την ανάστασή μας, και η Ανάσταση μας για σένα είναι αυτό: Ἀναστήτω ὁ Θεός, καὶ διασκορπισθήτωσαν οἱ ἐχθροὶ αὐτοῦ, καὶ φυγέτωσαν ἀπὸ προσώπου αὐτοῦ οἱ μισοῦντες αὐτόν. Ὡς ἐκλείπει καπνός, ἐκλιπέτωσαν, ὡς τήκεται κηρὸς ἀπὸ προσώπου πυρός. Οὕτως ἀπολοῦνται οἱ ἁμαρτωλοὶ ἀπὸ προσώπου τοῦ Θεοῦ, καὶ οἱ δίκαιοι εὐφρανθήτωσαν. "

Ελέησε Κύριε όλον τον κόσμο. Δείξε σε όλους την οδό της μετανοίας. Άνοιξε τους πνευματικούς μας οφθαλμούς. Εσύ Κύριε μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να κάνεις όλον τον κόσμο να Σε πιστέψει με ζέουσα καρδιά και να αποβάλει κάθε ακαθαρσία, κάθε μίσος, κάθε θλίψη. Όμως για να μην το κάνεις Εσύ ξέρεις καλύτερα κι ας πονάς για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά όταν Σε απαρνείται. Έτσι κι εγώ, στα ανθρώπινα μέτρα, θλίβομαι όταν βλέπω τον αδελφό μου να χάνεται επειδή ο ίδιος επιμένει να ακολουθεί την οδό της απωλείας. Θα ήτανε μεγάλη η χαρά μου να έβλεπα, αν με αξιώσεις τον ανάξιο να πάω στον Παράδεισο, μαζί μου και αυτόν που κάποτε είχε μίσος για Σένα και για μένα. Αυτόν που κάποτε χαιρόταν με τα πάθη μου και τον εξευτελισμό μου. Αυτόν που κάποτε η χαρά του ήταν να δει εμένα νεκρό και τον εαυτό του κατακτητή. Θα ήταν απέραντη η χαρά μου να έβλεπα όλον τον κόσμο χαρούμενο και λαμπερό από το Φως της Θείας σου Χάριτος. Να μη λείπει κανείς από την Τράπεζα της Ζωής! Και τώρα καταλαβαίνω Θεέ μου γιατί αφήνεις εκουσία τη βουλή του ανθρώπου, αν το επιλέξει να χαθεί. Διότι είναι τόσο σημαντκό και ξεχωριστό το δημιούργημά σου, ο άνθρωπος, όπου τον ανυψώνεις σα θεό, να είναι σαν τα Ομοούσια Πρόσωπα της Αγίας Τριάδος, σε μια τέτοια Θεία Κοινωνία μας προσκαλείς να συμμετέχουμε! Ω, Θεέ μου! Πως να συλλάβω το νόημα της Θείας σου Οικονομίας! Δε νοείται θεός και να μην έχει το αυτόβουλο! Γιαυτό Κύριε μου μας αφήνεις να ενεργούμε με δική μας ευθύνη! Μας προορίζεις για τέτοια μεγαλεία! Και εμείς οι ελεεινοί θέλουμε να γίνουμε τόσο μικροί, τόσο αποκομμένοι από Εσένα! Μας το λες ξεκάθαρα, μα βλέπουμε το γύρω-γύρω και αδιαφορούμε στην ουσία. Πως ο ανάξιος και απερίσκεπτος τολμώ στη Θεία Λειτουργία να αντικρίζω το Σώμα Σου και το Αίμα Σου και να μην καταλαβαίνω για ποιό λόγο με καλείς;! Πως λειτουργώ στην καθημερινή μου ζωή, όταν αυτοβούλως απαρνούμαι την Κοινωνία του Αγίου Πνεύματος; Μου δίνεις τόσο μεγάλο Δώρο και εγώ το κακομεταχειρίζομαι ή το απαρνούμαι! Σήκωσέ με, ανάστησόν με Κύριε και οδήγησόν με εις οδόν σωτηρίας! Κάνε με τον ανάξιο δοχείο της Θείας Σου Χάριτος εργαλείο της Θείας Πρόνοιας και βοήθησέ με να γίνω ο ήχος της καμπάνας όπου θα ξυπνήσει τον ομοούσιό μου συνάνθρωπο μα κι εμένα προσωπικά και θα μας οδηγήσει σε μετάνοια ώστε να συνενωθούμε μαζί κατά τύπον Κοινωνίας Αγίας Τριάδος1 Αμήν!
«ο σώζων τον ΠΛΗΣΙΟΝ αυτού σωθήτω»
Ομολογητής

Unread postby mikitmo » Mon Jan 23, 2012 3:40 am

Και ο σωγαμπρος της καταραμενης οικογενειας Τσαντ-Μινεικο ξαναχτυπαει,αναλυοντας το προβλημα με τους ισλαμοφασιστες λαθροεποικους:
Η επικείμενη καταστροφή και μουσουλμανοποίηση της χώρας

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012 - 00:04
Του Θεόδωρου Κατσανέβα

Η εισβολή

Η σημερινή οικονομική καταστροφή μας έχει αποπροσανατολίσει από έναν μεγαλύτερο κίνδυνο: την ταχύτατη αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας, και τελικά τη μουσουλμανοποίησή της. Το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται στις επόμενες εκλογές και όχι στις επόμενες γενιές όπως θα έπρεπε. Σύμφωνα με τη ρεαλιστική όσο και εφιαλτική αυτή πρόβλεψη, σε 10-20 χρόνια, η Ελλάδα όπως την ξέρουμε σήμερα, δε θα υπάρχει πια. Σε δέκα χρόνια, εδώ στο καλύτερο οικόπεδο της γης που έχει μπει στο μάτι πολλών, θα κατοικούν 4-5 εκατ. μουσουλμάνοι νεαροί σε ηλικία, έναντι 8-9 εκατ. γερασμένων ελληνογενών. Τότε, θα είναι αδύνατο να σταματήσει η συνέχιση της μαζικής εισβολής και του πολλαπλασιασμού της, με δεδομένο ότι οι γυναίκες-μουσουλμάνες γεννούν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, έναντι λιγότερο από ένα των ελληνίδων.

ΤΟ αρθρο
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1387001

Να ειχε δικιο ο γεροντας Θεοκλητος Διονυσιατης αραγε για μια αντιστοιχη επικειμενη καταστροφη;
Να εξομολογηθω την πρωτη μου σκεψη,οταν το διαβασα;
Που εισαι Χιτλερ σκεφτηκα,εκει μας πανε τα αποβρασματα του εξουσιαστικου κατεστημενου της χωρας,θα μας κανουνε φασιστες και ναζι για τα αυτονοητα δικαιωματα μας.
Μακαρι να γινουνε γρηγορα τα γεγονοτα, να μην αργησουνε.
Που εισαι Χαρε να τρυγησεις.
ΠΟΥ
mikitmo

Unread postby yelem » Mon Jan 23, 2012 12:21 pm

Αμερικανικό αεροπλανοφόρο στα στενά του Ορμούζ. Καμία αντίδραση από το Ιράν

http://www.onalert.gr/default.php?pname ... t_id=11617

Τελικά κιότεψαν οι Ιρανοί? Τι γίνεται με αυτόυς που έλεγαν πως το υποβρυχιό τους θα βυθίσει το αεροπλανοφορο ?
yelem

Unread postby eternity » Mon Jan 23, 2012 12:42 pm

‘Israel to Give Obama 12 Hours Notice on Attacking Iran’

«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ