ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Ενέργειες, σχέδια, πρακτικές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των προδρόμων του αντιχρίστου, απειλές της χώρας και της Εκκλησίας μας εν μέσω παγκοσμιοποίησης

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby Voreios » Mon Jul 22, 2013 7:15 pm

Θα μας εμφυτεύει η Google τσιπ στον εγκέφαλο;
Image
Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση ότι το επόμενο βήμα της Google είναι η εμφύτευση ηλεκτρονικού τσιπ στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Τα στελέχη του αμερικανικού κολοσσού , της μεγαλύτερης εταιρείας λογισμικού στο Ιντερνέτ, τηρούν σιγή ιχθύος για το νέο εγχείρημα , ωστόσο, η είδηση που κυκλοφορεί κάνει λόγο για ένα τσιπ τελευταίας τεχνολογίας που θα εισβάλει στα άδυτα του ανθρώπινου εγκεφάλου διαβάζοντας την σκέψη ακόμα και τα όνειρα μας.
Η Google προσέχει τα... νώτα της καθώς δεν έχει κοπάσει ακόμα η "θύελλα" από το σκάνδαλο Prism στις ΗΠΑ όπου εμπλέκεται και η αμερικανική εταιρεία ανάμεσα σε αυτές που συνεργάζονται με την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) για να κατασκοπεύουν τους Αμερικανούς πολίτες και όχι μόνο.
Η ίδια, πάντως, η εταιρεία είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις ανακοινώσεις της. Μεγαλοστέλεχος τη Google περιορίστηκε να πει ότι πράγματι η εταιρεία θα δοκιμάσει ένα εμφυτεύσιμο τσιπ στον ανθρώπινο εγκέφαλο , θα το κάνει όμως για ιατρικούς λόγους.
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
User avatar
Voreios
 
Posts: 1595
Joined: Tue Nov 15, 2011 7:15 pm

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby zenjt » Mon Nov 04, 2013 11:08 am

http://attikanea.blogspot.gr/2013/11/bl ... _9258.html Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή,οι καιροί μας είναι πολύ σκοτεινοί.Σε όσους θέλουν να με ακούσουν,όταν ταξιδεύετε στην Ε.Ο.στην Εγναντία και όπου υπάρχουν διόδια, τις καρτούλες σας με τα τσιπάκια να τις έχετε σε μεταλλικά κουτάκια κι αν δεν είναι απαραίτητο μην τις κουβαλάτε μαζί σας.
Orthodoxathemata.blogspot.com
User avatar
zenjt
 
Posts: 71657
Joined: Wed Nov 16, 2011 7:16 pm
Location: ΚΕΡΚΥΡΑ

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby Voreios » Mon Nov 18, 2013 12:04 am

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κατάργησαν την αναλογική τηλεόραση;
Image
Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε γιατί καταργήθηκε το αναλογικό σήμα εκπομπής τηλεοπτικού σήματος.
Στις επόμενες γραμμές θα μάθετε γιατί και ποια είναι τα απώτερα σχέδια των εξουσιαστών μας.
Για να μάθουμε έλεγε ο Κικέρων ποιος διέπραξε το έγκλημα πρέπει να ρωτήσουμε μια απλή ερώτηση:
Qui Bono?
Ποιος ωφελήθηκε από αυτό;
Θα αναρωτηθείτε τώρα: “Μα καλά εγκληματίες είναι οι άνθρωποι της Digea που μας φέρνουν το ψηφιακό σήμα στις οθόνες μας;”
Με την έννοια του ανθρώπινου νομοθέτη και βάσει της υφιστάμενης νομοθεσίας προφανώς όχι.
Στα μάτια του Θεού όμως είναι εγκληματίες και ανήθικοι.
Στις επόμενες γραμμές θα ξετυλίξω το κουβάρι του κοντινού μας μέλλοντος, και θα καταλάβετε γιατί....
http://www.diaforetiko.gr/echete-anarotithi-pote-giati-katargis/
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
User avatar
Voreios
 
Posts: 1595
Joined: Tue Nov 15, 2011 7:15 pm

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby Voreios » Mon Nov 18, 2013 12:08 am

Η Ύποπτη κίνηση του Σαμαρά περί WiFi....
Image
Πριν μερικές εβδομάδες ο πρωθυπουργός της χώρας, υποσχέθηκε δημοσίως, σε συνέντευξη στην τηλεόραση, ότι μέσα σε ένα χρόνο θα στηθούν οι κατάλληλες υποδομές ώστε να έχει όλη η Ελλάδα δωρεάν ασύρματο ίντερνετ (wi-fi). Συγκεκριμένα ο Πρετεντέρης του λέει ότι “οι Νέοι δυσπιστούν απέναντι στο πολιτικό σύστημα, οπότε τι θα κάνει η κυβέρνηση για να το αλλάξει αυτό;” Και ο Σαμαράς απαντάει “ότι θα δώσουμε δωρεάν ασύρματο wifi σε όλη την Ελλάδα”.
Όμως οι πραγματικός λόγος για αυτή την φαινομενικά “παράλογη” κίνηση είναι άλλος. Δεν είναι δύσκολο να το υποψιαστεί κανείς. Συγκεκριμένα δεν είναι καθόλου παράλογη η δέσμευση του, το πιο πιθανόν είναι να αποτελεί μάλιστα εντολή της λέσχης Μπί...
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
User avatar
Voreios
 
Posts: 1595
Joined: Tue Nov 15, 2011 7:15 pm

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby zenjt » Sun May 11, 2014 7:24 pm

http://www.volcanotimes.com/ ΦΡΙΚΗ!!!!ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ!!!!Image
Orthodoxathemata.blogspot.com
User avatar
zenjt
 
Posts: 71657
Joined: Wed Nov 16, 2011 7:16 pm
Location: ΚΕΡΚΥΡΑ

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby broxopoios » Fri May 23, 2014 11:53 pm

Πάπας Φραγκίσκος : Τα RFID τσιπάκια είναι ευλογία από τον Θεό

Image

broxopoios
 

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby Pamavol » Mon Feb 02, 2015 1:16 am

Στην παρουσίαση φαίνεται το ιστορικό του τρόπου κατασκευής ιστού μέσα στο σώμα που μπορεί να μεταφέρει τα δεδομένα από τους βιο-αισθητήρες που μπορεί να φέρει. Οι βιοαισθητήρες θα αντικαταστήσουν τα μικροβιολογικά εργαστήρια σε ένα τεράστιο κομμάτι τους. Δίνουν την δυνατότητα να μεταδίδονται τα στοιχεία συνεχώς σε πραγματικό χρόνο. Δείχνουν τον τρόπο που μπορούν να ανιχνεύουν ακόμη και από την ανάσα καρκινικούς δείκτες και ιώσεις*. Δείχνουν τον τρόπο που μπορούν να επηρεάζουν επιλεκτικά ομάδες κυττάρων (για παράδειγμα καρκινικών ακόμη και ιών) αλλάζοντας την συμπεριφορά τους. Δείχνουν πώς ακόμη μπορούν να συνδεθούν και στους νευρώνες του εγκεφάλου (άν δέν κάνω λάθος για το τελευταίο).

Άν και υπάρχουν και άλλες παρουσιάσεις από πολλά πανεπιστήμια διάλεξα αυτό του Τελ Αβίβ για το εύρος-ιστορικό τ�ς πληροφόρησης (οι περισσότερες εξειδικεύονται), τον όμορφο και απλοϊκό τρόπο που το παρουσίασαν. Όποιος θέλει αντίστοιχο υλικό υπάρχει πολύ.
Οι δυνατότητες που δίνει αυτή η τεχνολογία είναι αδιανόητες και απεριόριστες όπως και η εξουσία που προσφέρει στα κατάλληλα χέρια (το κερασάκι που λέγαμε). Φυσικά κάποιος που θέλει να κλέψει/εκμεταλλευθεί αυτόν που φέρει χάραγμα-σφράγισμα είναι αδύνατο καθότι το αίσθημα του φόβου ενημερώνει live την αστυνομία μέσω των βιοαισθητήρων και ασφαλίζει τραπεζικούς λογ/μούς, αυτοκίνητα, σπίτια, κλπ (internet of things). Το κόψιμο του χεριού ή κεφαλιού θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Η κωδικοποίηση (encryption) των δεδομένων θα γίνεται με βάση το dna και τα βιοχαρακτηριστικά του κάθε χρήστη. Για αυτό και χρειάζονται εξαιρετικά ισχυρές φορητές συσκευές και το cloud παντού προκειμένου να έχουν security & Interoperability. Κάθε σώμα θα μεταφέρει δεκάδες TERA την ημέρα. Οι κλέφτες εκείνης της εποχής θα πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα :lol:
Έχοντας εξασφαλίσει τις παγκό�μιες συχνότητες για την μεταφορά δεδομένων της σωματικής περιοχής την επικοινωνία με το σώμα (προς το παρόν επιδερμικά μέσω smartphone/tablet/notebooks) στην αρχή θα θεραπεύουν πάρα πολλές ασθένειες προσφέροντας ποιότητα ζωής ευκολία, μετά θα σε κάνουν απρόσβλητο σε ιώσεις, πανδημίες, θα σε κάνουν πιό έξυπνο, δυνατό, πραγματικά υπεράνθρωπο. Άν υπάρχουν τώρα άνθρωποι που "κολλάνε" στο intenrnet φανταστείτε πως θα "κολλάνε" μετά. Κάποτε νόμιζα πως θα ελένχουν τις ορμόνες μας κάνοντάς μας πάντα χαρούμενους (να μήν πάθει κανείς κατάθληψη - τέλος στα ψυχολογικά) ώστε να μήν μπορείς να θελήσεις να βγείς από το cloud αλλά μετά είδα μία μελέτη (που έχω χάσει δυστυχώς) που αποδεικνύει πως άν ο εγκέφαλος διεγερθεί σε κάποιο ποσοστό/μέρος αντλώντας ικανοποίηση (όχι απαραίτητα σεξουαλική), δέν νοιάζεται για φαγητό ή ύπνο μέχρι θανάτου... Αυτά αποσιωπούνται προκειμένου να μήν διαισθανθεί κανείς τον κίνδυνο της τεχνολογίας που θα περάσει στην αρχή μέσω των tablet/smarphones. Θα έρχονται όλα σιγά σιγά, με το ένα success story πίσω από το άλλο μέχρι να αρχίσουν οι απειλές της τρομοκρατίας/πανδημίας. Από το 18 και μετά θα αρχίσουμε να τα ζούμε πολύ έντονα όλα αυτά. Άν το επιτρέψει ο Κύριος.

* Πέρασε στην πράξη μετά από την πώληση πέρυσι της εφαρμοσμένης πατέντας της NΑSA http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/ ... ex99-1.htm "early screening of lung cancer, colon cancer, breast cancer, prostate cancer and ovarian cancer. We are also developing mobile screening capabilities for medical adherence, heart failure, diabetes, tuberculosis, oxidative stress disorder, metabolic impairment, and HIV/Aids"
Στώμεν Καλώς Στώμεν Μετά Φόβου
User avatar
Pamavol
 
Posts: 633
Joined: Tue Nov 15, 2011 2:14 pm

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby zenjt » Sat Mar 07, 2015 12:46 pm

Orthodoxathemata.blogspot.com
User avatar
zenjt
 
Posts: 71657
Joined: Wed Nov 16, 2011 7:16 pm
Location: ΚΕΡΚΥΡΑ

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby Voreios » Sun Jun 07, 2015 9:28 pm

Επίσημη διαφημιστική εκστρατεία της HSBC

Image
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
User avatar
Voreios
 
Posts: 1595
Joined: Tue Nov 15, 2011 7:15 pm

Re: ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;;;;

Unread postby Voreios » Tue Jul 07, 2015 9:31 pm

.
.
Capital controls = ΚΑΡΤΑ
1. Πως μπορείς να σπρώξεις εκβιαστικά τους ηλικιωμένους στην εξοικείωση με την Κάρτα; Μα φυσικά με capital controls!
2. Όταν ηρεμήσει η κατάσταση, τι θα μείνει στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων; Χωρίς Κάρτα, πέθανες!
Ήταν σχεδιασμένο ή προέκυψε; Έτσι ή αλλιώς, μήπως τώρα όλα γίνονται για να πάρει ο κόσμος Κάρτες;
- Βαρουφάκης λίγο πριν παραιτηθεί: «Αν χρειαστεί θα έχουμε παράλληλη ρευστότητα και IOU τύπου Καλιφόρνιας σε ηλεκτρονική μορφή. Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει πριν μία εβδομάδα»
- Γιατί δίδονται τη βδομάδα πάνω από 300€ από τα ATM και μόνο 120€ από τα ταμεία των τραπεζών; Γιατί για τις συναλλαγές με Κάρτες δεν υπάρχει όριο; Δεν συνιστά αυτό ρατσιστική διάκριση εις βάρος αυτών που δεν έχουν ή/και δεν θέλουν να έχουν τις κάρτες;
Θα σταματήσουν όμως στις Κάρτες; Μήπως οι Κάρτες είναι το πρώτο βήμα; Τι σχεδιάζουν για την εποχή μετά τις Κάρτες;
Aπαντήσεις στην εισήγηση του κου Στάθη Αδαμόπουλου με τίτλο: «H νέα τεχνολογία θέλει να αλλάξει τον τρόπο που πληρώνουμε για το καθετί, αλλά με ποιό κόστος; Επιπτώσεις της αχρήματης κοινωνίας στο άτομο, στην κοινωνία, στη δημοκρατία», στην Ημερίδα της Εστίας Πατερικών Μελετών «Κοινωνία χωρίς μετρητά: Προοπτική ή Εφιάλτης;» που έγινε στις 28/06/2015 στο ΣΕΦ:

πηγή: http://id-ont.blogspot.gr/2015/07/capital-controls.html
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
User avatar
Voreios
 
Posts: 1595
Joined: Tue Nov 15, 2011 7:15 pm

PreviousNext

Return to ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest