Crisis: Greece, Troika's economic plan has failedFMI also says recipe given to country is wrong
Αριστοτέλης wrote:http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=33318&Itemid=139
πιστεύω ότι φτιάχνονται ερείσματα.
Δεν αποκλείεται και το ταξίδι του Σαμαρά στην Ρωσία να είχε κάποιους στόχους.
Πιστεύω ότι μετά τις εκλογές στην Ρωσία θα έχουμε θεαματική επέμβαση στα δικά μας, που θα κάνει τους Γερμανούς να ξανα σκεφτούν διπλά και τριπλά την πολιτική τους βλακεία.
Αυτή θα είναι η τρελή ευκαιρία, να διεκδικήσουμε τις πολεμικές αποζημειώσεις, δεν αποκλείεται στο μέλλον, αν οι σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας γίνουν, ειλικρινείς και αμοιβαίου σεβασμού, που πιστεύω ότι είναι δυνατόν, λόγω πρότερου έντιμου βίου. Τότε θα συμφέρει στην Ρωσία να γίνει αυτό, γιατί έτσι ο Γερμανός δεν θα ξανασηκώσει ποτέ κεφάλι.
Σενάρια επιστημονικής φαντασίας θα μου πείτε, όμως αυτό ακριβώς κάνουν οι εχθροί μας, κάνουν συνεχώς ατελείωτα σενάρια, και όποτε χρειαστεί ξεθάβουν το κατάλληλο σενάριο που μπορεί να το είχαν δουλέψει και 50χρόνια παλιότερα.
billsin wrote:Είμαι γιατί εσύ θα δεις τα ραδίκια ανάποδα και εγώ αν θέλει ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ προδότη εφιάλτη.
Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests