ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΕΛ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ-ΕΘΙΜΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ενέργειες, σχέδια, πρακτικές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των προδρόμων του αντιχρίστου, απειλές της χώρας και της Εκκλησίας μας εν μέσω παγκοσμιοποίησης

Re: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΕΛ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ-ΕΘΙΜΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣ

Unread postby Voreios » Tue Apr 03, 2018 6:15 pm

Έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ.
Επιτρέπονται οι «μαντήλες» στις φωτογραφίες για την Αστυνομία
Έβγαλαν τον Χριστιανισμό και βάζουν ισλαμική μαντήλα στις νέες ελληνικές ταυτότητες (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Image
Στην πρόθεση της κυβέρνησης είναι η αντικατάσταση των υφιστάμενων ταυτοτήτων με νέες βιομετρικές.
Αυτό πλέον το γνωρίζουμε όλοι.
Αυτό που ενδεχόμενα να μην γνωρίζουμε είναι πως, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», η ΕΛηνική ΑΣστυνομία θα επιτρέπει πλέον τις «μαντήλες» στις φωτογραφίες για τις αστυνομικές ταυτότητες.
Αυτό αναφέρει εμπιστευτικό έγγραφο της Κρατικής Ασφάλειας του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ που συντάχθηκε στις 27 Μαρτίου 2018, το οποίο παρουσιάζει η εφημερίδα και παραθέτουμε από εκείνην:
Image
Το έγγραφο έχει ως θέμα την «τροποποίηση διατάξεων για δικαιολογητικά για έκδοση ταυτοτήτων».
Ενώ αρχικά σημειώνει ότι ο αιτών στην έκδοση της ταυτότητας δεν πρέπει να φέρει κάλυμμα κεφαλής, όπερ ίσχυε μέχρι σήμερα, υπάρχει υποσημείωση, η οποία επιτρέπει τις μαντήλες - με ειδική οριοθέτηση.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται, μεταξύ άλλων:
«Για θρησκευτικούς λόγους δύναται το άτομο να φέρει κάλυμμα κεφαλής (πχ μαντήλα) πλην όμως τα χαρακτηριστικά του προσώπου του από το σαγόνι έως το μέτωπο και από την μία ένωση του αυτιού με το πρόσωπο, έως την άλλη, πρέπει οπωσδήποτε να είναι εμφανή».
Νέες ταυτότητες λοιπόν με τις «ευλογίες» του Αλλάχ. Ωστόσο, είχε προκληθεί σάλος, όταν οι χριστιανοί βγήκαν στους δρόμους για την αναγραφή του ελληνορθόδοξου θρησκεύματος στις τότε ταυτότητες.
Τελικά, η όποια υποτιθέμενη… «πρόοδος» πλήττει μόνο τα χριστιανικά πιστεύω.
Φωτογραφίες με μαντήλα για τον «νέο πολυπολιτισμικό λαό» στην Ελλάδα, ο οποίος αντικαθιστά όσους Έλληνες φεύγουν για το εξωτερικό, την ώρα που η υπογεννητικότητα βαράει κόκκινο.
Μάλιστα οι φωτογραφίες για τις νέες ταυτότητες θα παίρνονται εντός των αστυνομικών τμημάτων από μία και μόνο εταιρεία πανελλαδικά, θυμίζοντας άλλες εποχές όπου το Κράτος ορίζει τα πάντα!
Κατά αυτόν τον τρόπο, σηματοδοτείται, μεταξύ των άλλων, μια καταστροφή για τον κλάδο του φωτογράφου.
Σε μια σημαντική αλλαγή ως προς την αντιμετώπιση της μουσουλμανικής μαντίλας, προχωρά η ελληνική αστυνομία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο που παρουσιάζει το «Βήμα», η ΕΛ.ΑΣ. θα επιτρέπει πλέον τις «μαντήλες» στις φωτογραφίες για τις αστυνομικές ταυτότητες.
Το έγγραφο έχει θέμα «τροποποίηση διατάξεων για δικαιολογητικά για έκδοση ταυτοτήτων». Αρχικά λοιπόν σημειώνει ότι ο αιτών στην έκδοση της ταυτότητας δεν πρέπει να φέρει κάλυμμα κεφαλής (ως ίσχυε μέχρι τώρα). Όμως αμέσως μετά προχωρά σε ένα συμπλήρωμα όπου επιτρέπει τις μαντήλες - με ειδική οριοθέτηση - αλλά και για την κάλυψη των χαρακτηριστικών για ιατρικούς λόγους.
Στο έγγραφο λοιπόν συμπληρώνεται ότι «για θρησκευτικούς λόγους δύναται το άτομο να φέρει κάλυμμα κεφαλής (πχ μαντήλα) πλην όμως τα χαρακτηριστικά του προσώπου του από το σαγόνι έως το μέτωπο και από την μία ένωση του αυτιού με το πρόσωπο, έως την άλλη, πρέπει οπωσδήποτε να είναι εμφανή.
http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=956156
http://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/154-kerkoporta/121758-ebgalan-ton-christianismo-kai-bazoyn-islamikh-manthla-stis-nees-ellinikes-taytothtes-binteo-fwto
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
User avatar
Voreios
 
Posts: 1427
Joined: Tue Nov 15, 2011 7:15 pm

Re: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΕΛ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ-ΕΘΙΜΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣ

Unread postby marjory » Tue Apr 03, 2018 6:45 pm

Άσε τους νεκρούς να προχωρούν....
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
User avatar
marjory
Site Admin
 
Posts: 3492
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:29 am

Re: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΕΛ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ-ΕΘΙΜΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣ

Unread postby SUKHOI » Tue Apr 03, 2018 8:45 pm

marjory wrote:Άσε τους νεκρούς να προχωρούν....
ετσι μπραβο.
http://sukhoi47sukhoi.blogspot.com

insignia1.6t@gmail.com
Όταν η κυβέρνηση φοβάται το λαό, υπάρχει ελευθερία.
Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση, υπάρχει τυραννία. – Thomas Jefferson
User avatar
SUKHOI
 
Posts: 2534
Joined: Mon Jan 12, 2015 12:19 pm
Location: Θεσσαλονικη

Re: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΕΛ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ-ΕΘΙΜΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣ

Unread postby Voreios » Thu May 10, 2018 7:40 pm

Μένουν έγκυες για να μην απελαθούν.....
Γέμισαν τα νοσοκομεία στην Μυτιλήνη από εγκυμονούσες....
Από συμφεροντολογικές εγκυμοσύνες....
Δεν έχουν ούτε Ιερό ούτε Όσιο !

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό καλούνται να υποστηρίξουν ανάγκες μεγαλύτερες από αυτές που είχαν προβλεφθεί χωρίς το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό.
Σημαντική αύξηση των γεννήσεων παρατηρείται στην γυναικολογική – μαιευτική κλινική του «Βοστάνειου» νοσοκομείου Μυτιλήνης.
Οι γυναίκες πρόσφυγες στην προσπάθειά τους να καθυστερήσουν την απέλασή τους, ζητούν συνεχώς νέες εξετάσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια αυξάνονται σημαντικά οι εγκυμοσύνες. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό καλούνται να υποστηρίξουν ανάγκες μεγαλύτερες από αυτές που είχαν προβλεφθεί χωρίς το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό.
«Από την αρχή του προσφυγικού έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Ήρθαν πολλές εγκυμονούσες και ξεγεννάμε συνέχεια. Ήρθαν από μέρη που δεν είχαν πρόσβαση σε εξετάσεις, υπερήχους και τεχνικά μέσα, με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να φορτωθεί με δουλειά. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει γονατίσει. Η Πολιτεία πρέπει να μας βοηθήσει. Έχουμε μέχρι και 5 γέννες την ημέρα, ενώ οι τέσσερις γυναικολόγοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν και να κάνουν εφημερίες. Πολλές γυναίκες γεννάνε με καισαρική με αποτέλεσμα να φορτώνονται και τα χειρουργεία», λέει στο protothema.gr η προϊσταμένη του τμήματος Ζωή Πλάνου.
Υπολογίζεται ότι στο «Βοστάνειο» νοσοκομείο πραγματοποιούνται περισσότερες από 60 γέννες τον μήνα. Από αυτές οι 30 είναι σίγουρα προσφύγων γυναικών. «Μένουν έγκυες για να μην απελαθούν, για να δηλωθεί το μωρό εδώ στην Ελλάδα, επιδοτούνται, ενώ έχουν μετά και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Οργανώσεις φιλανθρωπικές και ΜΚΟ τους παρέχουν διαμονή σε ξενοδοχεία. Δεν γυρνάνε δηλαδή στα κοντέινερ και στις σκηνές. Και ξαναμένουν έγκυοι», προσθέτει η κυρία Πλάνου.
Όπως αναφέρει στο protothema.gr, ο Διευθυντής της γυναικολογικής κλινικής Παναγιώτης Προβέτζας” υπάρχει αύξηση των τοκετών, πολλές μετανάστριες έρχονται εδώ να γεννήσουν, φτάνουν ακόμα και στον ένατο μήνα με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή δουλειά για το προσωπικό. Όταν γεννούν οι διάφορες οργανώσεις και η Ύπατη Αρμοστεία φροντίζουν για την καλύτερη στέγασή τους”.
Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου με επιστολή της στον πρωθυπουργό έθιξε το θέμα της γυναικολογικής κλινικής ενώ αναφέρεται στην κόπωση που έχει υποστεί και το Νοσοκομείο Μυτιλήνης αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ο διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής του νοσοκομείου, έχει συχνά δηλώσει ότι χρειάστηκε να αντιμετωπίσει 10 και 15 γεννήσεις μέσα σε λιγότερο από τρεις ημέρες».
Μόνο στην κόπωση του νοσοκομείου αναφέρεται όμως... Το ότι όλα αυτά τα παιδιά θα ονομαστούν ελληνόπουλα σύμφωνα με τους νέους νόμους, και θα μας ζητούν σαρία, όπως συμβαίνει σε Γαλλία και Βρετανία, ούτε που ενδιαφέρει κανέναν...
http://eleutheri-patrida18.blogspot.gr/2018/05/blog-post_10.html
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
User avatar
Voreios
 
Posts: 1427
Joined: Tue Nov 15, 2011 7:15 pm

Re: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΕΛ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ-ΕΘΙΜΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣ

Unread postby Voreios » Thu May 10, 2018 7:42 pm

Περί Αλλαγής Φύλου Και Ελίτ Που Τουμπάρει Χαϊβάνια...
Καταλάβατε τι γίνεται...; Εφαρμόζουν την κλασσική τεχνική για να περάσουν ένα ανισόρροπο νόμο.
Και ενώ το νομοσχέδιο είναι ανισόρροπο λόγω του ότι έχει τον χαρακτήρα του... "ότι δηλώσεις είσαι", δηλαδή αλλάζεις φύλο στα χαρτιά και όχι με κάποια χειρουργική επέμβαση, η κυβέρνηση κατάφερε να πάει η κουβέντα, όχι στο "ότι δηλώσεις είσαι" αλλά στην ηλικία που θα μπορεί κάποιος να το κάνει αυτό... Αναμένεται λοιπόν, το 15 να γίνει 18 και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι....
Είναι επιστήμονες λέμε στο να κοροϊδεύουν τις μάζες.
Θα σας θυμίσουμε την περίπτωση του "Συμφώνου Συμβίωσης" για να δείτε πως όλοι είναι στο κόλπο , ενώ οι μάζες πιστεύουν -ακόμα δυστυχώς- ότι είναι θέμα αριστεράς - δεξιάς.
Το "Σύμφωνο Συμβίωσης" λοιπόν, το είχε φέρει χωρίς κανέναν λόγο η Ν.Δ. επί Σαμαρά, αφήνοντας ψευδώς να εννοηθεί ότι ήταν Ευρωπαϊκή μας υποχρέωση. Βγήκε η Ε.Ε. μετά και διέψευσε κάτι τέτοιο. Ακολούθησε ντόρος και αντί να αποσύρουν τον νόμο, μιας και υπάρχει ο πολιτικός γάμος που είναι εξ ίσου απλή διαδικασία, μας είπαν ότι... "οκ" θα αφορά μόνο ετερόφυλους και η μάζα σαν υπάκουο χαϊβάνι ηρέμησε...
Ήρθε μετά ο ΣΥΡΙΖΑ και μας είπε -άκουσον άκουσον- ότι τρώμε πρόστιμα από την Ευρώπη για διακρίσεις έναντι των ομοφυλόφιλων και το "Συμφώνο Συμβίωσης" θα πρέπει να επεκταθεί και σε αυτούς... Ω ναι... Αντί να ακυρωθεί λοιπόν ώστε να μην πληρώνουμε πρόστιμα, το επέκτειναν και οι μάζες πάλι ωσάν χαϊβάνια, ψάρωσαν και ηρέμησαν όπως πάντα...
Και αφού άφησαν να περάσουν 2 χρόνια να ξεχαστεί η απάτη, έρχεται τώρα και ο νόμος του "ότι δηλώσεις είσαι", και τσούπ... νά σου η ομοφυλόφιλη "οικογένεια", αφού θα μπορεί με διάφορους τρόπους, να αποκτά παιδιά... Που σημαίνει, αντίο οικογένεια σε μερικά χρόνια, αντίο συνοχή κοινωνίας και "καλώς" τον διάολο που ήρθε να μας πάρει...
Άλλωστε, γι' αυτό γίνονται όλα. Για την ανατροφή των νέων γενεών με τον δικό τους τρόπο. Θέλουν να αλλάξουν την μηχανική της κοινωνίας στις επόμενες γενιές. Δεν είναι τυχαίο που πλέον σου παίρνουν το παιδί από τα 4 του χρόνια στους παιδικούς σταθμούς. Θέλουν να τα αποσπάσουν από την γονική διαπαιδαγώγηση και να τα διαμορφώνουν όπως αυτοί θέλουν.
Έτσι δουλεύει η ελίτ των διεθνών λαμογιών. Μεθοδικά, βήμα βήμα, με εργαλεία τους φυτευτούς πολιτικούς που με την βοήθεια των επίσης φυτευτών ΜΜΕ και οργανώσεων τύπου ΜΚΟ, τουμπάρουν χαϊβάνια, όπου σε μερικές δεκαετίες, χωρίς οικογένεια, περιουσία και ανθρώπους δίπλα τους, θα παρακαλάνε μόνοι τους να γίνουν δούλοι...
Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που πιστεύουν ότι, όλα αυτά γίνονται επειδή οι έχοντες το πάνω χέρι, λυπούνται τους καημένους τους ανθρώπους που δεν έχουν φυσιολογική σeξoυαλική συμπεριφορά, και θέλουν να τους βοηθήσουν να νιώσουν άνετα στην κοινωνία... Εδώ απλά γελάμε... Αυτά.
http://mati-grnews.blogspot.gr/2017/10/blog-post_71.html
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
User avatar
Voreios
 
Posts: 1427
Joined: Tue Nov 15, 2011 7:15 pm

Re: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΕΛ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ-ΕΘΙΜΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣ

Unread postby student » Thu May 10, 2018 9:34 pm

Voreios wrote:Περί Αλλαγής Φύλου Και Ελίτ Που Τουμπάρει Χαϊβάνια...
Καταλάβατε τι γίνεται...; Εφαρμόζουν την κλασσική τεχνική για να περάσουν ένα ανισόρροπο νόμο.
Και ενώ το νομοσχέδιο είναι ανισόρροπο λόγω του ότι έχει τον χαρακτήρα του... "ότι δηλώσεις είσαι", δηλαδή αλλάζεις φύλο στα χαρτιά και όχι με κάποια χειρουργική επέμβαση, η κυβέρνηση κατάφερε να πάει η κουβέντα, όχι στο "ότι δηλώσεις είσαι" αλλά στην ηλικία που θα μπορεί κάποιος να το κάνει αυτό... Αναμένεται λοιπόν, το 15 να γίνει 18 και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι....
Είναι επιστήμονες λέμε στο να κοροϊδεύουν τις μάζες.
Θα σας θυμίσουμε την περίπτωση του "Συμφώνου Συμβίωσης" για να δείτε πως όλοι είναι στο κόλπο , ενώ οι μάζες πιστεύουν -ακόμα δυστυχώς- ότι είναι θέμα αριστεράς - δεξιάς.
Το "Σύμφωνο Συμβίωσης" λοιπόν, το είχε φέρει χωρίς κανέναν λόγο η Ν.Δ. επί Σαμαρά, αφήνοντας ψευδώς να εννοηθεί ότι ήταν Ευρωπαϊκή μας υποχρέωση. Βγήκε η Ε.Ε. μετά και διέψευσε κάτι τέτοιο. Ακολούθησε ντόρος και αντί να αποσύρουν τον νόμο, μιας και υπάρχει ο πολιτικός γάμος που είναι εξ ίσου απλή διαδικασία, μας είπαν ότι... "οκ" θα αφορά μόνο ετερόφυλους και η μάζα σαν υπάκουο χαϊβάνι ηρέμησε...
Ήρθε μετά ο ΣΥΡΙΖΑ και μας είπε -άκουσον άκουσον- ότι τρώμε πρόστιμα από την Ευρώπη για διακρίσεις έναντι των ομοφυλόφιλων και το "Συμφώνο Συμβίωσης" θα πρέπει να επεκταθεί και σε αυτούς... Ω ναι... Αντί να ακυρωθεί λοιπόν ώστε να μην πληρώνουμε πρόστιμα, το επέκτειναν και οι μάζες πάλι ωσάν χαϊβάνια, ψάρωσαν και ηρέμησαν όπως πάντα...
Και αφού άφησαν να περάσουν 2 χρόνια να ξεχαστεί η απάτη, έρχεται τώρα και ο νόμος του "ότι δηλώσεις είσαι", και τσούπ... νά σου η ομοφυλόφιλη "οικογένεια", αφού θα μπορεί με διάφορους τρόπους, να αποκτά παιδιά... Που σημαίνει, αντίο οικογένεια σε μερικά χρόνια, αντίο συνοχή κοινωνίας και "καλώς" τον διάολο που ήρθε να μας πάρει...
Άλλωστε, γι' αυτό γίνονται όλα. Για την ανατροφή των νέων γενεών με τον δικό τους τρόπο. Θέλουν να αλλάξουν την μηχανική της κοινωνίας στις επόμενες γενιές. Δεν είναι τυχαίο που πλέον σου παίρνουν το παιδί από τα 4 του χρόνια στους παιδικούς σταθμούς. Θέλουν να τα αποσπάσουν από την γονική διαπαιδαγώγηση και να τα διαμορφώνουν όπως αυτοί θέλουν.
Έτσι δουλεύει η ελίτ των διεθνών λαμογιών. Μεθοδικά, βήμα βήμα, με εργαλεία τους φυτευτούς πολιτικούς που με την βοήθεια των επίσης φυτευτών ΜΜΕ και οργανώσεων τύπου ΜΚΟ, τουμπάρουν χαϊβάνια, όπου σε μερικές δεκαετίες, χωρίς οικογένεια, περιουσία και ανθρώπους δίπλα τους, θα παρακαλάνε μόνοι τους να γίνουν δούλοι...
Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που πιστεύουν ότι, όλα αυτά γίνονται επειδή οι έχοντες το πάνω χέρι, λυπούνται τους καημένους τους ανθρώπους που δεν έχουν φυσιολογική σeξoυαλική συμπεριφορά, και θέλουν να τους βοηθήσουν να νιώσουν άνετα στην κοινωνία... Εδώ απλά γελάμε... Αυτά.
http://mati-grnews.blogspot.gr/2017/10/blog-post_71.html


Ετσι ακριβώς!

Και αν δεν υπήρχε Θεός δεν θα υπήρχε και καμία απολύτως ελπίδα στην ανθρωπότητα να γλυτώσει από αυτή τη νέα "μηχανική της κοινωνίας" που υλοποιείται τόσο οργανωμένα, σε όλα τα επίπεδα. Που έχει φτάσει πλέον σε μηχανική του ίδιου του προσώπου από γέννας και πλησιάζει στο επίπεδο μηχανικής του γονιδίου του και πριν από αυτήν. Συνεπικουρούμενη από τεχνολογία σε επίπεδο τεχνητής νοημοσύνης. Καμία ελπίδα λέμε να γλυτώσει το ανθρωπινο γένος...Νωριτερα ή αργότερα, θα έπαυαν να υπάρχουν άνθρωποι!

Ευχαριστώ τον Θεό μας που υπάρχει. Χωρίς Αυτόν η ζωή θα ήταν μια επίγεια ...κόλαση!
Perception is reality
student
Site Admin
 
Posts: 1713
Joined: Tue Nov 15, 2011 4:55 pm


Re: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΕΛ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ-ΕΘΙΜΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣ

Unread postby Pamavol » Wed Jul 10, 2019 6:16 pm

Ελληνοαμερικανός μάλλον, σίγουρα Ορθόδοξος Χριστιανός όμως,
στην Αμερική
παντρεμένος και χωρισμένος με Ελληνοαμερικανίδα,
έχασε το δικαίωμα να επεμβαίνει στα ψυχολογικά του 7χρονου παιδιού του μετά από δικαστήριο που του έκανε η μητέρα,
και έτσι δέν μπορεί πλέον να μιλά στο παιδί του για την επικείμενη θεραπεία αλλαγής φύλλου που προωθεί η μάνα.
https://www.youtube.com/watch?v=kUG-3Yh8RYY
Του απαγορεύουν να τον πηγαίνει στην Ορθόδοξη Εκκλησία, να του διαβάσει επίμαχα σημεία της Αγία Γραφής, να τον αποκαλεί ώς αγόρι μπροστά σε 3ους και απίστευτα άλλα...
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αντίχριστης νεοφιλελεύθερης πολιτικής.
Εύχομαι να μήν προλάβουμε να τα ζήσουμε.
Στώμεν Καλώς Στώμεν Μετά Φόβου
User avatar
Pamavol
 
Posts: 519
Joined: Tue Nov 15, 2011 2:14 pm

Re: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΕΛ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ-ΕΘΙΜΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣ

Unread postby Voreios » Sat Jul 13, 2019 1:32 am

Φέρες Έβρου: Αξιωματικοί ζήτησαν από Υπαξιωματικούς και στρατευμένους να βγάλουν τα κομποσχοίνια τους !

Πριν λίγο μας ήρθε καταγγελία ότι σε στρατόπεδο της περιοχής Φέρες του Έβρου, αξιωματικοί ζήτησαν από υπαξιωματικούς και στρατευμένους να βγάλουν τα κομποσχοίνια τους.

Όταν αντιστάθηκαν σε αυτή την εντολή, τους ενημέρωσαν οτι υπάρχει διαταγή κι αν δεν υπακούσουν θα περάσουν πειθαρχικό..

Απ όσο γνωρίζουμε τέτοια διαταγή δεν υπάρχει. Θα ερευνήσουμε το ζήτημα και θα επανέρθουμε με νεότερα..

Ελπίζουμε να μην προβούν σε πειθαρχικό έλεγχο γιατί θα αναγκαστούμε να βγάλουμε τα ονόματα των αξιωματικών στον αέρα.

https://asimpiestos.blogspot.com/2019/07/blog-post_42.html
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
User avatar
Voreios
 
Posts: 1427
Joined: Tue Nov 15, 2011 7:15 pm

Re: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΕΛ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ-ΕΘΙΜΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣ

Unread postby Voreios » Fri Nov 08, 2019 3:20 am

Image
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
User avatar
Voreios
 
Posts: 1427
Joined: Tue Nov 15, 2011 7:15 pm

PreviousNext

Return to ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest