Περί ομοφυλοφιλίας

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby giannis73 » Sun Oct 09, 2016 4:40 pm

Stam wrote:
giannis73 wrote:
Stam wrote:Άλλο η μαρτυρία ατομική ή δημόσια αν χρειαστεί για τα κακώς (αμαρτωλά) κείμενα και άλλο να αντιδρούμε σε κάθε τι καλό που υπάρχει και απ την άλλη μεριά.

Ποια είναι η άλλη μεριά φίλε μου?

Προφανώς και αν στα λόγια, γιατί σ' αυτά αναφέρομαι, αν λοιπόν ακόμη και κάποιος λόγος τους ειναι σωστός, δεν μπορούμε να πούμε πως δεν τον δεχόμαστε επειδή προέρχεται απο gay. Αυτό και μόνο αυτό εννοώ και τίποτε άλλες προεκτάσεις...

Φυσικά και μπορεί κάποιος που είναι στην αμαρτία να πει και σωστά πράγματα.
Ούτως ή άλλως όλοι μας είμαστε στην αμαρτία απλά κάποιοι θέλουν να την αποφύγουν και κάποιοι την αναζητούν.
Βέβαια το θέμα είναι να μην κολαστούμε και αποχωριστούμε τον Κύριο αιωνίως πράγμα πολύ φρικτό .
Να μην κολαστούμε είτε από ομοφυλοφιλία ,είτε κλεψιά, είτε φόνο, είτε κατάκριση, είτε ασέβεια και βλασφημία, είτε πορνεία, είτε από οποιαδήποτε αμαρτία.
Τι σημασία έχει αν ο άλλος κάνει μια αμαρτία πολύ σοβαρή και κολαστεί και εγώ κάνω μία άλλη αμαρτία που δεν την θεωρώ σοβαρή αλλά που μπορεί να είναι πολύ σοβαρή στα μάτια του Κυρίου και κολαστώ και εγώ?
Απλά μπορεί να είμαστε παρέα στην κόλαση.
Το θέμα είναι να καταδικάζουμε την αμαρτία αλλά όχι τον αμαρτωλό.
Στα χρόνια του Χριστού η αμαρτία είχε φτάσει και τότε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό.
Δεν μπορώ να φανταστώ την Παναγία τότε να αρχίζει να φωνάζει και να κατακρίνει τους γύρω της.
Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος την μόνη αμαρτία που φώναζε ήταν η δημόσια αμαρτία του Άρχοντα της περιοχή του Ηρώδη.
Απλά φώναζε στον κόσμο μεταννοήτε.
Όλοι οι Άγιοι μας όταν φώναζαν ,φώναζαν με αγάπη προσπαθώντας να ξυπνήσουν τους αμαρτωλούς και να μεταννοήσουν και να σωθούν, που αυτός είναι ο σκοπός μας και η θέλησή μας, να σωθούν όσο το δυνατότερο περισσότεροι.
Όταν θα ήταν πεσμένο το παιδί μας ,τι θα κάναμε?
Δεν θα κουνούσαμε το δάχτυλο τονίζοντας του συνέχεια την αμαρτία του αλλά θα προσπαθούσαμε με πολύ προσευχή και αγάπη και υπομονή να έρθει πάλι πίσω στον σωστό του δρόμο.
Και αν ακόμη ήταν και επιδεικτικό στην αμαρτία του ,τι θα κάναμε?
Ακόμα και κάτι ακραίο που ίσως κάναμε ,πάνω στην δική μας απελπισία και απιστία στον Θεό, θα το κάναμε με αγάπη και αγωνία για την σωτηρία του.
Πιστεύω πως το πρόβλημα της εποχής είναι η έλλειψη πραγματικής αγάπης (όχι αγαπολογίας) προς τον συνάνθρωπό μας, τον αδελφό μας, το παιδί μας, τον πατέρα μας και την μητέρα μας δηλαδή στον πλησίον μας και στον Κύριό μας.
Εκεί πιστεύω πως πρέπει να επικεντρωθούμε.
Βέβαια δεν αφήνουμε ανεξέλεγκτη και την αμαρτία ,κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας.
Την δουλειά του ο διάβολος ,την δουλειά μας και εμείς σαν στρατιώτες του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.
Ο εχθρός του ανθρώπου δεν είναι ο αμαρτωλός άνθρωπος αλλά η αμαρτία και ο διάβολος.
Συγνώμη για την πολυλογία μου.
giannis73

Unread postby foteini » Sun Oct 09, 2016 5:08 pm

Stam wrote:
eternity wrote:
Stam wrote:
Λοιπόν, όλοι έχουμε πάθη και μαζί με τις κρίσεις των παθών μας, έχουμε και τις κρίσεις της αλήθειας μας, εσωτερικές ή δημόσιες για ταπείνωση. Και ναι, όσο μπορεί να λαλήσει την αλήθεια και ένας από εμάς, άλλο τόσο μπορεί και ένας από εκείνους... Αλλά έτσι όπως το λέω και όπως καμιά φορά εννοείται από πολλούς χριστιανούς, πέφτουμε στην αυτοδικαίωση, επειδή εμείς τάχαμου δεν είμαστε απο εκείνους και είμαστε, νομίζουμε, πιο καθαροί κάνοντας πιο καθαρές (φυσιολογικές) βρωμιές... Συγνώμη κιόλας που το λέω έτσι άκομψα.
Άλλο η μαρτυρία ατομική ή δημόσια αν χρειαστεί για τα κακώς (αμαρτωλά) κείμενα και άλλο να αντιδρούμε σε κάθε τι καλό που υπάρχει και απ την άλλη μεριά.

θα σε παρακαλουσα να ανασκευασεις αφου απευθυνεσαι σε εμενα....δεν εννοησα καθολου αυτα που εγραψες μα καθολου ...και ελεος πια...εμεις που εχουμε παιδια στο σχολειο μας εχουν κανει μεγαλο πολεμο να αποδεχτουν τα παιδια μας την διαφορετικοτητα να δεχτουν την ανωμαλια ως φυσιολογικο...
Καλως κανουν αγωνα αν κανουν οποιοι τον κανουν αλλωστε ο καθενας μας εχει τον δικο του σταυρο και τπν δικο του αγωνα και δεν ειναι το θεμα αυτο .
Υπαρχουν Αγιος Χρυσοστομος , Αγιος Γρηγοριος και τοσοι πατερες να γραψουμε λογια με θεολογικο βαθος...δεν χρειαζεται ουτε Φρεντυ Μερκουρι ουτε Κιανου εδω μεσα...ενταξει υπαρχουν τα μεσημεριαναδικα και το TV Zapping για οσους θελουν να ακουσουν τα καλλιτεχνικα.

Και οπως ελεγε ο γ.Αθανασιος Μυτιληναιος η πολυ αγαπολογια θα μας φαει....εξ ονοματος της αγαπης λενε οι οικουμενιστες αγαπη λενε και οι γκει ο Θεος ειναι αγαπη ...βεβαιως ειναι αγαπη αλλα ειναι και δικαιοσυνη οχι εμμενω στην αμαρτια μου και πρεπει να με αποδεχτεις εσυ. Αυτο ειναι διαστροφη του Ευαγγελιου.

Λοιπον να μην ανοιξουμε αντιπαραθεση εδω μεσα δεν νομιζω οτι ειναι ο καταλληλος χωρος σε παρακαλω να ανασκευασεις διοτι αλλα ειπα .
Ευχαριστω.

Δε θέλω να ανασκευάσω τίποτε. Δε νομίζω να σε έθιξα προσωπικά. Αφορμή μου έδωσες.
Εμείς, εσύ, εγώ και άλλοι, γνωρίζουμε την αλήθεια, έστω και αν δεν έχουμε διαβάσει όλα τα συγγράματα των Πατέρων. Για μένα τα ονόματα που ανέφερες, είναι συνάνθρωποί μου, οι οποίοι όμως τυγχάνει ή έτυχε να έχουν αυτό το πάθος. Εσυ και εγώ έχουμε άλλα. Εκείνοι όμως, δε σημαίνει ότι στη ζωή τους δεν πρόκειται να κάνουν αρεστά πράγματα ή να πουν σωστά πράγματα, τα οποία όμως θα πρέπει να τα διαχωρίζουμε από τα πάθη τους.
Την αμαρτία στηλιτεύουν οι Πατέρες για να τη γνωρίζουμε όλοι μας και αν κάποιος έχει αυτό το πάθος να αγωνιστεί όσο και αν (ξανα)πέσει. Πόσες φορές άραγε εμείς δεν έχουμε πέσει σε ένα δικό μας πάθος και λαμβάνουμε συγχώρηση. Στο μεσοδιάστημα πριν τη συγχώρηση, δε σου έχει τύχει ποτέ να σκεφτείς ή να πεις σε κάποιον κάτι σωστό; Τι είναι λοιπόν αυτή η πράξη μας, κατακριτέα επειδή επισκιάζεται από το μη συγχωρηθέν πάθος μας;

Εκεί λοιπόν ήθελα να φτάσω. Έτσι οπως το είπες ειναι δηλωμένος ή κρυφός gay κτλ και ότι μπορεί να λέει ό,τι θέλει αλλά κρύβονται άλλες αλήθειες από κάτω...τον ακύρωσες και σαν άνθρωπο.
Με το ζόρι Χριστιανούς δεν κάνεις. Παρακινείς ναι και δίνουμε τη μαρτυρία μας γι αυτό. Στην κατηγορία των αγαπούληδων δεν ανήκω ευτυχώς αλλά αν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη. Αν μου αποδείξεις που σε έθιξα ή κυρίως το λάθος μου, ευχαρίστως να σου ζητήσω και συγνώμη.

Όσο για τον αγώνα σου σα γονιός, επειδή τυγχαίνει μέλος της οικογένειάς μας να έχει παιδί, σε σέβομαι και σε τιμώ απεριόριστα. Και προφανώς ελπίζω να κατάλαβες εσύ με ποια αφορμή ανέφερα τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Συμπάθα με που παρεμβαίνω αδελφέ, αλλά δεν θέλει και πολύ φιλοσοφία το πράγμα.
Παρέθεσε ο Γιώργος κάποια επιφανειακά σωστά λόγια ενός διάσημου ηθοποιού, που κατέληγαν στη δήλωση ότι ακολουθεί το δικό του μονοπάτι και λυπάται που δεν δείχνουν κατανόηση εκείνοι οι άνθρωποι,από τους οποίους περίμενε περισσότερο αυτή την κατανόηση.
Ο Γιώργος δεν ήξερε ότι ο ηθοποιός αυτός είναι γκέι. Ούτε εγώ το ήξερα.
Κι έτσι δινόταν η εντύπωση ότι απορρίπτοντας ο ηθοποιός όλα τα κακώς κείμενα για το οποία μιλάει, ακολουθεί ένα μονοπάτι σωστό, ανώτερο και υπεράνω αυτών των κακών στρεβλώσεων που στηλιτεύει.
Για να βάλει λοιπόν τα πραγματα στη σωστή τους θέση (κι όχι για να τον ακυρώσει ως άνθρωπο), παρενέβη η eternity, γνωρίζοντάς μας ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ομοφυλόφιλος.
Αμέσως τότε, καταλάβαμε ότι το μονοπάτι του ηθοποιού δεν είναι μια πιο ηθική ζωή (όπως είχαμε φανταστεί και τον θαυμάσαμε), αλλά είναι η ομοφιλοφιλία, και όλα αυτά τα ωραία λόγια που είπε ήταν μια δημόσια προσπάθεια δικαιολόγησης του πάθους του, πράγμα απαράδεκτο, αλλά και δημόσια κατηγορία από μέρους του κάποιων δικών του ίσως ανθρώπων που δεν αποδέχτηκαν το μονοπάτι της ομοφυλοφιλίας που τράβηξε.
Δηλαδή, αντί να ντρέπεται και να προσπαθεί να διορθωθεί, όπως λες, αυτός δικαιολογήται και βγαίνει κι από πάνω.
Απορρίπτει τη βρωμιά για να δικαιολογήσει μια άλλη βρωμιά που διαστρέφει την ίδια τη φύση και γι΄αυτό είναι ακόμα βρωμερότερη.
Αν δεν παρενέβαινε η eternity, θα είχαμε λάθος εντύπωση.
Όλα τα άλλα που λες είναι εκτός θέματος.
foteini

Unread postby Stam » Sun Oct 09, 2016 6:17 pm

Καταρχήν, το θέμα θεωρείται λήξαν από εμένα, εννοώ το διαπροσωπικό. Έχω στείλει και τα ανάλογα μηνύματα και έχω εξηγήσει ότι τέτοια πρόθεση δεν είχα. Φανταστείτε που φτάσαμε να ζητάμε συγνώμη για ευνόητα πράγματα και μικροδιαφωνίες...αλλά τέσπα μια συγνώμη δεν είναι και τίποτε.

Για μένα, πάλι το ίδιο λάθος κάνετε. Δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει οτιδήποτε αν είναι κάποιος. Δεν μιλούσαμε δογματικά. Αν ετίθετο θέμα δογματικό ή διάπραξη αμαρτίας, θα το έλεγα. Ένα αμερόληπτο ιστορικό βιβλίο που καταγράφει μια εποχή, ειναι αδιάφορο της ηθικής κατάστασης του συγγραφέως. Ο εν λόγω ηθοποιός, εξέφρασε μια άποψη, μια σωστή άποψη (αρχικά έτσι μας φάνηκε). Και όταν πληροφορούμαστε ότι είναι ομόφυλος, λέμε πως δε μας κάνει γιατί το κάνει για τον τάδε λόγο κτλ.. Δηλαδή αν αυτή τη λεπτομέρεια για την προσωπική του ζωή δεν τη γνωρίζαμε, θα μας έκανε ακόμη η άποψή του; Είναι ή δεν είναι παράδοξος ο τρόπος σκέψης μας;

Αν σας πω ότι εσείς έχετε λάθος, θα μπούμε σε μια ατέρμονη διαδικασία αποδείξεων. Επομένως, σταματώ εδώ εγώ και θεωρείται λήξαν για εμένα.
Stam

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sun Oct 09, 2016 7:22 pm

το θεμα με τον Κυανου Ριβς ....το έβαλα στα επερχόμενα .....για να δείξω ότι η συνείδηση που είναι το πρώτο ευαγγέλιο αν την αφήσεις ελεύθερα να σου μιλήσει .........αντιλαμβάνεται τα σημάδια των καιρών ....τα επερχόμενα. ...βλέπει οτι πάμε σε μια κοινωνία χωρίς άντρες και γυναίκες. ...με δήθεν πιστούς ......

η συνείδηση μας μας κεντρίζει όλους. ..και ας είναι ο άλλος ότι θέλει ....

οπότε πολλοί που κάνουν ότι δε καταλαβαίνουν ....το κανουν για να καλύπτουν την αμαρτία τους και να μην τους δουλεύει η συνείδηση τους κάτι που θα φτάσει την ανθρωπότητα εκεί που θα τη φτάσει

εδώ ο Πατερ Σεραφείμ Ροουζ έφτασε σε απίστευτα πνευματικά ύψη .....και ας πέρασε προηγουμένως από ασχημοτατα μονοπάτια

τωρα για το τι ειναι ο καθενας ...Στο τέλος ξυριζουν το "γαμπρό" λέει η σοφία του λαού μας ....

Η πρόθεσή μου δεν ήταν να κάνω διαφήμιση ...Στο τι λέει ο κάθε γκέι ....αλλά στο ότι ...και ο κάθε γκέι και ξεγκέι καταλαβαίνει που πάει το πράγμα παγκόσμια ....
Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby eternity » Sun Oct 09, 2016 7:48 pm

Γιώργος wrote:το θεμα με τον Κυανου Ριβς ....το έβαλα στα επερχόμενα .....για να δείξω ότι η συνείδηση που είναι το πρώτο ευαγγέλιο αν την αφήσεις ελεύθερα να σου μιλήσει .........αντιλαμβάνεται τα σημάδια των καιρών ....τα επερχόμενα. ...βλέπει οτι πάμε σε μια κοινωνία χωρίς άντρες και γυναίκες. ...με δήθεν πιστούς ......

οπότε πολλοί που κάνουν ότι δε καταλαβαίνουν ....το κανουν για να καλύπτουν την αμαρτία τους και να μην τους δουλεύει η συνείδηση τους κάτι που θα φτάσει την ανθρωπότητα εκεί που θα τη φτάσει

εδώ ο Πατερ Σεραφείμ Ροουζ έφτασε σε απίστευτα πνευματικά ύψη .....και ας πέρασε προηγουμένως από ασχημοτατα μονοπάτια

τωρα για το τι ειναι ο καθενας ...Στο τέλος ξυριζουν το "γαμπρό" λέει η σοφία του λαού μας ....

Η πρόθεσή μου δεν ήταν να κάνω διαφήμιση ...Στο τι λέει ο κάθε γκέι ....αλλά στο ότι ...και ο κάθε γκέι και ξεγκέι καταλαβαίνει που πάει το πράγμα παγκόσμια ....

Το λοιπον

Επιλέγω το μονοπάτι μου,( δηλ επιλεγω να ειμαι ομοφυλοφιλος)
αλλά είναι κρίμα που δεν βρήκα παρόμοια κατανόηση στους ανθρώπους εκείνους που ευχόμουν να την βρω περισσότερο»
Ουδεμια σχεση με πατηρ Σεραφειμ Ρουζ .....ειδες πουθενα να το διαφημιζει? Οπως το ειπες το παλεψε
δηλ ελεος βρε παιδια να διαβαζουμε αναμεσα στις γραμμες το παλικαρι δεν ειναι οτι παλευει παλευω σημαινει οτι αποσυρομαι απο την βρομια του Χολυγουντ και αρχιζω μια αλλη νεα ζωη αποκηρυσσοντας την προηγουμενη ...οχι εχω και τον φιλο μου και ειναι ολα μια χαρα.

Καταλαβαινω οτι δεν γνωριζαν ολοι οτι ο Κιανου εχει επιλεξει αυτο τον δρομο καλα να ειναι ο ανθρωπος αλλα οχι τωρα και θα δειξω κατανοηση επειδη ο ηθοποιος ειναι ομοφυλοφιλος και βγαινει και το λεει δεξια αριστερα στο Vanity Fair κοκ....
Δεν τιθεται θεμα ολοι εχουμε κανει λαθη αλλωστε δεν γινεται να τα ξερουμε ολα.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby foteini » Sun Oct 09, 2016 8:21 pm

Γιώργος wrote:το θεμα με τον Κυανου Ριβς ....το έβαλα στα επερχόμενα .....για να δείξω ότι η συνείδηση που είναι το πρώτο ευαγγέλιο αν την αφήσεις ελεύθερα να σου μιλήσει .........αντιλαμβάνεται τα σημάδια των καιρών ....τα επερχόμενα. ...βλέπει οτι πάμε σε μια κοινωνία χωρίς άντρες και γυναίκες. ...με δήθεν πιστούς ......

Γιώργο, εδώ είναι άλλο πράγμα.
Καμία σχέση με τον π. Σεραφείμ Ρόουζ αλλά και με τον οποιοδήποτε γκέι που αισθάνεται ότι βρίσκεται σε λάθος μονοπάτι και αγωνίζεται, επιτυχώς ή ανεπιτυχώς (δεν είναι αυτό το θέμα), για να διορθωθεί, να νικήσει το κακό.
Εδώ, ο συγκεκριμένος άνθρωπος τι κάνει;
Βλέπει ότι πάμε σε μια κοινωνία χωρίς άντρες και γυναίκες και αυτός επιλέγει συνειδητά,με παρρησία και χωρίς ντροπή το "τρίτο φύλο" ως λύση στο πρόβλημα;
Στηλιτεύει τους δήθεν πιστούς και αντί αυτός να γίνει γνήσια πιστός, επιλέγει το μονοπάτι που όλοι ξέρουν πόσο αποστρέφεται ο Θεός;
Κατηγορεί τις γυναίκες που δε θέλουν παιδιά και αυτός επιλέγει τον "πίσω δρόμο" από τον οποίο δεν πρόκειται να βγουν παιδιά στον αιώνα τον άπαντα;
Με συγχωρείς Γιώργο, αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνω.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το καλό και το σωστό, το χρησιμοποιεί ακόμα και ο διάβολος όπως τον συμφέρει. Για να κάνει κακό.
Ενα πρόχειρο παράδειγμα μπορώ να σου φέρω από τους τρεις πειρασμούς του Χριστού στην έρημο.
Εκεί ο διάβολος χρησιμοποιεί την Αγία Γραφή για να σταματήσει το έργο του Κυρίου, λέγοντάς Του να πέσει από το υψηλό πτερύγιο του Ναού αφού "γέγραπται" ότι ο Θεός θα στείλει αγγέλους να Τον προστατέψουν.
Κι εδώ βλέπω ότι χρησιμοποιείται το καλό για να γίνει κακό.
Για να δικαιολογήσουμε το μονοπάτι του ηθοποιού, να θαυμάσουμε την ακεραιότητα και τιμιότητά του και να δεχτούμε τη "διαφορετικότητα" που πρεσβεύει, ως κάτι καλό, σεβαστό και ίσως ανώτερο από τη βρωμιά που στηλιτεύει.
Έτσι το βλέπω, για το συγκεκριμένο σκηνικό που συζητάμε πάντα.
foteini

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sun Oct 09, 2016 9:28 pm

eternity wrote:

Το λοιπον

αλλά είναι κρίμα που δεν βρήκα παρόμοια κατανόηση στους ανθρώπους εκείνους που ευχόμουν να την βρω περισσότερο»
Ουδεμια σχεση με πατηρ Σεραφειμ Ρουζ .....ειδες πουθενα να το διαφημιζει? Οπως το ειπες το παλεψε
δηλ ελεος βρε παιδια να διαβαζουμε αναμεσα στις γραμμες το παλικαρι δεν ειναι οτι παλευει παλευω σημαινει οτι αποσυρομαι απο την βρομια του Χολυγουντ και αρχιζω μια αλλη νεα ζωη αποκηρυσσοντας την προηγουμενη ...οχι εχω και τον φιλο μου και ειναι ολα μια χαρα.

Καταλαβαινω οτι δεν γνωριζαν ολοι οτι ο Κιανου εχει επιλεξει αυτο τον δρομο καλα να ειναι ο ανθρωπος αλλα οχι τωρα και θα δειξω κατανοηση επειδη ο ηθοποιος ειναι ομοφυλοφιλος και βγαινει και το λεει δεξια αριστερα στο Vanity Fair κοκ....

η γνωστή παράφραση ....λοιπόν

[/quote]

λοιπόν
Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sun Oct 09, 2016 9:57 pm

foteini wrote:

Γιώργο, εδώ είναι άλλο πράγμα.
Καμία σχέση με τον π. Σεραφείμ Ρόουζ αλλά και με τον οποιοδήποτε γκέι που αισθάνεται ότι βρίσκεται σε λάθος μονοπάτι και αγωνίζεται, επιτυχώς ή ανεπιτυχώς (δεν είναι αυτό το θέμα), για να διορθωθεί, να νικήσει το κακό.
Εδώ, ο συγκεκριμένος άνθρωπος τι κάνει;
Βλέπει ότι πάμε σε μια κοινωνία χωρίς άντρες και γυναίκες και αυτός επιλέγει συνειδητά,με παρρησία και χωρίς ντροπή το "τρίτο φύλο" ως λύση στο πρόβλημα;
Στηλιτεύει τους δήθεν πιστούς και αντί αυτός να γίνει γνήσια πιστός, επιλέγει το μονοπάτι που όλοι ξέρουν πόσο αποστρέφεται ο Θεός;
Κατηγορεί τις γυναίκες που δε θέλουν παιδιά και αυτός επιλέγει τον "πίσω δρόμο" από τον οποίο δεν πρόκειται να βγουν παιδιά στον αιώνα τον άπαντα;
Με συγχωρείς Γιώργο, αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνω.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το καλό και το σωστό, το χρησιμοποιεί ακόμα και ο διάβολος όπως τον συμφέρει. Για να κάνει κακό.
Ενα πρόχειρο παράδειγμα μπορώ να σου φέρω από τους τρεις πειρασμούς του Χριστού στην έρημο.
Εκεί ο διάβολος χρησιμοποιεί την Αγία Γραφή για να σταματήσει το έργο του Κυρίου, λέγοντάς Του να πέσει από το υψηλό πτερύγιο του Ναού αφού "γέγραπται" ότι ο Θεός θα στείλει αγγέλους να Τον προστατέψουν.
Κι εδώ βλέπω ότι χρησιμοποιείται το καλό για να γίνει κακό.
Για να δικαιολογήσουμε το μονοπάτι του ηθοποιού, να θαυμάσουμε την ακεραιότητα και τιμιότητά του και να δεχτούμε τη "διαφορετικότητα" που πρεσβεύει, ως κάτι καλό, σεβαστό και ίσως ανώτερο από τη βρωμιά που στηλιτεύει.
Έτσι το βλέπω, για το συγκεκριμένο σκηνικό που συζητάμε πάντα.

ναι αυτό με βάζει σε προβληματισμό .....

η προθεσή μου πάντως ήταν αλλη ....και δε πιστευω ότι ειναι γκέι ....ειπαμε στο τέλος τον ξυριζουν το γαμπρο
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby KANENAS » Sun Oct 09, 2016 10:32 pm

eternity wrote:Το λοιπον

Αν και ποτέ δεν έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι είναι gay κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορες φήμες όπως πχ. Ότι έχει παντρευτεί τον Alan Cumming (ηθοποιός και gay) ή ότι έχει σχέση με την Jamie Clayton (τραβεστί ηθοποιός).

Αλλά ας αναφέρουμε όμως και κάτι που δεν είναι φήμη. Ava Archer Reeves κόρη του Keanu Charles Reeves και της Jennifer Maria Syme η οποία γεννήθηκε νεκρή έπειτα από 8 μήνες κύησης τον Δεκέμβριο του 1999. Μετά τον θάνατο της Ava η Jennifer έπεσε σε κατάθλιψη το ζευγάρι χώρισε και η Jennifer σκοτώθηκε σε τροχαίο 16 μήνες αργότερα μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και αντικαταθλιπτικών.

Όσο για την συνέντευξη στο Vanity Fair.
“There’s nothing wrong with being gay, so to deny it is to make a judgement." "I don't know why anyone cares , and I don't know if it matters or not. I just, uh, I don't - it's, you know, the whole aspect of coming out. I mean, there is a whole - people, you know, who are gay have decided that it can be - that whole thing about calling people out - and you have to share that, because there needs to be an equality and a lack of prejudice, and you need to have a voice, so, I mean, it's important, but I'm not involved in those dynamics and I have no point of view on it."
Αν και τα αγγλικά μου δεν είναι και πολύ καλά δεν νομίζω ότι έχω λάθος στο ότι δεν υπάρχει καμία παραδοχή ότι είναι gay.
Το να αρνείται κάποιος να βγάλει στην φόρα τις προτιμήσεις του δεν τον καθιστά ντε και καλά gay.

Το να κατακρίνουμε κάποιον και ιδικά αν βασίζουμε αυτή την κατάκριση σε απλές φήμες είναι αμαρτία και δεν νομίζω ότι είναι μικρότερη αμαρτία από την π@υστι@.
Επίσης αν δεν ήσασταν μέσα στην κρεβατοκάμαρα του για να δείτε με τα μάτια σας ότι ψήνει το ψάρι both ways ή δεν έχετε φωτογραφίες ή προσκλητήριο από τον γάμο του με τον Allan Cumming θα έπρεπε να ντρέπεστε.
Βασικά θα έπρεπε να ντρέπεστε όπως και να έχει.
KANENAS

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sun Oct 09, 2016 10:45 pm

KANENAS wrote:
eternity wrote:Το λοιπον

Αν και ποτέ δεν έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι είναι gay κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορες φήμες όπως πχ. Ότι έχει παντρευτεί τον Alan Cumming (ηθοποιός και gay) ή ότι έχει σχέση με την Jamie Clayton (τραβεστί ηθοποιός).

Αλλά ας αναφέρουμε όμως και κάτι που δεν είναι φήμη. Ava Archer Reeves κόρη του Keanu Charles Reeves και της Jennifer Maria Syme η οποία γεννήθηκε νεκρή έπειτα από 8 μήνες κύησης τον Δεκέμβριο του 1999. Μετά τον θάνατο της Ava η Jennifer έπεσε σε κατάθλιψη το ζευγάρι χώρισε και η Jennifer σκοτώθηκε σε τροχαίο 16 μήνες αργότερα μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και αντικαταθλιπτικών.

Όσο για την συνέντευξη στο Vanity Fair.
“There’s nothing wrong with being gay, so to deny it is to make a judgement." "I don't know why anyone cares , and I don't know if it matters or not. I just, uh, I don't - it's, you know, the whole aspect of coming out. I mean, there is a whole - people, you know, who are gay have decided that it can be - that whole thing about calling people out - and you have to share that, because there needs to be an equality and a lack of prejudice, and you need to have a voice, so, I mean, it's important, but I'm not involved in those dynamics and I have no point of view on it."
Αν και τα αγγλικά μου δεν είναι και πολύ καλά δεν νομίζω ότι έχω λάθος στο ότι δεν υπάρχει καμία παραδοχή ότι είναι gay.
Το να αρνείται κάποιος να βγάλει στην φόρα τις προτιμήσεις του δεν τον καθιστά ντε και καλά gay.

Το να κατακρίνουμε κάποιον και ιδικά αν βασίζουμε αυτή την κατάκριση σε απλές φήμες είναι αμαρτία και δεν νομίζω ότι είναι μικρότερη αμαρτία από την π@υστι@.
Επίσης αν δεν ήσασταν μέσα στην κρεβατοκάμαρα του για να δείτε με τα μάτια σας ότι ψήνει το ψάρι both ways ή δεν έχετε φωτογραφίες ή προσκλητήριο από τον γάμο του με τον Allan Cumming θα έπρεπε να ντρέπεστε.
Βασικά θα έπρεπε να ντρέπεστε όπως και να έχει.

σκέψου να πεις και για αρσενοκοιτιες στο ΑΟ ....θα βάλουν φωτιά να το κάψουν ....αγανακτισμένοι ....οι χριστιανοί ....

σε μια ταινία ...που παίζει ....Κονστνανταϊν ...κάπως έτσι ....Η κατάσταση ξεφεύγει .....προς το αληθινό. ..
Last edited by Τιποτας ο Αιτωλος on Sun Oct 09, 2016 10:50 pm, edited 1 time in total.
Τιποτας ο Αιτωλος

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ