Nikolaos_Orth wrote:Α και για να το λήξω το θεματάκι επειδή εξέφρασα κάποιες απόψεις τις οποίες κάποιοι τις εξέλαβαν ως προπαγάνδα (?) υπέρ των Αμερικανών και "φρικάρουν"...
Επειδή έχει τύχει να έχω ζήσει ως τα 8 στην Μόσχα λόγω επαγγέλματος του πατέρα μου ενώ τώρα στα 23 μου πηγαινοέρχομαι στην Αμερική λόγω σπουδών μπορώ να χω άποψη και για τους δύο λαούς.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες καθώς κάποιοι έχουν επηρεαστεί από τις λιακοπούλιες προπαγάνδες, τον αριστερό αντιαμερικανικό κομπλεξισμό ενώ του κάθεται στον λαιμό που σε όλη τους την ζωή διδάσκονται πως πάντα η Ελλάδα ήταν πρώτη δύναμη και όσο ζουν Αμερική βλέπουν να κυβερνά.
Θα πω απλά πως έχοντας ζήσει και τους δύο λαούς θα προτιμούσα για γείτονες στο σπίτι μου Αμερικανούς παρά Ρώσους.
Επίσης αν πάει κάποιος Έλληνας Αμερική θα δει ποιον συμπαθούν περισσότερο αυτόν ή τον Τούρκο..
Nikolaos_Orth wrote:Α και για να το λήξω το θεματάκι επειδή εξέφρασα κάποιες απόψεις τις οποίες κάποιοι τις εξέλαβαν ως προπαγάνδα (?) υπέρ των Αμερικανών και "φρικάρουν"...
Επειδή έχει τύχει να έχω ζήσει ως τα 8 στην Μόσχα λόγω επαγγέλματος του πατέρα μου ενώ τώρα στα 23 μου πηγαινοέρχομαι στην Αμερική λόγω σπουδών μπορώ να χω άποψη και για τους δύο λαούς.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες καθώς κάποιοι έχουν επηρεαστεί από τις λιακοπούλιες προπαγάνδες, τον αριστερό αντιαμερικανικό κομπλεξισμό ενώ του κάθεται στον λαιμό που σε όλη τους την ζωή διδάσκονται πως πάντα η Ελλάδα ήταν πρώτη δύναμη και όσο ζουν Αμερική βλέπουν να κυβερνά.
Θα πω απλά πως έχοντας ζήσει και τους δύο λαούς θα προτιμούσα για γείτονες στο σπίτι μου Αμερικανούς παρά Ρώσους.
Επίσης αν πάει κάποιος Έλληνας Αμερική θα δει ποιον συμπαθούν περισσότερο αυτόν ή τον Τούρκο..
Nikolaos_Orth wrote:Η Αμερική έκανε οτιδήποτε κανει οποιαδήποτε υπερδύναμη από αρχαιοτάτων χρόνων.
Απλά ξαναλέω ο ελληνικός εγωισμός δεν αντέχει να ναι κάποιος άλλος υπερδύναμη.
Τώρα που ναι Αμερική τον ενοχλούν αυτά που πες, αύριο αν είναι η Ρωσία θα θυμηθεί τα Ορλωφικά και το το ότι η Ρωσία αναγνώρισε πρώτη τα Σκόπια ως Μακεδονία παραμεθαύριο αν είναι η Κίνα κάτι θα βρει (ίσως το μετάξι)...
Η Αμερική έκανε οτιδήποτε κανει οποιαδήποτε υπερδύναμη από αρχαιοτάτων χρόνων.
eternity wrote:Nikolaos_Orth wrote:Η Αμερική έκανε οτιδήποτε κανει οποιαδήποτε υπερδύναμη από αρχαιοτάτων χρόνων.
Τώρα που ναι Αμερική τον ενοχλούν αυτά που πες, αύριο αν είναι η Ρωσία θα θυμηθεί τα Ορλωφικά και το το ότι η Ρωσία αναγνώρισε πρώτη τα Σκόπια ως Μακεδονία παραμεθαύριο αν είναι η Κίνα κάτι θα βρει (ίσως το μετάξι)...
I myself εχω πολλες φορες ασκησει κριτικη για τον Ρωσσο προεδρο τις ενεργειες του και τις πραξεις του.
Οποιαδηποτε υπερδυναμη και να ειναι οι αποστασεις ειναι ισες. Τα κακως κειμενα θα θιγονται δεν θα εθελοτυφλω επειδη οι εχω περισσοτερους φιλους αμερικανους ή ρωσους ή κινεζους.
Nikolaos_Orth wrote:Μια ερώτηση μόνο...
Γιατί αν η Αμερική επέμβει στην Συρία θα αρχίσουν όλοι να κράζουν επειδή επενέβη (το αντίθετο φυσικά δε θα γίνει αν το κανει η Ρωσία) ενώ για την Μικρασιατική καταστροφή καταγγέλουμε ότι οι δυνάμεις δεν επενέβησαν και επέτρεψαν τις σφαγές;
Michalis wrote:eternity wrote:Nikolaos_Orth wrote:Η Αμερική έκανε οτιδήποτε κανει οποιαδήποτε υπερδύναμη από αρχαιοτάτων χρόνων.
I myself εχω πολλες φορες ασκησει κριτικη για τον Ρωσσο προεδρο τις ενεργειες του και τις πραξεις του.
Οποιαδηποτε υπερδυναμη και να ειναι οι αποστασεις ειναι ισες. Τα κακως κειμενα θα θιγονται δεν θα εθελοτυφλω επειδη οι εχω περισσοτερους φιλους αμερικανους ή ρωσους ή κινεζους.
Συγγνωμη Μαρια αλλα δεν μπορω να κρατω ισες αποστασεις με εναν λαο που εχει χυσει ποταμι αιμα στο ονομα της Αγιας Τραιδος και της Ορθοδοξιας και απο την αλλη για ενα λαο που εχει την καιρια ευθυνη της εξαφανισης του Χριστιανισμου απο την Μεση Ανατολη...τις απολυτης στηριξης καθε διαστροφης και αιρεσης που εχει εμφανιστει στον πλανητη
Δεν μπορω να βαλω το μαργαριταρι και το γουρουνι στο ιδιο σακι...
eternity wrote:Nikolaos_Orth wrote:Μια ερώτηση μόνο...
Γιατί αν η Αμερική επέμβει στην Συρία θα αρχίσουν όλοι να κράζουν επειδή επενέβη (το αντίθετο φυσικά δε θα γίνει αν το κανει η Ρωσία) ενώ για την Μικρασιατική καταστροφή καταγγέλουμε ότι οι δυνάμεις δεν επενέβησαν και επέτρεψαν τις σφαγές;
Δεν εχει λογο να επεμβει ειναι στην αλλη μερια του ατλαντικου ομως εχει επεμβει εξοπλιζοντας τον ελευθερο συριακο στρατο και προσφεροντας τεχνογνωσια και πολεμικο εξοπλισμο ενω οι πρακτορες της CIA και ΜΙ6 ( Αγγλοι) αρμενιζουν εκει μεσα.
Το ιδιο εχουν κανει και οι Ρωσσοι προσφεροντας πολεμικη μηχανη στον Ασσαντ.
Αν δεν ειχε αναμειχθει κανενας τους ισως να μην εφτανε η χωρα να ειναι κατεστραμμενη αυτη τη στιγμη ή τουλαχιστον να μην ειχε την καταστροφη σε αυτο τον βαθμο που τη βλεπουμε σημερα. Το προβλημα της Συριας ηταν εσωτερικο οπως ητνα και στην αιγυπτο και επρεπε να λυθει απο τους ιδιους και απο κανεναν αλλο.
Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests