Nikolaos_Orth wrote:titinaki wrote:Nikolaos_Orth wrote:Α και για να το λήξω το θεματάκι επειδή εξέφρασα κάποιες απόψεις τις οποίες κάποιοι τις εξέλαβαν ως προπαγάνδα (?) υπέρ των Αμερικανών και "φρικάρουν"...
Επειδή έχει τύχει να έχω ζήσει ως τα 8 στην Μόσχα λόγω επαγγέλματος του πατέρα μου ενώ τώρα στα 23 μου πηγαινοέρχομαι στην Αμερική λόγω σπουδών μπορώ να χω άποψη και για τους δύο λαούς.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες καθώς κάποιοι έχουν επηρεαστεί από τις λιακοπούλιες προπαγάνδες, τον αριστερό αντιαμερικανικό κομπλεξισμό ενώ του κάθεται στον λαιμό που σε όλη τους την ζωή διδάσκονται πως πάντα η Ελλάδα ήταν πρώτη δύναμη και όσο ζουν Αμερική βλέπουν να κυβερνά.
Θα πω απλά πως έχοντας ζήσει και τους δύο λαούς θα προτιμούσα για γείτονες στο σπίτι μου Αμερικανούς παρά Ρώσους.
Επίσης αν πάει κάποιος Έλληνας Αμερική θα δει ποιον συμπαθούν περισσότερο αυτόν ή τον Τούρκο..
Σιγά μην κατάλαβες πολλά από Ρωσία αφού έζησες εκει μέχρι τα 8 σου....
Τι γνώμη μπορει να σχηματίσει ένα παιδάκι που όλα τα βλέπει αγνά με τα αθώα παιδικά ματάκια του.
Εκτός κι αν εσύ γεννήθηκες καχύποπτος![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω ξαναπάει ουκ ολίγες φορές
![]()
![]()
Όλοι μα όλοι κοιτάνε το συμφέρον τους κανείς δεν είπε πως οι Ρώσοι μας αγαπάνε απλά με την Ρωσία έχουμε κοινή θρησκεία μας συνδέει η ορθοδοξία όπως και με την Σερβία. Μην ξεχνάς πως ο πόλεμος που δεχόμαστε αυτή την στιγμή από τους νεοταξίτες και τα πιόνια τους, δεν είναι πόλεμος οικονομικός όπως θέλουν να τον εμφανίζουν, είναι πόλεμος κατά των Χριστιανών, της παράδοσης των λαών (μας θέλουν άβουλα πλάσματα χωρίς θρησκεία, χωρίς πατρίδα, χωρίς ταυτότητα, χωρίς τίποτα)και έτσι θα μπορούν να πραγματοποιήσουν ευκολότερα το έργο τους.
Οπότε καλύτερα να έχω γείτονα ένα ομόθρησκο κράτος παρά ένα κράτος που όλα τα σατανικά σχέδια βγαίνουν από αυτό.