Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby eternity » Fri Oct 12, 2012 1:18 am

40palikj wrote:οχι. ειναι η αληθεια. ποιοι εχουν εισοδημα βρεξει χιονισει;
αυτοι που πληρωνονται απο το δημοσιο, δηλαδη απαντες ΔΥ και φυσικα οι συνταξιουχοι και μερικες οχι πολλες, κατηγοριες ιδιωτων που τα βγαζουν περα ανετα οπως προποτζιδικα, φουρνοι και μερικα ακομα.
δεν ειναι το δογμα του σοκ ειναι το δογμα της αληθειας.
θελεις να στο αποδειξω;
ας βγει ο πρωθυπουργος να πει λογω κρισης ρε παιδια, τον επομενο μηνα δεν θα πληρωθειτε ...
σε 1 ωρα μεσα θα καιγεται το συμπαν. εκατομμυρια ιδιωτικοι υπαλληλοι ειναι ή απληρωτοι ή μερικως πληρωμενοι και δεν ανοιγει ρουθουνι !!!

ειναι η αληθεια και οχι καποιο δογμα
σε ξενο πισινο 10 βουρδουλιες δεν πονανε και τοσο πολυ, αλλα στον δικο μου/σου πισινο, μια βουρδουλια ειναι φοβερα επιπονη !

δηλ κατα τη γνωμη σου οι συνταξιουχοι δεν θα επρεπε να εχουν συνταξη για την οποια εχουν πληρωσει ολα τα χρονια που εργαζονταν;;;;
Τι θα σε ικανοποιησει να απολυσει ολους του ΔΥ;;θα δωσει λυση στο προβλημα σου αν φτασουν στην απολυση 150,000 και 200,000 ΔΥ;;;
ή μηπως θα καταρρευσει περαιτερω η αγορα και θα θα διπλασιαστουν οι ανεργοι που θα παιρνουν επιδομα ανεργιας ενω τα ταμεια θα καταρρευσουν απο την μειωση των εισφορων;;;

Απορω πως μπορεις να βγαζεις τετοιο μισος για συνταξιουχους ΔΥ και αλλες εργασιακες ομαδες;;; Τι ειδους χριστιανικο πνευμα ειναι αυτο δεν θα το καταλαβω..........Ελεος πια!!
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby yiannis » Fri Oct 12, 2012 1:21 am

40palikj wrote:
eternity wrote:
40palikj wrote:δεν θα σε καταλαβει κανενας ΔΥ, κανενας συνταξιουχος, κανενας φουρναρης.....

το δογμα του σοκ ειναι εδω.....στοχοποιεις οπως παντα καποια ομαδα. Φταινε οι αλλοι οχι εγω........

οχι. ειναι η αληθεια. ποιοι εχουν εισοδημα βρεξει χιονισει;
αυτοι που πληρωνονται απο το δημοσιο, δηλαδη απαντες ΔΥ και φυσικα οι συνταξιουχοι και μερικες οχι πολλες, κατηγοριες ιδιωτων που τα βγαζουν περα ανετα οπως προποτζιδικα, φουρνοι και μερικα ακομα.
θελεις να στο αποδειξω;
ας βγει ο πρωθυπουργος να πει λογω κρισης ρε παιδια, τον επομενο μηνα δεν θα πληρωθειτε ...
σε 1 ωρα μεσα θα καιγεται το συμπαν. εκατομμυρια ιδιωτικοι υπαλληλοι ειναι ή απληρωτοι ή μερικως πληρωμενοι και δεν ανοιγει ρουθουνι !!!

σε ξενο πισινο 10 βουρδουλιες δεν πονανε και τοσο πολυ, αλλα στον δικο μου/σου πισινο, μια βουρδουλια ειναι φοβερα επιπονη !

Δεν είναι καθόλου έτσι.
Τυχαίνει να έχω συγγενή φούρναρη και απο την αρχή της κρίσης έχει σακατευτεί. Σκέφτεσαι ότι ότι και να γίνει ο κόσμος θα πάρει ψωμί. Ο φούρνος όμως δεν βγάζει λεφτά από το ψωμί. Βγάζει από τα κουλουράκια τα γάλατα τυρόπιτες και όλα τα συναφή, τα οποία ο κόσμος έχει κόψει με αποτέλεσμα οι φούρνοι να υποφέρουν. Μην μιλάμε για πράγματα που δεν ξέρουμε μόνο και μόνο επειδή υποθέτουμε.
yiannis

Unread postby αννα » Fri Oct 12, 2012 1:26 am

40palikj wrote:
eternity wrote:
40palikj wrote:δεν θα σε καταλαβει κανενας ΔΥ, κανενας συνταξιουχος, κανενας φουρναρης.....

το δογμα του σοκ ειναι εδω.....στοχοποιεις οπως παντα καποια ομαδα. Φταινε οι αλλοι οχι εγω........

οχι. ειναι η αληθεια. ποιοι εχουν εισοδημα βρεξει χιονισει;
θελεις να στο αποδειξω;

έτσι είναι! εδώ δε σε καταλαβαίνουν οι δικοί σου άνθρωποι...έχουμε ξεφύγει τόσο πολύ που πολλοί νιώθουν κρυφή ικανοποίηση για τις δυσκολίες που περνάς γιατί κάποτε ήσουν σε καλύτερη οικονομική κατάσταση απο αυτούς......αλλά είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι...έτσι νομίζουμε.....
αννα

Unread postby eternity » Fri Oct 12, 2012 1:27 am

grypas wrote:Όχι, όλη συζήτηση ξεκίνησε απο το πόσο εγωιστικα βλέπουμε το χρόνο εκπλήρωσης των προφητειων. Κρίνουμε εξ´ ίδιων τα αλλότρια. Αν το δω εγωιστικα, για μένα προσωπικά θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει 2 χρόνια πριν. Και αντίστοιχα για σένα ίσως σε 2 χρόνια απο τώρα. Το θέμα είναι εφόσον σκεφτόμαστε χριστιανικά εδώ μέσα να βλέπουμε πρώτα τον διπλανό και μετα τον εαυτο μας. Σορρυ για το κήρυγμα, πάω να φάω τα μακαρόνια μου κι εγω :lol: κι έχει ο Θεός .

Ετσι ειναι οπως το γραφεις Γρυπα....

Θελουμε και γεγονοτα τρομαρα μας! αλλα να ψοφισει πρωτα η κατσικα του γειτονα...... .
Μας αλλαξε η κριση! Δδαχτηκαμε πλεον και μετανοησαμε και ειμαστε ετοιμοι τωρα για τα γεγονοτα αφου ομως πρωτα δουμε το σπιτι του γειτονα καμμενο και την κατσικα του ψοφια....Πρωτα ο αδερφος ολα κι ολα!
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby yiannis » Fri Oct 12, 2012 1:28 am

grypas wrote:Όχι, όλη συζήτηση ξεκίνησε απο το πόσο εγωιστικα βλέπουμε το χρόνο εκπλήρωσης των προφητειων. Κρίνουμε εξ´ ίδιων τα αλλότρια. Αν το δω εγωιστικα, για μένα προσωπικά θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει 2 χρόνια πριν. Και αντίστοιχα για σένα ίσως σε 2 χρόνια απο τώρα. Το θέμα είναι εφόσον σκεφτόμαστε χριστιανικά εδώ μέσα να βλέπουμε πρώτα τον διπλανό και μετα τον εαυτο μας. Σορρυ για το κήρυγμα, πάω να φάω τα μακαρόνια μου κι εγω :lol: κι έχει ο Θεός .

:lol: :lol: :lol:

Το φόρουμ πρέπει να το μετονομάσουμε σε Ορθόδοξοι μακαρονάδες ή κάτι τέτοιο. Αποτελείται από μέλη με δυό ντουλάπια μακαρόνια στοκ ο καθένας, τουλάχιστον.
:lol: :lol: :lol:
yiannis

Unread postby eternity » Fri Oct 12, 2012 1:29 am

αννα wrote:έτσι είναι! εδώ δε σε καταλαβαίνουν οι δικοί σου άνθρωποι...έχουμε ξεφύγει τόσο πολύ που πολλοί νιώθουν κρυφή ικανοποίηση για τις δυσκολίες που περνάς γιατί κάποτε ήσουν σε καλύτερη οικονομική κατάσταση απο αυτούς......αλλά είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι...έτσι νομίζουμε.....

και νοιωθεις ικανοποιημενος απο τη συμπεριφορα αυτη των δικων σου ανθρωπων?
Αφου την κατακρινεις γιατι την υιοθετεις??????
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby 40palikj » Fri Oct 12, 2012 1:31 am

eternity wrote:
θελεις να στο αποδειξω;

1)δηλ κατα τη γνωμη σου οι συνταξιουχοι δεν θα επρεπε να εχουν συνταξη για την οποια εχουν πληρωσει ολα τα χρονια που εργαζονταν;;;;
2)Τι θα σε ικανοποιησει να απολυσει ολους του ΔΥ;;
3)θα δωσει λυση στο προβλημα σου αν φτασουν στην απολυση 150,000 και 200,000 ΔΥ;;;
4)ή μηπως θα καταρρευσει περαιτερω η αγορα και θα θα διπλασιαστουν οι ανεργοι που θα παιρνουν επιδομα ανεργιας ενω τα ταμεια θα καταρρευσουν απο την μειωση των εισφορων;;;

5)Απορω πως μπορεις να βγαζεις τετοιο μισος για συνταξιουχους ΔΥ και αλλες εργασιακες ομαδες;;; Τι ειδους χριστιανικο πνευμα ειναι αυτο δεν θα το καταλαβω..........Ελεος πια!!

1)ναι πρεπει να εχουν συνταξη οχι ομως μεγαλυτερη απο το μισθο ενος 30αρη που θελει να κανει οικογενεια και να παντρευτει. αυτοι πανω σημερα που εναι τυχεροι και εχουν εργασια ειναι μεταξυ 500-700 ευρω. αν αυτος , ο παραγωγικος, που εχει αναγκη να δημιουργησει εχει απο 500-700 , ο συνταξιουχος πρεπει να ειναι στα 300-500 αντιστοιχα.
2)οχι ολους, τους μισους αρκει. κοιτα ναδεις, αν το παμε ετσι που το λες, ειανι 1.5 μυρριοι ανεργοι , να τους προσλαβει και αυτους το δημοσιο με το ιδιο σκεπτικο
3)θα δωσει λυση στα δημοσιοοικονομιακ του κρατους, πουλ μεγαλη λυση
4)αυτο θα συμβει ετσι και αλλιως, ηδη συμβαινει και τωρα
5)δεν ειναι χριστιανικο θεμα ουτε θεμα μισους. εγω επειδη εισαι καλος χριστιανος, θα περιμενα να υποστηρζιεις να προσληφθουν στο δημοσιο 1.5 μυρρια ανεργοι και να μοιραζονται οι μισθοι αναλογα, αυτο το βρισκω πολυ χριστιανικο, εσυ ;

Θελουμε και γεγονοτα τρομαρα μας! αλλα να ψοφισει πρωτα η κατσικα του γειτονα...... .

η κατσικα του γειτονα να τρωει χορταρι απο το χωραφι το δικο της, οχι εγω να πληρωνω χαρατσι για να πληρωθει ο ΔΥ , τι λετε μωρε; μαζι τα φαγαμε για να τα πληρωσουμε και μαζι; τεσπα....αντε καληνυχτω, σημερα δεν ειχα να πω κατι σοβαρο και ειπα πικροχολιες δεν πειραζει θα ηρεμησω
Last edited by 40palikj on Fri Oct 12, 2012 1:35 am, edited 2 times in total.
Ψευτορωμέικο λίγα τα ψωμιά σου!
40palikj

Unread postby αννα » Fri Oct 12, 2012 1:33 am

eternity wrote:
θελεις να στο αποδειξω;

δηλ κατα τη γνωμη σου οι συνταξιουχοι δεν θα επρεπε να εχουν συνταξη για την οποια εχουν πληρωσει ολα τα χρονια που εργαζονταν;;;;
Τι θα σε ικανοποιησει να απολυσει ολους του ΔΥ;;θα δωσει λυση στο προβλημα σου αν φτασουν στην απολυση 150,000 και 200,000 ΔΥ;;;
ή μηπως θα καταρρευσει περαιτερω η αγορα και θα θα διπλασιαστουν οι ανεργοι που θα παιρνουν επιδομα ανεργιας ενω τα ταμεια θα καταρρευσουν απο την μειωση των εισφορων;;;

Απορω πως μπορεις να βγαζεις τετοιο μισος για συνταξιουχους ΔΥ και αλλες εργασιακες ομαδες;;; Τι ειδους χριστιανικο πνευμα ειναι αυτο δεν θα το καταλαβω..........Ελεος πια!!

αν όμως γίνουν όλα αυτά αγαπητή eternity, ίσως αντιδράσουμε επιτέλους σαν έλληνες και σαν χριστιανοί ορθόδοξοι...προς το παρόν σκ΄λυβουμε το κεφάλι και περιμένουμε...
αννα

Unread postby αννα » Fri Oct 12, 2012 1:37 am

eternity wrote:
αννα wrote:έτσι είναι! εδώ δε σε καταλαβαίνουν οι δικοί σου άνθρωποι...έχουμε ξεφύγει τόσο πολύ που πολλοί νιώθουν κρυφή ικανοποίηση για τις δυσκολίες που περνάς γιατί κάποτε ήσουν σε καλύτερη οικονομική κατάσταση απο αυτούς......αλλά είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι...έτσι νομίζουμε.....

και νοιωθεις ικανοποιημενος απο τη συμπεριφορα αυτη των δικων σου ανθρωπων?
Αφου την κατακρινεις γιατι την υιοθετεις??????

παρεξήγησες...δεν την υιοθετώ, παράπονο εκφράζω...αυτή την άδικη συμπεριφορά τη ζω στο πετσί μου απο πολύ δικό μου άτομο και κάνω υπομονή γιατί εχω εμπιστοσύνη στο Θεό, δύο ανήλικα και έναν υπέροχο σύζυγο που πρέπει να στηρίξω...
αννα

Unread postby yiannis » Fri Oct 12, 2012 1:39 am

40palikj wrote:1)ναι πρεπει να εχουν συνταξη οχι ομως μεγαλυτερη απο το μισθο ενος 30αρη που θελει να κανει οικογενεια και να παντρευτει. αυτοι πανω σημερα που εναι τυχεροι και εχουν εργασια ειναι μεταξυ 500-700 ευρω. αν αυτος , ο παραγωγικος, που εχει αναγκη να δημιουργησει εχει απο 500-700 , ο συνταξιουχος πρεπει να ειναι στα 300-500 αντιστοιχα.
2)οχι ολους, τους μισους αρκει. κοιτα ναδεις, αν το παμε ετσι που το λες, ειανι 1.5 μυρριοι ανεργοι , να τους προσλαβει και αυτους το δημοσιο με το ιδιο σκεπτικο
3)θα δωσει λυση στα δημοσιοοικονομιακ του κρατους, πουλ μεγαλη λυση
4)αυτο θα συμβει ετσι και αλλιως, ηδη συμβαινει και τωρα
5)δεν ειναι χριστιανικο θεμα ουτε θεμα μισους. εγω επειδη εισαι καλος χριστιανος, θα περιμενα να υποστηρζιεις να προσληφθουν στο δημοσιο 1.5 μυρρια ανεργοι και να μοιραζονται οι μισθοι αναλογα, αυτο το βρισκω πολυ χριστιανικο, εσυ ;

η κατσικα του γειτονα να τρωει χορταρι απο το χωραφι το δικο της, οχι εγω να πληρωνω χαρατσι για να πληρωθει ο ΔΥ , τι λετε μωρε; μαζι τα φαγαμε για να τα πληρωσουμε και μαζι; τεσπα....αντε καληνυχτω, σημερα δεν ειχα να πω κατι σοβαρο και ειπα πικροχολιες δεν πειραζει θα ηρεμησω

Αν απολυθούν οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι, δεν θα μείνει ούτε ένα μαγαζί πλέον ανοιχτό. Τα λεφτά κάνουν κύκλο και η αγορά είναι αλυσίδα. Αν δεν έχει ο ένας δεν έχει και ο άλλος. Εδώ τους έκαναν μειώσεις και κλείσανε κάτι χιλιάδες μαγαζιά. Καλώς ή κακώς και με τα λεφτά των δημοσίων κινείται η αγορά. Αν διώξουν τους μισούς θα πεθάνουν άλλοι τόσοι ιδιωτικοί.
Last edited by yiannis on Fri Oct 12, 2012 1:41 am, edited 1 time in total.
yiannis

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ