Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby chris » Fri Oct 12, 2012 2:27 am

Αριστεροί - δεξιοί, ΔΥ - ΙΥ, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Ροκ - Τρεντυ...

Ένας πυλώνας γύρω από τον οποίον υπήρχε μια ευρύτερη στοίχιση ήταν η ορθοδοξία στη Ελλάδα, αλλά πλέον οι άθεοι έχουν αρχίσει να γίνονται πολλοί.

Δεν είναι ο εχθρός ο συνάνθρωπος μας. Καλώς ή κακώς έτσι έμαθαν οι Έλληνες τα προηγούμενα χρόνια.
Συνήθως εχθρός είναι ο εαυτός μας και καλώς ή κακώς πρέπει να μάθουμε μια νέα νοοτροπία. Ποιά θα είναι αυτή εξαρτάται από εμάς και από καμιά τρόικα, εσ. ή εξ.
chris

Unread postby dimitris » Fri Oct 12, 2012 2:28 am

.
Last edited by dimitris on Sun Aug 04, 2013 3:27 am, edited 1 time in total.
dimitris

Unread postby aggelos88 » Fri Oct 12, 2012 2:29 am

dimitris wrote:
τα κλεμμένα ποιων αλλων;

Τα κλεμμενα των φοροφυγαδων φιλε μου, οι φοροφυγαδες κατεστρεψαν την Ελλαδα και τα ταμεια και οχι οι ΔΥ
aggelos88

Unread postby αννα » Fri Oct 12, 2012 2:31 am

chris wrote:Αριστεροί - δεξιοί, ΔΥ - ΙΥ, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Ροκ - Τρεντυ...

Ένας πυλώνας γύρω από τον οποίον υπήρχε μια ευρύτερη στοίχιση ήταν η ορθοδοξία στη Ελλάδα, αλλά πλέον οι άθεοι έχουν αρχίσει να γίνονται πολλοί.

Δεν είναι ο εχθρός ο συνάνθρωπος μας. Καλώς ή κακώς έτσι έμαθαν οι Έλληνες τα προηγούμενα χρόνια.
Συνήθως εχθρός είναι ο εαυτός μας και καλώς ή κακώς πρέπει να μάθουμε μια νέα νοοτροπία. Ποιά θα είναι αυτή εξαρτάται από εμάς και από καμιά τρόικα, εσ. ή εξ.

α γειά σου....εύχομαι όταν το καταλάβουμε όλοι αυτό να μην είναι ήδη πολύ αργά.....
αννα

Unread postby aggelos88 » Fri Oct 12, 2012 2:32 am

αννα wrote:aggele 88 το θέμα δεν είναι ποιοί έχουν τα λεφτά δίκαια ή άδικα, το θέμα είναι οτι αυτοί που τα έχουν δεν μπορούν να καταλάβουν αυτούς που έχουν άδειο στομάχι.... το πέρασα πριν απο καιρό....συμπονούσα αλλά δεν το ζούσα.....είναι μεγάλη η διαφορά....τώρα που το ζω απλά αντιλαμβάνομαι οτι αυτοί που δεν πεινάνε ,δεν μπορούν να με καταλάβουν......η ελεημοσύνη δεν είναι λύση...η πείνα είναι κακός σύμβουλος......και όταν πεινάνε τα παιδιά σου ελπίζεις πια μόνο στο Θεό να φέρει δικαιοσύνη κατά την κρίση Του

Δεν αντιλεγω αλλα μην χτυπαμε μια ομαδα ανθρωπων χωρις να ξερουμε, ελα να σου δειξω συνταξιουχους που δεν εχουν ουτε τα φαρμακα τους να πληρωσουν οχι να φανε.
Αυτοι που μας εφτασαν εδω ειναι γνωστοι, ο Ανδρεας Παπανδρεου με τα δανεια και οι φοροφυγαδες
aggelos88

Unread postby dimitris » Fri Oct 12, 2012 2:35 am

.
Last edited by dimitris on Sun Aug 04, 2013 3:28 am, edited 1 time in total.
dimitris

Unread postby αννα » Fri Oct 12, 2012 2:40 am

aggelos88 wrote:
αννα wrote:aggele 88 το θέμα δεν είναι ποιοί έχουν τα λεφτά δίκαια ή άδικα, το θέμα είναι οτι αυτοί που τα έχουν δεν μπορούν να καταλάβουν αυτούς που έχουν άδειο στομάχι.... το πέρασα πριν απο καιρό....συμπονούσα αλλά δεν το ζούσα.....είναι μεγάλη η διαφορά....τώρα που το ζω απλά αντιλαμβάνομαι οτι αυτοί που δεν πεινάνε ,δεν μπορούν να με καταλάβουν......η ελεημοσύνη δεν είναι λύση...η πείνα είναι κακός σύμβουλος......και όταν πεινάνε τα παιδιά σου ελπίζεις πια μόνο στο Θεό να φέρει δικαιοσύνη κατά την κρίση Του

Δεν αντιλεγω αλλα μην χτυπαμε μια ομαδα ανθρωπων χωρις να ξερουμε, ελα να σου δειξω συνταξιουχους που δεν εχουν ουτε τα φαρμακα τους να πληρωσουν οχι να φανε.
Αυτοι που μας εφτασαν εδω ειναι γνωστοι, ο Ανδρεας Παπανδρεου με τα δανεια και οι φοροφυγαδες

aggele88,έλα να σου πω εγώ που είχα μια μικρή ιδιωτική επιχείρηση και έβγαζα με πολύ δουλειά 3500 ευρώ και πλήρωνα τις υποχρεώσεις μου,και με φεσώσανε κάτι ΔΥ και κάτι συνταξιούχοι και ΙΥ και τώρα καλούμαι να ζήσω με τα 600 ευρώ του άντρα μου.....απο τη δουλειά του! ο καθένας μας έχει να πει μια ιστορία και ο καθένας έχει δίκιο απο την πλευρά του... αν το πάμε έτσι και τον ΓΑΠ εμείς τον ψηφίσαμε.....όλοι φταίμε αλλά σίγουρα δεν τα φάγαμε όλοι......!Καλή δύναμη γιατί θα τη χρειαστούμε όλοι και πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αλλυλέγγυοι αλλιώς......
αννα

Unread postby aggelos88 » Fri Oct 12, 2012 2:44 am

dimitris wrote:Επαναλαμβάνω το ερώτημα μου aggelos88,
Έχεις να καταγγείλεις συγκεκριμένη επαγγελματική ομάδα ή όλοι οι άλλοι εκτός ΔΥ;

Δεν υπαρχει συγκεκριμενη ομαδα, υπαρχουν φοροφυγαδες απο διαφορα επαγγελματα αλλα στους φοροφυγαδες δεν
μπορεις να βαλεις μεσα τους ΔΥ γιατι αυτα που περνουν ειναι γνωστα και οι φοροι τους ειναι σωστοι.
Δεν δημιουργησαν αυτοι τις μαυρες τρυπες στα ταμεια, αδικα τους κατηγορουμε και σημερα ειναι αυτοι που παλι
χανουν τους μισθους τους και τις συνταξεις τους χωρις να φταινε για κατι.

Φυσικα και δεν τους υποστηριζω ολους γιατι πολλοι απο αυτους ειναι κομματοσκυλα που μπηκαν σε θεσεις κλειδια
λουφαροντας και παιρνοντας μισθους που δεν τους αξιζουν, αλλα μην τους παιρνει ολους η μπορα υπαρχουν και ΔΥ που
προσφεραν πραγματικο εργο στο κρατος οπως π.χ. οι υπαλληλοι της ΔΕΗ,οι πιλοτοι μας κ.α.

Και μην μπερδευτουμε δεν ειμαι ΔΥ ανεργος ειμαι αλλα βλεπω αυτους που κλεβουν το κρατος καθε μερα με τα ματια μου
να μην κοβουν αποδειξεις και εμεις να μην τις ζητουμε.Μετα κλαιγομαστε γιατι φτασαμε σε αυτη την κατασταση και ψαχνουμε
να βρουμε αποδιοπομπαιο τραγο
aggelos88

Unread postby dimitris » Fri Oct 12, 2012 2:48 am

.
Last edited by dimitris on Sun Aug 04, 2013 3:29 am, edited 1 time in total.
dimitris

Unread postby aggelos88 » Fri Oct 12, 2012 2:56 am

αννα wrote:
aggelos88 wrote:

aggele88,έλα να σου πω εγώ που είχα μια μικρή ιδιωτική επιχείρηση και έβγαζα με πολύ δουλειά 3500 ευρώ και πλήρωνα τις υποχρεώσεις μου,και με φεσώσανε κάτι ΔΥ και κάτι συνταξιούχοι και ΙΥ και τώρα καλούμαι να ζήσω με τα 600 ευρώ του άντρα μου.....απο τη δουλειά του! ο καθένας μας έχει να πει μια ιστορία και ο καθένας έχει δίκιο απο την πλευρά του... αν το πάμε έτσι και τον ΓΑΠ εμείς τον ψηφίσαμε.....όλοι φταίμε αλλά σίγουρα δεν τα φάγαμε όλοι......!Καλή δύναμη γιατί θα τη χρειαστούμε όλοι και πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αλλυλέγγυοι αλλιώς......

Αυτο ειναι το προβλημα της δημοκρατιας γιατι οποιος και να βγει δεν θα κανει τις μεταρυθμισεις που πρεπει να κανει αλλα θα κανει αυτο που πρεπει για να μην χασει τους ψηφους ακομα κι αν ειναι επιζημιο για την χωρα.
Ετσι φτασαμε στα δανεια του Ανδρεα και το γνωστο Τσοβολα δωστα ολα, ελα ομως που καποτε ερχεται η ωρα να τα πληρωσεις πισω.

Τωρα οσων αφορα την επιχειρηση σου και το φεσωμα ειναι αλληλενδετο με τις μειωσεις των μισθων στους συνταξιουχους και τους ΔΥ, ειναι μια αλυσιδα αν κοψουν τον μισθο σε εναν αυτο θα επηρεασει και τον αλλο.
Αυτα τα μετρα παγωσαν την αγορα, αντι να μας βοηθησουν μας εχωσαν βαθυτερα στον βουρκο.Και το ηξεραν οτι θα γινει ετσι, δεν χρειαζεται να εισαι οικονομολογος για να το καταλαβεις ο στοχος ηταν ενας εξ αρχης
να χτυπησουν τον ελληνικο λαο και δεν ειναι τυχαιο οτι ολα ξεκινησαν με τον ΓΑΠ και τα ψευτικα στοιχεια που δηλωσε ωστε να μας βαλει στο ΔΝΤ
aggelos88

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ