Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby supergeorge » Wed Feb 29, 2012 9:28 pm

nick_the_greek wrote:
marjory wrote:Το ζητούμενο είναι να υπερισχύσουν στην επόμενη Βουλή οι αντιμνημονιακοί βουλευτές [στο σύνολό τους] από τους μνημονιακούς.
[Αυτά πάντα ΕΑΝ γίνουν εκλογές....]

συμφωνώ.

Και γω συμφωνω για τους αντιμνημονιακους ,,,\
ελα ομως και κατι αλλοι που σχιζονταν ως αντιμνημονιακοι εκαναν τα ακρως αντιθετα.
Δεν τους πιστευω προσωπικα.
Ειδικα οσοι ηταν στη βουλη για χρονια και εδειξαν αποτομα τον πατριωτισμο τους ενω σε αλλα γυρνουσαν το κεφαλι στα διπλα και καναν οτι δεν καταλαβαιναν γιατι ηταν δικοι τους.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.
supergeorge

Unread postby nick_the_greek » Wed Feb 29, 2012 9:37 pm

Λέει κάποιος κατι καλό. λέμε ωραία. Αξίζει να προσέξουμε την περίπτωση του. Αν μάλιστα υπάρχει σύμπτωση λόγων και πράξεων τότε μπορούμε να είμαστε σχετικά σίγουροι για το ποιόν και τις βαθύτερες επιδιώξεις του ανθρώπου. Έτσι λοιπόν, για μένα, η πρώτη αίσθηση που έχω είναι θετική. Δεν πετάω όμως στα σύννεφα (γιατί έχω κακό προηγούμενο με τέτοιους αυθορμητισμούς) και περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί το πράγμα.

Πάντως, αυτός ο Μανώλης δεν μου πολυ γεμίζει το μάτι. Είδα διχαστικές δηλωσεις του (όντας στο νέο κόμμα), για τα κόμματα της αριστεράς-δεξιάς και αυτό δεν μου πολυάρεσε. Μπορεί να κάνω και λάθος όμως.
nick_the_greek

Unread postby supergeorge » Wed Feb 29, 2012 9:44 pm

nick_the_greek wrote:Λέει κάποιος κατι καλό. λέμε ωραία. Αξίζει να προσέξουμε την περίπτωση του. Αν μάλιστα υπάρχει σύμπτωση λόγων και πράξεων τότε μπορούμε να είμαστε σχετικά σίγουροι για το ποιόν και τις βαθύτερες επιδιώξεις του ανθρώπου. Έτσι λοιπόν, για μένα, η πρώτη αίσθηση που έχω είναι θετική. Δεν πετάω όμως στα σύννεφα (γιατί έχω κακό προηγούμενο με τέτοιους αυθορμητισμούς) και περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί το πράγμα.

Πάντως, αυτός ο Μανώλης δεν μου πολυ γεμίζει το μάτι. Είδα διχαστικές δηλωσεις του (όντας στο νέο κόμμα), για τα κόμματα της αριστεράς-δεξιάς και αυτό δεν μου πολυάρεσε. Μπορεί να κάνω και λάθος όμως.

Μαλλον δεν κανεις λαθος.....
supergeorge

Unread postby marjory » Wed Feb 29, 2012 9:45 pm

Μην ξεχνάτε το ενδεχόμενο να προπαγανδίζουν εναντίον του Καμμένου, τόσον οι πρώην "σύντροφοί" του της ΝΔ, όσο και οι αριστερίζοντες, καθόσον μέσα σε μόλις μια εβδομάδα έχει τραβήξει την προσοχή πολύ κόσμου.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δύσκολα θα έπαιρνε κάποιος την απόφαση να δημιουργήσει κόμμα αντιμνημονιακό προκειμένου να μαζέψει ψήφους και μετά την είσοδό του στην Βουλή να κάνει τα ακριβώς αντίθετα [ο συγκεκριμένος έχει 5 παιδιά... δεν θα έπαιζε με την ζωή τους]
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby Εφραίμ » Thu Mar 01, 2012 1:13 am

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... EmJqc3ho8#!
Εφραίμ

Unread postby NEKTARIOS » Thu Mar 01, 2012 12:20 pm

Επειδή πολλοί είναι επιφυλακτικοί με τους διάφορους αντιμημονιακούς που έχουν βγει τώρα τελευταία
(Καμμένος,Ψωμιάδης,Κατσέλη) να πω και εγώ τη γνώμη μου ότι και εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός με όλους .
Απλά επειδή αν γίνουν εκλογές πρέπει κάποιον να ψηφίσω (για μένα μιλάω και μόνο) και επειδή δεν θέλω η ψήφος μου να πάει χαμένη θα την ρίξω σε αυτόν που κατά την γνώμη μου ειναι οπωσδήποτε κατά του μνημονίου ,θα είναι πατριώτης και χριστιανός .
Και οπωσδήποτε μαύρο σε ΝΔ, Πασόκ .ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!!
Οποιος Ελληνας ψηφίσει ΝΔ,Πασόκ για μένα θέλει τουφέκισμα μαζί με όλα αυτά τα λαμόγια.
ψαλλώ τω θεώ μου έως υπάρχω...
NEKTARIOS

Unread postby Pater_Familias » Thu Mar 01, 2012 12:57 pm

NEKTARIOS wrote:Επειδή πολλοί είναι επιφυλακτικοί με τους διάφορους αντιμημονιακούς που έχουν βγει τώρα τελευταία
(Καμμένος,Ψωμιάδης,Κατσέλη) να πω και εγώ τη γνώμη μου ότι και εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός με όλους .
Απλά επειδή αν γίνουν εκλογές πρέπει κάποιον να ψηφίσω (για μένα μιλάω και μόνο) και επειδή δεν θέλω η ψήφος μου να πάει χαμένη θα την ρίξω σε αυτόν που κατά την γνώμη μου ειναι οπωσδήποτε κατά του μνημονίου ,θα είναι πατριώτης και χριστιανός .
Και οπωσδήποτε μαύρο σε ΝΔ, Πασόκ .ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!!
Οποιος Ελληνας ψηφίσει ΝΔ,Πασόκ για μένα θέλει τουφέκισμα μαζί με όλα αυτά τα λαμόγια.

ΜΗ πολιτικοποιούμε τα πράγματα. Δεν είμαστε σε πολιτικό φόρουμ και καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς. Πιθανά να έχεις δίκιο Νεκτάριε ως προς τα πολιτικα κίνητρα των πονηρών αλλά για τα "τουφεκίσματα" και άλλα άσε να κρίνει η ιστορία και η εξέλιξη των γεγονότων. Με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, δίνουμε αφορμή να μας κατηγορήσουν και να χαλάσουν ότι καλό έχουμε ΄δωσει.
Pater_Familias

Unread postby nick_the_greek » Thu Mar 01, 2012 1:59 pm

Η σημερινή συνέντευξη του Καμένου στους Χατζηνικολάου, Δελατόλα στον REAL fm.

nick_the_greek

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Thu Mar 01, 2012 2:25 pm

Μεγάλη δημοσκόπηση του the-true-here.blogspot.com για τις επόμενες εκλογές!

Πάρτε μέρος στη δημοσκόπηση για να δείτε τα αποτελέσματα...Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα!!! :shock:
Mannlicher-Schönauer

Unread postby NEKTARIOS » Thu Mar 01, 2012 2:30 pm

Πανικός στη ΝΔ από μυστικές δημοσκοπήσεις.

ψαλλώ τω θεώ μου έως υπάρχω...
NEKTARIOS

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ