http://ardin-rixi.gr/archives/197232
Ο εξευτελισμός επιτείνεται
Hellas_2020 wrote:Μιλώντας με Αγρότες στα μπλόκα, δεν υπαρχει ο ξεσηκωμός που γίνεται. Δεν έχει προηγούμενο. Ουτε επι Σημίτη στα μεγάλα μπλόκα του 96 δεν ήταν ετσι το κλίμα. Προβλέπω να πέφτει μεσα στο μήνα η κυβέρνηση.
Αμήν.
Hellas_2020 wrote:Μιλώντας με Αγρότες στα μπλόκα, δεν υπαρχει ο ξεσηκωμός που γίνεται. Δεν έχει προηγούμενο. Ουτε επι Σημίτη στα μεγάλα μπλόκα του 96 δεν ήταν ετσι το κλίμα. Προβλέπω να πέφτει μεσα στο μήνα η κυβέρνηση.
Αμήν.
40palikj wrote:καταλαβετε το, δεν δυνομεθα να πραξουμε πολτικη οικονομικη, εσωτερικη , εξωτερικη ή ο,τι ειδους πολιτικη υπαρχει, οταν ζηταμε - παρακαλαμε - στα τεσσερα που λαλουσε ο καμμενος, δανεικα και ευρω. εθνικη πολιτικη κανεις μονο με εθνικο νομισμα.
ειναι το νομισμα που φταιει 'ηλιθιε', τι δεν καταλαβαινεις;
Hellas_2020 wrote:Μην μου λες εμένα σαράντα παλικάρια για νόμισμα... Οχι σε εμένα. Που απο το 1992 στο δημοψήφισμα των Άγγλων και μετα είμαι κάθετος κατα της ένταξης της χώρας μας στην Ευρωζώνη. Όσοι ψήφισαν μνημονιακά κόμματα ας κάνουν την αυτοκριτική τους. Εσείς τους βγάλατε, εσείς τους δώσατε το πιλοτήριο της χώρας.
Ευρώ και ξερό ψωμι όπως πολυ σωστά λέει ο Alexander.
Λούσιμο λοιπόν τωρα.
Επιβίωση. Στα κάγκελα ναι... Επειδη άρχισε να καίγεται το δικό σου σπίτι, αλλα τόσα χρόνια η φωτιά έχει κάψει χιλιάδες αλλα σπίτια... Χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν. Χιλιάδες μετανάστευσαν. Εγω με τους αγρότες είμαι. Και με την Θ.13 είμαι. Και με τους γραβατακηδες είμαι. Αλλα λυπάμαι που το λεω, οι περισσότεροι συγκυριακά διαμαρτύρονται...
Και ναι, θα γινει οικουμενική και ελπίζω μετα να ανεβεί ο στρατός η ένας αληθινός πατριώτης επάνω. Να τα διαλυςει Ολα, να τα ξεκινήσει απο την αρχη, να μας βγάλει απο την Ευρωζώνη. Αν εχω αντέξει να είμαι ακόμα στη χώρα. Γιατι με τρία πτυχία δεν εχω καταδειχτεί να προσκυνήσω κανέναν εδω μεσα. Και φυςικα καθώς η αξιοκρατία ειναι το πρωτο μέλημα των κομμάτων τα τελευταια 100 χρόνια και βάλε, καταλαβαίνεις ότι εχω εξαςφαλιςμενο Το μελλον μου στην Ελλαδιτσα... Όμως, ποσο ακόμα να χρωστάω και να περιμένω να αλλάξει κατι?
Ερχεται ραγδαία επιδείνωση. Έρχονται αναταραχές (προσοχή σε αυτές γιατι κάποιες θα ειναι υποκινούμενες). Ο Τσιπρας θα παραιτηθεί και θα γινει οικουμενική. Η Ευρώπη μας έχει τελειωμένους, σιγα σιγα θα αρχίσει να ξανα φαίνεται αυτο. Φοβάμαι μόνο μήπως κάποιο ανεξέλεγκτο γεγονός στην ευρύτερη περιοχή μας ανατρέψει ολα τα παραπάνω...
Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests