Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby foteini » Fri Jan 29, 2016 1:30 am

alexandergreek wrote:
Hellas_2020 wrote:Μην μου λες εμένα σαράντα παλικάρια για νόμισμα... Οχι σε εμένα. Που απο το 1992 στο δημοψήφισμα των Άγγλων και μετα είμαι κάθετος κατα της ένταξης της χώρας μας στην Ευρωζώνη. Όσοι ψήφισαν μνημονιακά κόμματα ας κάνουν την αυτοκριτική τους. Εσείς τους βγάλατε, εσείς τους δώσατε το πιλοτήριο της χώρας.
Ευρώ και ξερό ψωμι όπως πολυ σωστά λέει ο Alexander.
Λούσιμο λοιπόν τωρα.
Επιβίωση. Στα κάγκελα ναι... Επειδη άρχισε να καίγεται το δικό σου σπίτι, αλλα τόσα χρόνια η φωτιά έχει κάψει χιλιάδες αλλα σπίτια... Χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν. Χιλιάδες μετανάστευσαν. Εγω με τους αγρότες είμαι. Και με την Θ.13 είμαι. Και με τους γραβατακηδες είμαι. Αλλα λυπάμαι που το λεω, οι περισσότεροι συγκυριακά διαμαρτύρονται...
Και ναι, θα γινει οικουμενική και ελπίζω μετα να ανεβεί ο στρατός η ένας αληθινός πατριώτης επάνω. Να τα διαλυςει Ολα, να τα ξεκινήσει απο την αρχη, να μας βγάλει απο την Ευρωζώνη. Αν εχω αντέξει να είμαι ακόμα στη χώρα. Γιατι με τρία πτυχία δεν εχω καταδειχτεί να προσκυνήσω κανέναν εδω μεσα. Και φυςικα καθώς η αξιοκρατία ειναι το πρωτο μέλημα των κομμάτων τα τελευταια 100 χρόνια και βάλε, καταλαβαίνεις ότι εχω εξαςφαλιςμενο Το μελλον μου στην Ελλαδιτσα... Όμως, ποσο ακόμα να χρωστάω και να περιμένω να αλλάξει κατι?
Ερχεται ραγδαία επιδείνωση. Έρχονται αναταραχές (προσοχή σε αυτές γιατι κάποιες θα ειναι υποκινούμενες). Ο Τσιπρας θα παραιτηθεί και θα γινει οικουμενική. Η Ευρώπη μας έχει τελειωμένους, σιγα σιγα θα αρχίσει να ξανα φαίνεται αυτο. Φοβάμαι μόνο μήπως κάποιο ανεξέλεγκτο γεγονός στην ευρύτερη περιοχή μας ανατρέψει ολα τα παραπάνω...

Πες τα ανθρωπε του Θεου!

Οι αγροτες μας που ξεσηκωθηκαν... οι Μηχανικοι... οι Δικηγοροι... ολες οι Καστες, μολις τους αγγιξαν τα μετρα, τοτε φιλοτιμηθηκαν.

ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ, ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΗΣ.

Δεν ειναι αυτο φιλοπατρια.
Δεν ειναι αυτο αλληλεγγυη,
Δεν ειναι αυτο φιλαδελφία.
Προτιμώ τους "Αγανακτισμένους" που τους έλιωσε το παρακρατος στα χημικα και στο ξυλο. Αυτοι, ναι, ηταν πατριωτες. Οι τωρινοι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ειναι ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ.
ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΟΙ;
Ψηφιζατε για ΕΥΡΩ; Με καθε κοστος;
Υποστειτε το τωρα.
Αλλα να ξερατε - εσεις χαντακωσατε αυτη τη χωρα. Με την αψηφιστη ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ ψηφο σας.
Το εγκλημα σας ήταν ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και οχι "στιγμιαίο λάθος".
Συνειδητα παραδωσατε τα κλειδιά της χώρας.
Συνειδητα προδώσατε το γείτονά σας.

Άι παράτα μας ρε "πατριώτη" Αλέξανδρε!
Τούτη την ώρα που χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο ενότητα, ομόνοια και σύμπνοια, τούτη την ώρα που πρέπει να παρακινούμε ο ένας τον άλλον να ενωθούμε και να οργανωθούμε όσο μπορούμε μαζί με αυτούς που παλεύουν στους δρόμους, όλοι μαζί, δυνατότεροι εναντίον της λαίλαπας που μας μαστίζει, κάτι "πατριώτες" δε χάνουν ευκαιρία να σπείρουν διχόνοια, μνησικακίες, διχασμό και μισος ανάμεσα σε κοινωνικές ομάδες.
Αντί να κοιτάμε μπροστά, σώνει και καλά να κοιτάμε πίσω και να λέμε "βρε τι καλοί και ανοιχτομάτηδες που είμαστε εμείς, όταν οι άλλοι είναι για τον Καιάδα κι ακόμα παραπέρα".
Φτάνει πιά η φαγωμάρα και η εγωπάθεια.
Κοίτα πρώτα με καλό μάτι το διπλανό σου και μετά σώζεις και την Ελλάδα...
foteini

Unread postby Matina » Fri Jan 29, 2016 9:51 am

foteini wrote:
alexandergreek wrote:
Hellas_2020 wrote:Μην μου λες εμένα σαράντα παλικάρια για νόμισμα... Οχι σε εμένα. Που απο το 1992 στο δημοψήφισμα των Άγγλων και μετα είμαι κάθετος κατα της ένταξης της χώρας μας στην Ευρωζώνη. Όσοι ψήφισαν μνημονιακά κόμματα ας κάνουν την αυτοκριτική τους. Εσείς τους βγάλατε, εσείς τους δώσατε το πιλοτήριο της χώρας.
Ευρώ και ξερό ψωμι όπως πολυ σωστά λέει ο Alexander.
Λούσιμο λοιπόν τωρα.
Επιβίωση. Στα κάγκελα ναι... Επειδη άρχισε να καίγεται το δικό σου σπίτι, αλλα τόσα χρόνια η φωτιά έχει κάψει χιλιάδες αλλα σπίτια... Χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν. Χιλιάδες μετανάστευσαν. Εγω με τους αγρότες είμαι. Και με την Θ.13 είμαι. Και με τους γραβατακηδες είμαι. Αλλα λυπάμαι που το λεω, οι περισσότεροι συγκυριακά διαμαρτύρονται...
Και ναι, θα γινει οικουμενική και ελπίζω μετα να ανεβεί ο στρατός η ένας αληθινός πατριώτης επάνω. Να τα διαλυςει Ολα, να τα ξεκινήσει απο την αρχη, να μας βγάλει απο την Ευρωζώνη. Αν εχω αντέξει να είμαι ακόμα στη χώρα. Γιατι με τρία πτυχία δεν εχω καταδειχτεί να προσκυνήσω κανέναν εδω μεσα. Και φυςικα καθώς η αξιοκρατία ειναι το πρωτο μέλημα των κομμάτων τα τελευταια 100 χρόνια και βάλε, καταλαβαίνεις ότι εχω εξαςφαλιςμενο Το μελλον μου στην Ελλαδιτσα... Όμως, ποσο ακόμα να χρωστάω και να περιμένω να αλλάξει κατι?
Ερχεται ραγδαία επιδείνωση. Έρχονται αναταραχές (προσοχή σε αυτές γιατι κάποιες θα ειναι υποκινούμενες). Ο Τσιπρας θα παραιτηθεί και θα γινει οικουμενική. Η Ευρώπη μας έχει τελειωμένους, σιγα σιγα θα αρχίσει να ξανα φαίνεται αυτο. Φοβάμαι μόνο μήπως κάποιο ανεξέλεγκτο γεγονός στην ευρύτερη περιοχή μας ανατρέψει ολα τα παραπάνω...

Πες τα ανθρωπε του Θεου!

Οι αγροτες μας που ξεσηκωθηκαν... οι Μηχανικοι... οι Δικηγοροι... ολες οι Καστες, μολις τους αγγιξαν τα μετρα, τοτε φιλοτιμηθηκαν.

ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ, ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΗΣ.

Δεν ειναι αυτο φιλοπατρια.
Δεν ειναι αυτο αλληλεγγυη,
Δεν ειναι αυτο φιλαδελφία.
Προτιμώ τους "Αγανακτισμένους" που τους έλιωσε το παρακρατος στα χημικα και στο ξυλο. Αυτοι, ναι, ηταν πατριωτες. Οι τωρινοι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ειναι ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ.
ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΟΙ;
Ψηφιζατε για ΕΥΡΩ; Με καθε κοστος;
Υποστειτε το τωρα.
Αλλα να ξερατε - εσεις χαντακωσατε αυτη τη χωρα. Με την αψηφιστη ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ ψηφο σας.
Το εγκλημα σας ήταν ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και οχι "στιγμιαίο λάθος".
Συνειδητα παραδωσατε τα κλειδιά της χώρας.
Συνειδητα προδώσατε το γείτονά σας.

Άι παράτα μας ρε "πατριώτη" Αλέξανδρε!
Τούτη την ώρα που χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο ενότητα, ομόνοια και σύμπνοια, τούτη την ώρα που πρέπει να παρακινούμε ο ένας τον άλλον να ενωθούμε και να οργανωθούμε όσο μπορούμε μαζί με αυτούς που παλεύουν στους δρόμους, όλοι μαζί, δυνατότεροι εναντίον της λαίλαπας που μας μαστίζει, κάτι "πατριώτες" δε χάνουν ευκαιρία να σπείρουν διχόνοια, μνησικακίες, διχασμό και μισος ανάμεσα σε κοινωνικές ομάδες.
Αντί να κοιτάμε μπροστά, σώνει και καλά να κοιτάμε πίσω και να λέμε "βρε τι καλοί και ανοιχτομάτηδες που είμαστε εμείς, όταν οι άλλοι είναι για τον Καιάδα κι ακόμα παραπέρα".

Συμφωνώ μαζί σου Φωτεινουλα μου!Όπως άλλωστε αναφέρει και στην Καινή Διαθήκη " είτε ανυστεροβουλα ,είτε με υστεροβουλία ο Λόγος του Θεού διδάσκεται ".Είτε ,λοιπόν, αμυνεσθαι περί παρτης, είτε περί Πατρίς στο τέλος το αποτέλεσμα θα βγει θετικό και όλοι μαζί θα συμβαδισουν με σύμπνοια και ομόνοια.Όλοι πλέον ξεκίνησαν να είναι ενωμένοι κι εμείς κοιτάμε να βγάλουμε από τη μύγα ξιγκι;
Στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι καταιγιστικό όπως ήταν τότε την 25η Μαρτίου.
Γιατί απλά κυλάει μέσα μας ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ κι αυτό δεν αλλάζει.
Αλέξανδρε, αγόρι μου,κάνε μια αυτοκριτική, δεν είναι κακό και βάλε κι έναν καλό λογισμό, οι αρνητικοί μόνο κακό μας προκαλούν.
Καλημέρα!
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby lampros » Fri Jan 29, 2016 11:12 am

40palikj wrote:
Hellas_2020 wrote:Μιλώντας με Αγρότες στα μπλόκα, δεν υπαρχει ο ξεσηκωμός που γίνεται. Δεν έχει προηγούμενο. Ουτε επι Σημίτη στα μεγάλα μπλόκα του 96 δεν ήταν ετσι το κλίμα. Προβλέπω να πέφτει μεσα στο μήνα η κυβέρνηση.
Αμήν.

ας γελασω....ναι θα πεσει. ξερεις τι θα ερθει μετα; εκλογες και συγκηβενρηση συριζα νδ, νδ συριζα αναλογα το ποιος θα ειναι πρωτος και μετα να δει το ματι σου γκολ και ξυλο μιλαμε για πολυ γκολ και για πολυ ξυλο. καταλαβετε το, δεν δυνομεθα να πραξουμε πολτικη οικονομικη, εσωτερικη , εξωτερικη ή ο,τι ειδους πολιτικη υπαρχει, οταν ζηταμε - παρακαλαμε - στα τεσσερα που λαλουσε ο καμμενος, δανεικα και ευρω. εθνικη πολιτικη κανεις μονο με εθνικο νομισμα.
ειναι το νομισμα που φταιει 'ηλιθιε', τι δεν καταλαβαινεις;

Στις προηγούμενες δεκαετίες 80 και 90 που αυξάνονταν τα χρέη της Ελλάδας ραγδαία και είχαμε πάρει τον κατήφορο με σήψη , διαφθορά και ηθική παρακμή , τι να έφταιγε?
lampros

Μνημονιακή Υποδούλωση

Unread postby alexandergreek » Fri Jan 29, 2016 11:21 am

Φιλοι μου, οσοι στηριξαν (με την ψηφο ή την αποχή τους) αυτες τις κυβερνησεις εχουν τεραστιες ευθυνες.
Πηραν στο λαιμο τους το γειτονα.

Ολο το λαο.

Πετροβολήστε τον καθρεφτη.

(τυχόν προσωπικές επιθέσεις πλέον θα αναφέρονται στους Διαχειριστές
Αυτο το θρασυδειλο bullying με δημοσιες προσωπικες επιθεσεις πισω απο ανωνυμα προφιλ ("Χριστιανικά" παντα) πρέπει να παταχθεί. Είναι μερος της γενικότερης ασυδοσίας που δέρνει αυτη τη χωρα.
Και αποδεικτικό του ήθους τους...)
alexandergreek

Unread postby marjory » Fri Jan 29, 2016 11:22 am

foteini wrote:Άι παράτα μας ρε "πατριώτη" Αλέξανδρε!

+100000000
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby alexandergreek » Fri Jan 29, 2016 11:31 am

Εχω αναφερει στους Διαχειριστες την κακομεταχειριση που μου γινεται απο μελη του forum με αγενεις προσωπικες αναφορες που ξεφευγουν τα ορια της νομιμης κριτικης.

Μπορω κι εγω ξερετε να μιλαω σε επιπεδο καφενειου, αλλα επιλεγω να μη το κανω. Δεν ειναι μαγκια, ειναι αποδειξη αδυναμιας.

Περιμενω απο τους Διαχειριστες να με προστατεψουν, ως υπευθυνοι και ως Χριστιανοι.
Βαλλεται η προσωπικοτητα μου.
Last edited by alexandergreek on Fri Jan 29, 2016 11:34 am, edited 1 time in total.
alexandergreek

Unread postby marjory » Fri Jan 29, 2016 11:34 am

alexandergreek wrote:Εχω αναφερει την κακομεταχειριση που μου γινεται απο μελη του forum με αγενεις προσωπικες αναφορες που ξεφευγουν τα ορια της νομιμης κριτικης.

Μπορω κι εγω ξερετε να μιλαω σε επιπεδο καφενειου, αλλα επιλεγω να μη το κανω. Δεν ειναι μαγκια, ειναι αποδειξη αδυναμιας.

Περιμενω απο τους Διαχειριστες να με προστατεψουν, ως υπευθυνοι και ως Χριστιανοι.
Βαλλεται η προσωπικοτητα μου.

Ξαναδιάβασε καλά τι έγραψε η Φωτεινή, απαντώντας στο "χριστιανικό" σου ποστ και τα ξαναλέμε.
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby alexandergreek » Fri Jan 29, 2016 11:35 am

Καποιοι ενοχλουνται που ασκω κριτικη στο πολιτικο συστημα.

Αραγε γιατι;

Τι λογους εχουν ;

Ξερω οτι δεν κατελαβαν με τη ΒΙΑ οι κυβερνησεις την εξουσια.
Εμεις οι ΠΟΛΙΤΕΣ οφειλουμε να ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τα λαθη μας. Λαθη που στοιχισαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε αυτη τη χωρα.
Last edited by alexandergreek on Fri Jan 29, 2016 11:39 am, edited 1 time in total.
alexandergreek

Unread postby marjory » Fri Jan 29, 2016 11:38 am

alexandergreek wrote:Καποιοι ενοχλουνται που ασκω κριτικη στο πολιτικο συστημα.

Αραγε γιατι;

Τι λογους εχουν ;

Μάλλον ενοχλούνται για το μίσος και την διχόνοια που αποπνέουν τα τελευταία σου ποστ.
Είπαμε: ξανακοίτα το!!!
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Re: ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΑ και ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΑ

Unread postby alexandergreek » Fri Jan 29, 2016 11:44 am

40palikj wrote:καταλαβετε το, δεν δυνομεθα να πραξουμε πολτικη οικονομικη, εσωτερικη , εξωτερικη ή ο,τι ειδους πολιτικη υπαρχει, οταν ζηταμε - παρακαλαμε - στα τεσσερα που λαλουσε ο καμμενος, δανεικα και ευρω. εθνικη πολιτικη κανεις μονο με εθνικο νομισμα.
ειναι το νομισμα που φταιει 'ηλιθιε', τι δεν καταλαβαινεις;

Εκει ειναι αγαπητε η ουσια, οτι θεωρηθηκε το ΕΥΡΩ ως "ιερη αγελαδα".
Και γενικα η ΕΥΡΩΠΗ... η οποία όμως είναι μια σατανικη, οχι πολιτικη ενωση, και ως ιδεα η ΕΕ δεν αξιζει καμιας υπερασπισης.
alexandergreek

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ