by Τιποτας ο Αιτωλος » Sun Dec 27, 2015 9:10 pm
Α ρε γιδια .....μονο για ψητο αρνι κανετε
http://www.agrinionews.gr/ένα-ακόμα-μεγάλο-σχέδιο-για-το-αγρίνιο/
Γιατί δεν είδαμε ποτέ το Κέντρο Μελετών Γλυπτικής και Περιβάλλοντος του γλύπτη Θόδωρου
...................
«Στην Ελλάδα υπάρχει πολύ μυαλό, αλλά για λόγους κοινωνικοπολιτικούς κάποια πράγματα είναι αδύνατον να γίνουν. Πολλές φορές τα ρίχνουμε στους πολιτικούς αλλά η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις μας και η κοινωνική μας συμπεριφορά προηγούνται και το πληρώνουμε όλοι πολύ ακριβά. Έτσι το πλήρωσα κι εγώ με το συγκεκριμένο θέμα γιατί δεν ήμουν ποτέ με τα λόγια και τις εξαγγελίες. Δυστυχώς αυτό το διπλό σχέδιο για την περιοχή μας φαίνεται ότι δεν θα προχωρήσει παρότι η δική μου στόχευση ήταν πολύ συγκεκριμένη. Θα εντάσσαμε την τέχνη και τη μελέτη για το αστικό περιβάλλον μας σε μια συνεργασία ενός πρότυπου ιδρύματος και του τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου. Αλλά, όπως είπα, κάποια πράγματα στην Ελλάδα είναι σχεδόν αδύνατον να γίνουν»
Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους