casius wrote:agiorgos72 wrote:casius,
εισαι πολυ εριστικος!!! αν νομιζεις οτι το να προσβαλεις οποιον εχει αλλη αποψη απο σενα σε κανει καλυτερο ως προσωπικοτητα, πλανασαι πλανη οικτραν.......
το να λες του αλλου οτι ειναι εκκολαπτομενο φιδι, ε τοτε συγγνωμη αλλα πρεπει να σπευσεις στον παπα Σαββα!
και κατι αλλο.......μην ξεχνας οτι εισαι μελος, οχι διαχειριστης!
το τι θα κανει ο καθενας με τα λαθροορκ, δικαιωμα του....εσυ κανε αυτο που ευχοομαι να σε φωτισει ο θεος!!
Και εσένα τι σε κάνει και σου δίνει το δικαίωμα να δίνεις υποδείξεις και μου λες οτι ειμαι ερριστικός;
Όπως είπες και εσυ δεν εχω το δικαώμα της άποψης;
Και ποιος σε χαρακτηρισε προσωπικα φίδι;
Σε ποιον ιερωμένο θα παω δεν σε αφορα
casius wrote:agiorgos72 wrote:casius,
εισαι πολυ εριστικος!!! αν νομιζεις οτι το να προσβαλεις οποιον εχει αλλη αποψη απο σενα σε κανει καλυτερο ως προσωπικοτητα, πλανασαι πλανη οικτραν.......
το να λες του αλλου οτι ειναι εκκολαπτομενο φιδι, ε τοτε συγγνωμη αλλα πρεπει να σπευσεις στον παπα Σαββα!
και κατι αλλο.......μην ξεχνας οτι εισαι μελος, οχι διαχειριστης!
το τι θα κανει ο καθενας με τα λαθροορκ, δικαιωμα του....εσυ κανε αυτο που ευχοομαι να σε φωτισει ο θεος!!
Και εσένα τι σε κάνει και σου δίνει το δικαίωμα να δίνεις υποδείξεις και μου λες οτι ειμαι ερριστικός;
Όπως είπες και εσυ δεν εχω το δικαώμα της άποψης;
Και ποιος σε χαρακτηρισε προσωπικα φίδι;
Σε ποιον ιερωμένο θα παω δεν σε αφορα
agiorgos72 wrote:θελοντας να το ληξω απο την πλευρα μου, θα ζητησω δημοσια συγνωμη αν στεναχωρησα καποιον και κυριως απο τα μελη που με ξερουν τοσο καιρο τωρα, αλλα και απο τους διαχειριστες αν τους εκανα να νοιωσουν ασχημα.
το τι πιστευει ο καθενας ειναι δικαιωμα του και επισης δικαιωμα του ειναι να το εξωτερικευει με το διαλογο. Ομως οπως πρεπει να σεβομαστε τους αλλους, να σεβονται και οι αλλοι εξισου.
Συγνωμη για ακομα μια φορα τους αδελφους και ληγει εδω.
Ο καλος θεος ας φωτισει απαντες και τελευταιο εμενα τον χειριστο!!
KANENAS wrote:ΟΧΙ δεν ήταν αυτοάμυνα. ΝΑΙ θα μπορούσε να αποφευχθεί ο θάνατος του ορκ αλλά ΓΙΑΤΙ;
Οι συγκεκριμένοι προσπάθησαν να μπουν σε τέσσερα διαφορετικά σπίτια και ήταν και αρκετά υπομονετικοί να περιμένουν να φύγει η αστυνομία ώστε να το ξαναεπιχειρήσουν.
Αν δεν γινόταν ότι έγινε και συνέχιζαν το θεάρεστο έργο τους το θρησκευτικό σας αίσθημα θα ήταν λιγότερο ενοχλημένο; Αν το θύμα δεν ήταν το ορκ αλλά η γριά η ο γέρος ένοικος του επόμενου στόχου τους θα νιώθατε καλύτερα;
Μιλάτε για αυτοδικία και παπακιές λες και μας έχει μείνει κάτι άλλο σε μια χώρα που οι αλλοδαποί έχουν μόνο δικαιώματα και εμείς μόνο υποχρεώσεις.
Σε μια χώρα που όσοι αλλοδαποί παραβάτες συλλαμβάνονται αφήνονται ελεύθεροι με τον νόμο καστανίδη για την αποσυμφόρηση των φυλακών ενώ αν εσείς η εγώ χρωστάτε τρία χιλιάρικα πάτε φυλακή και κατάσχετε η περιουσία σας.
Σε μια χώρα που η αποστολή της αστυνομίας περιορίζετε στην φύλαξη της βοθροελίτ στο να κόβει κλήσεις και στο να δέρνει διαδηλωτές.
Σε μια χώρα που οι αλλοδαποί δικαιούνται δωρεάν υγεία ενώ εσείς και εγώ πρέπει να πληρώνουμε ακόμα και τα φάρμακα και να περιμένουμε να πάρουμε χρήματα από τον ασφαλιστικό μας φορέα σε κάποια άλλη ζωή. Για τους κακοπροαίρετους να ξεκαθαρίσω ότι δεν εννοώ να αφήνεις τον άλλο να πεθάνει επειδή έχει άλλο χρώμα ή θρησκεία. Οι υπόλοιποι πιστεύω ότι καταλαβαίνετε.
ΟΧΙ λοιπόν δεν ήταν αυτοάμυνα ή τουλάχιστον δεν ήταν αυτοάμυνα σαν και αυτή των ορκ που προκειμένου να προστατευτούν σφάζουν επικίνδυνους γέρους και γριές πισθάγκωνα δεμένους.
Όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως χρώματος και θρησκείας έχουν δικαίωμα στην ζωή αλλά σε αυτόν το τόπο εξαιρούνται οι έλληνες και οι χριστιανοί.
Ναι αναγνωρίζω σε όλους το δικαίωμα της άποψης αλλά αναγνωρίστε μου και εμένα το δικαίωμα να νιώθω αηδία.
Styx wrote:
Ώρες ώρες γράφεται ό,τι να 'ναι εδώ μέσα ( φταίνε βέβαια και τα βοθροσάιτ που χειραγωγούν)
Αφαίρεσε ανθρώπινη ζωή ωρέ χριστιανοί ; ΝΑΙ.Ήταν σε νόμιμη άμυνα ; ΟΧΙ .Άμυνα θεωρείται η αντίσταση σε εισβολή σε οικογενειακό άσυλο κι όχι η καταδιώξη με πυροβόλο όπλο που "εκπυρσοκρότησε"
"Ο κατηγορούμενος, φανερά συντετριμμένος για την πράξη του φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει και αποδίδει τους πυροβολισμούς σε εκπυρσοκρότηση του όπλου του όταν καταδιώκοντας τους διαρρήκτες παραπάτησε σε ανάχωμα του δρόμου. "
Και με τον ψυχοπαθή Κασιδιάρη διάβασα τραγικά σχόλια κι αλλού κι εδώ μέσα π.χ "καλά της έκανε γιατί τον προκάλεσε" ανάλογα του τύπου " έφταιγε το θύμα για τον βιασμό γιατί ήταν προκλητικά ντυμένο"
Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests