ΑΠΕΙΛΕΣ

Λειτουργικά ζητήματα για το φόρουμ

ΑΠΕΙΛΕΣ

Unread postby admin » Mon Dec 05, 2011 4:15 pm

Η φάμπρικα ξεκίνησε εκ νέου.

Αυτή την φορά με άλλο όνομα στο ίδιο όμως πνεύμα.

Θα πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό σε κάποιους πως διαδικτυακή συζήτηση και φόρουμ δεν προσδιορίζει πως ο καθείς μπορεί να λέει ότι θέλει και ακόμη περισσότερο να ΑΠΕΙΛΕΙ, δημόσια ή όχι.

Επιτέλους νισάφι , έχω βαρεθεί κάθε λίγο και λιγάκι να λαμβάνω μηνύματα για προσφυγή στην Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος , διερεύνηση του τι είδους φόρουμ είμαστε , μόνο μπράβους δεν με έχουν απειλήσει ακόμη οτι θα στείλουν αλλά πιθανόν να το σκέφτονται.

Τα πράγματα είναι απλά κύριοι εδώ δε λέμε ότι κατεβάζει η κούτρα μας , ακολουθούμε τους κανόνες της Εκκλησίας της Ελλάδος και προσδιορίζουμε την πίστη μας ως Ορθόδοξη Χριστιανική μακριά απο αιρέσεις(Ιεχωβάδες, Πεντηκοστιανούς ή ότι άλλο) ενώ θεωρούμε πως και τα εντός Ορθόδοξης πίστης αμφισβητούμενα ζητήματα θέλουν ΜΕΓΑΛΗ προσοχή.

ΌΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ είναι ξένο σώμα και η δουλειά μας (διαχειριστών και συντονιστών )είναι να του δείξουμε την πόρτα της εξόδου(υπάρχει και παράθυρο αν επιθυμεί)

Έλληνες
Ορθόδοξοι
Πατριώτες

Μακριά απο εθνικισμούς και υπερβολές που θα βλάψουν εμάς την πίστη μας και την πατρίδα.

Κατανοητό;
Follow orthodoxhpisth on Twitter ,
admin
Site Admin

Re: ΑΠΕΙΛΕΣ

Unread postby marjory » Mon Dec 05, 2011 6:28 pm

Μήπως θα μπορούσαμε να μάθουμε όλοι τι ακριβώς έγινε;;;;
Μπορείς να μας περάσεις το μήνυμα που έλαβες, έτσι σε κοινή θέα, ώστε να πάρουμε μια ιδέα, αλλά και να γίνει και ολίγον ρεζίλι ο συντάξας αυτό;;;;
Πάγια άποψή μου είναι ότι μερικές συμπεριφορές [όχι όλες] πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω, έτσι ώστε να καθίστανται γνωστές...
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Mon Dec 05, 2011 7:10 pm

συμφωνω βγαλτε τα μηνυματα στον αερα.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby zenjt » Mon Dec 05, 2011 10:48 pm

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει γιατί σαν φόρουμ,ούτε λινκ για κατεβάσματα διαθέτει που θα ήταν και ο πρώτος λόγος δίωξης από την Υπηρεσία,ούτε πορνογραφικό ή υβριστικό περιεχόμενο διαθέτει.Μήπως ενοχλούμε κάποια άλλα φόρουμ που περιέχουν ανάμικτες πληροφορίες [αιρετικές και μοντέρνες].Μήπως ενοχλούν οι αλήθειες που δυατυπώνονται εδώ και ένα χρόνο στο Φόρουμ;Στο προηγούμενο Φόρουμ ο επισκέπτης[μη εγγεγραμένο μέλος] είχε πρόσβαση μόνο σε κείμενα και βίντεο.Σκίτσα και φωτογραφίες δεν μπορούσε να δει.Μήπως κάτι από αυτά ενοχλεί;
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Unread postby giorgoseu » Mon Dec 05, 2011 10:48 pm

Κυριέ ελέησον....
Μην ξεχνας οτι έχετε την αγαπή μας, μια πνευματική συντροφιά για τις τούτες δύσκολες μέρες....
Αγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης: Κράτα το νού σου στον Άδη και μην απελπίζεσαι.
giorgoseu

Unread postby PanagiotisKats » Tue Dec 06, 2011 7:03 pm

Aν ο κόσμος σας μισεί, να ξέρετε πως πριν από σας εμένα έχει μισήσει. 19Aν ήσασταν άνθρωποι του κόσμου, ο κόσμος θα σας φερόταν φιλικά. Eπειδή όμως δεν είστε του κόσμου, μα σας ξεχώρισα εγώ από τον κόσμο, γι' αυτό σας μισεί ο κόσμος. 20Nα θυμάστε αυτό που σας είπα, πως δεν υπάρχει δούλος ανώτερος από τον κύριό του.
Aν εμένα με κατέτρεξαν, κι εσάς θα σας κατατρέξουν.
Aν τη διδαχή μου την τήρησαν, και τη δική σας θα την τηρήσουν. 21Aλλά όλα αυτά θα σας τα κάνουν επειδή τιμάτε το όνομά μου, γιατί δεν ξέρουν εκείνον που με απέστειλε. 22Aν δεν είχα έρθει και δεν τους είχα μιλήσει, δε θα τους βάραινε αμαρτία. Mα τώρα δεν έχουν πια προσχήματα για την αμαρτία τους. 23Όποιος μισεί εμένα και τον Πατέρα μου μισεί. 24Aν δεν είχα κάνει ανάμεσά τους τα έργα, τα οποία κανένας άλλος δεν έχει κάνει, δε θα τους καταλογιζόταν αμαρτία. Tώρα όμως και έχουν δει και έχουν μισήσει κι εμένα και τον Πατέρα μου.
Ιω(15,18-15,24)

Εσεις θα την γλυτωσετε???
:lol: :lol: :lol:
PanagiotisKats

Unread postby SPIROS » Sat Dec 10, 2011 11:05 pm

Ποιός μας απειλεί;
SPIROS

Unread postby admin » Sat Dec 10, 2011 11:53 pm

papi wrote:... λοιπόν, μήπως θα έπρεπε να ενημερωθούμε και εμείς; Αν δεν μας αφορούν οι λεπτομέρειες, γιατί γράφτηκε αυτό το γενικόλογο κείμενο πιο πάνω; Οι απειλές ποιους αφορούν και τι λένε;
Περίμενα να απαντήσετε γιατί το έχουν ρωτήσει και άλλοι, αλλά δεν είδα κάποια απάντηση μέχρι τώρα και είπα να το επαναφέρω. Ευχαριστώ.

Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και άλλα που γίνονται και δεν λέγονται.

Κατανοώ την διάθεση σου να μάθεις το τι έχει ακριβώς συμβεί αλλά είμαι υποχρέωμένος όπως δημοσιοποίησα το γεγονός να μην αναφέρω το μέλος διότι αναδιπλώθηκε και εξακολουθεί να είναι κομμάτι της παρέας μας.

Πέραν τουτου θεωρώ πως το μήνυμα ήταν σαφές προς όλους τους καλοθελητές.

Τι περισσότερο θα χρειάζόταν για σένα;
admin
Site Admin

Unread postby yiannis » Sun Dec 11, 2011 12:51 am

papi wrote:Εγώ ούτε καν κατάλαβα πως πρόκειται για μέλος. Το μυαλό μου πήγε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος κλπ όπως αναφέρεις πιο πάνω. Τελικά όπως το περιγράφεις τώρα, το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις από ότι έπρεπε, ενώ θα μπορούσε να λυθεί εσωτερικά μεταξύ σας και να μην υπήρχαν σύννεφα τρομοκρατίας από πάνω μας διότι οι απειλές θα μπορούσαν να αφορούν και όλα τα μέλη είτε μαζί είτε το καθένα ξεχωριστά και άρα θα έπρεπε να προσέχουμε τι γράφουμε.

Συμφωνώ αν κάτι μπορεί να λυθεί με πμ δεν χρειάζεται να δημοσιεύεται γιατί τώρα αιωρούνται υπόνειες για όλους.
yiannis

Unread postby admin » Sun Dec 11, 2011 1:10 am

papi wrote:
admin wrote:
papi wrote:... λοιπόν, μήπως θα έπρεπε να ενημερωθούμε και εμείς; Αν δεν μας αφορούν οι λεπτομέρειες, γιατί γράφτηκε αυτό το γενικόλογο κείμενο πιο πάνω; Οι απειλές ποιους αφορούν και τι λένε;
Περίμενα να απαντήσετε γιατί το έχουν ρωτήσει και άλλοι, αλλά δεν είδα κάποια απάντηση μέχρι τώρα και είπα να το επαναφέρω. Ευχαριστώ.

Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και άλλα που γίνονται και δεν λέγονται.

Κατανοώ την διάθεση σου να μάθεις το τι έχει ακριβώς συμβεί αλλά είμαι υποχρέωμένος όπως δημοσιοποίησα το γεγονός να μην αναφέρω το μέλος διότι αναδιπλώθηκε και εξακολουθεί να είναι κομμάτι της παρέας μας.

Πέραν τουτου θεωρώ πως το μήνυμα ήταν σαφές προς όλους τους καλοθελητές.

Τι περισσότερο θα χρειάζόταν για σένα;

Εγώ ούτε καν κατάλαβα πως πρόκειται για μέλος. Το μυαλό μου πήγε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος κλπ όπως αναφέρεις πιο πάνω. Τελικά όπως το περιγράφεις τώρα, το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις από ότι έπρεπε, ενώ θα μπορούσε να λυθεί εσωτερικά μεταξύ σας και να μην υπήρχαν σύννεφα τρομοκρατίας από πάνω μας διότι οι απειλές θα μπορούσαν να αφορούν και όλα τα μέλη είτε μαζί είτε το καθένα ξεχωριστά και άρα θα έπρεπε να προσέχουμε τι γράφουμε.

Αφου σε ευχαριστήσω για την προτροπή σου να προσέχω τι γράφω θα ήθελα να επιμείνω οτι ο χειρισμός ήταν ο καταλληλότερος.

Όσο για την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε σε δεδομένη χρονική στιγμή η απειλή χρήσης της;

Στην τελική δεν έχω κατανοήσει που είναι η ουσία της τοποθέτησης σου.

admin
Site Admin

Next

Return to Ανακοινώσεις-Κανονισμοί