Ανακοινώσεις

Λειτουργικά ζητήματα για το φόρουμ

Ανακοινώσεις

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Sat Feb 04, 2012 12:35 pm

Καλημέρα!
Κάποια συμμετοχή της τελευταίας στιγμής;
viewtopic.php?f=33&t=382&p=9953#p9953
Mannlicher-Schönauer
 

Re: Ανακοινώσεις

Unread postby akerm » Sat Feb 11, 2012 12:08 pm

Το θέμα : "ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...."
συγχωνεύθηκε στο
" ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ"
akerm
 

Re: Ανακοινώσεις

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Tue Feb 28, 2012 1:14 pm

Σχετικά με τις δημοσιεύσεις που καταλήγουν στον "κάδο ανακύκλωσης" θα θέλαμε να διευκρινήσουμε πως εκεί πηγαίνουν δημοσιεύσεις που είναι εκτός θέματος ή που έχουν ήδη δημοσιευθεί στο σωστό θέμα από άλλα μέλη.Παρακαλούμε πολύ να μην υπάρχει παρεξήγηση ως προς αυτό.Οι μεταφορές και οι αναφορές των διαχειριστών και συντονιστών,γίνονται για να υπάρχει σωστή ταξινόμηση των θεμάτων και για καλύτερη παρακολούθηση του από τον αναγνώστη.Δεν χρειάζεται να παρεξηγείται κανείς,ούτε να συνεχίζει να δημοσιεύει στον κάδο σαν αντίδραση.Κάντε μια μικρή περιήγηση στα θέματα του φόρουμ και πιθανότατα θα βρείτε το καταλληλότερο προς δημοσίευση.Γίνεται πάντα μεγάλη προσπάθεια να μεταφέρονται οι δημοσιεύσεις στο σωστό θέμα.
Προτάσεις για ένα φόρουμ πιο λειτουργικό είναι πάντα ευπρόσδεκτες!


Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ!
Mannlicher-Schönauer
 

Re: Ανακοινώσεις

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Wed May 30, 2012 11:55 am

Το θέμα με τίτλο "Καταραμένε Έλληνα" μεταφέρθηκε εδώ: viewtopic.php?f=21&t=387
αφού ήδη υπήρχε αντίστοιχο τόπικ με τις ίδιες δημοσιεύσεις!
Mannlicher-Schönauer
 

Re: Ανακοινώσεις

Unread postby marjory » Tue Jun 05, 2012 1:31 am

Μετά την αναστάτωση που επήλθε από την αλλαγή που επιχειρήθηκε στην μορφή του φόρουμ, που όπως αποδείχτηκε ήταν δύσχρηστη, επανήλθαν όλα στην προτέρα κατάσταση.

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε όλα τα μέλη, να αποφεύγουν διπλο-τριπλο-ποσταρίσματα, διότι είναι ιδιαίτερα κουραστικό για την συντονιστική ομάδα να κάνουμε εκκαθάριση του χώρου.

Καλή συνέχεια λοιπόν.
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
User avatar
marjory
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 4240
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:29 am

Re: Ανακοινώσεις

Unread postby kotsarikos » Wed Jun 06, 2012 10:02 am

Ένα ταπεινό ευχαριστώ από την πλευρά μου για την εμπιστοσύνη σας. Ελπίζω να σταθώ επάξια δίπλα σας...
kotsarikos
 

Re: Ανακοινώσεις

Unread postby akerm » Mon Jun 25, 2012 1:11 pm

Ποιήματα από ανώνυμους γέροντες και γερόντισες ή "φωτισμένους" και "φωτισμένες" δεν γίνονται αποδεκτά πλέον στο φόρουμ...
τα ποσταρίσματα που περιέχουν κάτι τέτοιο θα πηγαίνουν στον κάδο.....και σε επόμενο στάδιο μη συμμόρφωσης ίσως θα διαγράφεται και ο "κομιστής" του ποιήματος...
akerm
 

Re: Ανακοινώσεις

Unread postby admin » Fri Jun 29, 2012 11:13 am

Σε εποχές δύσκολες , σε εποχές κρίσιμες σε εποχές που ο ''πόλεμος'' δίνεται καθημερινά σε κάθε έκφανση της δραστηριότητας μας και σε κάθε επίπεδο (πνευματικό,διαβίωσης κλπ) κάνεις δεν περισσεύει.
Όλοι χρειάζονται , όλοι είναι αναγκαίοι , όλοι πρέπει απλοί και ταπεινοί στρατιώτες να βάλουμε το εγώ κάτω απο το εμείς του κοινού αντικειμενικού σκοπού.
Λάθη γίνονται ,είναι αποδεκτά , αναγκαία θεωρώ για την πρόοδο , απαραίτητο να εντοπίζονται , κατανοούνται , διορθώνονται.
Καμία πόρτα δεν είναι ερμητικά κλειστή , αντιθέτως βασιζόμενη στην αρχή της ίδιας μας της πίστης για την ελεύθερη και ανεμπόδιστη βούληση ο καθείς έχει δικαίωμα να περάσει το κατώφλι της διαδικτυακής παρέας προς όποια κατεύθυνση επιθυμεί αρκει να έχει αποδεχθεί τους κανόνες της λειτουργίας της.
Θα πει κάποιος ποιοι είναι αυτοί γιατί δεν βλέπουμε πουθενά τίποτα γραμμένο.
Μα είναι απλό , ότι λέει η ίδια μας η πίστη που ευαγγελιζόμαστε και χρησιμοποιούμε ως οδηγό .....είναι η έννοια του Αλληλοσεβασμού και της ταπείνωσης.Αν υπάρχουν αυτά τα δυο δεν χρειάζεται τίποτα άλλα στα πλαίσια ενός Ορθόδοξου Χριστιανικού Φόρουμ που ακολουθεί τις επιταγές που ορίζει η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος.
Ο Thrax έχει προσφέρει πολλά τόσο ηθικά , πνευματικά όσο και υλικά(μιας και οφείλουμε να το πούμε δημόσια οτι εχει συνεισφέρει και οικονομικά απο το υστέρημα του για την συντήρηση του φόρουμ), μιας και η βαθιά και πολύπλευρη κατάρτισή του τον κάνει ένα απο τους λίγους με δυνατότητες πραγματικά θεολογικής προσέγγισης και τοποθέτησης σε σειρά θεμάτων.

Προβλήματα υπάρχουν σε κάθε σχέση κάθε είδους ,σε καμία δεν μπορεί τα λάθη και οι παραλείψεις να είναι μονόπλευρες , υπάρχουν όμως λάθη τα οποία χρίζουν παίδευσης (με την εκπαιδευτική έννοια του όρου) και προσδιορίζονται κυρίως σε μια βασική αρχή....''Τα εν οίκω μη εν Δήμω''
Αυτό το τελευταίο μπορεί να προσδιορίσει το σύνολο μιας διαπροσωπικής σχέσης και να οδηγήσει κάποιες με μεγαλύτερες αντιθέσεις που σεβάστηκαν αυτή την αρχή σε συνέχιση της αγαστής συνεργασίας.
Με λίγα λόγια , η εμπιστοσύνη είναι κάτι που χτίζεται μέσα απο τον καιρό κυρίως απο την πλευρά στην οποία δίνεται η εξουσία και την ασκεί(ανεξαρτήτως το χρωματισμού που μπορεί να έχει το user), τα υπόλοιπα είναι θέμα σωστής διαχείρισης
Την καλημέρα μου σε όλους.Τα πράγματα σύντομα άλλωστε δεν θα μας επιτρέπουν να μιλάμε μέσα απο το διαδίκτυο.
Follow orthodoxhpisth on Twitter ,
admin
Site Admin
 
Posts: 72
Joined: Sun Nov 13, 2011 11:15 am

Re: Ανακοινώσεις

Unread postby marjory » Mon Nov 26, 2012 3:25 pm

Καλωσορίζουμε τους νέους συντονιστές του φόρουμ μας: την eternity και τον grypas.
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
User avatar
marjory
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 4240
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:29 am

Re: Ανακοινώσεις

Unread postby supergeorge » Mon Nov 26, 2012 5:17 pm

marjory wrote:Καλωσορίζουμε τους νέους συντονιστές του φόρουμ μας: την eternity και τον grypas.

Συγχαρητηρια φιλε grypas
Συγχαρητηρια φιλε :) eternity
User avatar
supergeorge
 
Posts: 278
Joined: Tue Nov 15, 2011 12:22 pm
Location: ΚΟΖΑΝΗ

Next

Return to Ανακοινώσεις-Κανονισμοί

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest