Χρυσή Αυγή

Λειτουργικά ζητήματα για το φόρουμ

Χρυσή Αυγή

Unread postby admin » Tue Oct 01, 2013 1:14 pm

Η αρχική πρόθεση , διάθεση , αναζήτηση διαδικτυακής στέγης που οδήγησε στην δημιουργία του παρόντος ιστοτόπου είχε ως αντικειμενικό σκοπό την ελεύθερη διακίνηση ιδεών στα πλαίσια ενός πολιτισμένου διαλόγου που θα διαπνέεται απο τα ιδανικά της Ελληνορθόδοξης παράδοσης και της Χριστιανικής πίστης μας σε μια πατριωτική σκιαγράφηση των γεγονότων που θα αποτυπώνει την αγάπη μας για την πατρίδα και το έθνος μας.

Ανάμεσα σε διαφορετικά μυαλά είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις οι οποίες πολλές φορές μπορεί να οδηγούν σε πολιτισμένες και σεβαστές ήπιες αντιπαραθέσεις.Άλλωστε μέσα απο την αντιπαράθεση που βασίζεται σε σαφή επιχειρήματα μπορεί η διαφορετικότητα τους να οδηγήσει μια συζήτηση στην πρόοδο και την εξαγωγή χρησίμων για όλους συμπερασμάτων.

Με μεγάλη μου λύπη διακρίνω με βάση τα τελευταία γεγονότα μια υποβόσκουσα κατάσταση που έχει οδηγήσει πολλά ''σαλιγκάρια'' της φασιστικής νοοτροπίας να βγούν ξεδιάντροπα σε πρώτο πλάνο φορώντας έναν μανδύα πατριωτισμού διανθισμένου με πράξεις αντεκδίκησης και βίας.

Ο φασισμός δεν είναι επιλογή , οι νοσταλγοί του Χίτλερ δεν είναι πατριώτες διότι πολύ απλά κανείς πατριώτης που αγαπά την Ελλάδα και θέλει το καλό της δεν θα σκότωνε έναν συνέλληνα ακόμη και αν είχε διαφορετική πολιτική πεποίθηση.

Κανείς πατριώτης δεν θα φρόντιζε με τις αισχρές και βιαίες επιθέσεις εναντίον λάθρο-μεταναστών να ρίξει νερό στο μύλο όσων επιθυμούν και επιβουλεύονται την χώρα

Κανείς Χριστιανός Ορθόδοξος δεν θα δεχόταν να τον εκπροσωπεί στην Βουλή κάποιος που το βασικό του πεδίο επαγγελματικής δραστηριότητας είναι ένας κεκαλυμμένος οίκος ανοχής.

Κανείς Χριστιανός Ορθόδοξος δεν θα επέτρεπε να τον εκπροσωπεί κάποιος γνωστός παγανιστής

Κανείς ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ που αγαπά την Ελλάδα δεν θα επέτρεπε πολλά απο όσα αποδίδονται σε μια απο τις εγκληματικές οργανώσεις(δεν είναι τυχαία η αναφορά μου) που μας εκπροσωπούν στην Βουλή.

Θα μου πείτε πως οι άλλοι είναι καλύτεροι;
Θα εκπλαγείτε (πολλοί υποκριτικά) απο τα παραπάνω και θα με κατηγορήσετε πως στηρίζω όσους (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κλπ)μας έφεραν εδώ.
Κάποιοι θα με προσδιορίσετε και ως εθνομηδενιστή αριστερό φερέφωνο και ικανό όργανο της ΝΤΠ.

Δε πειράζει , την στιγμή που θα κάνετε την αυτοκριτική σας και θα προσδιορίσετε την ευθύνη σας στην κατάσταση της χώρας και κάποιοι (βάσει νοοτροπίας και δεν γενικεύω γιατί σίγουρα κάποιοι κάνετε και επιλογή αποδοκιμασίας των άλλων των οικονομικών δολοφόνων ) και κάποιοι ξεπλύνετε τα χέρια σας (βλέπετε η ψήφος έχει συνέπειες , άλλοτε θετικές και άλλοτε αρνητικές)θα κατανοήσετε τις συνέπειες των πράξεων σας.

Η επίσημη διαχείριση αποδοκιμάζει δημόσια την όποια εγκληματικής φύσεως πράξη και κάθε είδους(δολοφονική, οικονομική κτλπ) προκύπτει απο κάθε κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και βέβαια μιας και είναι επίκαιρο και της Χρυσής Αυγής.ι βέβαια μιας και είναι επίκαιρο και της Χρυσής Αυγής.[/color]
Follow orthodoxhpisth on Twitter ,
admin
Site Admin
 
Posts: 72
Joined: Sun Nov 13, 2011 11:15 am

Return to Ανακοινώσεις-Κανονισμοί

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron