ΕΥΧΕΣ

...για κάθε θέμα γενικού ενδιαφέροντος που δεν μπορεί να ενταχθεί στις υπόλοιπες κατηγορίες...

Moderator: inanm7

Re: ΕΥΧΕΣ

Unread postby Matina » Thu Nov 08, 2012 11:55 am

arxaggelos wrote:Image
Απολυτίκιο του Ταξιάρχη Μανταμάδου Λέσβου
Των Ουρανίων Στρατιών Αρχιστράτηγοι δυσωπούμεν υμάς ημείς οι άναξιοι, ίνα ταις υμών δεήσεσι τειχίσητε ημάς, σκέπη των πτερύγων της αΰλου υμών δόξης, φρουρούντες ημάς προσπίπτοντας εκτενώς και βοώντας, εκ των κινδύνων λυτρώσασθε ημάς ως Ταξιάρχαι των άνω Δυνάμεων.

εύχομαι σε όλους σας χρόνια πολλά οι επουράνιες δυνάμεις και ο ταξιάρχης μας ο αγαπημένος μας Μιχαήλ να σας στηρίζει στις δύσκολες στιγμές που έρχονται η και που περνάτε όπως πολλοί από εμάς.
από μια ρώσικη εικόνα σας γράφω τα ονόματα των Αρχαγγέλων μας Μιχαήλ, Γαβριήλ, Ουριηλ, Ραφαήλ, Σεραφιηλ, Ιεγουδηλ, βαραχιήλ, ιερεμιηλ, ευσεβιηλ και φυσικά το 10 τάγμα με αρχηγό τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο που το εμπλουτίζουν οι Άγιοι Μοναχοί μας ως επίγειοι Άγγελοι πρώτα και μετά επουράνιες δυνάμεις.
εύχομαι να είναι προστάτες μας και για το έθνος μας πολεμιστές στην πρώτη γραμμή.
Επειδή δεν έχω τηλ. Εύχομαι σε όλους τους συνονόματους και εορτάζοντας την Αγία Εορτή ταύτη χρόνια πολλά και να χαιρόσαστε τις οικογένειες σας με υγεία και αγάπη

Εύχομαι από καρδιάς οι Αρχάγγελοί μας να σκεπάζουν την πολύπαθη χώρα μας από Λέσβο μέχρι Κέρκυρα και από Θράκη μέχρι Κρήτη,Καστελλόριζο και Κύπρο μας.Χρόνια πολλά Μιχάλη μου να είσαι περιτριγυρισμένος από τη Χάρη των Αρχαγγέλων,χρόνια πολλά Μichalis,χρόνια πολλά στους Αγγέλους και στην Αγγελικούλα μας,χρόνια πολλά Ταξιάρχη ,χρόνια πολλά stam και χρόνια πολλά και σε μένα,να μας φωτίζουν το νου και την καρδιά.
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Thu Nov 08, 2012 12:07 pm

Χρόνια πολλά Ματίνα,Μιχάληδες,Σταμάτη και όσοι ακόμα γιορτάζουν.
Mannlicher-Schönauer

Unread postby marjory » Thu Nov 08, 2012 2:11 pm

Χρόνια πολλά σε όλους τους Μιχάληδες, τις Αγγελικούλες, τους Σταμάτηδες, τις Σταματίνες (Ματινάκι μου χρόνια πολλά), τους Ταξιάρχες και τους Ευστράτιους.
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby AMALIA » Thu Nov 08, 2012 2:27 pm

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, σε όλους τους εορτάζοντες,
Εύχομαι οι Άγιοι Ταξιάρχες να σας σκεπάζουν όλους με την χάρη Τους.
AMALIA

Unread postby rose » Thu Nov 08, 2012 10:30 pm

Αγαπημένη μου Ματίνα, σου εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά για την εορτή σου!!
Οι Άγιοι Ταξιάρχες να σας σκεπάζουν όλους οικογενειακώς, με τη χάρη Τους.

Κάθε λουλούδι μια ευχή
από την καρδιά βγαλμένη,
μόνο ευτυχία και χαρά
στο σπίτι σας να μπαίνει.

Image

Χρόνια Πολλά και σε όλους τους υπόλοιπους εορτάζοντες.
Οι Άγιοι Ταξιάρχες να είναι πάντα μαζί σας!!!
Xαίρε Μήτερ Δέσποινα της ζωής, χαίρε η προστάτις, των τιμώντων σε και φρουρός,
χαίρε η ελπίς μου, η δόξα και ισχύς μου μετά Θεόν η μόνη συ μου βοήθεια.
rose

Unread postby Matina » Fri Nov 09, 2012 11:04 am

Ο Άγιος Νεκτάριος να προσεύχεται και να εύχεται για την πολύπαθη Ελλάδα μας και να μας σκεπάζει όλους.Χρόνια Πολλά αδελφοί μου και ειδικά στο Νεκτάριο που εορτάζει.
Matina

Unread postby Matina » Wed Nov 21, 2012 3:30 pm

Χρόνια πολλά για την Παναγιά μας ,είθε τα Εισόδιά Της που εορτάζουμε σήμερα να σημάνουν και τα δικά μας εισόδια στο Ναό του Κυρίου,το δικό μας πέρασμα από τον εμπαθή παλαιό άνθρωπο στον καινό απαθή με την απέκδυση των αμαρτιών μας και την ένδυση χαρισμάτων.
Είθε Εκείνη να αρωγεί στο δύσκολο ανήφορο της ζωής όλων μας.
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
Matina

Unread postby Voreios » Wed Nov 21, 2012 8:14 pm

Matina wrote:Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

Ματίνα, αν δεν κάνω λάθος, νομίζω πως δεν υπάρχουν σήμερα εορτάζοντες, παρά μόνο εορτάζουσες!
8-)
Χρόνια πολλά.
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Unread postby Matina » Wed Nov 21, 2012 8:36 pm

Voreios wrote:
Matina wrote:Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

Ματίνα, αν δεν κάνω λάθος, νομίζω πως δεν υπάρχουν σήμερα εορτάζοντες, παρά μόνο εορτάζουσες!
8-)
Χρόνια πολλά.

Παναγιώτης,Μάριος.Στα μέρη όπου πολιούχος είναι η Παναγία των Εισοδίων εορτάζουν και άντρες.
Matina

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Thu Dec 06, 2012 12:18 pm

Χρόνια πολλά Nikolaos_Orth,nickthegreek,portomarko,40palkj και σε όσους και όσες εορτάζουν σήμερα!!!
Mannlicher-Schönauer

PreviousNext

Return to ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ