Ευφυής Αστειολογία

...για κάθε θέμα γενικού ενδιαφέροντος που δεν μπορεί να ενταχθεί στις υπόλοιπες κατηγορίες...

Moderator: inanm7

Re: ΑΘΕΪΑ

Unread postby Voreios » Sun Apr 08, 2012 8:20 pm

E, είσαι απίστευτη στο τι πάς και ξετρυπώνεις στο Διαδίκτυο, Ματίνα....
Εκπληκτική ιστορία !
:)
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Re: Ευφυής Αστειολογία

Unread postby Pamavol » Mon Apr 09, 2012 3:11 am

Μόνο για όσους ξέρουν Αγγλικά.
Αντιπρόσωποι των γνωστικιστών Ιλουμινάτι και 200 εκατομμυρίων ανθρώπων που ασχολούνται με πολεμικές τέχνες,

δηλώνουν πως θα εναντιωθούν στη μαφία (ελίτ) που μας θέλει σκλάβους
προσφέροντας
Παγκόσμια Ειρήνη
Το τέλος της φτώχειας
Δωρεάν Υγεία
Δωρεάν Παιδεία
100.000 δολάρια σε κάθε άντρα γυναίκα και παιδί στον πλανήτη.

και αφού "έγλειψαν" τον Πούτιν
καταφέρθηκαν
ΕΝΑΝΤΙΟΝ της Παλιάς Τάξης Πραγμάτων που είναι η ελίτ των 6.000 (Ροτσιλντ Μπίλ Γκέιτς Ροκφέλερ κλπ κλπ που λατρεύουν τον σατανά)

Ανακοινώνουν πως
Θα σταματήσουν διεφθαρμένους - ελίτ φέτος.
Ο Θεός των Εβραίων Χριστιανών Μουσουλμάνων είναι ο διάολος κάτι που διόρθωσαν αμέσως βγάζοντας απέξω τον Γιαχβέ.
Έχουν την τεχνολογία της Ατλαντίδας
και πώς η (θεά?) Ίσιδα θέλει πίσω το στέμμα της βασίλισσας της Αγγλίας

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

είναι και για κλάματα άν φανταστεί κανείς το πόσοι θα πέσουν στην παγίδα τους και θα πάρουν μέρος στην παγκόσμια επανάσταση. :?
Στώμεν Καλώς Στώμεν Μετά Φόβου
Pamavol

Unread postby SPIROS » Tue Apr 10, 2012 9:26 am

Αίτηση Απαλλαγής Από Το Στρατό (Πραγματική Επιστολή)! Θα Λιώσετε Στο Γέλιο!!

Κύριε Υπουργέ Άμυνας,επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου. Περιμένω να μου “έρθει το χαρτί” για να παρουσιαστώ στο στρατό. Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη....

25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου. Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου. Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Άρα ο γιος μου είναι θείος μου. Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου. Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της. Επομένως είμαι ο παππούς μου. Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό.

ierosagon.org
SPIROS

Unread postby Matina » Tue Apr 10, 2012 1:25 pm

SPIROS wrote:Αίτηση Απαλλαγής Από Το Στρατό (Πραγματική Επιστολή)! Θα Λιώσετε Στο Γέλιο!!

Κύριε Υπουργέ Άμυνας,επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου. Περιμένω να μου “έρθει το χαρτί” για να παρουσιαστώ στο στρατό. Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη....

25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου. Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου. Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Άρα ο γιος μου είναι θείος μου. Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου. Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της. Επομένως είμαι ο παππούς μου. Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό.

ierosagon.org

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby kyriakos » Wed Apr 18, 2012 11:21 pm

Ο Άκης στο δικαστήριο:

" Σας διαβεβαιώνω κύριε πρόεδρε πως όλα αυτά είναι μια σκευωρία των πολιτικών μου αντιπάλων για να με εξοντώσουν. Από αυτές τις τσέπες δεν έχει περάσει ούτε ευρώ παράνομου χρήματος. "

Ακούγεται από το βάθος της αίθουσας:

" Καινούργια κουστουμιά ε; "
kyriakos

Unread postby Voreios » Thu Apr 19, 2012 12:50 am

Στον ελληνοτουρκικό πόλεμο τώρα και οι Έλληνες έχουν βρει ένα κόλπο να σκοτώνουν τους Τούρκους.
Κάθε μέρα βγαίνει ένας Έλληνας στο ύψωμα και φωνάζει:
-ΧΑΣΑΝ !
-ΝΑΙ;
απαντάει ο Τούρκος και ο Έλληνας ΜΠΑΜ με το τουφέκι και τον σκοτώνει!
Την άλλη μέρα πάλι:
-ΧΑΣΑΝ !!
-ΝΑΙ;
ΜΠΑΜ τον σκοτώνει!
Λένε οι Τούρκοι δεν πάει άλλο θα κάνουμε και εμείς το ίδιο κόλπο...
Βγαίνει την άλλη μέρα στο ύψωμα ο αρχηγός και φωνάζει:
-ΓΙΑΝΝΗ
Καμμιά απάντηση...
-ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗΗ !
Τίποτα...
-ΡΕ ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗ!
-Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ. ΧΑΣΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ;
-ΝΑΙ.
- ΜΠΑΜ !!
:mrgreen:
(ξέρετε , μ' αυτήν την μέθοδο δεν ανοίγει Ελληνικό ρουθούνι...)
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Unread postby kyriakos » Mon Apr 23, 2012 8:54 pm

Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο μνημόνιο ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν ΟΧΙ.
Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν ΟΧΙ ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν ΝΑΙ.
Στη συνέχεια κάποιοι από τους διεγραφέντες είχαν επαφές με τη Ντόρα για να ενταχθούν στη ΔΗΣΥ που έλεγε ΝΑΙ στο μνημόνιο ενώ αυτοί διεγράφησαν επειδή είπαν ΟΧΙ.
Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο προσχώρησης στο κόμα της αυτών που είχαν πει ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε το Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια.
Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ, στο κόμμα του, που λέει ΝΑΙ αλλά ΟΧΙ.

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
kyriakos

Unread postby kyriakos » Wed Apr 25, 2012 4:07 am

Υπάρχει ένα metal συγκρότημα ονόματι Grim Reaper.
Δε συμφωνω ούτε με το στίχο ούτε με τη μουσική. Ο τραγουδιστής τους όμως, Steve Grimmett κάποιον μου θυμίζει... κάποιον μου θυμίζει...
Χαμηλώστε -ή καλύτερα κλείστε τελείως τον ήχο και απολαύστε
kyriakos

Unread postby marjory » Thu Apr 26, 2012 9:00 pm

Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ.....

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Fri Apr 27, 2012 1:13 am

- Πότε πρεπει να χαμογελάμε και να κλείνουμε το μάτι σε έναν πολιτικό;
- Όταν τον σημαδεύουμε με την καραμπίνα!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ