Anastasios wrote:κοίτα φίλε sv1bds. Σε γενικό επίπεδο εννοούσα για παράδειγμα αυτοί στις Φιλλιπίνες που λένε είναι Χριστιανοί και κουβαλάνε κάτι σταυρούς, μαστιγώνονται και υποφέρουν. Δεν είναι ακριβώς επειδή έχουν τον Χριστό μέσα τους. Υπήρξαν και λεγόμενοι ορθόδοξοι που αυτοτραυματίζονταν, ευνουχίζονταν κλπ. Βλέπε Οριγένης και άλλοι ακόμι και στον 20 αιώνα.
Σε προσωπικό έχω τρείς υιούς 2, 4 και 6 χρονών. Έχω απαγορευτικά μέτρα να βλέπω τα παιδιά μου. Δηλαδή και να θέλω και να θέλουν να με δούνε απαγορευεται από τον νόμο. Έτσι ζήτησε η μάνα τους και έτσι της έδωσαν δικαστική εντολή. Και αν πάω να τα δω στην σχολική εορτή πχ μπορεί και να με κλήσει φυλακή. Και με έχει κιόλας καταγγήλει που πήγα μια φορά. Και εδώ στις ΗΠΑ οι αστυνομικοί δεν ρωτάνε πολλά.
Επομένος για ποιό είδωλο μου μιλάς; Να ξεχάσω τα παιδιά μου και να τα απαρατήσω; Αυτό θα ήταν μια κάποια λύση, να φύγω για
ευρώπη, Ελλάδα και να τους πω: "Παιδάκια μου θα σας αγαπάω και ελάτε να με βρείτε όταν μεγαλώσετε."
Η άλλη λύση είναι να μείνω στις ΗΠΑ και να συνεχίσω να τα βλέπω κάθε Σάββατο πρωί και να ελπίζω να μην προκύψει και καμιά επιπλέον καταγγελία και να με βοηθήσει ο Θεός όπως προς το παρον το παραδέχομαι να τα βγάζω κουτσά στραβά μετα δικαστικά κλπ έξοδα. Είδωλο άλλο από την πρωιν κλπ δεν έχω πλέον γιατί δεν είμαστε μαζί εδώ και 5 χρόνια κι ας έχουμε παιδιά 2, 4 και 6 χρονών. Από την σύλληψη του 4 χρονου ξαναβρεθήκαμε μόνο μια φορά , αυτή ήρθε σε μένα επειδή είχε πάει με άλλον και φοβήθηκε θα αποκαλυφθεί και γεννήθηκε και το τρίτο αγόρι δικό μου όμως και αυτό!
Τώρα αν οι τρείς γιοί μου είναι είδωλα του εγωισμού μου ή κάτι άλλο τότε τι πρωτείνεις δηλαδή. Να τους απαρατήσω; Μιλάνε και τα τρία Ελληνικά και τα αγαπάω. Απλά αυτό. Και υποφέρω που έφυγα από το σπίτι που μέναμε μαζί αλλά με δίωξαν με την αστυνομία και μου έβαλαν απαγορευτικό (restraining order).
Απλά εύχομαι να κρατάει τα παιδιά μου καλά αντί για μένα η Παναγία. Γιατί η μάνα τους πάει και κάνει μασάζ, πουλάει καλυντικές κρέμες και το να θέλει να μεγαλώσουν τα παιδιά χωρίς πατέρα δεν είναι και το καλύτερο.
O tempora o mores
Η πρώην γυναίκα σου σου έχει δώσει ήδη την απάντηση για να κερδίσεις τα παιδιά σου.
Μου την είπες στο ΡΜ που μου έστειλες.
Ήδη έκανες το πρώτο σωστό βήμα αλλάζοντας δικηγόρο.
Συνέχισε πας καλά. Μην ασχολείσαι τι σου έχει κάνει αυτή.
Το μόνο που δεν σου λέω είναι να τα παρατήσεις.
Η αγάπη των παιδιών σου είναι το 'όπλο' σου.
Και είναι γνήσια - αληθινή - πραγματική.
Ασχολήσου με το να βελτιωθείς εσύ.
Βγάλε τα στραβά που έχεις και βάλε καινούργια καλά στη θέση τους.
και ψάξε να βρεις κοπέλα που να καταλάβει ποιός είσαι.
Και να το εκτιμήσει.
Και να θέλει τα παιδιά σου σαν δικά της παιδιά.
Όποιος ψάχνει βρίσκει.
Το μεγαλύτερο 'οπλο' του .... είναι η απελπισία.
Θα είναι δύσκολα, πολύ δύσκολα.
Αλλά μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση.
Νομίζω έτσι σε λένε ....