Ευφυής Αστειολογία

...για κάθε θέμα γενικού ενδιαφέροντος που δεν μπορεί να ενταχθεί στις υπόλοιπες κατηγορίες...

Moderator: inanm7

Re: Ευφυής Αστειολογία

Unread postby marjory » Tue Jul 24, 2012 1:18 pm

Διαγωνιζόμενη στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», έχει φτάσει στην τελευταία ερώτηση. Αν απαντήσει σωστά, κερδίζει 1.000.000 ευρώ. Αν απαντήσει λάθος, κερδίζει μόνο 32.000.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η ερώτηση δεν ήταν εύκολη υπόθεση:
- «Ποιο από τα παρακάτω είδη πουλιών δε χτίζει μόνο του τη φωλιά του, αλλά χρησιμοποιεί τις φωλιές άλλων πουλιών;»
Οι πιθανές απαντήσεις ήταν:
Α)ο κόνδορας;
Β) το χελιδόνι;
Γ) ο κούκος;
Δ)το σπουργίτι;
Η γυναίκα βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Δε γνώριζε την απάντηση.
Και ήταν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση γιατί είχε εξαντλήσει 2 από τις 3βοήθειες.
Το μόνο που της απέμενε ήταν να τηλεφωνήσει σε μια φίλη.
Η γυναίκα, όμως, απευχόταν τη χρήση αυτής της βοήθειας, γνωρίζοντας πως η μοναδική φίλη της που θα βρισκόταν σπίτι εκείνη την ώρα ήταν ξανθιά. Αλλά η διαγωνιζόμενη δεν είχε εναλλακτική.
Τηλεφώνησε στη φίλη της και της διάβασε την ερώτηση και τις τέσσερις πιθανές απαντήσεις.
Χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό, η ξανθιά απαντάει:
«Είναι πανεύκολο. Η σωστή απάντηση είναι το Γ:Ο κούκος!»
Η ξανθιά είχε απαντήσει με τόση αυτοπεποίθηση, που η διαγωνιζόμενη δε μπορούσε παρά να την εμπιστευτεί. Σταυρώνοντας τα δάχτυλά της, η διαγωνιζόμενη λέει:
«Γ, Ο κούκος».
Η απάντηση ήταν σωστή και η γυναίκα ήταν εκατομμυριούχος! Είχε κερδίσει 1.000.000 ευρώ.
Τρεις μέρες αργότερα, η νικήτρια του διαγωνισμού διοργανώνει ένα πάρτι για οικογένεια και φίλους, συμπεριλαμβανομένης της ξανθιάς που τη βοήθησε να κερδίσει.
«Δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω», λέει η νικήτρια.
«Χάρη σ' εσένα, είμαι εκατομμυριούχος..Και ξέρεις κάτι; Ήταν η ταχύτητα και η σιγουριά με την οποία απάντησες την ερώτηση που με έπεισε να επιλέξω το Γ.Παρεμπιπτόντως. πώς και γνώριζες τη σωστή απάντηση;»
«Έλα τώρα» της λέει η ξανθιά. «Όλοι γνωρίζουν πως οι κούκοι δε χτίζουν φωλιές. Ζουν σε ρολόγια!
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Sun Aug 05, 2012 5:45 pm

Μια ξανθιά βρίσκει ένα λυχνάρι , το τρίβει και βγαίνει το τζίνι .
- " Μπορώ να σου πραγματοποιήσω τρείς επιθυμίες , αλλά ότι κάνω για σένα , θα το έχει ο άντρας σου στο δεκαπλάσιο . Εντάξει ; "
- " Εντάξει . " του λέει η ξανθιά .
1η επιθυμία :
- " Θέλω να με κάνεις πανέμορφη . Να έχω ωραίο σώμα , ωραία μαλλιά , να μην χρειαστώ ποτέ μου λίφτινγκ . "
- " Ο άντρας σου θα έχει δέκα τέτοιες γυναίκες . "
- " Δεν με νοιάζει . "
Την κάνει κουκλάρα και ο άντρας της είχε δέκα τέτοιες γυναίκες .
2η επιθυμία :
- " Θέλω να με κάνεις πολύ πλούσια . Να έχω αυτοκίνητα , μετοχές , ακίνητα και κινητά . "
- " Ο άντρας σου θα έχει τα δεκαπλάσια . "
- " Δε με νοιάζει . "
Την κάνει πλούσια και τον άντρα της πάμπλουτο .
3η επιθυμία :
- " Θέλω να με κάνεις να πάθω ένα πολύ μικρό εμφραγματάκι ! "
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Tue Aug 07, 2012 1:47 pm

Ξεκαρδιστικό: Ο άνθρωπος που μιλάει με γαλοπούλες!

marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby kyriakos » Fri Sep 07, 2012 3:24 pm

ΤΟ ΝΑ ΑΣΤΟΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ,
ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΤΟΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ,
ΤΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ.

Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ,
ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΥΦΥΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.

ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑ..
ΚΑΤΟΠΙΝ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΑΡΠΑΞΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ΤΗΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ $%#^#@! ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.

ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ
ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ,
ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ !
kyriakos

Unread postby marjory » Tue Sep 18, 2012 2:05 pm

Image
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Tue Sep 18, 2012 6:52 pm

Image
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Tue Sep 18, 2012 6:55 pm

Image
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby regina » Wed Sep 26, 2012 3:20 am

Image
regina

Unread postby marjory » Thu Oct 04, 2012 1:29 pm

Image
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby akerm » Wed Oct 17, 2012 7:21 am

"Μου αρέσει που όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δεν με αγριοκοιτάζει πια, αλλά λιώνει στα γέλια. Άσε που έδιωξε μερικούς που δε μου άρεσε η φάτσα τους.

Μου αρέσει που πολλοί φίλοι μου μετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον, γιατί έτσι θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό.

Μου αρέσει που ακρίβυνε η βενζίνη και χρησιμοποιώ λιγότερο το αυτοκίνητο. Γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το έχω περισσότερα χρόνια και κάνω καλό και στην καρδιά μου, αφού περπατάω περισσότερο. Άσε που όταν πάμε βόλτα με τους φίλους μου όλοι πια τσοντάρουν για βενζίνη ενώ παλιά έκαναν τον «Κινέζο».

Μου αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά. Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον!

Μου αρέσει που το μέλλον της χώρας είναι αβέβαιο, γιατί σε όλους μας έλειπε λίγο πολύ η περιπέτεια στη ζωή μας.

Μου αρέσει που βλέπω αυτούς που αποταμίευαν τόσα χρόνια να χάνουν τα λεφτά τους, γιατί νιώθω καλύτερα που εγώ τα χάλαγα πάντα μέχρι τελευταίο ευρώ και τώρα από «σπάταλος» έγινα «προνοητικός», γιατί τουλάχιστον πρόλαβα και τα χάρηκα.

Μου αρέσει που αν πω ότι δουλεύω 2 φορές τη βδομάδα με κοιτούν με συμπάθεια και μου λένε κουράγιο, ενώ πιο παλιά σκεφτόντουσαν «Ρε τον τεμπέλη»…

Μου αρέσει που θα έχω και γω μία ιστορία πόνου και δυστυχίας να λέω στις επόμενες γενιές για το παρελθόν της χώρας, όπως εμείς ακούγαμε για Χούντα και Κατοχή.

Μου αρέσει ο καφές που κερδίζω στο τάβλι με φιλαράκια γιατί αποτελεί το 2%του μισθού μου, που σημαίνει ότι σε 50 παρτίδες έχω βγάλει έναν μισθό.

Μου αρέσει που είμαι σίγουρος πλέον ότι οι γυναίκες δεν με θέλουν για τα λεφτά μου."
akerm

PreviousNext

Return to ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ