TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: TRASH CAN

Unread postby eternity » Sat Jul 28, 2012 1:07 pm

koufolalos wrote:Σας παρακαλώ , κάποιος θυμάται την ομιλία ΜΠΛΕΡ στη Βρετανική Βουλή "θα δείξουμε τον άνθρωπο στη Ολυμπιάδα ΛΟΝΔΊΝΟΥ",ας φέρει κανένα βίντεο...okei?

ειδες κανεναν εσυ;;; Εγω μονο τον Μιστερ Μπιν ειδα και τον Τζειμς Μποντ να πεφτει απο το ελικοπτερο με τη βασιλισσα...

Ποιος απο τους δυο ειναι ;;;; :lol: :lol:
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Sat Jul 28, 2012 6:24 pm

eternity wrote:ειδες κανεναν εσυ;;; Εγω μονο τον Μιστερ Μπιν ειδα και τον Τζειμς Μποντ να πεφτει απο το ελικοπτερο με τη βασιλισσα...

Ποιος απο τους δυο ειναι ;;;; :lol: :lol:

Ο Μίστερ Μπίν !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby koufolalos » Sat Jul 28, 2012 7:42 pm

ωραιο Αστειο,φαινεται οτι κανενας μελος του φορουμ δεν θυμαται την ομιλια του καποτε Μπλερ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ,την θυμαμαι μακαρι πασχω απο γεροντικη αγνοια... :D
koufolalos

Unread postby marjory » Sat Jul 28, 2012 7:46 pm

koufolalos wrote:ωραιο Αστειο,φαινεται οτι κανενας μελος του φορουμ δεν θυμαται την ομιλια του καποτε Μπλερ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ,την θυμαμαι μακαρι πασχω απο γεροντικη αγνοια... :D

Φίλε koufolalos θυμάμαι που ο Μπλέρ είχε πει ότι θα παρουσιάσουν κάποιον κατά τη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων, αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιο λινκ
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Voreios » Sun Jul 29, 2012 12:03 pm

marjory wrote:Φίλε koufolalos θυμάμαι που ο Μπλέρ είχε πει ότι θα παρουσιάσουν κάποιον κατά τη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων, αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιο λινκ

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας Μπλαίρ που θεωρείται καλά μυημένος στα μυστικά της Νέας Τάξης, και πληρώνεται από τους ολιγάρχες τραπεζίτες μετά την πρωθυπουργία του, είχε πει: Θα σας δείξουμε τον άνθρωπό μας το 2012. Και αργότερα διευκρίνησε ότι στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου θα σας δείξουμε τον άνθρωπό μας. Μετά πάλι είπε να προσέξουμε το σήμα (λογότυπο) των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου, «γιατί θέλουμε αυτοί που θα το δουν να κάνουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους». Δίπλα είναι το σήμα το οποίο «πρέπει να προσέξετε». Ένα μπερδεμένο κατά τα φαινόμενα σχήμα, που όμως στην επόμενη φωτογραφία αποκαλύπτει το μυστικό του.
Η Αγγλία ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου με Σιωνιστικό έμβλημα!

«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Unread postby yelem » Sun Jul 29, 2012 4:00 pm

απορώ αυτη η κουβέντα ειναι στο trash can. Anyway.

Να περιμένουμε καποια παρουσίαση ή θα το αναβάλλουν? Δεν μου φένεται σόι πάντως μια άκυρη τετοια παρουσίαση
yelem

Unread postby koufolalos » Wed Aug 01, 2012 12:54 am

yelem wrote:απορώ αυτη η κουβέντα ειναι στο trash can. Anyway.

Να περιμένουμε καποια παρουσίαση ή θα το αναβάλλουν? Δεν μου φένεται σόι πάντως μια άκυρη τετοια παρουσίαση

Απορείς? κοντεύουμε να γίνουμε σκουπιδοτενεκέδες για να περισσεύει η αυτοταπεινωση η ταπείνωση όσο μπορείς... :)
Οι Αγγλοι προσπαθουν να τον παρουσιασουν για να τους σωσει...( :lol: ... Αγγλία (περιορισθησεται) εις μονούς τους Σάξονες)
koufolalos

Unread postby yelem » Wed Aug 01, 2012 10:26 am

δεν εχω δει τίποτα ακομα εσυ?
yelem

Unread postby koufolalos » Wed Aug 01, 2012 6:31 pm

ποτε θα τελειωσει η ολυμπιαδα?στις 11 αυγουστου?μου φαινεται στη ληξη αγωνων θα τον παρουσιασουν?λες yelem... :(
koufolalos

Unread postby yelem » Wed Aug 01, 2012 6:34 pm

αποκλειεται δεν κολάει μια τετοια παρουσίαση!
yelem

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ