TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby GENEA-OMEGA » Fri Aug 03, 2012 1:38 pm

αυτο είναι η περιγραφή του φαινομένου. Η εξήγηση όμως έχει το ζουμί.
GENEA-OMEGA

Unread postby NEKTARIOS » Fri Aug 03, 2012 1:40 pm

Ωρε Θανάση (Ακέρμ) φωτιά και λάβρα είσαι ........ :mrgreen:
Μήπως είσαι στρατηγός και τα λες τσεκουράτα ;;;..... :mrgreen:
Αγαπητή ετέρνιτη αυτό εννοόυσα οταν είπα ότι δεν έχω δει παπά χωρίς ράσα .
Δηλαδή ας ήταν όλες οι γυναίκες (και οι άντρες) νορμάλ ντυμένες και σπίτι του ο καθένας ας κάνει ότι θέλει αρκεί να μην σκανδαλίζει. Ο Θεός και η ψυχή του μετά .......
Φωτεινή αυτό που είπες με τα μυστήρια έχει παραγίνει .Διαγωνισμό γύμνιας σε κάθε βάφτιση και γάμο πλέον βλέπουμε.
Δεν πειράζει όμως, είναι μια ομολογία πλεόν και το ντύσιμο σήμερα .
ψαλλώ τω θεώ μου έως υπάρχω...
NEKTARIOS

Unread postby eternity » Fri Aug 03, 2012 2:10 pm

akerm wrote:...τα έχουμε μπερδέψει παιδιά νομίζω...απευθύνομαι σε όλους μας...με αφορμή τα παραπάνω...
το ότι μπορεί να έχει πέσει στην αντίληψή μας εξαίρεση όπου το σεμνό ντύσιμο δεν ανταποκρίνονταν στην σεμνότητα ψυχής κάποιας κοπέλας, δεν μπορεί να γίνεται επιχείρημά μας για να σταθούμε προσκείμενοι στο άσεμνο ντύσιμο...ή τουλάχιστον όχι αντίθετοι ξεκάθαρα σε αυτό...

Nα φροντιζουν οι γονεις να εμφυσούν τη σεμνοτητα στα παιδια τους .Πατερες και μητερες αφου σημερα εργαζονται και οι δυο εχουν ακριβως τις ιδιες ευθυνες στην αγωγη των παιδιων.
Ξεκιναμε πρωτα λοιπον απο την οικογενεια μας..
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby billsin » Fri Aug 03, 2012 2:12 pm

Εγώ προτείνω να αλλάξουμε τον τίτλο σε επερχόμενα και μόδα.
billsin

Unread postby nikita » Fri Aug 03, 2012 2:29 pm

crusader1453 wrote:Λιγο ασχετο το ποστ αλλα:
3 ωρες κι ακομα δεν μου εχουν δωσει νουμερο πινακιδας σε καινουργιο σκουτερ. Και μετα μιλαμε για χαραγμα στην Ελλαδα κτλ. Ρε ειμαστε τοσο αχρηστοι, που και να θελουν να μας τσιπαρουν θα τους παρει 100 χρονια. Οποτε αδελφια μην αγχωνεστε. Στην Ελλαδα του 2012 χαραγμα δεν προκειται να δουμε αφου θα σωθουμε χαρη στην τεμπελια και την αχρηστιλα μας. (Να και κατι καλο)
Μετα θελουνε να ερθουνε και επενδυτες. Ποιος θα ειναι τοσο χαζος να μπλεξει στην ελληνικη γραφειοκρατια? Μιλαμε για πολλη σαβρουρα στο Ελληνικο δημοσιο.

το καλυτερο ποστ που εχω δει τελευταια !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nikita

Unread postby kyriakos » Fri Aug 03, 2012 2:30 pm

Πόσους άντρες έχετε δει στο αριστερό κλίτος του ναού που εκκλησιάζεστε; Πόσες γυναίκες στο δεξί;
Οι άντρες είναι απλούστεροι. Τους βάζεις εδώ, κάθονται εδώ.
Οι γυναίκες, παρ' ότι είναι το τελειότερο δημιούργημα Του Θεού, παρασύρονται ευκολότερα σε λογισμούς, διαλογισμούς και ενίοτε παραλογισμούς. Εξ' ου και η μόδα.
Σε λίγο θα πάψει και η άμβλυνση της ανοχής μας και στα δύο φύλα θα σφίξουν οι ...ρόλοι.
kyriakos

Unread postby KANENAS » Fri Aug 03, 2012 2:44 pm

Μετά από δυο ολόκληρες σελίδες συνεχίζω να αδυνατώ να καταλάβω τι σχέση έχουν τα ομολογουμένως ωραία μπούτια της κοπέλας απέναντι με το νήμα των επερχομένων.
Όχι τίποτα άλλο αλλά ανησυχεί και ο crusader ότι είναι εκτός κλίματος.
KANENAS

Unread postby PanagiotisKats » Fri Aug 03, 2012 2:52 pm

Ακριβος τα περισσοτερα αρχιζουν απο την οικογενια...
Για αυτο το λογο λενε να μην δουλευει η μανα(αυτο ειναι αλλη μεγαλη ιστορια) για ειναι συνεχεια
με τα παιδια...
Επισης με την λογικη του οτι ο αλλος σκανδαλιζεται ευκολα και δεν εχει τοσο ευθηνη αυτος που
σκανδαλιζει.
Τοτε οσοι σκανδαλιζοντε να γινοντε εγκλειστοι και οταν φθασουν σε θεωριες
Ακτιστου φωτος τοτε μπορουν να βγουν απο το σπιτι τους...
Τοτε δεν θα υπαρχει προβλημα σκανδαλισμου ;)
PanagiotisKats

Unread postby inanm7 » Fri Aug 03, 2012 3:18 pm

.
Last edited by inanm7 on Tue Dec 16, 2014 11:02 pm, edited 1 time in total.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ 希臘
inanm7
Συντονιστής Κατηγορίας

Unread postby KANENAS » Fri Aug 03, 2012 3:49 pm

inanm7 wrote:
KANENAS wrote:Μετά από δυο ολόκληρες σελίδες συνεχίζω να αδυνατώ να καταλάβω τι σχέση έχουν τα ομολογουμένως ωραία μπούτια της κοπέλας απέναντι με το νήμα των επερχομένων.
Όχι τίποτα άλλο αλλά ανησυχεί και ο crusader ότι είναι εκτός κλίματος.

Τα μπούτια κ.ο.κ έχουν άμεση σχέση με τα επερχόμενα γιατί αυτά (τα επερχόμενα) είναι αποτέλεσμα της ασυδοσίας ή μάλλον ένα εκ των πολλών αιτιών....

Ναι μόνο που τα μπούτια δεν επηρεάζουν αρνητικά την δικιά μου ζωή ενώ αντιθέτως οι επιλογές και οι ασυδοσία της πολιτικής και εκκλησιαστικής ηγεσίας την επηρεάζουν τα μέγιστα.
Αν λοιπόν επιθυμείτε την κάθαρση ξεκινήστε από εκεί και αφήστε τα κοριτσάκια ήσυχα εκτός και αν θέλετε να εγκαθιδρύσουμε και εμείς την μπουργκα και να αρχίσουμε τους λιθοβολισμούς ώστε να νιώσουν και τα αλλοδαπά σαν το σπίτι τους.

Καλώ επίσης τους αναμάρτητους να ρίχνουν καμία ματιά στον καθρέφτη θα κάνει καλό στην ψυχή τους
KANENAS

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ