alexandergreek wrote:Κατ΄ αρχάς το αντιμετωπίζετε το θέμα των ομοσεξουαλικών λίγο σεξιστικά, διότι δε λέτε κουβέντα για τις λεσβίες, ενω είναι ίδια κατηγορία.
Εγώ δεν ξεχωρίζω ούτε τις αδελφές με τις λεσβίες, ούτε με τους παιδεραστές ή τους κυνοβάτες και λοιπές συνομοταξίες.
Εν συνεχεία, και αφού γενικώς συμφωνούμε ότι είναι αμαρτία η συγκεκριμένη πράξη ή πάθος, ανοιξε ένας διάλογος αν πρέπει να αφορίζονται ή όχι.
Τι να πώ, μήπως ο Κύριος δεν ήξερε καλα τι έκανε; Αφού δεν αφόρισε ούτε καταράστηκε όσους δεν πίστευσαν σε Εκείνον, αλλά τους "κατέλιπεν" τους Αγίους Αποστόλους και τη διδασκαλία Του... μηπως και μετανοήσουν αργότερα.
Άιντε πάλι....δεν είπα ρε φίλε, να αφοριστεί γενικά ο Ομοφυλόφιλος, είπα να απαγορευθεί η ομοφυλοφία και να ΑΦΟΡΙΣΤΕΙ όποιος διαμορφώνει ή προσπαθεί να διαμορφώσει κοινή πεποίθηση και ισονομία μεταξύ "φυσιολογικής" συμπεριφοράς και "ανώμαλης".
Είτε αυτός που το κάνει είναι ένα Δημόσιο πρόσωπο, είτε πολιτικός, ή Υπουργός ή Νομοθέτης είτε οποιοσδήποτε βγαίνει δημοσίως και προσπαθεί να εξισώσει αυτά τα 2 αντίθετα πράγματα ως ίσα και ισόνομα.
Τι δεν καταλαβαίνετε ρε σεις;
Εγώ δεν θέλω ένα Κράτος που κατά το δοκούν νομοθετεί εκτός Χριστιανικού πνεύματος ούτε ανέχομαι "δημόσια" πρόσωπα να έχουν ενορχηστρώσει μια καμπάνια "δικαιωμάτων" και ισονομίας της δυσωδίας.
Περιμένω λοιπόν να βγει η Εκκλησία και να πει..."παλικάρια, εδώ το έχετε παραχέσει, όποιος βγαίνει και λέει και πράτει και νομοθετεί και προβάλει την ομοφυλοφιλία ή την παιδεραστία ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο - και άρα εκτελεί έργο του Πονηρού - για μένα είναι εκτός Σώματος Εκκλησίας και θα τον αφορίσω".
Δηλαδή, σου ξαναλέω, αν βγει αύριο ένας Νομοθέτης και αρχίσει μια "καμπάνια" υπέρ του δικαιώματος της Παιδεραστίας, η Εκκλησία θα πει "αμαρτωλός ο παιδεραστής, περιμένω να μετανοήσει" και είμαστε εντάξει ή πρέπει να έρθει ΑΠΕΝΑΝΤΙ με όποιον προωθεί τέτοια σχέδια;
Θα το πω χίλιες φορές...η πολύ Δημοκρατία φέρνει ασυδοσία. Δεν στηλιτεύω τον άνθρωπο που πέφτει σε ένα πάθος, αλλά είναι εχθρός μου όποιος προσπαθεί το πάθος του να το επιβάλλει Κοινωνικά, Πολιτισμικά και Θρησκευτικά ως "δικαίωμα".
Τι δεν καταλαβαίνετε;