Έτσι ...έτσι ..φανερώσου
Βγαλτω από μέσα σου
Όταν δεν έχεις τι να πεις πιάνεις το Θεό ...καλο είναι αυτό
Πες και κανένα ήμαρτον ...
Και εκεί κάπου στη ταπείνωση ...μπορεί και να συναντηθούμε ...
Γιώργος wrote:Έτσι ...έτσι ..φανερώσου
Βγαλτω από μέσα σου
Giannis wrote:Γιώργος wrote:Έτσι ...έτσι ..φανερώσου
Βγαλτω από μέσα σου
Εγώ ήμαρτον δεν θα πω σε σένα γιατί δεν σου έκανα τίποτα και ούτε θα πω συγγνώμη επειδή νομίζεις εσύ πως είμαι κατώτερος σου.
Εγώ θα τα βρω με τον Θεό κι αυτός θα με κρίνει και σίγουρα ΌΧΙ εσύ. Εσυ είσαι πολύ ανώτερος από κάποιους σαν εμένα οπότε τι ασχολείσαι
Γιώργος wrote:Giannis wrote:Γιώργος wrote:Έτσι ...έτσι ..φανερώσου
Βγαλτω από μέσα σου
Εγώ ήμαρτον δεν θα πω σε σένα γιατί δεν σου έκανα τίποτα και ούτε θα πω συγγνώμη επειδή νομίζεις εσύ πως είμαι κατώτερος σου.
Εγώ θα τα βρω με τον Θεό κι αυτός θα με κρίνει και σίγουρα ΌΧΙ εσύ. Εσυ είσαι πολύ ανώτερος από κάποιους σαν εμένα οπότε τι ασχολείσαι
Βρε Γιάννη ...νομίζεις ότι είμαστε τελείως ηληθιηλίθιοι ...μας μιλάς μια στο καρφί και μια στο πέταλο ...ολο δε ξέρεις ...και όλο πέρνας τη προπαγάνδα του υπουργείου Εξωτερικών της χώρα σου ...κατα γραμμα ...
κανε τι θέλεις να κάνεις ...και ασε τον Κύριο Ιησού Χριστό ...
πρώτα ζήτα μια συγνώμη για τα εγκλήματα του Αλβανικού λαού ...και μετά μιλάμε ...
εσυ ξεκίνησες να μας ζητάς και τα ρέστα ...σας κακομαθαμε εντάξει όχι και έτσι
Και μην αλλάζεις τη κουβέντα περί σωτηρίας των ψυχών ...μας διαβάσετε δε λέω ...αλλά δεν έχεις ιδέα τι είμαστε
SUKHOI wrote:στον χιλιασμο τωρα τι βαθμο εχεις και οταν θα ερθη η ωρα να κυβερνησεται τι αξιωμα θα εχεις ?για πεσμου να δω αν αξειζη τουλαχιστον.παντως για χιλιαστης αλβανος πολλα ξερης και γιαυτο προδοθηκες,για ορθοδοξος χριστιανος στα θεωρητικα παιρνης μηδεν στα πρακτικα αν θελης να συνδεθουμε με καμερα να μου πης το πατερ ειμων το πιστευω και να κανεις τον σταυρο σου και ισως πιστεψω οτι εισαι χριστιανος.
SUKHOI wrote:στον χιλιασμο τωρα τι βαθμο εχεις και οταν θα ερθη η ωρα να κυβερνησεται τι αξιωμα θα εχεις ?για πεσμου να δω αν αξειζη τουλαχιστον.παντως για χιλιαστης αλβανος πολλα ξερης και γιαυτο προδοθηκες,για ορθοδοξος χριστιανος στα θεωρητικα παιρνης μηδεν στα πρακτικα αν θελης να συνδεθουμε με καμερα να μου πης το πατερ ειμων το πιστευω και να κανεις τον σταυρο σου και ισως πιστεψω οτι εισαι χριστιανος.
Giannis wrote:INA_OSI_EN wrote:Ευχομαι Γιωργο ολος ο αλβανικος λαος ν αποκτησει ορθοδοξη ταυτοτητα
Κάποτε ήμασταν όλοι μας Ορθόδοξοι πριν έρθουν οι Τούρκοι αλλά θα ξαφνιαστεις αν σου πω πως αν πας σε εκκλησίες Ορθοδοξες στην Αλβανία στην λειτουργία που γίνεται ψαλουν όλος ο λαός καθολι την διάρκεια. Κάτι που δεν το έχω δει στην Ελλάδα.
Δυστυχώς τα τελευταία 600 χρόνια από την κατάκτηση των Τούρκων πάθαμε μεγάλη ζημιά.
Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests