Mannlicher-Schönauer wrote:ΡΩΜΙΟΣ wrote:Η καταγωγή μας, δεν προέρχεται απ΄ευθείας από την Αρχαία Ελλάδα. ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΛΩΣΣΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ.
Το ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, είναι συνισταμένη τεσσάρων ομάδων. Των Γραικών, των Αρβανιτών, των Βλάχων, και των Σλάβων....ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΡΩΜΙΟΙ. οι πρόγονοι μας, επί Τουρκοκρατίας, και επί Επαναστάσεως 1821 πολεμούσαν για την ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ....ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ....ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, και από κάτι εκφυλισμένους στοχαστές, που απεμπόλησαν την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, και δέχθηκαν τα ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ, όπως ο Κοραής.
χάσαμε τους Σλάβους των Βαλκανίων, που είχαν ενταχθεί στην Ρωμιοσύνη, όπως οι Βούλγαροι, οι Σκοπιανοί.
χάσαμε τους Αλβανούς και τους Ρουμάνους, που είχαν γίνει Ρωμιοί.....
προπαγανδίζεται η παγανιστική θρησκεία, σαν δήθεν θρησκεία των Ελλήνων....υποβαθμίστηκε το Βυζάντιο....
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ;
Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ.
Τέτοιες απόψεις έχουν αυτοί που ομιλούν για μακεδονική και βλάχικη μειονότητα στην Ελλάδα,ελπίζω να μην είσαι από αυτούς.
Αυτοί που ομιλούν για τέτοιες μειονότητες, είναι απλά ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΤΑΙ, που αγωνίζονται για κάποιο άλλο ΕΘΝΟΣ, εχθρικό προς το δικό μας.
ΕΓΩ ΟΜΙΛΩ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ , ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ, ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΜΙΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΜΕΝΑ.
Π.χ Ένας συνειδητός Βούλγαρος Ορθόδοξος, με πίστι στον Χριστό, είναι ΑΔΕΛΦΟΣ μου....Ένας όμως, Έλληνας, που βλασφημεί τον ΧΡΙΣΤΟ, είναι ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ....
ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ; Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ή Η ΕΛΛΑΣ.
Δηλαδή, θα σκοτώνατε για χάρι της Ελλάδος, έναν Βούλγαρο Χριστιανό; και θα σώζατε έναν βλάσφημο Έλληνα, στο όνομα της φιλοπατρίας;
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.