TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Silent » Wed Aug 08, 2012 11:58 pm

Βράζει η μεσόγειος, φλέγεται η σύρια, καίγονται Ιράν και Κόσσοβο.

Η διεθνής κοινότητα αλληθωρίζει υπέρ των αλβανών στο Κόσσοβο, το θέμα των αλβανών των σκοπιών παραμένει ενεργό (αν και το ηφαίστειο δεν βράζει αυτή την εποχή), οι βλέψεις των Τσαμαδών για αποζημιώσεις κλπ. Από την Ελλάδα δεν σταμάτησαν και οι φιλίστορες θυμούνται ότι από εκεί από μια ασήμαντη, άγνωστη για τους ευρωπαίους της εποχής περιοχή, που σήμερα παραμένει ακραιφνώς ισλαμική, ξεκίνησε ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος. Με την μεσόγειο να θερμαίνεται, από την ένταση στην σύρια και το Ιράν, και δευτερεύοντος από το παλαιστινιακό, την διευθέτηση των ΑΟΖ, τα πετρέλαια και τον άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ η κλιμάκωση της αντιπαράθεσης με τον ισλαμικό πυρήνα των βαλκάνιων δεν είναι καλό μαντάτο.

Ο επικεφαλής της διαπραγματευτικής αντιπροσωπείας της Σερβίας μπορσιλαβ στεφανοβιτς δήλωσε ότι ο σέρβος πρόεδρος τομισλαβ νικολιτς και το σερβικό προοδευτικό κόμμα (SNS) δεν έχουν σχέδιο για το Κόσσοβο και ότι με τις επιθέσεις εναντίον της διαπραγματευτικής ομάδας ζητούν άλλοθι για την πολιτική τους ανεπάρκεια. Ο Κ.Στεφανοβιτς δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό free Europe ότι εδώ και έξι μήνες αναγγέλλουν κάποιο σπουδαίο σχέδιο για το Κόσσοβο, για το όποιο εγώ υπεύθυνα γνωρίζω ότι δεν υπάρχει.

Αν υποθέταμε ότι ρέμπελος στρατός μπορεί να είναι και ο UCK αν λαβουμε υποψη και τις παραπανω πληροφοριες και ξεκινησει επιθετικη ενεργεια βοηθουμενος και από άλλες φυλετικες ισλαμιστκες λαθρο-ομαδες που βρισκονται στην χωρα αλλα όμως οδηγησουν στην απελευθερωση της βορειας ηπειρου για την οποια , ὁ Γέροντας εἶχε πεῖ, μεταξὺ ἄλλων: «Μὴ φοβᾶστε.Ἐσᾶς θὰ σᾶς ἐλευθερώσουν κάτι παλαβοί• ἀπὸ μέσα καὶ ἀπὸ ἔξω. Παλαβοὶ μὲ τὴν καλὴ ἔννοια, δηλαδὴ παλικάρια. Αὐτοὶ δὲ θὰ καταλαβαίνουν ἀπὸ πολιτικὲς καὶ θὰ μποῦν μέσα νὰ βοηθήσουν. Οἱ πολιτικοὶ θὰ τὸ χαροῦν κι αὐτοὶ κατὰ βάθος, ἀλλὰ αὐτοὶ δεσμεύονται καὶ δὲ μποροῦν νὰ ἐνεργήσουν. Οἱ ἄλλοι θὰ τὸ δεχτοῦν. Ἔ! ἀφοῦ ἔγινε τώρα, ἔγινε, θὰ ποῦν. Μὴ φοβᾶστε. Λειτουργοῦν καὶ οἱ πνευματικοὶ νόμοι. Πόνος εἶναι αὐτός. Μιὰ οἰκογένεια εἴμαστε καὶ μᾶς χώρισαν. Σὰν νὰ λένε, αὐτὰ τὰ παιδιὰ νὰπᾶνε χώρια ἀπὸ τοὺς ὑπόλοιπους. Πονάει αὐτό!! Τόσες φορὲς τὴν ἐλευθερώσαμε τὴ Βόρεια Ἤπειρο, τόσα αἵματα, τόσα κρυοπαγήματα! Δὲθὰ πᾶν χαμένα ὅλα αὐτά.» Πως θα το σχολιαζατε το παραπανω σεναριο?
Silent

Unread postby eternity » Thu Aug 09, 2012 12:33 am

ALEXADER wrote:σωστα εσυ το εχεις ξαναπει και ειναι αποψη σου και την σεβομαστε. οπως και εγω λεω οι ανταρτες δεν ειναι ρεμπελο δεν ειναι δυνατον ο κοσμας ο αιτωλος να ελεγε η ελλαδα θα παθει μεγαλο χαλασμο απο τα αδερφια της αυτοι δεν ειχαν απωλειες δεν ηταν απο την ελλαδα?? και παμε παρακατω εχεις προσεξει οτι το ρεμπελο (λαθρομεταναστες) εχει αρχισει με την αρχη της κρισης να αυξανει το ποσοστο φονων λειστιων βιασμων?? σκεψου τι θα γινει οταν πτωχευσουμε και δεν θα περνουν επιδοματα ανεργειας κτλ.. εχεις ξαναδει τοση αστυνομια στον δρομο αλλη φορα??? επισης αλλη μια εκδοχη ειναι οι μουσουλμανοι στην θρακη αν και ποιο μικρη με μια πτωχευση της ελλαδας και ενα μικρο σπροξιμο απ την τουρκια θα δημιουργηθει αμεσως θεμα μην ξεχνας τι εγινε με τους κουρδους της συριας η τουρκια δεν τολμησε ακομα το ποδι της να το πατησει το ποδι της εκει επισημα μιας και της ανοιξαν μετωπο απο 400χλμ.σε 800 χλμ.. εχεις σκεφτει γιατη εμεις δεν θα κανουμε επιθεση στην τουρκια ποτε απ τον εβρο?? θα μας κοψουν στην μεση τον εφοδιασμο πετρελαιο τροφιμα ειμαστε τελειωμενοι πριν ξεκινησουμε καν..επισης μην ξεχνας πως ξεκινησαν ολες αυτες οι επαναστασεις φετος και για ποιους λογους και για ποτε ξεκινησαν σχεδον σε μηδεν χρονο... αυτη ειναι η δικια μου αποψη...

Eσυ εχεις σκεφτει γιατι ο γ.Ιωσηφ και ο γ.Παϊσιος ενω εχου αναφερθει λεπτομερως στα γεγονοτα δεν εχουν ναφερει ποτε τετοιο θεμα;;;;;;;;
Ολα τα αλλα ειναι εικασιες δικες μας.

Εχεις σκεφτει αν φτασουμε να εχουμε στρατο ή Ε.Δ πριν φτασουμε στα γεγονοτα;;;;;;;;;;;; μια σκεψη απλως.......ετσι οπως πανε τα πραγματα οχι στρατος δεν θα υπαρχει ουτε καυσιμα ουτε τιποτα απολυτως.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby ALEXADER » Thu Aug 09, 2012 3:43 pm

eternity wrote:
ALEXADER wrote:μακαρι να εχεις δικιο...αλλα σκεψου και αυτο οταν πτωχευσουμε ολοι να περιμενουν στην σειρα για να παρουν το φαγητο και οταν ενωουμε ολοι ενωουμε ολοι και ποιοι θα μοιραζουν το φαγητο οι παπουδες που ψυφισαν πασοκ και νδ ?? αληθεια θυμασαι ποιος κομμα βγηκε δευτερο στην νεολαια σε ποσοστα? που σε εκεινη την κατασταση μπορει να ειναι και πρωτο??? αν πεινασουν 2 εκατομυρια λαθρομεταναστες ποιος θα τους ταισει αυτους?? ..καπου εχω διαβασει νομιζω αλλα δεν θυμαμαι που. οτι εχουν πει οτι στην ελλαδα θα γινει ενα μεγαλο κακο αλλα δεν το εξηγησαν ή κοπηκε απο κασετα που το λεγαν. τωρα εσυ αν νομιζεις οτι δεν το ειπαν αυτοι εσυ κοιμησου με την πορτα ανοιχτη οπως καναμε παλια μιας και εχει ζεστη...ή ανοιξε την πορτα χωρις να ρωτας η κατεβα στην ομονοια για μια βολτιτσα τωρα. με τους ανταρτες θα κατεβαινες παντως...οσο για τον στρατο μπορει να μην εχει λεφτα αλλα ποτε δεν τον εχω δει καλυτερα σε πολλα επιπεδα ειδικα φετος....μιας και πολυ εχουν καταλαβει τις δυσκολιες που περναει η χωρα μας και αυτα που γινοντε γυρω μας και ετοιμαζοντε και ψυχικα και υλικα.και μην ξεχνας οτι οι ελληνες πολεμανε ...η ταν η επι τας ;)

Δεν μπορω να μπω στη διαδικασια να κανω εικασιες η κασσετα κοπηκε σε αυτο το σημειο αρα ηθελε να πει κατι που ομως θα τρομαζε τον κοσμο και γι αυτο δεν το ειπε. Ουτε να παω και παρα περα να ισχυριστω επειδη αυτο μου ταιριαζει καλα οτι η κασσσετα κοπηκε στο σημειο ακριβως που ο γεροντας ελεγε για την αιματοχυσια μεταξυ των λαθρομεταναστων Ελληνων.

Υποθεσεις και εκτιμησεις κανω οπως και οι υπολοιποι με βαση οτι διαβαζω οτι ακουω οχι οτι δεν ακουσα και δεν διαβασα.Ακριβως επειδη ειναι εικασιες και υποθεσεις εχουν τοσες πιθανοτητες να πεσουν εξω οσο και των υπολοιπων.

Εγω παλι εχω ακουσει οτι κατι καλο θα βγει απο την ολη κατασταση αυτη στην Ελλαδα και μαλιστα απο πολυ καλο μου φιλο που συζητησε επι πολλων σε βαθος με τον γεροντα Ευθυμιο.

Βεβαια αν εγραφα πληροφορια οτι θα γινει σεισμος λοιμος, λιμος καταποντισμος απωλεια του μισου πληθυσμου των Ελληνων πληρης καταστροφης της χωρας καποιοι θα ηταν πιο δεκτικοι χωρις καν να μπουν στην διαδικασια να το ψαξουν να ρωτησουν καποιον πνευματικο ανθρωπο. Το οτι θα γινει πολεμος σε δυο μηνες και μαζεψτε τροφιμα γιατι δηθεν ο γ.Παϊσιος εμφανιστηκε σε μοναχους στο Α.Ορος εξιταρει πιο πολυ ειναι πιο ευκολα αποδεκτο απο το να ρωτησουμε εναν πνευματικο ανθρωπο ειναι πραγματι ετσι;;; Εχει δοση αληθειας η φημη που κυκλοφορει στο ιντερνετ;;;;

Οπως εγραψα υποθετικα εκτιμησεις δινουμε ολοι.Η αποδοση της εννοιας ρεμπελο με περισσοτερες πιθανοτητες για μενα να ειναι να εννοει τον στρατο των Δυτικων δεν σημαινει οτι δεν φοβαμαι τους λαθρομεταναστες.Ουτε βεβαια οτι κοιμαμαι με ανοιχτη την πορτα του σπιτιου μου αλλα δεν μεταφραζω και καθε προφητεια με βαση τις φοβιες μου.

Οι ταν επι τας λοιπον καλε μου φιλε ολοι γνωριζουμε οτι δεν θα παρουν μερος στον πολεμο. Αν παμε και πιο μακρυα μπορει πολυ καλα να ερμηνευτει ( με την ταπεινη μου αποψη το μικρο μυαλο μου) οτι δεν θα εχει καν την δυνατοτητα η Ελλαδα να στειλει στρατο σε αποστολες εκτος Ελλαδας.
Καθε μερα βλεπουν το φως της δημοσιοτητας η κακη συντηρηση του υλικου η ελλειψη ανταλλακτικων η μειωση των εξοπλιστικων προγραμματων τα νοθευμενα καυσιμα. Επισης καθε μερα διαβαζουμε σχολια σε αναλογα μπλογκς στην απελπιστικη κατασταση που εχει φτασει ο κοσμος των Ε.Δ λογω των μισθολογικων περικοπων και απο την αλλη μερια ενας ακυρυχτος ψυχολογικος πολεμος οτι θα υποστουν περαιτέρω μισθολογικες περικοπες.

Ολα τα παραπανω δεν εχουν να κανουν με την αξιοσύνη και τις ικανοτητες των ανθρωπων των στελεχων των ΕΔ απλα με τη πληρη διαλυση του μονου θεσμου που αποδεδειγμένα ακομα κραταει τα σκηπτρα στις συνειδήσεις των Ελληνων.

α .εικασιες δεν κανεις αλλα λες με σιγουρια στην αρχη για τους ανταρτες και τωρα μου λες για τους δυτικους ..β. δεν με πιστευεις τι διαβασα παλι δεν με νοιαζει γιατι και εγω αυτα που διαβαζω απο σενα δεν τα βλεπω διασταβρομενα γ.την μια μου λες αλλα για τον στρατο την αλλη αλλα μια μου λες δεν θα υπαρχει στρατος αν.... την αλλη μου βαζεις τις προφητειες οτι δεν θα πολεμησει..στο εχω ξαναπει ειμαι στα συνορα και ξερω τι γινεται με τα ανταλλακτικα ανεκαθεν δεν υπηρχαν λεφτα και παντα βρισκοταν ο τροπος να βρεθουν..οσο για τα οικονομικα ναι υπαρχει δυσκολια οπως σε ολο το κρατος αλλα τωρα ηρθε η ωρα να δειξουμε το τι μαθαμε τοσο καιρο...και μην νομιζεις οτι ειναι ευκολο να κανεις μια επελαση στην κωνσταντινουπολη και σε σενα να πατησει ενα νεο κρατος για να σηκωθει πανω :) αν θες στειλε μου απαντηση σε πμ δεν εχω ορεξη για μαλωματα εχεις τις αποψεις σου και εχω τις δικιες μου οπως και αλλοι εχουν εδω μεσα δεν θα μαλωνουμε για το παραμικρο αφου στο τελος κανενας δεν θα εχει δικιο:)
ALEXADER

Unread postby KANENAS » Thu Aug 09, 2012 6:40 pm

Yiorgos Aitolos wrote:καλύτερα χειμώνα να να εμπλακούμε σε τέτοιες ενέργειες .......γιατι έτσι που έχουμε μαυρίσει απο τα μπάνια θα σκοτώνει ό ένα τον άλλον

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KANENAS

Unread postby ALEXADER » Thu Aug 09, 2012 9:52 pm

το ρεμπελο νομιζω πιανει και αλλα φυλα στην ελλαδα ...μικρες σπιθες για αρχη, μεγαλη φωτια για αλλους βεβαιαα... http://www.youtube.com/watch?v=gz9JEwFXtnA
ALEXADER

Unread postby Οδυσσέας » Thu Aug 09, 2012 10:01 pm

Ε όχι και πουθενά ρε crusader. Όλο και κάτι ταιριάζει.

Η επερχόμενη πείνα ταιριάζει πιο πολύ από όλα. Θα μου πεις δεν πειράξαμε τα τρόφιμα τα αποθηκευμένα ακόμα. Κάτσε να σταματήσουν ή να μειωθούν οι μεταφορές λόγω έλλειψης καυσίμων και θα τη δεις και την πείνα.
Οδυσσέας

Unread postby koufolalos » Thu Aug 09, 2012 10:21 pm

(πηρα την πληροφορια απο την αδερφη μου.θα παρεμεινουν οι συνοριοφυλακες στο ΕΒΡΟ για δυο μηνες αλλιως περισσοτερο καιρο :shock: )
δεν ξέρω άμα είναι σημαντική πληροφορία?
koufolalos

Unread postby grypas » Thu Aug 09, 2012 10:57 pm

Aν οι πληροφορίες είναι σωστές και ισχύουν, τότε ένα σας λέω...ότι ηΤουρκια έχει ήδη πιαστεί στο δοκανο με τα 2 πίσω πόδια και μένουν τα 2 μπροστινά...θα επανέλθω...
grypas

Unread postby SUKHOI » Fri Aug 10, 2012 12:28 am

..............................
Last edited by SUKHOI on Sun Sep 16, 2012 11:29 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby eternity » Fri Aug 10, 2012 1:40 am

Yiorgos Aitolos wrote:
grypas wrote:Aν οι πληροφορίες είναι σωστές και ισχύουν, τότε ένα σας λέω...ότι ηΤουρκια έχει ήδη πιαστεί στο δοκανο με τα 2 πίσω πόδια και μένουν τα 2 μπροστινά...θα επανέλθω...

το ένα πιάστηκε απο τους Σύριους ,το άλλο απο τους Κούρδους ....μένει ένα για μας και ένα για τους Ρώσους

για να δούμε τη γέυση θα έχουν τα ποδαράκια αλεπούς πατσά ....γιατί πατσά τα κάνανε ....και πατσά θα τους κάνουν

Image
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ