thanos69b wrote:eternity wrote:billsin wrote:Αυτό το είχα γράψει χθες φυσικά συμφωνώ με την ανάρτησή σου. Η eternity διαφωνεί βέβαια λέτε ότι είναι ξανθιά ( χωρίς παρεξήγηση).
Χωρίς πλάκα το πιστεύω ότι είναι ο δυσβάκτος φόρος και ξέρετε γιατί. γιατί ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ.και κάτι ακόμη δεν μένει και τίποτα μετά, μόνο κάτι ψωρομισθοί και συντάξεις θανάτου. Είναι και η δόση περίπου 32 δις να παίρνουμε ΈΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ. και αν δεν μας την δώσουν καταρρέει το τραπεζικό σύστημα άρα ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Α να μην ξέχάσω σήμερα και αύριο στην κίνα 100 οικονομιλόγοι θα ΣΥΖΗΤΉΣΟΥΝ; ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ; τους κινέζους για το grexit.
εδω και 3 χρονια επιβάλουν φορους και καθε φορα λεμε ειναι ο δυσβασταχτος...... και εδω και 3 χρονια λενε οτι ειναι ο τελευταιος και συνεχιζουν.
Πολυ κοντινο μου ατομο στην εφορια λεει οτι πληρωνουν τον φορο αρκετοι και μαλιστα χωρεις δοσεις αλλα ολο το ποσο.
Και μονο που το ακουσα εκνευρίστηκα.
Υπαρχει φαινεται χρημα σε καποιους οχι σε ολους αλλα σε καποιους.
Εγω βλεπω οτι δεν σταματαει η επελαση των ακριδων μεχρι να κανουν τους μισθους και τις συνταξεις σε επιπεδο Βουλγαριας.
Θα δουμε τι θα γινει με τη δοση...Το Στουρναρι ειπε οτι τελη Σεπτεμβριου πρεπει να γινει η ανακεφαλοιοποιηση των Ελληνικων τραπεζων ( θυμιζω οτι εχει ξεκινησει το θεμα αμεσως μετα το PSI επι κυβερνησεως Παπαδημου και ακομα δεν εχει τελειωσει.
Εννοειται οτι την ανακεφαλαιοποιηση την πληρωνει ο Ελληνικος λαος σε αντιθεση με την Ισπανια.
Τωρα πληρωνουμε τον φορο που λεμε οτι ειναι δυσβασταχτος σε λιγες μερες ανακοινωνονται τα νεα μετρα που σημαινει οτι ακομα εχει δρομο.
Αγαπητή Ετερνητη χτες εβλεπεπα το εκαθαριστικό ενός φίλου ελευθερου επαγγελματία.
4.000€ εισόδημα 925€ φόρος.
Δηλαδή 4000/12=333,33€ το μήνα για να ζήση και για 3 μηνες περίπου πρέπει να μπεί στην καταψυξη για να πληρώσει τους φόρους.
Δέν ξέρω βέβαια αυτό το διάστημα αν θα έχει ρεύμα η κατάψυξη για να συντηρηθεί.![]()
![]()
![]()
![]()
Κοριτσι μου καλά παίρνεται τους κουστουρεμένους μισθούς από το δημόσιο και μπορείτε και πληρώνεται.
Για πολλούς αλλους ανθρώπους είναι οι τελευταίοι φόροι που μαλιστα δεν θα πληρωθούν.
Εκτός αν αρχίσουν να εισπράττουν φόρους σε είδος, με κανένα νεφρό κανένα πνεύμονα, ότι βολέψει βρε παιδί μου!!!!!!
αν το παμε ετσι ομως οι τελευταιοι φοροι για μενα τους οποιους πληρωσα ηταν αν θυμαμαι καλα πριν εναμιση χρονο